4 Servicii fiscale online ușor de fișiere ușor online

Conținutul meu este susținut de cititori de oameni minunați ca tine. Ceea ce înseamnă că aș putea câștiga un comision. Aflați mai multe aici!


Servicii fiscale onlineDepunerea impozitelor nu trebuie să fie stresantă, consumatoare de timp sau de furie.

Epoca digitală a adus câteva facilități moderne, cum ar fi depunerea impozitelor online, dar acum cu boom-ul dispozitivului mobil, puteți chiar să vă depuneți taxele chiar de pe telefon.

Aceste patru servicii fiscale online facilitează depunerea impozitelor dvs. extrem de ușor.

Acest ghid parcurge fiecare dintre cele mai importante site-uri pentru a depune impozite online în 2014 și cum face fiecare să obțină un retur corect la fel de simplu ca verificarea e-mailului dvs..

Servicii fiscale online

Slay Your Taxes cu ușurință – TaxSlayer.com

Concurența pentru cele mai bune programe de pregătire a impozitelor online este destul de abruptă, însă TaxSlayer a fost foarte agresiv și oferă unele stimulente geniale clienților care caută să depună acest sezon fiscal 2014..

TaxSlayer oferă o mulțime de avantaje, cum ar fi eFiling-ul de stat low-cost, software-ul fiscal ușor de utilizat și opțiunile de depunere la prețuri accesibile pentru toate tipurile de formulare IRS de care puteți avea nevoie.

Puteți depune, de asemenea, taxă de stat, federală, modificată, militară și anul precedent prin TaxSlayer.

Există trei ediții ale TaxSlayer, inclusiv o ediție militară gratuită, o ediție clasică pentru 9,95 USD și o ediție premium pentru 29,95 USD.

Pro-uri

– TaxSlayer oferă declarații fiscale gratuite de stat și federale pentru personalul militar activ, iar software-ul este de doar 9,95 USD dacă sunteți civil.
– Interfața este simplă și viu colorată. Este ușor să răspunzi la fiecare întrebare și destul de rapid.

Contra

– Încă nu există o versiune mobilă.

Versiunea clasică a TaxSlayer vă permite să gestionați cu ușurință părți din declarația de impozit, precum dobânda ipotecară, impozitul pe proprietate, creditele pentru îngrijirea copiilor, deducțiile detaliate și multe altele.

Depunerea 1040EZ este un proces rapid și este destul de precisă la testare.

Software-ul verifică toate tipurile de erori și acoperă toate subiectele precum casa ta, munca ta, persoanele dependente și alte probleme care vor permite creditele și deducțiile pe care le-ai câștigat.

O verificare finală a erorilor este finalizată înainte de a putea fi trimis pentru a vă asigura că ați introdus totul corect.

Dacă doriți să faceți o pauză, puteți adăuga un marcator de loc și să sari înapoi mai târziu pentru a completa informațiile care lipsesc. Tot ce trebuie să faceți este să completați căsuțele în timp ce parcurgeți software-ul.

Tipul este lizibil și mare, iar butoanele sunt ușoare. Doar faceți clic pe „Continuați” când sunteți gata să treceți la pagina următoare. De asemenea, puteți accelera procesul importând informații dintr-o returnare anterioară salvată pe TaxSlayer.

Dacă aveți nevoie de asistență, puteți contacta serviciul de asistență pentru clienți TaxSlayer, telefonic sau prin e-mail.

Acest lucru funcționează chiar și pentru cei care depun o ediție gratuită. Cu toate acestea, există o opțiune de asistență prioritară pentru utilizatorii premium. Compania este de asemenea foarte activă pe Twitter.

Prin utilizarea TaxSlayer, puteți să vă depuneți impozitele corect și să vă asigurați că nu există nicio eroare la verificarea finală. Asistența pentru clienți este întotdeauna disponibilă dacă aveți o întrebare sau aveți nevoie de îndrumări cu privire la ce să depuneți.

Obțineți „Er Done Turbo Style – TurboTax

TurboTax de la Intuit a fost întotdeauna una dintre companiile de software de pregătire fiscală online de top.

Oferă depunere gratuită a declarațiilor fiscale și tone de funcții pentru cei care achiziționează o versiune premium. De asemenea, puteți importa date, care reduc dramatic timpul de introducere a datelor dacă conduceți o afacere sau lucrați pentru dvs. sub 1099.

Puteți informații importante de la ItsDeductible și Mint, care sunt ambele deținute de Intuit.

Pro-uri

– Simplu de utilizat de pe desktop sau dispozitivul mobil.
– Oricine poate folosi software-ul indiferent dacă cunoașteți legea fiscală sau nu.
– Returnările federale sunt gratuite

Contra

– Nu puteți importa date decât dacă plătiți pentru servicii premium.

TurboTax este un nume al gospodăriei. Chiar și bunica ta v-a vorbit probabil despre beneficiile TurboTax.

Acesta este clasat în topul celor mai multe liste de programe de pregătire fiscală dintr-un motiv. La testarea software-ului în acest an, TurboTax a fost mai ușor de utilizat și chiar mai exact decât înainte.

Cu toate acestea, funcțiile premium au mult mai multe de oferit. Plătind prima, puteți importa date din W-2 și 1099 formulare cu ușurință.

Software-ul are un stil de interviu ghidat care face ușor să răspunzi la întrebări și să vezi ce credite sau deducții se aplică pe măsură ce lucrezi prin cererea de decont de impozit.

TurboTax vă arată, de asemenea, care poate fi cea mai benefică rentabilitate pentru situația dvs. fiscală pe măsură ce depuneți.

