8.5 Opțiuni de investiții excelente pentru afacerea dvs. pe site

Conținutul meu este susținut de cititori de oameni minunați ca tine. Ceea ce înseamnă că aș putea câștiga un comision. Aflați mai multe aici!


Știu că acest articol nu acoperă nimic de-a face cu un constructor de site-uri pentru niciunul dintre proiectele tale, dar personal am găsit aceste locuri minunate pentru a-ți investi profiturile sau pentru a-ți deține și banii !!!! așa că am vrut să le împărtășesc cu voi și să vă ofer oportunitatea de a deschide singur un cont, astfel încât să aveți opțiuni de investiții atunci când este nevoie.

Cred că, în general, veți fi cu adevărat mulțumit de aceste site-uri și le veți găsi foarte valoroase pentru planul dvs. general de afaceri, fie în prezent, fie în viitorul afacerii dvs. pe site. OK, să mergem și să le verificăm.

Atunci când căutați un broker online de top, recomandările par să fie peste tot. Brokerii trebuie să aibă câteva lucruri pentru ca acesta să merite timpul investitorului. Diferite firme de broker online variază adesea între comisioane mari și mici, sfaturi diferite pentru cont, o gamă de funcții de învățământ și instrumente de cercetare a stocurilor care o fac mai bună decât alta. Acestea sunt opt ​​dintre site-urile de tranzacționare a acțiunilor pe care investitorii le iubesc cu adevărat și le-au recomandat de-a lungul anilor.

Banner cu cuvinte

1. TD Ameritrade

TD Ameritrade a devenit unul dintre cei mai tari brokeri de investiții online din America. Compania se laudă cu peste 5,8 milioane de deținători de cont și 480 de miliarde de dolari în active. Pentru a începe, există un depozit inițial minim de 500 de dolari și puteți găsi tranzacții de acțiuni pentru 9,99 USD pe fiecare tranzacție. Opțiunile tranzacționează la 9,99 dolari per tranzacție cu 0,75 USD pe contract. Există, de asemenea, instrumente de cercetare gratuite, caracteristici de date gratuite și platforme de tranzacționare gratuite de utilizat.

TD Ameritrade are, de asemenea, câteva promoții care îl fac excelent pentru investitorii noi și experimentați. De exemplu, puteți tranzacționa gratuit timp de 60 de zile și puteți primi un bonus în numerar de 600 USD. Serviciul clienților lor a primit, de asemenea, o mulțime de feedback pozitiv, iar ei au asistență de chat, telefon și e-mail în direct pentru membrii lor. Barron’s a acordat TD Ameritrade cu câteva premii diferite, cum ar fi numărul 1 pentru investiții pe termen lung și numărul 1 pentru opțiuni.

2. ShareBuilder

Taxele de tranzacționare pe acțiuni devin mici la ShareBuilder cu doar 4 dolari dacă alegeți investiții automate. Există, de asemenea, o ofertă de încercare gratuită și nu trebuie să ai un cont minim pentru a te înscrie. Structura prețurilor și a taxelor la ShareBuilder este suficient de simplă. Puteți configura investiții programate recurente pentru a face investițiile mai ușoare și care consumă mai puțin timp. Pentru tranzacții limită, opțiune și piață, veți plăti doar 6,95 USD.

Există, de asemenea, mai multe instrumente de cercetare pe ShareBuilder, inclusiv instrumente de stoc bazate pe criterii, rapoarte de strategie și liste de urmărire. De asemenea, puteți privi graficele care notează modificările istorice ale prețurilor anumitor stocuri. Dacă doriți un tip de platformă de investiții fără confuzie, creat pentru începători, ShareBuilder este exact platforma potrivită pentru dvs..

3. Scottrade

Cu acțiuni, obligațiuni, fonduri mutuale, ETF-uri și opțiuni, Scottrade oferă o varietate de instrumente de cercetare și date cu un serviciu excelent pentru clienți cu 30% mai puțin decât majoritatea altor brokeri online. De asemenea, au locații fizice pentru a ajuta investitorii care au nevoie de îndrumare în persoană.

