Frumusețea drag and drop: design web fără probleme în două clicuri

Conținutul meu este susținut de cititori de oameni minunați ca tine. Ceea ce înseamnă că aș putea câștiga un comision. Aflați mai multe aici!


Labirint

Designul web a crescut la fel de repede pe măsură ce Internetul l-a permis. Noua tehnologie combinată cu echipele de dezvoltare web genius a dus la modalități ușoare și accesibile, uneori chiar gratuite, de a configura un site web în câteva minute.

Proprietarii de site-uri noi sau echipele de dezvoltare ocupate nu trebuie să fie competenți în programare și nici măcar nu știu asta despre proiectarea web pentru a crea site-uri web frumoase cu tehnologie, cum ar fi constructorii de site-uri web drag and drop.

Deoarece un instrument de web design bazat pe browser, glisați și fixați construirea de site-uri web, precum blocuri de construcție, unde vă aranjați, plasați și personalizați cu ușurință propriul site.

Există o mulțime de producători de site-uri diferite, dintre care unele sunt incluse în pachetul dvs. de găzduire, dar metoda „drag and drop” permite utilizatorilor să vadă ce le place și să pună laolaltă o pagină de pornire și subpagini în câteva secunde..

Acestea sunt doar câteva modalități prin care oamenii folosesc metoda drag and drop pentru a crea pagini web fără sudură.

Este user-friendly

Indiferent de experiența dvs. cu designul web, glisați și aruncați constructorii de site-uri web, permite utilizatorilor să încarce o pânză goală, apoi să tragă lucruri precum widget-uri, grafică, calendare, spațiu pe blog, antete și subsoluri exact acolo unde doresc să fie.

Acest lucru oferă un proiectant un control total asupra designului web fără a fi necesar să știe un singur lucru despre modul în care aceste widget-uri au fost codificate. Vrei un widget Twitter pe blogul tău WordPress? Doar trageți-l în bara laterală.

Creatorii de site-uri web precum Wix și Weebly permit utilizatorilor să preia controlul total și să aibă o varietate de opțiuni în ceea ce privește scheme de culori, imagini, text și icoane.

Un fascicul de opțiuni

Un lucru de căutat într-un constructor de drag and drop este opțiunile. Majoritatea persoanelor care folosesc această metodă doresc ceva rapid și ușor de utilizat, care nu necesită multe cunoștințe despre ceea ce se întâmplă în fundal, de asemenea programarea.

Constructorii buni de drag and drop vor avea widgeturi și plugin-uri pentru aproape orice doriți să trageți pe pagina de pornire și subpagini.

De exemplu, puteți integra site-uri de social media precum Twitter, arătând tweet-urile dvs. chiar pe prima pagină a site-ului dvs. sau poate doriți să aveți un grafic afișat în partea de sus care se schimbă cu mouse-over.

Pe lângă aceste opțiuni avansate, constructorii de site-uri trebuie să aibă o selecție masivă de culori, fundaluri, imagini, icoane și teme.

Noțiuni de bază

Dacă nu aveți prea multă experiență cu designul web sau drag and drop, începeți cu un constructor gratuit de site-uri care utilizează metode de drag and drop. WordPress, Wix, Google Sites, Weebly și Yola sunt doar câteva dintre constructorii de site-uri gratuite de drag and drop acolo..

Dacă doriți să cumpărați propriul dvs. domeniu și să construiți un site profesionist, atunci alegeți o gazdă care are un constructor de site-uri precum GoDaddy.

Înainte de a vă proiecta propriul site, uitați-vă la alte site-uri în aceeași linie ca ideea dvs. pentru a vedea ce culori, format și plasare de text sunt populare în prezent.

Nu trebuie neapărat să urmați același format, dar este bine să aveți unele dintre aceleași elemente.

Puteți desena un desen pe o foaie de hârtie care include căsuțe unde doriți să plasați imagini, linkuri, text și multe altele.

Amestecă-ți propriul conținut

După ce ai o idee despre cum să folosești metoda drag and drop și ai găsit câteva idei de design inspirativ, poți merge la constructorul de site-uri și să începi să proiectezi site-ul tău.

Constructorul vă va permite să aranjați textul și imaginile oriunde doriți în pagina de pornire și în paginile secundare, dar doriți, de asemenea, să vă amestecați în propriile imagini și text.

De exemplu, este posibil să puteți trage o casetă de imagine care se schimbă în partea de sus a paginii de pornire, dar poate fi necesar să creați imagini de 800 de 600 de pixeli pentru a adăuga. În plus, dacă site-ul este destinat afacerii dvs., este posibil să aveți nevoie de propriul logo.

La început, încercați o dispunere simplă cu două sau trei coloane, cu text în mijloc și legături în bara laterală.

Actualizarea conținutului dvs.

Glisați și fixați pentru a face ușor să aranjați sau să modificați complet designul web.

Dacă doriți să actualizați aspectul site-ului dvs. web, trebuie doar să mergeți la constructorul drag and drop, să eliminați elementele mai vechi și să adăugați altele noi, configurând imaginile și textul original în noua compilare.

Site-urile de drag and drop sunt foarte flexibile cu editarea și o puteți face de oriunde, deoarece constructorul este găzduit de fapt online și nu este descărcat pe computer.

Sperăm că v-a plăcut acest articol și ați văzut că există o speranță pentru ca oricine să creeze și să ruleze un site foarte ușor. Vă încurajez să continuați să căutați în jurul site-ului pentru unele companii care ar putea să vă poată susține astăzi pe web.

Credit imagine: Cyberslayer

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map