Aveți nevoie de finanțare pentru site-uri web? Verificați împrumuturile de la „to peer to peer”

Conținutul meu este susținut de cititori de oameni minunați ca tine. Ceea ce înseamnă că aș putea câștiga un comision. Aflați mai multe aici!


Împrumuturi de la egal la egal

În ultimul an, s-a auzit foarte mult despre modul în care împrumuturile peer-to-peer (P2P) sunt una dintre cele mai bune metode alternative de a investi.

Această metodă funcționează mai ales dacă sunteți pasionați de piața curentă de valori.

Cei care presupun împrumuturi P2P spun că este o modalitate mai bună de a obține un profit bun asupra investițiilor fără a intra mai adânc într-o economie care nu.

Înainte de a decide să plasați un pachet în fondurile dvs. index și să vă îndreptați către cel mai apropiat site de împrumut de la egal la egal, ar trebui să aruncați o privire mai atentă asupra elementelor de bază și să studiați cele două site-uri principale pentru investiții P2P.

Ce este împrumutul de la egal la egal

La baza sa, împrumuturile de la egal la egal sunt atunci când o persoană împrumută bani unei alte persoane pentru a începe o afacere nouă sau chiar atunci când împrumutați de la un prieten pentru a plăti o plată în avans pe o mașină nouă.

Fie creați sau luați împrumutul pe baza unei relații cu cealaltă persoană, care contează la fel de bine ca un rating de credit bun.

Uneori, aceste împrumuturi acordate prietenilor, membrilor familiei sau altor persoane funcționează bine, dar în unele cazuri, nu.

Împrumuturile de la egal la egal au finanțat multe vise, dar sunt, de asemenea, renumite pentru destrămarea relațiilor personale.

Cu toate acestea, împrumuturile moderne de la egal la egal sunt investiții online. Este de fapt o afacere majoră.

Site-urile terțelor părți permit potrivirea între creditori și împrumutați fără probleme de legături personale. Aceste site-uri web intenționează să facă o tranzacție ușoară pentru ambele părți care pot fi de încredere.

Există două lucruri de luat în considerare în ceea ce privește împrumuturile de la egal la egal.

– Împrumutații de pe site-urile de creditare P2P obțin de obicei rate mai bune ale dobânzii și condiții de împrumut mai echitabile decât dacă ar primi un împrumut de la o bancă comercială.

Site-urile de creditare funcționează numai cu debitori dacă un punctaj de credit este mai mare sau mai mare de 630. Condițiile sunt încă mai bune decât cele oferite de majoritatea băncilor și firmelor de investiții private.

– Împrumutatorii adesea cunosc ceva despre împrumutat înainte de a împrumuta orice fonduri, ceea ce crește mai multă încredere în relație. Dacă împrumutul nu este valabil și investitorii pierd bani pe afacere, acesta nu va fi atât de personal ca împrumutul unui membru al familiei.

Nu va trebui să vă vedeți mătușa de Ziua Recunoștinței și să cereți depunerea înapoi în salon.

Există, de asemenea, reguli și reguli în vigoare pentru a minimiza riscul, astfel încât să puteți obține investiția înapoi la împrumuturi care se achită.

Ce site-uri oferă împrumuturi de la egal la egal

Există multe dintre aceste site-uri terțe de împrumut P2P, dar doar două dintre ele au fost suficient de lungi pentru a avea un model viabil, de încredere.

– Prosper.com
– LendingClub.com

Sfaturi pentru Prosper

Prosper este unul dintre cele mai vechi site-uri de împrumut peer-to-peer de pe web. În timp ce poate nu au avut întotdeauna succes, au construit un model original și au creat o cale incredibilă pentru investitori și debitori pentru a finanța proiecte și afaceri.

De asemenea, au obținut un nivel record în ceea ce privește emiterea de împrumuturi din 2013 până în 2014. Acest succes a avut loc după ce s-au făcut greșeli în 2012, dar au plătit 20 de milioane de dolari în finanțare și au văzut o creștere incredibilă pentru a remedia aceste neajunsuri.

Dacă tocmai începeți cu împrumuturile de la egal la egal, Prosper este foarte ușor de utilizat, indiferent dacă sunteți împrumutat sau creditor.

Platforma de ansamblu se bazează pe experiența sa de utilizator. Veți putea cu ușurință să configurați un cont, să vizualizați rezumatul contului dvs., să investiți sau să împrumutați bani cu doar câteva clicuri.

