5 cele mai bune opțiuni de găzduire WordPress pentru începători (comparație 2020)

Conținutul meu este susținut de cititori de oameni minunați ca tine. Ceea ce înseamnă că aș putea câștiga un comision. Aflați mai multe aici!


Cel mai bun WordPress Gazduire pentru incepatori

Voi ieși pe o poartă aici și voi spune că aveți în vedere să folosiți WordPress pentru a vă crea site-ul dvs. sau să tastați în termeni precum

 • Cel mai bun WordPress Gazduire pentru incepatori
 • Cele mai bune furnizori de găzduire pentru a construi un site web WordPress
 • Cel mai bun hosting WordPress

Dar:

S-ar putea să fie prima dată când te pregătești să îl folosești sau prima dată când ești gata să te seriozi.

Hei, este corect și toți am fost acolo.

Marele lucru este totuși, nu este chiar atât de rău.

Scopul este de a găsi un furnizor frumos de găzduire care vă poate ajuta cu ușurință să configurați site-ul dvs. WordPress

Și:

Ajută-te din punct de vedere al gazdelor.

Motivul pentru care am ales aceste 5 este că le-am folosit fie, am văzut recenzii nemaipomenite sau le-am condus test.

În general, fiecare furnizor de găzduire dorește să vă ușureze configurarea site-ului WordPress.

Dupa toate acestea,

Sunt peste 76 de milioane de bloguri plus folosind-o.

Dar, cred că aceste 5 se potrivesc cu ceea ce urmează să căutați și sunt ușor de parcurs.

Sau aveți un serviciu excelent pentru clienți pentru a răspunde la orice întrebare.

În plus, dacă decideți una dintre acestea, vă voi arăta un videoclip pas cu pas pentru a configura site-ul dvs. WordPress cu fiecare opțiune de găzduire WordPress.

Să ne scufundăm și să le verificăm.

Bluehost – Acesta este unul pe care îl folosesc

Prețuri

La fel ca concurenții săi, Bluehost oferă opțiuni accesibile de găzduire web. În mod normal, încep de la 7,99 USD pe lună, dar sunt la vânzare cu 2,75 USD pe lună.

Utilizatorilor noi li se oferă o ofertă de introducere specială, precum și o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să poată încerca lucrurile și să vadă dacă le place.

Gazduirea optimizată pentru WordPress începe de la 19,99 USD pe lună cu WP Standard. Apoi, WP Enhanced costă 29,99 USD pe lună.

WP Premium este de 39,99 USD pe lună, iar WP Ultimate este de 49,99 USD lunar.

Prețurile se bazează pe plata unui an de serviciu în avans. Există economii semnificative în acest sens. WP Ultimate este, în mod normal, 129,99 dolari pe lună, oferind utilizatorilor reduceri de 80 USD, plătind serviciul anual.

Caracteristici de top

Conform Bluehost, acesta este „numărul 1 recomandat de găzduire web de către WordPress.org”. Serviciul oferă instalare WordPress cu 1 clic, asistență 24/7, precum și un centru de ajutor plin de ghiduri, tutoriale video și alte resurse, o garanție de returnare a banilor și peste 150 USD de oferte de la Google.

Fiecare plan de membru oferă propria sa listă de caracteristici.

De exemplu, Standard WP găzduiește 100 de milioane de vizite pe lună, 30 GB sau stocare și backup și 2 GB RAM. WP Ultimate, pe de altă parte, oferă vizite nelimitate, 240 GB de stocare și backup și 8 GB RAM.

Fiecare plan este dotat cu cPanel îmbunătățit. Standard WP vine cu SiteLock CDN, în timp ce celelalte trei planuri de prețuri sunt livrate cu SiteLock CDN / WAF Pro.

WP Premium vine cu SSL pozitiv, iar WP Ultimate vine cu SSL pozitiv Wildcard.

Ușor de setat WordPress

Configurarea WordPress cu Bluehost este instantaneu. Cu un singur clic, toate instalațiile dvs. sunt pe loc.

