15 fapte despre comerțul ecologic care vă vor ține noaptea (2020)

Conținutul meu este susținut de cititori de oameni minunați ca tine. Ceea ce înseamnă că aș putea câștiga un comision. Aflați mai multe aici!


Statistici comerț electronic

Când te gândești la comerțul electronic, poți probabil să imaginezi un magazin online care promovează constant noi oferte, produse, servicii și altele.

Comerțul electronic implică mult mai multă strategie din punct de vedere al unui comerciant.

Chiar dacă unii marketeri se uită către alte piețe pentru câștiguri mari, piața comerțului electronic are tone de potențial.

Afacerile pe Internet sunt ușor de început și continuă să crească în funcție de aceste fapte și statistici.

Deși este încă o tehnologie și o formă relativ nouă de vânzări, comerțul electronic vă poate oferi o cantitate constantă de venit, iar dacă sunteți un comerciant mic sau major cu o locație fizică, puteți îmbunătăți creșterea vânzărilor doar adăugând acest online element la pâlnia ta de vânzări.

Următoarele 15 fapte vă vor face să nu doriți doar să vă îmbunătățiți magazinul de comerț electronic, dar să vă inspirați și pentru o serie de alte puncte de vânzare online.

Majoritatea consumatorilor preferă să cumpere online din mai multe motive.

Unele dintre acestea includ:

 • Economie de timp
 • Impozite mai mici
 • Preturi usor de comparat
 • Fără aglomerație
 • Mai multă varietate

În plus, mulți cumpărători preferă mai întâi să cerceteze produsele online și să își facă o idee despre preț înainte de a merge într-o locație fizică.

Dacă se oferă transport rapid și gratuit, mulți cumpărători ar cumpăra mai degrabă on-line decât să meargă în magazin pentru articole care nu vă solicită să vedeți marfa de mână.

Cu toate acestea, cumpărătorii sunt mai puțin susceptibili să sară la oferte pentru articole online care necesită mai multe cercetări în persoană.

De exemplu, cumpărătorii pot intra în magazin să se uite la încălțăminte, dar pot totuși să cumpere online dacă găsesc o ofertă mai bună în timp ce își navighează telefoanele în magazin.

O notă privind comerțul electronic electronic

Date mobile de comerț electronic pentru creștere viitoare

După cum vă arată următoarele statistici, comerțul electronic mobil este foarte important pentru comercianții care decid să ofere magazine online.

Dacă nu aveți un magazin accesibil printr-un telefon sau care este optimizat pentru un dispozitiv mobil, veți avea un timp mult mai greu pentru ca oamenii să cumpere articole din magazinul dvs. mai ales dacă este un articol pe care îl pot găsi de la altul. vânzător cu amănuntul.

Magazinele online optimizate pentru mobil oferă verificări rapide și ușoare, un navigator cu atingere, imagini mai mari și interfețe intuitive care răspund la derularea prin atingere.

Prin crearea unui magazin online care poate fi accesat de pe o tabletă sau smartphone, probabil că veți ajunge la mii de clienți noi în fiecare lună.

Să începem cu noțiunile de bază

1. Comerțul electronic a început de fapt în 1979. Michael Aldrich a conectat un televizor intern cu o linie telefonică pentru a crea cumpărături online, care au crescut în anii 1980 și 1990 înainte de a decola Internetul.

2. Amazon a fost lansat în 1995. Cu toate acestea, Amazon nu a început să obțină un profit până în 2003. Valoarea medie a comenzii din 2012 pentru Amazon este de 47,31 USD și, desigur, Amazon este cunoscută drept unul dintre cei mai mari comercianți online.

3. Netflix nu a fost primul retailer online de abonamente DVD. Blockbuster a creat Blockbuster.com în 2004, dar nu este clar când a început serviciul, precum Netflix. În cele din urmă, Redbox și Netflix au condus la căderea a ceea ce obișnuia cel mai mare nume în divertismentul video acasă.

4. În al treilea trimestru din 2012, 4.423 USD au avut tranzacții prin Paypal pe secunda. Paypal s-a extins în ultimii ani devenind cel mai cunoscut mod de a plăti online fără a fi nevoie să renunți la informațiile despre cardul tău de credit.

5. Groupon a respins o tranzacție de la Google pentru 6 miliarde de dolari în 2010. Brokerul de tranzacții online a devenit un IPO anul următor.

Cum afectează social media comerțul electronic

6. Zappo face bani din recomandările de pe social media. Retailerul online ia 0,75 USD de la Pinterest, 2,08 USD de la Facebook și 33,66 dolari de la Twitter.

7. 46% dintre cumpărătorii online numără rețelele de socializare atunci când decid dacă vor cumpăra ceva online.

8. 47% dintre cumpărători spun că Facebook are cel mai mare impact asupra a ceea ce cumpără.

9. 54 la sută dintre membrii Facebook își folosesc telefoanele pentru a naviga. Nu există nicio îndoială că comerțul electronic mobil a crescut rapid și continuă să aducă miliarde de dolari pentru comercianții care au magazine online accesibile pentru mobil.