Cu toate acestea, un dezavantaj este că platforma de tranzacționare nu este la fel de modernă ca altele precum eTrade sau Sharebuiilder. Acest lucru reduce, de asemenea, prețul la 7 dolari pe fiecare tranzacție, cu un plus de 1,25 USD pentru contractanții comerciali de opțiuni. De asemenea, Scottrade dispune de mai multe instrumente de tranzacționare în mod gratuit, dar lipsesc unele instrumente de cercetare și diagrame pe care le găsiți pe TD Ameritrade sau eTrade.

Cu toate acestea, puteți personaliza complet cotațiile de streaming și mai există liste de urmărire și unele instrumente de diagramă care ar satisface nevoile de bază pentru majoritatea investitorilor. Dacă decideți să faceți upgrade cu Scottrade, primiți și un card de debit, retrageri bancomate gratuite, cecuri gratuite nelimitate, acces mobil și asistență 24/7.

4. eTRADE

Cu funcțiile sale ușor de utilizat de plasare a comenzilor, eTrade oferă și opțiuni pentru începători și comercianți profesioniști experimentați. De exemplu, există o plasare complexă a comenzilor pentru strategii de condor, straddle, strangle și fluture. Dacă sunteți un comerciant activ, eTrade este cel mai bun. Are modele de prețuri competitive și caracteristici specifice opțiunilor pe care comercianții activi le vor aprecia.

Stocurile și opțiunile sunt de 7,99 USD pe contract, atâta timp cât faceți minim 150 de tranzacții pe trimestru. Dacă nu comercializați atât de mult, taxele se ridică la 9,99 USD, ceea ce este încă relativ mic. Instrumentele de cercetare sunt incredibile pentru comercianții de la eTrade. Au instrumente de comerț cu opțiuni complete, astfel încât să puteți plasa cu ușurință comenzile de răspândire, cumpărare-scriere, fluture, condor și tipul de bază, inclusiv fierul de condor. Graficele de opțiuni sunt, de asemenea, extrem de utile pentru cercetare.

De asemenea, puteți dezvolta diferite strategii bazate pe valoarea investiției, intervalul de timp, volatilitatea, prețul țintă și perspectivele pieței. Dacă aveți comenzi complexe, eTrade este cu siguranță locul potrivit pentru a face tranzacțiile cu o mulțime de funcții adăugate și sfaturi pentru a vă face tranzacțiile mai previzibile și mai sigure..

5. TradeKing

TradeKing oferă instrumente esențiale pentru investitori și sunt bine cunoscuți pentru servicii de atenție pentru clienți și costuri reduse. În prezent, TradeKing oferă 4,95 USD pentru fiecare tranzacție. În plus, acest broker online se clasează constant în top pentru firmele online. De asemenea, TradeKing s-a alăturat Zecco și oferă acum o mulțime de noi instrumente de cercetare ca parte a tabloului de bord. Puteți profita de diagrame personalizabile și avansate. De asemenea, sunt atrăgătoare vizual și ușor de utilizat. Orice membru poate utiliza gratuit aceste instrumente.

Produsele financiare costă suplimentar, inclusiv tranzacționarea valutară. Cu toate acestea, are IRA-uri și DRIP-uri gratuite, dar există un dezavantaj. TradeKing are o taxă de inactivitate de 50 USD pentru conturile care au mai puțin de 2.500 USD și nu au fost tranzacționate în decurs de un an. Acest lucru nu se aplică în mod obișnuit pentru majoritatea comercianților activi, dar trebuie remarcat în cazul în care tocmai începeți și poate nu știți dacă veți tranzacționa într-un an.

6. TradeMonster

Pentru cei care se ocupă în mod special de opțiuni, TradeMonster este alegerea pentru tine. Puteți obține tranzacții cu opțiuni de până la 0,10 USD pe contract. Comercianții cu opțiuni obișnuite trebuie să plătească doar 0,50 USD pe contract. Ca broker de opțiuni cu reduceri, TradeMonster este extrem de competitiv și oferă o mulțime de funcții pentru utilizatorii care îi fac să iasă în evidență. Investitorii susțin întotdeauna această platformă de tranzacționare, deoarece are cele mai mici taxe și veți găsi rate de tranzacționare forfetare de doar 7,50 USD.

