5 alternative Wix: (concurenți Wix pentru 2020 pentru a compara cu Wix)

Conținutul meu este susținut de cititori de oameni minunați ca tine. Ceea ce înseamnă că aș putea câștiga un comision. Aflați mai multe aici!


Wix alternative

Sunt o uriaș fan al Wix

De ce?

Pentru că a oferit o mulțime de oameni care doresc să construiască un site web uimitor, un mod ușor de a face acest lucru.

(89+ Milioane pentru a fi exact)

Sau există șanse mari să căutați termeni precum:

 • Wix alternative
 • Concurenții Wix
 • Wix sau Spațiu
 • Weebly Sau Wix

Dar:

Trebuie să fim de acord, că nu este pentru toată lumea acolo

Acesta este motivul pentru care m-am gândit că ar fi frumos să vă arătăm câteva alternative Wix pe care le puteți folosi din motivul pentru care aveți nevoie de un site web.

Să verificăm aceste 5 opțiuni:

Contents

Shopify – Producătorul de pagini de comerț electronic 1 în comparație cu Wix A TON

Shopify - o alternativă Wix pentru comerț electronic

Shopify este o platformă de e-commerce concepută pentru a vă ajuta să vindeți oriunde vă este convenabil.

Dacă aveți un număr mare de servicii online sau prin intermediul rețelelor de socializare, vă puteți vinde produsele și serviciile în acest fel.

Dacă sunteți mai mult un tip tradițional de proprietar de afaceri și aveți un magazin de cărămidă și mortar, puteți beneficia totuși de un magazin online.

Un proces de 14 zile fără riscuri, fără cerințe de card de credit, vă permite să priviți în jur, să încercați lucrurile și să vedeți dacă Shopify este potrivit pentru dvs..

Creați un magazin online care vă permite să vă conduceți afacerea în câteva minute

În loc să aștepți în jurul valorii de a face ca altcineva să-ți creeze magazinul online pentru tine, poți să-ți creezi cu ușurință propriul tău în câteva minute.

Shopify oferă o platformă unificată care vă permite să personalizați aspectul și limbajul site-ului, să adăugați canalele de vânzări în care aveți încredere cel mai mare și chiar să gestionați produsele și inventarul cu ușurință.

Puteți îndeplini comenzi care vin și obțineți date în timp real despre afacerea dvs., astfel încât să puteți face ajustări care să beneficieze compania dvs. pe parcurs.

Caracteristici includ peste 100 de teme profesionale

Unele dintre caracteristicile deosebite oferite de Shopify includ peste 100 de teme profesionale din care să aleagă, posibilitatea de a edita HTML și CSS, precum și personaliza propriul magazin fără a ști de codificare, un coș de cumpărături pentru comerț mobil care este încorporat și nume de domeniu propriu.

Realizează gazdă, blog și acceptă plăți cu Shopify

Puteți să faceți blog cu conținutul inimii dvs., să vă angajați cu clienții în discuții și chiar să moderați comentariile lăsate de vizitatori.

Găzduirea prin Shopify este ușoară, deoarece întregul site web oferă un sistem de gestionare a conținutului plin de funcții premium.

Acceptarea cardurilor de credit și a plăților este de asemenea ușoară cu Shopify, deoarece puteți configura peste 70 de gateway-uri de plată diferite, în funcție de locul în care locuiți în lume.

Aplicații mobile vă conectează cu clienții din timp

O aplicație mobilă se asigură că toate datele sunt sincronizate cu site-ul Shopify.

Puteți căuta clienții prin e-mail sau număr de telefon și puteți să îi contactați ori de câte ori este nevoie.

De asemenea, puteți să vă actualizați inventarul adăugând imagini, modificând prețurile și chiar gestionați ceea ce aveți pe stoc în timp ce mergeți.

Serviciul Clienti raspunde la intrebarile tale

Suportul non-stop vă ajută să răspundeți la întrebările cele mai apăsătoare.

Există un centru de ajutor, forumuri de discuții, Universitatea de comerț electronic și chiar Experții magazinelor care constă din marketeri aprobați, designeri și dezvoltatori dedicați să vă ajute să obțineți succesul în afaceri.

