Cerințe de găzduire web

Cerințe de găzduire web

Când cercetează companii de găzduire web, există câteva lucruri importante pentru care ar trebui să fii atent. Prețul este, în mod evident, un element important atunci când vine vorba de alegerea unei companii de găzduire web, dar există funcții mai importante pe care ar trebui să le luați în considerare.?


cerințele de găzduire web trebuie să aibă

Una dintre cele mai importante decizii pe care va trebui să le luați atunci când începeți un site web este alegerea unei companii de găzduire. Poate fi o decizie grea de luat. Există o mulțime de companii care oferă servicii de găzduire și fiecare anunță că sunt cele mai bune. Fiecare promit spațiu nelimitat, lățime de bandă nelimitată, timp de oprire 0%, ușurință de utilizare și suport tehnic 24/7.

Cum în lume ar trebui să știi pe care să crezi? Cum poți să înțelegeți toate mumbo-jumbo-urile tehnice din toată publicitatea?

Zece trebuie să aibă caracteristici companii de găzduire web ar trebui să vă ofere

Să aruncăm o privire la ce aveți nevoie cu adevărat de la o gazdă web. După ce știi asta, alegerea celei mai bune companii de găzduire web pentru a se potrivi nevoilor tale va fi o briză.

Panoul de control cPanel

Una dintre cele mai cruciale caracteristici de evaluat este panou de control. De aici veți controla site-urile dvs. Există anumite lucruri pe care trebuie să le poți face, cum ar fi configurarea unui cont de e-mail, instalarea WordPress, copierea de rezervă a site-urilor și multe altele. Pentru a le face cu ușurință, chiar dacă nu aveți un os tehnic în corp, aveți nevoie de un panou de control ușor de înțeles și de utilizat. Unul dintre cele mai bune este cPanel.

Este foarte ușor de utilizat cPanel. Pentru a putea gestiona cea mai mare parte a întreținerii site-ului dvs. web, aveți nevoie de dvs. în loc să așteptați asistență tehnică vă va economisi timp și vă va permite să vă concentrați în creșterea site-ului. Gandeste-te la asta. Doriți cu adevărat să așteptați 24 de ore pentru a fi configurat un nou cont de e-mail, când îl puteți configura singur în mai puțin de 5 minute?
Compania dvs. de găzduire web trebuie să ofere un panou de control simplu și ușor de utilizat, cum ar fi cPanel. Acesta permite întreținerea de rutină pe care site-ul dvs. web trebuie să fie efectuată rapid și eficient.

1-Faceți clic pe Instalarea scriptului

O companie bună de găzduire va oferi un 1 clic pe instalatorul automat pentru multe programe populare. Unele platforme web precum WordPress, Joomla și Drupal pot fi complicate de instalat, în special pentru începători. De exemplu, pentru a instala WordPress, trebuie să instalați software-ul blogului, apoi să creați o bază de date, apoi să conectați baza de date la software-ul blogului, etc..

Cu un program precum Fantastico nu trebuie să faci toate astea. Pur și simplu deschideți Fantastico, răspundeți la câteva întrebări scurte și faceți clic pe Instalare. În câteva minute, WordPress este instalat pe site-ul dvs. web și este gata să începeți să îl utilizați.
Înainte de a vă înscrie cu o companie de găzduire, verificați dacă oferă Fantastico, Softaculous sau un alt tip de instalator cu 1 clic. Dacă nu, aș recomanda cu tărie să găsești o altă companie de găzduire.

Suport clienți 24/7

Nu contează cine ești sau cât de mult știi, la un moment dat, toată lumea va avea nevoie de suport tehnic. Pe măsură ce creezi și operezi site-uri web, vor apărea întrebări la care trebuie să răspunzi imediat. Când apar aceste situații, trebuie să aveți asistență tehnică disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Companiile bune de găzduire web vor avea mai multe modalități de a obține suport. De obicei, vor oferi un număr gratuit, asistență prin e-mail, un sistem de bilete și chat live. Multe companii au o bază de date de cunoștințe pe care o puteți căuta pentru a vedea dacă există un tutorial despre cum să vă rezolvați problema.

Opțiuni de backup pentru date

Durează doar o singură dată ca site-ul dvs. să se prăbușească, fără a fi susținut pentru a deschide ochii asupra modului în care este important să faceți backup pentru site-ul dvs. web. Un hacker poate scoate ani de muncă. Salvarea datelor dvs. nu este opțională, ci este o necesitate.
Majoritatea companiilor de găzduire web oferă o formă de rezervă. Unele, precum Bluehost, oferă chiar și copii de rezervă gratuite zilnice. Verificați dacă compania de găzduire execută o copie de rezervă completă a site-urilor dvs. în mod regulat. Acest lucru vă va permite să vă restaurați site-ul dacă se întâmplă de neconceput.

Asigurați-vă că puteți face backup cu ușurință site-ul dvs. prin panoul de control. De asemenea, verificați pentru a vă asigura că copiile de rezervă pot fi ușor refăcute singuri, fără a fi nevoie să așteptați ca personalul de asistență să o facă pentru dvs..