Puteți construi site-ul dvs. imediat făcându-l o adevărată comoditate pentru utilizatori.

În loc să difuzați site-ul în etape, îl veți face simultan.

Acest lucru vă permite să profitați la maxim de serviciile oferite de Bluehost.

Scalabilitatea este un lucru pe care îl găzduiește, astfel încât dacă site-ul dvs. web începe și crește este dimensiunea, serviciul se poate ocupa.

Încercați BlueHost

GreenGeeks – Folosesc acest lucru pentru unele dintre site-urile mele Prea

Green Geeks - Una dintre cele mai bune găzduire WordPress pentru începători

Prețuri – un model de prețuri scalabil pe măsură ce site-ul dvs. web crește

Gazduirea WordPress cu GreenGeeks costă de obicei 9,95 USD pe lună. Momentan, este la vânzare cu 3,96 USD pe lună. Aceasta este o economie semnificativă și una care probabil are de a face cu sărbătorile.

GreenGeeks oferă o garanție de returnare a banilor de 30 de zile pentru serviciile sale. Acest lucru vă oferă timp pentru a vedea dacă serviciul satisface nevoile și așteptările dvs. Dacă nu, nu primiți banii.

Serviciul acceptă Visa, MasterCard, Discover și American Express ca forme de plată. De asemenea, permite utilizatorilor PayPal să plătească prin conturile lor.

Procesul de înregistrare oferă două opțiuni pentru utilizatori, una pentru persoanele care trebuie să înregistreze un domeniu și una pentru persoanele care doresc să utilizeze un domeniu existent.

Caracteristici de top

GreenGeeks Managed WordPress Gazduire include o serie de caracteristici. Se spune că este atât pentru un „blogger WordPress”, cât și pentru un „dezvoltator WordPress veteran”, deoarece serviciul este „complet încărcat”.

Unele dintre cele mai notabile funcții oferite cu serviciile GreenGeeks plătite includ spațiu web nelimitat și transfer de date și 99,9% timp de serviciu.

Nu trebuie să vă faceți griji pentru ca serviciul să fie redus de mult și să perturbe fluxul de trafic care vine pe site-ul dvs. web. Chiar dacă întâmpinați o problemă, există asistență 24/7 24 de ore pe 365 de zile pe an.

Alte lucruri demne de menționat despre găzduirea WordPress GreenGeeks este că include:

 • Migrarea WordPress
 • Servere optimizate WordPress
 • Măsuri de securitate îmbunătățite
 • Ușor, 1-Faceți clic pe Instalare WordPress
 • Transferuri și înregistrări gratuite pentru nume de domeniu
 • Depozitare rapidă SSD RAID-10

Gazduirea WordPress GreenGeeks include o serie de caracteristici de siguranță pe care mulți utilizatori le consideră ideale. În primul rând, oferă actualizări automate. Apoi, scanează și blochează problemele de securitate în timp real.

Serviciul menține, de asemenea, site-ul dvs. web separat de alți clienți de pe server pentru a vă păstra confidențialitatea.

GreenGeeks are, de asemenea, încorporat Refuzul distribuit (DDoS) protecție care funcționează la nivel de întreprindere.

Dacă acest tip de atac se produce din cauza unui troian sau a unui alt virus, veți fi protejat.

Ușor de setat WordPress

Configurarea GreenGeeks pe WordPress necesită foarte puțin timp.

Serviciul oferă instrucțiuni prin video și text.

Dacă doriți să o faceți manual, iată pașii pe care îi urmați:

 1. Descarcă WordPress. Accesați pagina de descărcare WordPress. Descărcați și salvați fișierul zip. Asigurați-vă că știți dosarul în care ați plasat fișierul, astfel încât să îl puteți recupera cu ușurință atunci când aveți nevoie.
 2. Încărcați fișiere WordPress în contul dvs. de gazduire GreenGeeks. Utilizați un client FTP sau cPanel File Manager pentru a încărca fișierele. Puteți utiliza oricare opțiune și obține același rezultat. Singura diferență este că cPanel vă permite să încărcați și să extrageți conținutul fișierului imediat. Face acest pas mai repede.
 3. Creați o bază de date pentru blogul dvs.. După ce accesați bazele de date MySQL în cPanel, veți dori să creați o bază de date și apoi să atribuiți un utilizator. Urmăriți numele bazei de date, numele de utilizator și parola pe care le creați singuri.
 4. Asigurați-vă că blogul dvs. WordPress este configurat corect. Vizita http://wwww.yourdomain.com/wp-admin/install.php. Acest lucru vă permite să vă configurați blogul. Dacă se află într-un subdirector, va trebui să accesați http://www.yourdomain.com/subdirectory/wp-admin/install.php. Vă va cere să introduceți numele bazei de date, numele de utilizator și parola. Dacă localhost nu funcționează pentru „Gazdă de baze de date”, va trebui să solicitați aceste informații gazda web. Lăsați „Prefixul de masă” în pace și apăsați înainteați. Va trebui să introduceți numele de utilizator și parola înainte de a accesa „Instalare WordPress”.

Deși pare că trebuie să parcurgeți mulți pași, nu există.

Pur și simplu descărcați WordPress, încărcați fișierele în contul dvs. de găzduire, oferiți acestor fișiere un loc unde să locuiască și instalați WordPress pentru a vă asigura că totul va fi bine..

Vezi acest videoclip pentru a-ți arăta Configurarea WordPress:

Keep In Mind, contul este deja configurat.

Înscrieți-vă, apoi urmați-o ��

Dacă vă confruntați, asistența lor pentru clienți prin chat este foarte ușoară.

Încercați Geek Green

Gazduire InMotion

Prețuri

Există trei opțiuni diferite de prețuri disponibile cu InMotion. Sunt Lansare, Putere sau Pro. Puteți alege opțiunea potrivită pentru dvs. în funcție de nevoile și preferințele dvs..

Lansarea este de obicei 7,99 USD pe lună. Acesta este la vânzare cu 5,99 dolari pe lună. Include un domeniu gratuit, două site-uri web, spațiu de disc nelimitat, lățime de bandă nelimitată și e-mail nelimitat.

Puterea este de 9,99 dolari pe lună și de vânzare pentru 7,99 dolari pe lună. Include un domeniu gratuit, șase site-uri web, spațiu de disc nelimitat, lățime de bandă nelimitată și e-mail nelimitat. De asemenea, oferă performanță de 2x.

Pro este de 15,99 USD pe lună. În prezent este la vânzare cu 12% reducere, vânzând cu 13,99 dolari pe lună. Include un domeniu gratuit, site-uri web nelimitate, spațiu pe disc nelimitat, lățime de bandă nelimitată și e-mail nelimitat. De asemenea, oferă 4x performanță și suport nivel Pro.

Începeți să vă construiți site-ul cu Gazduire InMotion

Caracteristici de top

Gazduirea InMotion oferă funcții interesante. Utilizatorii serviciului trebuie să aștepte cu nerăbdare:

 • WordPress vine preinstalat și gata. Vei fi în funcțiune peste câteva minute.
 • Domeniu gratuit. Nu vă faceți griji cu privire la achiziționarea unuia nou sau înregistrarea celui existent, deoarece veți începe cu un domeniu nou.
 • Gazduire nelimitata. Asta înseamnă că nu veți plăti mai mult chiar dacă ați utilizat mai multă lățime de bandă.
 • Folosiți orice plugin care vă place. Este site-ul dvs. web și ar trebui să fie exact așa cum doriți.
 • Teme gratuite. Alegeți unul care vă ajută să vă comunicați mesajul către lume.
 • Actualizați ușor și în siguranță. Instalați actualizările cu ușurință și fără teamă că vor suprascrie sau încurca lucrurile bune pe care le întâmplați cu site-ul dvs. web.
 • Total suportat. Obțineți ajutorul de care aveți nevoie pentru proiectarea și găzduirea site-ului dvs. web.

Alte caracteristici care ies într-adevăr în evidență includ backup-uri automate zilnice, suport pentru plugin-uri de memorie în cache, SSH, GIT, FTP și PhpMyAdmin Access și fără transfer de site-uri de inactivitate gratuit.