10. Polyvore are cea mai mare valoare medie a comenzii menținând 66,75 USD pe comandă.

Date despre creșterea comerțului electronic

11. Peste 80 la sută din populația online a folosit Internetul pentru achiziționarea de bunuri și servicii.

12. 50 la sută din populația online a făcut cumpărături la comercianții de internet de mai multe ori.

13. Vânzările de comerț electronic cresc mai mult de 19% pe an și vor ajunge la aproape 1,4 trilioane de dolari până în 2015.

14. Țara cu cea mai mare creștere a comerțului electronic este India, urmată de Arabia Saudită, Indonezia, Australia și Filipine. Cea mai mică creștere pentru cumpărăturile online include Letonia, Ucraina și Franța.

15. Conform estimărilor eMarketer, vânzările cu amănuntul de e-commerce au atins 2,3 trilioane de dolari în 2017, cu o creștere de 23,2 la sută față de anul precedent

Câteva alte statistici despre comerțul electronic

Din cele de mai sus, este clar că conectarea rețelelor de telefonie mobilă și socială împreună cu comerțul electronic este esențială pentru proeminență și creștere cu orice retailer online.

Cu toate acestea, puteți afla multe din următoarele statistici, inclusiv care sunt cele mai mari magazine de comerț electronic, ce categorii de vârstă adoră cumpărăturile online și ce tipuri de plată fac mai ușor pentru clienți să cumpere online.

Majoritatea cumpărătorilor online folosesc transferuri bancare sau carduri de credit pentru a plăti. De fapt, 40% din cumpărăturile online sunt realizate cu card de credit. Cu toate acestea, Paypal crește rapid la 35%.

Cumpărătorii din Dakota de Nord cheltuiesc cei mai mulți bani online. De obicei, rezidenții acestui stat cheltuiesc 16,17 la sută din veniturile lor pentru cumpărături online.

Cel mai mare magazin de e-commerce acum este Amazon. Al doilea este eBay, urmat de Apple, Walmart și The Home Depot.

Cumpărătorii online din grupele de vârstă cuprinsă între 31 și 44 și 55-65 de ani cheltuiesc cei mai mulți bani cumpărând online la 68 la sută.

Cumpărătorii online cheltuiesc între 1.200 și 1.300 dolari pentru cumpărăturile făcute pe internet în fiecare an.

Pizza Hut a fost primul lanț de pizza care a oferit comenzi online în 1994.

Majoritatea cumpărătorilor, la 71%, consideră că pot găsi o afacere mai bună atunci când cumpără online, mai degrabă decât să meargă la un magazin.

Se așteaptă ca numărul de consumatori online să crească până la 201 milioane până în 2015.

În acest moment, există 195 de milioane de consumatori online care cumpără lucruri în fiecare minut prin magazinele de comerț electronic.

Preziceri pentru comerțul electronic în 2019 și nu numai

Majoritatea acestor statistici indică faptul că comerțul electronic este deja cel mai bun mod pentru întreprinderi de a-și extinde stocurile și creșterea vânzărilor.

În următoarea decadă, este probabil ca cumpărăturile online să crească dramatic până la punctul în care majoritatea achizițiilor sunt făcute online chiar și pentru articole care ar fi trebuit să fie „văzute” mai întâi.

Acest lucru se datorează noii tehnologii, efectuării plății mai rapide și a comparației ușoare a prețurilor bunurilor. Cu toate acestea, mai multe persoane sunt preocupate și de lipsa de securitate pentru cumpărăturile online.

Cu mai multe încălcări ale securității online pentru comercianții cu amănuntul majori precum Target, Home Depot și Neiman Marcus, oamenii caută modalități mai sigure de plată online, care nu le solicită să furnizeze direct un număr de card de credit..

Următorii pași pentru comerțul electronic trebuie să evolueze în jurul cumpărăturilor sigure, rapide și mobile.

Dacă comercianții cu amănuntul se pot asigura că cumpărătorii lor vor avea cea mai plăcută experiență cumpărând online, nu există niciun motiv pentru cumpărători să intre în magazin.

Surse de verificat

https://blog.paymill.com/social-media-ecommerce/
http://www.factbrowser.com/tags/ecommerce/
http://mashable.com/2012/11/06/ecommerce-statistics/
http://getlevelten.com/blog/julie-miller/10-shocking-e-commerce-facts
http://www.internetretailer.com/

Deci, vreuna dintre aceste statistici îți ies în evidență? Sau, eventual, vezi orice statistici care chiar ies în evidență? Pentru mine, a fost faptul că „4.423 USD în tranzacții au avut loc prin Paypal pe secunda”.  Destul de nebun să aud asta.

Deci, ar putea să vă întrebați prea mult!!

Cum porniți un site web de comerț electronic?

Vreau să vă ofer 2 resurse.

1 fiind aici, care este cel mai bun 5 producători de site-uri de comerț electronic

Sau, a Punctul de pornire al afacerii Great Shopify aici

Credit imagine: credit de credit 
Scris și publicat de Christopher Pontine

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map