Sprijinul disponibil este pentru luare, deoarece există o serie de modalități de a ajunge la un reprezentant al companiei, inclusiv prin telefon, e-mail și chat live.

Planurile de prețuri variază în funcție de costuri și caracteristici

Planurile de prețuri ale Shopify includ Lite, care costă 9 USD / lună și include un buton Cumpărare.

Costurile de bază 29 USD / lună și taxează 2,9% și 30 cenți pe comision de tranzacție.

Profesionistul este de 79 USD / lună și percepe 2,6% și 30 de cenți pe comision de tranzacție. Nu în ultimul rând, Advanced costă 299 USD / lună și percepe 2,25 și 30% per comision de tranzacție.

Poți obține a început chiar aici cu proba de 14 zile gratuite cu Shopify.

Def vă va anunța cum vă simțiți în acest sens ��

De ce ai alege Shopify peste Wix pentru un site web de comerț electronic?

Shopify este o platformă dedicată totul într-o singură cea mai bună platformă de comerț electronic

Wix oferă o soluție excelentă pentru un site web de comerț electronic de afaceri mici, cu 20 de produse sau cam așa ceva.

Dar cheia este că, atunci când vine vorba de creștere, Shopify este gata să se adapteze cu tine

Nu veți avea același ajutor pentru creștere cu Wix

Începeți-vă magazinul de probă gratuit de 14 zile  – Alegerea mea de comerț electronic 1 pentru Wix, plus numărul meu general de producător online de comerț electronic

Weebly – O alternativă foarte populară pentru Wix pentru o companie de afaceri sau un site web de bază

Weebly - O alternativă Wix

Weebly vă ajută să vă scoateți ideile din cap și vă ajută să le împărtășiți sub forma unui site web, blog sau magazin online.

Împărtășirea a ceea ce știi sau ai de oferit este ușor cu acest furnizor, deoarece oferă instrumente și suport care fac utilizatorului experiența convenabilă și fără efort.

De exemplu, nici nu trebuie să știți cum să codați pentru a crea pagini web frumoase, interactive, bloguri sau magazine online de vânzare cu amănuntul.

Teme profesionale și un editor de drag and drop vă ajută să vă transmiteți mesajul rapid și clar.

Caracteristici care facilitează brandingul și marketingul

Unele funcții oferite de Weebly includ un centru de aplicații care vă permite să comercializați și să vă dezvoltați afacerea cu ajutorul unor terți.

Un domeniu personalizat și o adresă de e-mail pentru a menține consecvența brandingului. Găzduire de încredere și gratuită, astfel încât să funcționați imediat.

Șabloane personalizabile care vă permit să vă afișați HTML/ Abilități CSS dacă le aveți.

Implică-ți clienții printr-o serie de instrumente

De asemenea, obțineți o serie de instrumente care facilitează implicarea.

De exemplu, aveți opțiunea de a include RSS, distribuirea socială și asistența comunității, astfel încât să transformați vizitatorii în fani și / sau clienți în funcție de scopul site-ului dvs..

De asemenea, beneficiați de asistență 24/7, precum și acces la o bibliotecă extinsă de articole legate de ajutor, tutoriale video, transmisii web live și alte informații create pentru a vă ajuta să utilizați cu succes Weebly.

Procesul de înscriere simplă durează minute

Un raportat 30 de milioane de oameni folosesc Weebly pentru nevoile lor de site, blog și magazin online.

S-ar putea să se datoreze procesului ușor de înregistrare care necesită numele complet, adresa de e-mail și alegerea parolei.

Prin înscriere, sunteți de acord cu Termenii de furnizare a serviciului și politica de confidențialitate distribuită de companie.

De asemenea, aveți opțiunea de a vă înscrie cu un cont Facebook existent sau Google+.

Planuri de prețuri pentru toată lumea

Planurile de prețuri ale Weebly variază de la 0 USD pentru un cont gratuit de utilizare de bază până la 49 $ / lună pentru vânzătorii de energie performantă.