Adrese de email

Când deschizi o afacere web, cel mai probabil vei avea doriți să aveți o adresă de e-mail asociată site-ului dvs. ca [Email protected] Trebuie să aflați dacă compania de găzduire vă permite să faceți acest lucru.

Aflați dacă există o limită a numărului de conturi de e-mail permise de compania de găzduire. O altă caracteristică importantă este spațiul alocat pentru e-mailuri. Unele companii vor oferi o cantitate mică de spațiu fără o taxă și apoi vor încerca să vă vândă mai mult spațiu atunci când aveți nevoie. Dacă credeți că veți avea nevoie de mult spațiu de e-mail, căutați-l atunci când decideți ce gazdă trebuie să alegeți.
Există și alte lucruri de luat în considerare. Poate doriți să configurați un răspuns automat sau să trimiteți e-mailuri către un alt cont. Este o idee bună să aflați dacă compania de găzduire vă permite să faceți acest lucru.

Acces FTP

Pentru ca site-ul dvs. să poată fi văzut pe Internet, trebuie să obțineți fișierele și datele încărcate la compania dvs. de găzduire. Puteți utiliza funcția de încărcare găsită în panoul de control al companiilor de găzduire, dar de obicei este nevoie de timp, deoarece trebuie să încărcați un fișier la un moment dat. O modalitate mult mai bună de a încărca fișiere este utilizarea FTP.

Utilizarea unui cont FTP este probabil cea mai utilizată metodă. Acest lucru vă permite să transferați ușor fișierele între computer și gazda web. Acest lucru vă permite să vă proiectați site-ul pe computerul dvs. și apoi să îl încărcați simultan pe gazda dvs. web.
Verificați dacă compania dvs. de găzduire web are acces FTP. S-ar putea să nu credeți că aveți nevoie de el acum, dar, la un moment dat, în viitorul apropiat, care nu are FTP vă va cauza probleme. Este mult mai bine să vă asigurați că noua dvs. companie de găzduire vă permite să încărcați utilizând FTP.

Politica de rambursare

Consultați banii inapoi garantat compania de găzduire oferă. Asigurați-vă că înțelegeți clar când se încheie perioada de încercare. Aflați ce se întâmplă dacă anulați în perioada de încercare. Veți primi o rambursare completă sau există o taxă de anulare?

Aflați ce se întâmplă după încheierea perioadei de încercare. Gazda oferă o rambursare proporțională sau percep o taxă de anulare? Încercați să găsiți o companie de găzduire care oferă o garanție de 100% înapoi în timpul perioadei de încercare fără nicio taxă de anulare. Dacă puteți găsi o companie care oferă o rambursare pro-evaluată după perioada de încercare, care este un bonus mare.

Mai multe domenii

În aceste zile, mulți oameni dețin mai multe domenii. Chiar dacă nu aveți deja mai multe domenii, probabil în viitor. Înainte de a vă înscrie la găzduire, verificați pentru a vă asigura că puteți găzdui mai multe domenii. Multe companii permit domenii nelimitate. Unele companii, în special cele mai mici și mai ieftine, vor limita numărul de domenii.

Înscrieți-vă la o companie care permite domenii nelimitate. Făcând acest lucru acum, va evita să mai schimbați companiile de găzduire ulterior.

Opțiuni de actualizare a serverului

Indiferent ce spune publicitatea despre spațiul și lățimea de bandă nelimitată pentru site-urile dvs. web, nu credeți asta. Cu găzduire partajată, partajați lățimea de bandă cu alte site-uri. Dacă oricare dintre aceste site-uri web începe să obțină mult trafic, vor prelua mai multă lățime de bandă. Rezultatul este că veți avea mai puțin lățime de bandă și acest lucru vă poate afecta site-ul.

Gazduirea în comun este destul de bună și puteți construi un site web mare și puteți obține o cantitate bună de trafic fără nicio problemă. Cu toate acestea, atunci când site-ul web crește prea mult pentru găzduirea partajată, va trebui să faceți upgrade la un server dedicat sau la un VPS. Aceste upgrade-uri oferă mai multă memorie, stocare și putere. Înainte de a alege o gazdă web, verificați dacă oferă upgrade-uri. Dacă nu au servere dedicate, păstrați cumpărăturile și găsiți o altă companie care va face acest lucru atunci când va veni momentul, va fi ușor de actualizat.

Garanție Uptime pentru server

Aceasta este una pe care mulți o trec cu vederea. Dacă site-ul tău este jos, nimeni nu îl poate vedea. Când o persoană găsește site-ul dvs. folosind un motor de căutare precum Google, dar nu vă poate accesa site-ul, pleacă și merg pe un alt site.

Astăzi standard pentru uptime este de 99,9%. Găsiți o companie care oferă această garanție.

Concluzie

Când începeți să faceți cumpărături pentru găzduire web, țineți cont de aceste 10 funcții. Închiderea unui pic de timp în cumpărături pentru gazda web care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. acum vă va economisi timp și frustrare mai târziu pe drum.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map