În plus, instrumente precum Automated Quick Invest vă permit să împrumutați pasiv. Configurezi filtre pentru a investi automat și lași site-ul să funcționeze restul.

Dacă sunteți împrumutat, Prosper are o cerință mai mică de 640 pentru a obține un împrumut.

Cu toate acestea, acest lucru înseamnă, de asemenea, că unii creditori pot intra în contact cu debitori mai riscanți.

Prosper permite de fapt ca unele împrumuturi să aibă o dobândă mai mare de 30 la sută, care este cu aproape cinci puncte procentuale mai mare decât cele pe care le veți găsi în Lending Club.

În general, dacă vrei să sari în împrumuturile peer-to-peer și vrei un răspuns simplu, Prosper este cea mai bună platformă.

Acest site are mai multe filtre care vă permit să alegeți și să alegeți debitorii ca investitori. Împrumutații se vor bucura de simplitatea de a solicita împrumuturi și de a găsi investitori.

Gata să încercați Prosper.com? 

Sfaturi pentru Clubul de Împrumuturi

Lending Club s-a descurcat foarte bine de-a lungul istoriei sale în ceea ce privește împrumuturile peer-to-peer. Dacă vedeți istoricul creditelor emise pentru site, Lending Club a înregistrat o creștere incredibilă în 2013 și 2014.

În plus, site-ul a fost al doilea după lansarea Prosper și a înregistrat profituri mari. În noiembrie 2012, Lending Club a emis 1 miliard de dolari împrumuturi și a dublat această sumă în împrumuturile emise opt luni mai târziu.

Pentru succesul său, Lending Club are unele dezavantaje minore. Procesul de a găsi debitori sau investitori nu este la fel de simplu ca în Prosper. Website-ul are nevoie cu siguranță de o reinvenție.

Clubul de credite nu are la fel de multe filtre ca Prosper, ceea ce face mai puțin simplu să găsești investitori sau împrumutați. Site-ul se concentrează în special pe partenerii instituționali și nu are suficiente opțiuni pentru investitorii cu amănuntul.

Aceasta înseamnă că investitorii privați nu vor putea folosi Lending Club la fel de ușor ca Prosper pentru împrumuturi pasive.

Cu toate acestea, Lending Club are un record mai bun pentru cerințele stricte de împrumut, ceea ce diminuează riscul pentru investitori.

Pentru a împrumuta bani pe site este necesar un punctaj de credit minim de 660. Există, de asemenea, un proces de solicitare mai strict, ceea ce înseamnă că 90% din împrumuturi nu sunt aprobate.

Cu toate acestea, împrumuturile sunt, de asemenea, de o calitate mai bună. Ratele dobânzilor sunt mai mici, iar investitorii sunt mai fericiți, deoarece nu primesc foarte multe împrumuturi implicite.

În general, dacă doriți să reduceți numărul de împrumuturi neplătite, atunci este mai bine să mergeți cu Lending Club.

Dacă sunteți un împrumutat cu un scor de credit și un istoric bun, atunci vă puteți bucura de condițiile de împrumut pe care le găsiți de la investitori în Lending Club, deoarece acestea nu vor avea dobândă mai mare.

Gata pentru a verifica împrumutul Club?

Verdict: ce site-ul trebuie utilizat pentru împrumuturi între colegi

Pentru acei împrumutați și investitori care cred că împrumutul P2P online este următorul lucru, Lending Club și Prosper vor fi cei mai buni pentru a începe.

Amândoi au un istoric al companiei mai lung decât orice alt site de împrumut peer-to-peer și au, de asemenea, mai multe instrumente de utilizat, care vor face investiția online foarte simplu de înțeles.

Ambele platforme funcționează de minune dacă doriți să vă măriți portofoliul sau dacă sunteți un împrumutat care încearcă să pornească o afacere mică.

O modalitate de a decide cu privire la o platformă este doar să deschizi un cont pe Lending Club sau Prosper, pentru a obține o idee despre cum funcționează. Nu există niciun risc să deschideți un cont și să vă udați picioarele.

Este următorul pas pentru diversificarea investițiilor dvs. sau pentru asigurarea succesului micii dvs. afaceri.

In concluzie:

Împrumuturile peer to peer sunt destul de noi pentru mine, se întâmplă să mă poticnesc din cauza faptului că poți investi propriile fonduri în împrumuturi pentru oameni și am considerat că în general este un concept destul de dulce..  

Cred că tarifele sunt mari și la fel sunt termenii, așa că funcționează cu adevărat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map