Conturile plătite vin cu un domeniu gratuit, care are o valoare de 20 USD, precum și un credit de reclame Google 100 $ și stocare nelimitată.

Conturile de performanță vin și cu Email Marketing, care este evaluat la 96 USD.

Caracteristici suplimentare ale site-ului

Funcțiile site-ului includ posibilitatea de a conecta un domeniu, statistici avansate ale site-ului, protecția parolelor și chiar imagini de fundal video cu conturi Pro, Business și Performance.

Există, de asemenea, posibilitatea de a avea membri nelimitați atât în ​​conturile Business cât și în cele de performanță, ceea ce este ideal dacă vindeți servicii de abonament sau abonament.

Iată un tutorial îndrăzneț pentru a-l verifica mai multe

Click aici să urmărești și să începi să-ți construiești al tău în timp ce urmărești acest lucru.

Gândurile mele despre Weebly

Cred că Weebly poate fi o alternativă excelentă la construirea unui site web de bază pentru o afacere.

Oferă o soluție simplă și o alternativă la Wix.

Câteva lucruri pe care le-am găsit frumoase au fost

 • Est înființat
 • Ajutor rapid pentru întrebări
 • Șabloane simple de drag and drop
 • Preț echitabil

Încercați Weebly Free  – Una dintre alternativele mele de bază pentru începători preferați la Wix

JIMDO – O altă alternativă simplă pentru wix pentru un site web de bază

Jimdo Review Imagine pentru constructor de site-uri web

Contul gratuit și constructorul de site-uri web ușor de utilizat de JIMDO este ceea ce îl face unul dintre cele mai căutate servicii disponibile.

Nu trebuie să știți cum să codați pentru a construi un site web frumos. De fapt, puteți chiar să-l optimizați pentru motoarele de căutare și să primiți mai mult trafic decât vă imaginați vreodată.

Șabloane personalizate pentru a vă satisface nevoile

Pentru a începe, selectați un șablon și începeți să îl personalizați. Adăugați text, fotografii, descrieri de produse și chiar conectați-l la conturile dvs. de socializare.

Deschideți un magazin online, adăugați produse și listați metodele de plată acceptate, astfel încât să puteți începe să vindeți imediat.

Modelul JIMDO arată excelent pe orice browser, indiferent dacă se află pe un computer, tabletă sau smartphone.

O aplicație care vă permite să editați din mers

Puteți edita cu ușurință site-ul dvs. web oriunde mergeți. Există o aplicație JIMDO gratuită disponibilă în Apple App Store, precum și în magazinul Google Play.

Descărcarea și explorarea funcțiilor sale este o modalitate excelentă de a face cunoștință cu modul în care funcționează.

Opțiuni de prețuri pentru profesioniști și afaceri

Freelancerii, artiștii și bloggerii se bucură de utilizarea JimdoPro care costă 7,50 USD / lună și se facturează anual.

Magazinele online și afacerile cu site-uri web preferă JimdoBusiness, care costă 20 USD / lună și se facturează anual. Există o gamă largă de funcții care servesc 15 milioane site-uri web bine.

Există, de asemenea, un centru de asistență plin de informații despre proiectare, blogging, optimizarea motorului de căutare și chiar o pagină de întrebări frecvente pentru referință rapidă.

Asistență clienți prin Formular de contact

Contactarea echipei de asistență se face printr-un formular de contact. Este separat de tipul de cont.

Există chiar și o formă de transformare a conținutului necorespunzător.

Răspunsurile nu sunt instantanee, ceea ce ar putea fi un dezavantaj dacă trebuie rezolvată imediat o problemă.

Începeți să utilizați Jimdo

BigCommerce – O alternativă excelentă pentru eCommerce Builder la Wix

Bigcommerce.com Review

Comercianții BigCommerce cresc până ajung să dubleze rata industriei, care este de 28%.

Asta sugerează cercetarea Ipsos și băncile de succes ale companiei pe două aspecte.

Primul este timpul de funcționare. Vitrinele magazinelor sunt online fără 99% 99% din timp.