Dacă intenționați să mutați un site web existent în InMotion, puteți face acest lucru fără ca cineva să știe vreodată că aveți. Fără timp de oprire înseamnă mai mulți vizitatori și, în final, mai multe vânzări și înregistrări.

Ușor de setat site-ul WordPress

Cu InMotion, WordPress vine preinstalat și gata. Puteți avea site-ul dvs. web în câteva minute.

Acest lucru este ideal dacă aveți puține cunoștințe despre FTP.

Dacă aveți un site web existent pe care doriți să îl treceți la serviciul de găzduire WordPress, puteți. Nu veți experimenta perioade de oprire, ceea ce este ideal.

Când site-ul dvs. nu este online, oamenii nu îl pot vizita și nu puteți profita de la acesta.

Configurarea site-ului dvs. WordPress pe InMotion

De ce faceți acest lucru și aveți o întrebare, trebuie doar să discutați cu InMotion și vă vor plimba.

Începeți să vă construiți site-ul cu Gazduire InMotion

SiteGround

Siteground Gazduire de site-uri WordPress

Prețuri

SiteGround oferă trei opțiuni de prețuri diferite. Sunt StartUp, GrowBig și GoGeek. Startup-ul are un preț regulat de 9,95 USD pe lună, dar este actualizat actualmente la 3,95 USD pe lună.

GrowBig are un preț regulat de 14,95 USD pe lună, dar este actualizat la 7,95 USD pe lună acum. GoGeek are un preț regulat de 2995 USD pe lună, dar este actualizat la 14,95 USD / lună.

Caracteristici de top

Fiecare plan de preț oferă ceva diferit. De exemplu, StartUp găzduiește un site web unde GoGeek, cel mai de preț al celor două, găzduiește mai multe site-uri web. StartUp oferă 10 GB spațiu web în care GoGeek oferă 30 GB spațiu web.

Startup-ul permite 10.000 de vizite lunar și GoGeek permite 100.000 de vizite lunar.

Fiecare plan oferă funcții esențiale WordPress, cum ar fi un domeniu gratuit, transfer WP gratuit, instalare gratuită WP și auto-încărcător WP..

Caracteristicile WordPress premium includ WordPress SuperCacher, 30 de copii de rezervă, asistență tehnică prioritară și SSL Wildcard gratuit de un an.

Ușor de setat WordPress

Sunt patru pași implicați în configurarea manuală a WordPress.

Sunt:

 • Descărcați pachetul pentru instalarea WordPress. Accesați pagina oficială de descărcare WordPress. Faceți clic pe butonul Descărcare și alegeți o locație pentru salvarea fișierului. Asigurați-vă că vă amintiți dosarul în care l-ați introdus astfel încât să îl puteți accesa cu ușurință.
 • Încărcați fișierele WordPress necesare pe server. Încărcați fișierele folosind FTP. Există o serie de opțiuni disponibile care vă permit să faceți acest lucru. Filezilla și cPanel sunt printre cele mai fiabile.
 • Creați o bază de date MySQL pentru WordPress. Alocați un utilizator și alocați permisiuni complete. Rețineți numele de utilizator și parola pentru referințe viitoare.
 • Parcurgeți pașii procesului de instalare. Dacă WordPress este încărcat în directorul public_html, accesați http://yourdomain.com. Dacă nu aveți un fișier numit wp-config.php, creați unul. Faceți acest lucru făcând clic pe butonul Creați un fișier de configurare. Acesta vă va solicita să pregătiți informațiile necesare și vă va oferi opțiunea de a continua cu procesul făcând clic pe „Lăsați-vă!” buton. Următorul ecran vă va solicita informațiile despre baza de date MySQL. Faceți clic pe „Trimiteți” pentru a finaliza totul.

Dacă preferați să beneficiați de instalarea gratuită a WordPress SiteGround, puteți. Există un Expert de configurare pe care îl utilizați.