În timp ce software-ul de pregătire fiscală este întotdeauna supus erorilor utilizatorului, TurboTax face un pas mai departe pentru a încerca să elimine toate problemele cu întrebări corecte. De asemenea, puteți găsi elemente pe care le-ați trecut cu vederea.

De asemenea, nu sunt necesare calcule matematice. Software-ul va face totul pentru tine. Interfața este extrem de atentă și simplă și chiar o poți folosi pe dispozitivul tău mobil.

Dacă aveți probleme, puteți contacta întotdeauna centrul de asistență online al Intuit, care oferă tone de informații precum răspunsuri la întrebări frecvente și de specialitate, precum și îndrumări legale fiscale și numere de servicii pentru clienți în cazul în care trebuie să vorbiți cu cineva..

Fă acțiuni de returnare a impozitelor – TaxAct.com

Dacă știți suficient despre ce faceți sau aveți un simplu randament pe care doriți să îl efectuați rapid, TaxAct este o alternativă ieftină și precisă.

EFiling-ul de stat este, de asemenea, accesibil cu TaxAct. Puteți pregăti, efectua și tipări declarațiile fiscale federale gratuit cu TaxAct. Singurul lucru pe care trebuie să îl plătiți este EFile de stat sau dacă doriți să importați date dintr-o returnare anterioară.

De asemenea, trebuie să plătiți în plus pentru a vorbi cu cineva din serviciul de asistență pentru clienți.

Pro-uri

– EFiling-ul federal gratuit este simplu.
– EFiling-ul de stat low cost este mai ieftin decât concurenții.
– Asistența de audit face mai ușor pentru întreprinderi să depună online.

Contra

– Asistența telefonică nu este gratuită.
– Ajutorul și asistența fiscală online ar putea fi mai extinse.

Există trei ediții pentru TaxAct, inclusiv o ediție federală gratuită, ediție Deluxe pentru 9,95 USD și Ultimate pentru 17,95 USD.

Dacă doriți să indicați fișierul, va trebui să plătiți suplimentar atât pentru versiunile gratuite, cât și pentru cele Deluxe. Ultimate includ un stat și o înregistrare federală.

Puteți, de asemenea, să descărcați și să instalați software CD care se ridică până la 21,95 USD. De asemenea, puteți depune declarații din anul anterior care datează din anul 2000.

Ghidul TaxAct îi ajută pe directorii să răspundă la întrebări care țin de statutul lor fiscal și ușurează cu peste 2.500 de sfaturi fiscale pentru a vă asigura că utilizatorii au un ajutor în timp ce își pregătesc declarația de impozitare online.

Există, de asemenea, un luciu fiscal care include definiții pentru 300 de termeni fiscali. Întrebările permit TaxAct pentru a avea mai multă precizie, iar utilizatorii vor verifica erorile, alerte și un contor de rambursare / datorie care îi ajută să își dea seama ce vor primi pentru declarația de impozit.

În total, este un software excelent de pregătire a impozitelor, dar poate doriți mai multă asistență dacă nu sunteți familiarizat cu depunerea de taxe pe cont propriu.

Fă-l chiar prima dată – HRBlock.com

Când vine vorba de depunerea impozitelor, H&R Block este un alt nume al gospodăriei.

Cu toate acestea, compania a fost cunoscută mai mult pentru consultările sale în birou, mai degrabă decât pentru software-ul online de pregătire a impozitelor în trecut. În 2014, este unul dintre cele mai bune programe de pregătire a impozitelor online pentru utilizarea.

Cu multe opțiuni de depunere, îndrumare extinsă și precizie ridicată, este o opțiune excelentă pentru cei care abia încep cu depunerea de taxe și poate nu știu atât cât au nevoie pentru a obține o returnare corectă.

Pro-uri

– H&R Block ajută persoanele fizice și întreprinderile să obțină cele mai precise declarații fiscale.
– Depunere federală și de stat, servicii pentru clienți și instrumente suplimentare, toate incluse în preț.

Contra

– Software-ul nu este gratuit și are un preț mai mare decât concurenții la 27,95 USD până la 34,95 USD.

Contribuabilii vor iubi gama largă de servicii pe care le primesc cu acest software.

În ciuda prețului, merită banii dacă aveți nevoie de ajutor profesional pentru înțelegerea impozitelor dvs. și doriți să obțineți un randament cât mai exact posibil.

De asemenea, au mii de birouri de vânzare cu amănuntul în toată țara, ceea ce face ușor să obțineți ajutor cu o problemă dacă aveți un bloc rutier.

Toate tipurile de filere pot primi ajutor cu H&R Blocați, de asemenea. Indiferent dacă sunteți angajat pe cont propriu, un investitor sau doar un singur părinte care încearcă să înțeleagă creditele pentru îngrijirea copilului, există o mulțime de modalități prin care&R Block scrie totul pentru utilizatorii lor și oferă îndrumări pe măsură ce răspundeți la întrebări pentru a vă asigura că returnarea dvs. este cât se poate de precisă.

De asemenea, este ușor să primiți rambursarea H&R Bloc, care oferă mai multe opțiuni de decontare, inclusiv depunere directă, cec sau depozit cu carduri preplătite.

Puteți solicita, de asemenea, un cec de anticipare a rambursării de stat pentru o taxă de 13 USD, care este ca un împrumut.

Suportul este, de asemenea, cel mai bun cu H&R Block și este disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Scris și publicat de Christopher Pontine și Cynthia Adams

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map