Acordă-mi 5 minute pentru a-ți face titlul de blog A Wee Stickier

Conținutul meu este susținut de cititori de oameni minunați ca tine. Ceea ce înseamnă că aș putea câștiga un comision. Aflați mai multe aici!


Cuvânt cu lipici și atingeți

Tu gândești ce gândesc?

Am nevoie de un titlu atrăgător pentru postarea mea pe blog, dar nu am habar ce să folosesc.

Da:

Este normal:

În acest articol vreau să trec peste câteva idei puternice care cu siguranță ar trebui să vă ajute să reglați titlurile blogului dvs. pentru a vă ajuta să creșteți peste toate clicurile.

Să o facem:

1. Scrieți primul titlu

Deși poate fi benefic să așteptați și să scrieți titlul după conținut, puteți să vă concentrați și să strategiți clar scriind primul titlu.

Acest lucru funcționează cel mai bine dacă aveți o idee bună despre subiectul dvs., dar nu doriți să scrieți în mod special.

Puteți roti clar conținutul dvs. într-o direcție știind care este primul dvs. titlu. Titlul conduce, de asemenea, subiectul postării, astfel încât să aveți întotdeauna ceva de legat. Puteți, de asemenea, să conțineți un brainstorming pentru subiectul care se potrivește cu titlul.

Chiar dacă nu știți exact care ar trebui să fie titlul dvs., aruncați câteva idei pe hârtie și lucrați cu acesta. Vei începe să îți formezi conținutul, apoi îl poți schimba pe măsură ce mergi.

2. Modul rapid de a scrie titluri atrăgătoare

Există câteva lucruri care vă pot ajuta să veniți cu un titlu rapid. Pentru unul, ar trebui să scrieți întotdeauna un titlu care să vizeze cei 30 la sută dintre cititorii dvs., care de fapt îi pasă și sunt interesați de produsele dvs..

Acești cititori sunt cel mai probabil să se bucure de ceea ce citesc și vă vor oferi, de asemenea, un accent mai specific. Acest procent de 30% include:

– Oameni atrași cu ușurință de site-ul tău
– Persoanele care pot împărtăși produsul dvs.
– Vizitatori care deja găsesc valoare în produsul dvs.

De asemenea, ar trebui să includeți caracteristica cea mai de dorit a produsului dvs. într-un titlu. Acest lucru face ca produsul să fie unic și să iasă în evidență pentru cititorii tăi. Dacă puteți din punctul dvs. de valoare al produsului dvs., atunci știți exact ce să scrieți pentru un titlu.

În timp ce începeți să vă gândiți la titluri diferite, scrieți-le pe rând. Puteți alege și alege cuvintele cheie care vă plac și descrieți caracteristicile potrivite, reducând în același timp despre ce va fi conținutul dvs..

3. Faceți cuvinte cheie contează în titluri?

Fiecare SEO vă va spune că cuvintele cheie din titlu sunt cea mai importantă parte a marketingului de conținut, dar nu este întotdeauna cazul. Mulți oameni au argumentat că este vorba despre scrierea pentru oameni și ieșirea din „discursul de marketing” care pare a fi peste tot.

Cu toate acestea, cuvintele cheie încă mai contează. Făcând cercetări pe cuvinte cheie și incluzând o parte a unei expresii de cuvinte cheie în titlul dvs., puteți crea totuși ceva interesant și diferit pentru a atrage cititorii dvs..

Cercetarea cu cuvinte cheie este de asemenea utilă pentru a înțelege ce caută oamenii și a observa acele cuvinte cheie rare care vă oferă idei pentru o serie întreagă de conținut.

4. Cum să titluri și de ce funcționează

Ce vor oamenii cu adevărat atunci când caută îndrumări online? Cu siguranță, nu caută ghiduri generice despre modalități. Chiar vor să știe că știi lucrurile tale. Dacă doriți să scrieți un titlu despre cum să faceți, trebuie să vă asigurați că să fiți specifici și să includeți ceva interesant, astfel încât articolul dvs. să nu se încadreze în celelalte 30.000 de articole „Cum să faceți o pizza”. Câteva modalități de modificare a acestei operații includ:

– „Cum se prepară cea mai picantă pizza cu piper”
– „Cum să arunci o pizza în aer ca un bucătar italian real”
– „Cum se prepară o pizza cu carne integrală de casă care să fie sănătoasă”

Acestea sunt doar câteva titluri care pornesc de la original și le oferă cititorilor ceva interesant la care să se gândească înainte de a face chiar clic pe titlu.

5. Listă postările întotdeauna

Conținutul listelor va fi întotdeauna amabil. De ce e așa? Oamenii sunt leneși. Ei bine, este adevărul. Oamenii vor să consume online datele, indiferent dacă le știu sau nu. Citirea unei liste este mult mai ușoară decât sortarea cuvintelor într-un paragraf neplăcut. Acesta este motivul pentru care ar trebui:

– Modificați întotdeauna titlurile listei cu diferite numere. Nu va fi întotdeauna „5 moduri de a face asta sau acela”. Știi, ar putea fi „Patru modalități de a face asta sau asta”.

– Încercați o limbă diferită pentru ceea ce vine după numărul. De exemplu, în loc de pași sau moduri, încercați greșeli, secrete, locuri, rețete sau un alt limbaj distractiv care va aduce ceva viață în titlul dvs..

– Transformați lista într-o întrebare. De exemplu, „Poți ghici 7 lucruri pe care le plac bucătarii de pizza?” sau „Cunoașteți cele trei tipuri de canceri de moarte?”