Instalați automat WordPress prin Softaculous. De asemenea, aveți o instalare manuală gratuită de către echipa de asistență SiteGround ca opțiune.

Iată un video pas cu pas pentru a crea site-ul dvs. WordPress cu site-ul

Începeți să vă construiți site-ul cu siteground

DreamHost

Prețuri

DreamHost oferă două opțiuni pentru prețuri. Gazduirea partajată începe de la 7,96 USD pe lună și include instalarea WordPress cu un singur clic. Acesta acceptă mai multe site-uri WordPress, precum și domenii. De asemenea, oferă o garanție de returnare a banilor de 97 de zile.

DreamPress este complet gestionat. Creați conținut și DreamHost are grijă de restul. Este preconfigurat pentru a facilita începerea imediată. De asemenea, este scalabil, ceea ce îl face capabil să gestioneze trafic suplimentar fără capacități de lățime de bandă.

Caracteristici de top

Unele dintre caracteristicile de top ale DreamHost includ:

 • Mai multe conturi de e-mail. Aveți câte conturi de e-mail aveți nevoie. Accesați clientul web atmail oricând doriți să citiți și să creați e-mailuri.
 • Posibilitatea de a folosi orice temă sau plugin doriți. Nu există restricții cu DreamPress. Creați identitatea care vă servește cel mai bine.
 • Actualizari automate. Această caracteristică menține site-ul dvs. în siguranță și în siguranță. Are grijă de orice probleme pe care le-ar putea întâmpina fără asistență din partea dumneavoastră.
 • Configurați pentru comerț electronic. Această opțiune vine cu SEO cu SSL. Are un certificat pre-instalat Let’s Encrypt TLS / SSL. De asemenea, vă oferă o adresă IP privată.
 • Nu există limite de vizitator sau plafonuri pe lățimea de bandă. Nu trebuie să vă faceți griji pentru blocarea site-urilor web, deoarece ați avut o creștere a traficului. Site-ul dvs. este bun pentru a merge indiferent cât de mare este urmărirea acestuia.
 • Blocuri firewall WordPress. Mențineți site-ul protejat împotriva atacurilor. Securitatea este o prioritate ridicată atât pentru dvs., cât și pentru dvs..

Similar cu concurenții săi, DreamHost are protocoale de securitate în vigoare.

Vă oferă opțiunea de a configura cât mai multe conturi de e-mail pentru a funcționa optim.

De asemenea, folosește alegerea temei și a pluginurilor, astfel încât site-ul web este cu adevărat al tău.

Ușor de setat WordPress

Instalarea DreamHost necesită puțin timp. Tot ce trebuie să faceți este să accesați pagina Instalări cu un singur clic sub Panou și bunătăți.

Faceți clic pe pictograma aplicației pe care doriți să o instalați. În acest caz, este WordPress.

Alegeți domeniul dorit făcând clic pe „Instalare în” din meniul derulant.

Vei vedea apoi un buton care spune: „Instalați-l pentru mine acum!” După finalizarea instalării, veți primi o notificare în care se spune că aceasta a avut succes.

Vizionați acest videoclip pentru a vă ajuta să configurați site-ul dvs. WordPress cu Dream Host

https://www.youtube.com/watch?v=WEUGgBLb-zc

Începeți să vă construiți site-ul cu Dream Host

Concluzie cu privire la cele mai bune 5 găzduire WordPress pentru începători

Doar pentru a recapitula cele mai bune 5 hosting-uri WordPress pentru opțiuni pentru începători

 • Geeki verzi
 • In miscare
 • Bluehost
 • Site Site
 • Gazdă de vis

Toate cele 5 sunt furnizori de hosting excelenți, care vor fi în curând site-ul dvs. WordPress.

Acestea oferă o configurație ușoară și un preț cu care vă veți simți confortabil dacă începeți doar.

În plus, serviciul pentru clienți este excelent, pentru că te ajută să iei jocul de ghicire și să nu știi și tu din asta.

Bucurați-vă de construirea propriului dvs. site WordPress.

Ați încercat încă unul dintre acestea?

Dacă da, care?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map