O a patra parte din costul concurenței sale

Furnizorul de soluții de comerț electronic reprezintă, de asemenea, o pătrime din costul multora dintre concurenții săi.

Nu există taxe suplimentare pentru găzduire, întreținere sau upgrade-uri. BigCommerce oferă soluții pentru întreprinderile mici și mari.

Este creat într-un mod care să ajute toate mărimile companiilor să vândă mai mult și să aibă mai mult succes.

Două tipuri de conturi din care să alegeți

Există două tipuri diferite de conturi dintre care puteți alege întreprinderi mici și întreprinderi.

Unele dintre cele mai căutate caracteristici oferite de BigCommerce includ capacitatea de a crea un brand consistent și de a spori experiența utilizatorului prin intermediul platformei de proiectare oferite de BigCommerce, instrumente de marketing și conversie care funcționează pentru a conduce afacerea până la magazinul dvs. și un profit mare pentru investiții. pentru că nu ești obligat să folosești zeci de programe diferite de companii pentru a-ți face treaba corect.

Întreprinderile cu volum mare sunt binevenite la BigCommerce

Mărci care nu ar fi în mod normal acceptate prin intermediul unor furnizori de soluții de comerț electronic sunt binevenite la BigCommerce.

Are soluții care ajută întreprinderile cu volum mare să crească și mai mult și să aibă succes. Acesta este un lucru pe care mulți dintre concurenții săi nu îl oferă.

O listă lungă de caracteristici și rotunjiți asistența pentru clienți cu ceas

Funcțiile suplimentare care ies în evidență cu BigCommerce includ posibilitatea de a găzdui un site în siguranță, posibilitatea de a accepta diferite metode de plată, posibilitatea de a vinde personal, pe piețele de pe piață, prin intermediul social media și la nivel global și integrarea aplicațiilor.

Compania oferă utilizatorilor săi asistență 24 de ore, 7 zile pe săptămână prin chat, e-mail și telefon.

Apelul mediu durează 2 minute pentru a răspunde și oferă informații valoroase cu privire la problemele majorității oamenilor, 90% din timp, așa că nu trebuie să mai sune.

Grija clienților săi este o prioritate pentru BigCommerce, care a fost descris în mărturii drept „fenomenal”.

Planuri de prețuri cu o mulțime de discuții

Planurile standard costă 29,95 USD / lună și oferă un magazin online cu caracteristici complete.

Plus planurile costă 79,95 USD / lună și oferă conversie optimizată, precum și management de grup pentru clienți.

Pro costă 199,95 USD / lună și oferă securitate și analize de volum mare. Enterprise este proiectat în funcție de nevoile afacerii dvs. și necesită un apel telefonic pentru o ofertă de preț.

Fără comisioane de tranzacție și produse nelimitate, stocare fișiere și lățime de bandă

Nu există taxe de tranzacție pentru niciun cont și produse nelimitate, stocare fișiere, lățime de bandă și conturi de personal sunt disponibile pentru fiecare.

Unele dintre diferitele canale de vânzări pe care le pot utiliza utilizatorii contului sunt propriul magazin online de marcă de la, Amazon, Facebook, Pinterest, Google Shopping și Square.

Alte caracteristici de notat sunt blogurile, ofertele de transport în timp real, reducerile de pe etichetele de transport și cupoanele, reducerile și opțiunile pentru cardul cadou..

Încercați Bigcommerce

Squarespace – O alternativă Wix foarte cunoscută pentru fotografie & Site Web de bază

Squarespace - O alternativă Wix

Squarespace oferă modele premiate care le permit utilizatorilor să-și prezinte portofoliul, să publice un blog sau să conducă o afacere.

Există un proces gratuit, fără a fi nevoie de card de credit pentru a oferi utilizatorilor potențiali șansa de a se familiariza cu site-ul.

Platforma pe care rulează Squarespace oferă utilizatorilor tot ceea ce au nevoie într-un singur loc, mai degrabă decât să furnizeze servicii sursă de la alte companii.

