Costuri pentru site-ul dvs. web

Conținutul meu este susținut de cititori de oameni minunați ca tine. Ceea ce înseamnă că aș putea câștiga un comision. Aflați mai multe aici!


Majoritatea deciziilor pe care oamenii le iau atunci când pornesc și creează un site web fac sau rup succesul unui site web.

Deși există modalități de a începe și de a crea un site nou gratuit, nu este recomandat cel mai bun mod, deoarece vă poate limita potențialul de câștig în calitate de creator și editor web..

Atunci când luați primele decizii, costurile ar trebui considerate o investiție.

A face investiții inteligente nu înseamnă că trebuie să cheltuiți mulți bani pentru a obține un rezultat excelent. În general, puteți porni un site web cu mai puțin de 20 USD.

Ești gata?

Alegeți gazda potrivită

Pink Piggy Bank
Cunoașteți-vă costurile pentru site-ul dvs. web

Aici multe persoane călătoresc la început. Există tentația de a începe cu un site gratuit, deoarece costul găzduirii pare prea mare.

Există mai multe gazde acolo care percep mai puțin de 8 dolari pe lună pentru găzduire.

Acum, este posibil să nu doriți să începeți cu găzduire ieftină, deoarece doriți, de asemenea, să vă asigurați că alegeți o gazdă cu suport și o mulțime de opțiuni pentru construirea site-ului dvs., dar, de exemplu, GoDaddy oferă un constructor de site, nume de domeniu, asistență și multe de lățime de bandă pentru mai puțin de 10 USD pe lună.

De asemenea, nu trebuie să plătiți până la anul. Cu unele gazde, puteți plăti în funcție de lună sau de trei luni.

Când alegeți o gazdă, începeți să vă uitați la unele dintre site-urile și blogurile dvs. preferate? Ce gazde folosesc? Selectați o gazdă care se potrivește cu gama dvs. de preț, oferă ajutor pentru construirea site-ului și asistență pentru clienți.

Creați un nume de domeniu Hit

Cealaltă greșeală este să începeți cu un site de blog gratuit care nu vă permite să aveți propria adresă URL.

Doriți să aveți propriul loc pe internet care vă aparține. Oamenii vor veni să vă cunoască după numele dvs. de domeniu, așa că doriți să vă asigurați că este creativ.

Costurile de domeniu tipice variază de la 10 USD la peste 40 USD pentru înregistrare, în funcție de ce furnizor de domenii utilizați și ce este inclus.

În unele cazuri, este inclusă confidențialitatea și înregistrarea afacerilor, ceea ce face ca prețul să fie mai mare.

În altele, va trebui să le cumpărați separat. Este important să obțineți înregistrare privată dacă porniți un blog personal sau nu doriți informațiile dvs. într-o locație ușor de găsit.

Majoritatea serviciilor de înregistrare privată costă aproximativ 10 dolari.

Opțiuni de proiectare a site-urilor și magazinelor

Multe gazde oferă un simplu constructor de site-uri. Acest lucru este important dacă nu aveți multă experiență în proiectare web sau timp pentru a vă crea propria interfață.

Există o varietate de servicii acolo care vă vor permite să vă proiectați site-ul utilizând serviciile lor, inclusiv designul magazinului online, apoi să transferați în domeniul dvs..

Este important să ne dăm seama că constructorii de site-uri adesea au un cost lunar, unii percep și taxe pentru magazinele online.

Alegeți pachetul care vă va oferi cantitatea potrivită de opțiuni și unul care nu are taxe exorbitante pentru magazinul dvs..

Majoritatea serviciilor pot varia de la 9,95 USD pe lună la peste 100 USD. În multe cazuri, acestea includ și stocarea în cloud, o opțiune excelentă dacă lucrați din mers.

Plata tuturor celorlalte

Multe alte costuri pot fi aruncate și pe un site web. Dacă nu doriți să gestionați singur conținutul, puteți angaja bloggeri sau să cumpărați articole.

Dacă doriți să angajați o echipă de proiectare care să vă optimizeze site-ul pentru motoarele de căutare, atunci acest lucru poate costa și suplimentar.

Cu toate acestea, există modalități gratuite sau modalități aproape gratuite de a face acest lucru. De exemplu, puteți achiziționa software și instrumente SEO pentru a vă ajuta să alegeți cuvintele cheie potrivite și să vedeți cum face site-ul dvs. în traficul cu motoarele de căutare pentru o taxă de achiziție o singură dată..

Cu toate acestea, dacă tocmai începeți, consultați opțiunile de constructor de site-uri într-unul care vor oferi șabloane de site, imagini, optimizare SEO și multe altele pentru o taxă mică în fiecare lună..

Dacă sunteți foarte faimos, puteți găsi toate aceste informații gratuit, inclusiv modul în care vă puteți optimiza site-ul, creați conținut, utilizați construitori de site-uri gratuite și multe altele pentru a cheltui cât mai puțin posibil.

Cu toate acestea, nu uitați dacă intenționați să generați bani cu site-ul dvs., în cele din urmă, poate plăti pentru el și pentru actualizările viitoare.

Costurile pentru pornirea unui site nu trebuie să fie mari. Un site simplu cu un nume de domeniu, găzduirea și construirea site-ului furnizat costă aproximativ 40 USD pe capătul scăzut.

Alegeți-vă opțiunile cu înțelepciune și asigurați-vă că aveți suficientă lățime de bandă pentru a susține traficul către site-ul dvs..

Credit de imagine 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map