– Încă puteți face liste simple. Adăugați o învârtire pentru a vă face propriul dvs. tip de „Cinci tipuri de storcători – Ce face cel mai suculent suc? sau „Șase vitamine esențiale – de ce ai nevoie doar de una”.

– Când aveți îndoieli, dați-le ceva degeaba. De exemplu, „Aplicația gratuită oferă 10 cupoane la fiecare oră” sau „Descărcări gratuite din 6 trupe populare diferite.”

– Du-te mare sau du-te acasă. Oamenilor le place foarte mult listele lungi, pentru că includ ceva pentru toată lumea, așa că provocați-vă să găsiți „! 01 Moduri de a mânca spanacul fără a deveni verde”.

6. Încercați aceste formule de titlu dacă toate celelalte nu reușesc

Dacă nu sunteți sigur ce să scrieți pentru titlul dvs., aceste formule par să obțină întotdeauna rezultate. Tot ce trebuie să faceți este să înlocuiți ceea ce există între paranteze cu subiectul dvs..

– Cine dorește [Ceva interesant aici]?
– Secretele [Artiștilor cu succes de pick-up sau ceva mai puțin rău]
– Iată o metodă care este [total șocantă] pentru [persoanele care nu pot fi șocate]
– Modalități puțin cunoscute de a face [Kitties Purr]
– Scapă de [Zombi] O dată pentru totdeauna
– Iată o modalitate rapidă de a-ți [scoate câinele să faci pipi afară]
– Acum puteți avea [tortul dvs.] și [Transmiteți-l în fața cuiva] Prea mult
* Acum poți renunța la jobul tău de zi și totuși să faci bani
* Cum poți face o pisică mai pură fără să faci ceva
– [Faceți un lucru] ca [cineva sau ceva incredibil]
* Roar Like a Lion Lion
* Blog precum Charlie Sheen este în casa ta
– Ce trebuie să știe toată lumea despre [Formula secretă a KFC]

Acestea lucrează cam tot timpul. Nu doreați să citiți conținutul din titlurile respective?

7. Câteva lucruri sigure pentru titluri

Aceste formule erau atât de bune încât te-ai întors pentru mai mult. Iată câteva șabloane pentru a vă evidenția titlurile.

– Dă-mi [cinci minute] și îți voi oferi [calea către Mordor]
– Dacă nu-l [ajungeți la Da Choppa] acum, veți [Probabil că vă aruncați la Smithereens]
– Modalitatea leneșă [a cumpărătorului] de a intra în magazinele de Black Friday]
– recunoașteți [numărul] semnelor de avertizare timpurie ale [sindromului Cronkhite-Canada]
– Vedeți cât de ușor puteți [faceți o diferență în viața pisicii dvs., hrănindu-l de fiecare dată când vă arată]
– Nu trebuie să fiți un [Morpheus] pentru a [găsi un singur hârtie igienică adevărată]
– Ai făcut vreuna dintre aceste greșeli?

Evident, aceste titluri sunt puțin câmpul stâng, dar le puteți face corect adăugând în propriile cuvinte cheie și subiecte între paranteze.

8. Fiți un responsabil de risc și încercați aceste titluri

Formulele de titlu vă oferă câteva locuri destul de bune de la care să începeți și chiar să stați singuri într-o mare de titluri plictisitoare. Cu toate acestea, există câteva formule de titlu care se elimină și mai mult și pot fi puțin riscante. Ești pregătit pentru provocare?

A. Avertisment: [Ceva pentru a le atrage atenția]

Avertismentele îi fac mereu pe oameni să se oprească și să se gândească. Ei vor să știe despre ce este vorba, ar trebui să fie atenți, mai ales dacă vă citesc deja celelalte postări care le-au oferit câteva sfaturi și lucruri de gândit. Câteva exemple cu această formulă de titlu includ:

– Avertisment: dacă depindeți de oxigen pentru a trăi, începeți să conduceți o mașină inteligentă
– Avertisment: Doi din fiecare trei oameni au un MST, ești unul dintre ei?
– Avertisment: recunoașteți 3 semne timpurii care aveți cancer?

b. Cum m-a schimbat [ceva] / M-a făcut / M-a dat [Ceva bun / rău]

Dacă doriți să lucrați într-o poveste personală pentru postarea dvs., utilizați acest titlu. Iată câteva exemple:

– Cum m-a făcut să mă gândesc de două ori la hârtia igienică
– Cum mi-a luat telecomanda TV viața
– Cum m-am mutat în New York City mi-a miros mai bine

c. Sunteți [ceva]?

Titlul întrebării va aduce întotdeauna câteva puncte de vedere. Acestea sunt cele mai bune trăsături ale acestei formule:

– Ești încântat pentru următoarea versiune iPhone?
– Vă așteptați la o creștere care nu va veni niciodată?

9. Scriere antet pentru Twitter Noobs

Twitter a devenit un loc pentru titluri. Este scurt și dulce. Este modul în care oamenii își aduc veștile fără să meargă vreodată mai departe pentru a citi de fapt știrile. Cu toate acestea, un titlu excelent pe Twitter îi va face să își dorească să citească. Deci, ce trebuie să faci pentru a obține această recompensă?

– Faceți titlul util
– Faceți urgent să vă citească conținutul
– Oferiți un avantaj unic în titlu
– Fiți specific în abordarea dvs.
– Utilizați hashtag-uri care vă vor atrage atenția, dar # nu face #overdo #it.

Mai presus de toate, oamenilor le place să râdă chiar și atunci când caută ceva serios. Dacă vă gândiți la asta, există „5 secrete pentru a face #Cats Purr atunci când cântați.”

Ce descoperiți ca fiind cea mai grea parte la crearea titlului?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map