Obțineți securitatea și clasamentul de care aveți nevoie pentru a rămâne în vârf

Achiziționarea și conectarea unui domeniu personal vă ajută să mențineți consecvența mărcii.

Securitatea este o prioritate maximă a Squarespace care oferă SSL gratuit de 2048 biți încorporat, care asigură informațiile sensibile ale clientului dvs..

Clasamentul rezultatelor căutării dvs. Google este, de asemenea, mai mare ca urmare a acestui fapt.

Șabloanele oferite de Squarespace au galerii de produse, analize de site-uri web și alte caracteristici notabile care ajută afacerea dvs. să aibă mai mult succes.

Mențineți consecvența mărcii

Puteți personaliza șablonul pentru coerența mărcii. Există opțiuni pentru fonturi, culori și machete din care să alegeți.

Squarespace vine de asemenea cu propriul său hosting, astfel încât nu trebuie să faceți nimic pentru a vă instala, plasa sau actualiza comunicațiile.

Partajarea site-ului dvs. web cu contul de social media este ușor cu acest furnizor de soluții de comerț electronic.

Știți de unde vin clienții dvs. cu Analytics

Puteți apela la clienții dvs. oriunde sunt online.

Cel mai bine este că, de asemenea, vi s-a acordat acces la analize, astfel încât să puteți vedea de unde provine traficul dvs., ce le aduce și cuvintele cheie pe care le folosesc pentru a găsi site-ul dvs..

Acest lucru vă permite să vă ajustați planul de marketing pentru a răspunde nevoilor și a atrage atenția clienților. Mai mult trafic echivalează cu mai multe afaceri, ceea ce înseamnă mai mult profit pentru tine.

Mergeți unde mergeți clienții dvs. cu aplicații mobile

Aplicațiile mobile concepute pentru iOS și Android vă ajută să vă gestionați mai bine afacerea.

Accesați blogul dvs., analizele, portofoliul și magazinul de comerț electronic cu ușurință. Ia notele celor mai mari și mai bune idei ale tale. Puteți face acest lucru în timp ce mergeți, datorită aplicațiilor mobile.

Google Analytics cu dispozitivele dvs. favorite iOS

Analizele sunt disponibile pe iPhone, iPad și Apple Watch. Nu contează ce dispozitiv utilizați cel mai confortabil. Veți obține informațiile de care aveți nevoie pentru a avea succes oriunde mergeți.

Nu trebuie să așteptați până când sunteți acasă și în fața unui computer pentru a accesa date care vă ajută să vă conduceți afacerea.

Opțiuni de facturare lunară sau lunară

Prețurile sunt facturate pe lună la 12 dolari anual pentru un cont personal sau 16 luni lunar pentru conturi personale.

Conturile de afaceri sunt de 18 USD pe lună facturate anual sau de 26 de dolari lunar în lună.

Fiecare vine cu o listă lungă de caracteristici, inclusiv un domeniu personalizat gratuit, cu o achiziție anuală, asistență 24/7 pentru clienți și posibilitatea de a vinde produse nelimitate și chiar de a accepta donații.

Concluzie privind utilizarea alternativelor Wix

Doar pentru a recapitula:

Cele 5 alternative Wix pe care le recomand sunt:

 • Shopify
 • Weebly
 • Jimdo
 • Bigcommerce
 • Squarespace

Aceste 5 oferă servicii excelente în diferite domenii pe care Wix le oferă unui astfel de constructor de comerț electronic, constructor de fotografii, constructor de bază și multe altele.

Nu uitați, acestea sunt opțiuni diferite pentru Wix.

Deci, unele caracteristici vor fi mai bune și, eventual, o trecere în jos.

Testează întotdeauna și pentru a te asigura că ai nevoie de o alternativă.

Wix ar putea fi perfect.

Vă încurajez să mă contactați dacă aveți nevoie de ajutor.

Voi fi fericit să vă dau părerea, fie lăsând un comentariu mai jos

Sau pe pagina mea de contact.

Lasă-mă să o arunc în calea ta.

Aveți gânduri la aceste 5 alternative Wix?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map