Cunoașterea extensiilor dvs. de domeniu de bază

Conținutul meu este susținut de cititori de oameni minunați ca tine. Ceea ce înseamnă că aș putea câștiga un comision. Aflați mai multe aici!


Extensii de domeniu
Cunoașteți extensiile domeniului

Mulți dintre noi mergem pe site-uri de pe WWW (World Wide Web) și la sfârșit intrăm de obicei într-un .com la final, cea mai cunoscută extensie de acolo. Dar, sunt sigur că veți întâlni și altele, cum ar fi .org sau .net și m-am gândit de ce sunt atât de mulți acolo. Ei bine, m-am gândit că ar fi frumos să facem o sinteză a ceea ce înseamnă ei, astfel încât să înțelegeți mai bine momentul în care fiecare poate fi folosit.

Brânza cea mare – .COM

Nu este de mirare că toată lumea își dorește să guste din boomul .COM. Dacă aveți o extensie .COM, probabil că veți avea mai mult trafic. Extensia .COM este cea mai cunoscută. Chiar și persoanele care nu sunt foarte familiare cu extensiile de internet vor înțelege ce înseamnă un .COM. Majoritatea oamenilor vor plăti foarte mult pentru a avea un nume .COM fantezist, dar ce înseamnă de fapt? Extensia .COM reprezintă de fapt reclame comerciale. Majoritatea întreprinderilor doresc un .COM tocmai din acest motiv. Este o parte din prezența dvs. web și unul dintre cele mai bune moduri de a aduce oamenii direct pe site-ul dvs. Desigur, există alternative, dar oamenii vor schimba chiar numele afacerii lor pentru a avea un domeniu .COM bun.

Brânza Mică – .NET

Una dintre cele mai frecvente alternative la .COM este .NET, care înseamnă rețea. Majoritatea furnizorilor de servicii Internet folosesc .NET ca alternativă. De asemenea, găsiți o mulțime de companii de găzduire web și Internet care utilizează .NET. Cu toate acestea, .COM este încă preferat, deoarece este cea mai cunoscută extensie. Cu toate acestea, dacă aveți o afacere afiliată direct cu un serviciu de internet, .NET este o opțiune valoroasă.

Alternativa preferată – .ORG

În unele cazuri, .ORG este o alternativă de extensie excelentă pe care să o utilizați dacă nu puteți obține un .COM. Cu toate acestea, dacă site-ul dvs. este pentru o afacere, .ORG pare un fel de pește. Acest lucru se datorează faptului că .ORG este scurt pentru organizare. Majoritatea site-urilor care folosesc .ORG sunt destinate grupurilor non-profit și comerciale, dar acest domeniu poate funcționa și pentru site-uri personale, site-uri informaționale, cluburi și echipe sportive.

O sursă autoritară – .EDU

Pentru a obține o extensie .EDU, trebuie să fiți o instituție de învățământ acreditată. Acest lucru se datorează faptului că .EDU este un nume de domeniu restricționat. Celelalte extensii, cum ar fi .COM, .NET, .ORG și .BIZ sunt nume de domeniu neresponsabile și fără restricții, ceea ce înseamnă partajează aplicația că, chiar dacă sunteți o afacere cu scop lucrativ, puteți avea un nume de domeniu .ORG. Nu este cazul unei extensii .EDU. În plus, .EDU se adresează în special instituțiilor de învățământ postliceal, cum ar fi colegiile comunitare și universitățile. Majoritatea site-urilor .EDU sunt considerate resurse autoritare.

Nimic greșit cu acesta – .BIZ

Cu cele mai bune nume de domeniu .COM deja luate, .BIZ a fost dezvoltat ca o altă extensie comercială pentru companii. Cu toate acestea, s-a asociat cu site-uri web false sau false. Cu toate acestea, există încă unele site-uri web bune .BIZ care oferă servicii și produse legitime fără viruși atașați. Majoritatea oamenilor vor merge în continuare pe site-ul dvs. web dacă are o extensie .BIZ, dar, în mod ideal, aveți nevoie de un .COM pentru o afacere.

Comandantul – .GOV

Extensia .GOV este utilizată numai de către entitățile guvernamentale din Statele Unite. Nimeni nu poate înregistra o extensie .GOV decât dacă se califică ca entitate guvernamentală americană. .GOV este, de asemenea, considerat a fi o resursă autoritară și destul de valoroasă pentru a cita pentru articole și reviste găsite pe internet.

Despre ce este vorba – .MOBI

Majoritatea firmelor au un site .MOBI. Această extensie este specifică pentru site-urile optimizate pentru accesul pe dispozitive mobile. Atunci când telefoanele inteligente nu au putut accesa browserele web, afacerea dvs. a avut absolut nevoie de o extensie .MOBI pentru ca telefoanele să vă acceseze site-ul. Cu toate acestea, Internetul a depășit nevoia de .MOBI în majoritatea cazurilor. Dacă aveți o afacere mare, nu ar putea strica să aveți un site .MOBI separat.

Scurt, dulce și viu – .TV

Deși extensia poate fi .TV, aceasta este de fapt pentru orice conținut bogat în media sau de divertisment care conține o mulțime de imagini, videoclipuri și fluxuri live. Majoritatea afacerilor din industria divertismentului și muzicii pot folosi o extensie .TV și încă pot fi foarte populare. De fapt, este aproape de preferat dacă sunteți în această afacere să aveți o extensie .TV în loc de .COM, deoarece înseamnă că oferiți mai multe videoclipuri și fluxuri live..

Orice gânduri?

Scris de Christopher Pontine și Cynthia Adams
Credit imagine: ivanpw

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map