De ce ai nevoie de un site web securizat

Conținutul meu este susținut de cititori de oameni minunați ca tine. Ceea ce înseamnă că aș putea câștiga un comision. Aflați mai multe aici!


Ușa blocată
Protejați-vă site-ul

Site-ul web se ocupă cu tot felul de trafic. Fie că ai mii de cititori pe zi, câțiva clienți sau vizitatori
în căutarea informațiilor, trebuie să se simtă în siguranță în timp ce navighează și interacționează cu site-ul tău. Succesul online al unui site are legătură directă cu designul, securitatea și funcția.

Criminalitatea cibernetică a devenit o problemă internațională și poate afecta foarte mult reputația unei întreprinderi de a avea date compromise. Aceste riscuri se diminuează dramatic atunci când aveți un site sigur și sigur. Există câteva moduri diferite prin care puteți asigura site-ul dvs. web pentru a preveni atacurile și compromisurile de date.

Ce amenințări necesită securitate cibernetică

Atacurile cibernetice sunt cele mai grave tipuri de atacuri, deoarece acestea se infiltrează în informațiile de pe site-ul dvs. și pot prezenta o serie de riscuri pentru clienții dvs. Acestea pot transmite informații personale către părți fără scrupule sau pot fi sensibile la malware instalate pe site-ul dvs. care se descarcă pe computerul lor.

De asemenea, pot distruge clasamentele SEO și pot face reclamă conținutului ilegal utilizatorilor dvs., cum ar fi viruși sau anumite tipuri de pornografie. Este imperativ să recunoașteți aceste amenințări și să faceți măsuri pentru a împiedica pe cineva să se infiltreze pe site-ul dvs. web și să preia controlul.

Unde să începeți cu securitatea site-ului

Există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a crea o atmosferă mai sigură pentru computer. Pentru unul, puteți descărca cele mai recente versiuni și actualizări de WordPress, antivirus și Windows. Sistemul dvs. de operare deservire ar trebui să fie actualizat pe cât posibil și ar trebui să actualizați, de asemenea, orice software de pe site-ul dvs., cum ar fi sistemele de administrare a conținutului sau forumurile. Hackerii caută găuri de securitate pentru a profita.

Dacă utilizați o soluție de găzduire gestionată, o mare parte din aceasta este deja făcută pentru dvs., dar dacă aveți orice tip de software terț instalat pe site-ul dvs., ar trebui să citiți și să aplicați toate corecțiile de securitate.

Scripturile open source precum Drupal, Joomla, Magento și WordPress sunt actualizate puternic și continuu. De asemenea, au în spatele lor tone de sprijin. Nu trebuie să cădeați pradă, deoarece nici site-ul dvs. nu a fost scris slab. În plus, nu trebuie să construiți de la zero. Mai degrabă puteți utiliza scripturi testate și executate și modificați-le așa cum doriți.

Cât de puternică este parola dvs.

Parolele sunt la fel de vechi ca Internetul, iar hackerii au baze de date pline cu cele mai comune. Este nechibzuit să folosești „unicorn123”, deoarece este „password123”, deoarece există crackers, care caută șiruri de cuvinte în parole. Parolele nu ar trebui să reflecte lucruri care îți plac sau fapte despre tine, cum ar fi ziua ta de naștere sau strada pe care ai crescut.

Acestea sunt menite să păstreze lucrurile în siguranță, motiv pentru care site-ul dvs. web necesită o parolă de înaltă securitate. Trebuie să utilizați întotdeauna o combinație de numere, alfabeturi și caractere speciale pentru a crea o parolă și toate parolele trebuie să aibă cel puțin 10 caractere. KeePass este un generator de parole cu reputația de a crea parole greu de spart.

Cum să securizați e-mailul site-ului dvs.

Există câteva lucruri diferite pe care trebuie să le iei în considerare cu adresele de e-mail. Pentru unul, nu doriți adresa de e-mail admin în public. Acesta este e-mailul folosit pentru a vă autentifica la serverul dvs. Web, baza de date sau CMS, și nu trebuie afișat nicăieri pe site-ul dvs..

Ar trebui să utilizați o adresă de e-mail complet diferită pentru pagina dvs. de contact. Hackerii folosesc adesea e-mailuri de tip phishing deghizate în afaceri de renume pentru a avea acces la site-ul dvs. și vor sări pe o adresă de e-mail afișată public pe site-ul dvs..

Câteva alte puncte cheie

* În plus, ar trebui să utilizați SSL pentru a trimite e-mailuri. Dacă trimiteți prin e-mail constant informații sensibile, oricum trebuie să aveți SSL.

* Este o idee bună să instalați și certificate SSL pe site-ul dvs., deoarece promovează că aveți un site sigur și sigur.

* Există o varietate de lucruri pe care le puteți face pentru a îmbunătăți securitatea pe site-ul dvs. Acestea sunt câteva dintre elementele de bază care creează o modalitate mai bună de a vă păstra informațiile în siguranță și vizitatorii dvs. protejați.

Credit imagine: Alexandre Dulaunoy

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map