Creatorul de site-uri Amazon eCommerce Store

Conținutul meu este susținut de cititori de oameni minunați ca tine. Ceea ce înseamnă că aș putea câștiga un comision. Aflați mai multe aici!


Notă: Amazon eCommerce Store Builder s-a oprit. Ei recomandă Shopify. Dar vă recomand să aruncați o privire la această pagină pentru a începe.

Creșterea unei afaceri online a luat unele companii zeci de ani pentru a face corect. Apoi, există Amazon Webstore, care vă permite să creați un magazin de comerț electronic la cheie în doar câteva minute.

Amazon Amazon Website BuilderWebstore este o platformă de magazine online cu o mulțime de funcții și o interfață de construcție intuitivă care vă permite să vă aduceți ușor magazinul online și să începeți să vindeți.

Serviciul este conceput pentru întreprinderile mici, mijlocii și mari.

Cu proba de 30 de zile, puteți încerca serviciul și puteți utiliza toate funcțiile, inclusiv mii de șabloane și formulare.

Cu siguranță nu este gratuit, dar Webstore vă permite într-adevăr să creați o piață online sigură, care să pară profesională și unică pentru marca dvs..

Există câțiva pași esențiali pentru ca magazinul dvs. să fie complet online cu Amazon Webstore.

Noțiuni introductive cu Amazon

Proprietarii de magazine pot vinde din magazinele Webstore și de pe Amazon Marketplace.

Dacă nu sunteți familiarizați cu niciunul dintre acestea, ar trebui să luați ceva timp să consultați Amazon Webstore și să vindeți pe Amazon Marketplace pentru a vă oferi o idee mai bună despre ce veți obține.

Deși poate părea o idee grozavă de a deveni o parte a pieței Amazon, există unele dezavantaje.

Pentru unul, nu toată lumea poate vinde ceea ce își dorește pe Amazon și există o mulțime de restricții.

Cu toate acestea, dacă alegeți să vindeți pe magazinul dvs. web și pe piața dvs., aveți o taxă de tranzacție mai mică, deoarece Amazon preia un procent mic din profituri. În prezent, este de 2 la sută.

Depinde de produsele dvs. dacă veți avea o perioadă mai dificilă de vânzare pe Amazon.

Cu toate acestea, dacă vindeți deja pe Amazon Marketplace sau știți că produsele dvs. nu vor fi restricționate, atunci vânzarea pe ambele canale poate fi benefică.

Configurați un cont Amazon

Pentru a configura un cont, veți accesa pagina de produse Amazon Webstore și faceți clic pe „Începeți”. Va trebui să faceți un cont de vânzător pe Amazon.com dacă nu îl aveți deja.

După crearea unui cont, veți putea să selectați produse Webstore din tabloul de bord și să vă cumpărați magazinul online.

Amazon Webstore necesită o adresă de e-mail pentru a completa primul formular. De asemenea, vă solicită numele și o parolă.

După ce creați o parolă, Webstore vă va solicita câteva informații de bază.

Veți avea nevoie de informațiile de contact pentru afacerea dvs., precum și de informații de plată pentru a achiziționa software-ul de comerț electronic și pentru a începe construirea.

În plus, Amazon Webstore are un proces de verificare. Amazon își verifică afacerea apelând la numărul de companie pe care îl furnizați sau la un număr alternativ pe care îl veți folosi cu magazinul dvs. Web.

Este foarte important să utilizați numărul potrivit pentru afacerea dvs. atunci când vă configurați contul pentru a putea fi verificat și pentru a începe vânzarea.

În etapa de confirmare finală, trebuie să acceptați termenii și condițiile Amazon. După ce faceți clic, faceți clic pe „Înregistrare completă” în bara laterală din dreapta. După aceea, este nevoie de câteva minute pentru a finaliza înregistrarea și configurarea contului.

Pregătiți-vă designul magazinului

Panoul de bord al vânzătorului central Amazon este locul unde puteți începe să gestionați noul dvs. magazin online.

Cu toate acestea, înainte de a vă afunda și a începe să postați informațiile despre produs, aveți nevoie de imagini despre produse, logo-uri de stocare, imagini promoționale și alte elemente grafice care să vă ajute site-ul să arate un aspect de marcă.

Acestea sunt lucruri pe care Amazon Webstore nu le-a creat pentru dvs. De asemenea, ar trebui să aveți descrise produsele descrise și codurile UPC pentru a face configurarea cât mai rapid posibil.