În plus, brokerul nu este timid să ofere reduceri de volum și rate de marjă scăzute. Dacă tranzacționați activ în fiecare zi, aveți nevoie de o platformă de tranzacționare simplificată care vă poate oferi toate funcțiile comerciale de bază cu câteva instrumente de cercetare avansate. Instrumentele de analiză spectrală vă permit să vă jucați cu volatilitatea, care este unică pentru TradeMonster. Rezultatele sunt afișate într-o hartă mai degrabă decât într-un grafic. Puteți utiliza, de asemenea, alte instrumente, cum ar fi opțiunile strategiei de opțiuni, analiza ce-dacă, gestionarea comenzilor de grup, urmărirea performanței și multe altele.

7. OptionsHouse

OptionsHouse este un broker de încredere la care să vă gândiți dacă doriți un broker cu reduceri de preț redus, cu o platformă de tranzacționare mai tradițională. Pentru comercianții activi, OptionsHouse are câteva opțiuni ieftine. Software-ul oferă ofertele de streaming, care nu sunt întotdeauna gratuite la unii dintre ceilalți brokeri, dar OptionsHouse face o treabă bună pentru a face instrumentele de bază gratuite pentru utilizatorii săi. Acestea sunt oferte gratuite în timp real, astfel încât să puteți păstra un deget asupra pulsului unui anumit stoc sau doar să vizualizați piața de valori în general.

Platforma de tranzacționare pentru OptionsHouse nu este la fel de intuitivă ca unii dintre ceilalți, dar este totuși simplă de navigat. Puteți plasa tranzacții de acțiuni pentru un apartament de 4,75 USD prin intermediul Opțiunii și oferă, de asemenea, tranzacții virtuale gratuite. Acest lucru este perfect pentru cei care au strategii de stoc pe care vor să încerce, dar nu vor să investească bani imediat. Puteți utiliza contul virtual gratuit de 5.000 de dolari pentru a testa teste unele dintre noile strategii și a vedea ce funcționează.

8. OptionsXpress

OptionsXpress este o companie comercializată public cu sediul în Chicago. Este cunoscut în principal pentru ETF-uri, futures, obligațiuni, fonduri mutuale și tranzacții de tranzacții online. Platforma are o mulțime de instrumente online valoroase și sofisticate. Puteți deschide conturi individuale sau alăturați chiriașilor, conturi de încredere, conturi de afaceri și conturi individuale de pensionare. De asemenea, nu este necesară depunerea minimă pentru a deschide un cont în numerar și nu trebuie să păstrați un sold minim pentru ca contul dvs. să rămână deschis..

Puteți, de asemenea, să tranzacționați fără fir pe smartphone și să profitați de câteva instrumente puternice diferite de tranzacționare online, precum The Screener. Screener scanează piața pentru potențialele fonduri mutuale, opțiuni, acțiuni și ETF-uri care ar fi oportunități bune. Puteți vizualiza toate informațiile de pe un stoc înainte de a lua decizii.

Fața unui om cu o zicere

Motivul pentru care am adăugat versiunea .5 a fost să vă atrag atenția și, de asemenea, reprezintă acțiunea la utilizarea unuia dintre acestea. Stiu corny nu? Dar, în același timp, dacă v-a făcut să vă mirați că mi-am făcut treaba pentru a vă face curios și pentru a o verifica, acum singurul obiectiv este să ACT.

Sper că ați găsit aceste informații grozave și informative și să se potrivească așteptărilor dvs. pe care le puteți folosi pentru afacerile dvs. de site-uri: -). Dacă nu, poate fi un loc minunat pentru a-ți pune banii, știu că m-a ajutat cu adevărat să ies.

Scris și publicat de Christopher Pontine & Cynthia Adams
Credit de imagine: Crearea unui site web astăzi
 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map