Creați inventarul dvs. de produse

Frumusețea Amazon Webstore este că puteți încărca instantaneu un întreg produs al produsului.

Cu toate acestea, aveți nevoie de un UPC pentru fiecare produs pe care îl enumerați, dar puteți utiliza doar numele produsului. Câmpul va funcționa, de asemenea, dacă aveți numărul de identificare Amazon Standard (ASIN).

Dacă produsele pe care le adăugați pot fi găsite deja pe Amazon, atunci încercați să îl căutați pentru a găsi ASIN sau UPC atunci când configurați inventarul produsului..

După aceea, puteți introduce informații despre produs, cum ar fi SKU, prețul, cantitatea disponibilă și starea, care trebuie să fie „noi”, deoarece Amazon Webstore nu vă permite să vindeți niciun produs folosit. În pasul următor de adăugare a inventarului, veți încărca imagini și adăugați descrieri ale produselor în secțiunea următoare.

Adăugarea de categorii

Fiecare magazin online facilitează găsirea unui produs prin adăugarea unor categorii. Aceste categorii vă permit să organizați produse, ceea ce permite oamenilor să vă navigheze în magazin și să caute rapid articole tastând cuvinte cheie.

Metoda de creare a categoriilor pe Amazon Webstore este simplă.

Pentru a crea o categorie nouă, veți face clic pe „Categorii” sub fila „Proiectare magazin” și apoi faceți clic pe butonul auriu „Nou”.

Un buton de pe această pagină vă permite, de asemenea, să atribuiți produse pentru fiecare categorie creată.

Personalizarea magazinului

Amazon Webstore este menit să fie foarte simplu și rapid, ceea ce îi ajută pe începători să funcționeze și să funcționeze într-un timp scurt.

Dacă aveți mai multă experiență, puteți face ceva mai mult cu designul șablonului și personalizați magazinul.

Cu toate acestea, puteți încă să personalizați magazinul folosind instrumentele de bază dacă nu sunteți un utilizator avansat.

Puteți personaliza magazinul Web utilizând mai multe teme diferite. Aceste teme au culori și machete diferite.

Există opțiuni limitate pentru teme, dar puteți personaliza fiecare temă folosind instrumentele de pe Amazon Seller Central.

Acest lucru vă permite să schimbați culoarea textului, culoarea linkului, culorile și alte părți ale site-ului dvs..

Fixează-ți domeniul

URL-ul Amazon Webstore este destul de lung și are o mulțime de cratime. Nu doriți asta pentru adresa online a magazinului.

Majoritatea magazinelor au nevoie de un domeniu unic. Există un link pe pagina principală a Vânzătorului central în secțiunea „Noțiuni introductive” care vă va permite să personalizați adresa URL a magazinului sau adresa web.

Mai întâi va trebui să înregistrați un domeniu prin GoDaddy, Network Solutions, Register.com sau NameCheap.com.

Apoi puteți reveni la pagina URL personalizată și adăugați adresa URL unică a domeniului dvs. Aceasta înseamnă că adresa magazinului dvs. va trece de la adresa URL de lungă durată a Amazonului la „www.yourstore.com”, ceea ce va fi mult mai puțin confuz pentru vizitatorii dvs. și pentru dvs..

Faceți o mulțime de bani

După remedierea domeniului dvs., sunteți gata să vă publicați magazinul și să începeți să vindeți.

În funcție de opțiunea pe care ați ales-o în primul pas, produsele dvs. vor fi acum publicate online și pe Amazon Marketplace.

Puteți începe instantaneu să primiți comenzi, dar este posibil ca magazinul dvs. să fie observat dacă nu ați vândut deja pe Amazon.

În acest caz, crearea unui plan de marketing pentru magazinul dvs. Amazon ar fi următorul pas pentru a avea mai mult succes.

Amazon Webstore este un serviciu excelent de utilizat dacă doriți să configurați un magazin de comerț electronic rapid. Este complet online, accesibil și folosește un timp prețios, astfel încât nu trebuie să petreci săptămâni încercând să creezi un simplu magazin online.

Cel mai bun lucru se integrează perfect cu Amazon Marketplace dacă doriți să vindeți direct clienților Amazon.

Notă: Amazon eCommerce Store Builder s-a oprit. Ei recomandă Shopify. Dar vă recomand să aruncați o privire la această pagină pentru a începe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map