Gazduire Web 101: Cunoașteți faptele

Conținutul meu este susținut de cititori de oameni minunați ca tine. Ceea ce înseamnă că aș putea câștiga un comision. Aflați mai multe aici!


Gazduire web si servere

Gazduirea web este coloana vertebrală a oricărui site web.

Atunci când creați un site web și dezvoltați accentul și conținutul unui site, gazda web are foarte multă greutate în ceea ce puteți face și realiza cu domeniul dvs..

Înainte de a alege o gazdă web, este important să decideți ce intenționați să faceți cu site-ul dvs. web.

Dacă doriți doar un blog prietenos pentru prieteni și familie să citească sau doriți să înființați o afacere cu un magazin funcțional, asistență pentru clienți și opțiuni de creștere, veți dori diferite tipuri de găzduire pentru scopul dvs..

Există gazde web gratuite, pe lângă sute de companii de găzduire, care vor percepe de la 4 USD la peste 500 $ lunar pentru găzduire.

Începerea cu hostingul este primul pas pentru crearea unui spot de succes pe web.

Poză de gazduire web

Noțiuni de bază

Gazdele web oferă un serviciu celor care doresc să creeze și să construiască un spot pe web. Acestea vă pun site-ul la dispoziție pentru ochii din întreaga lume și oferă conectivitate la Internet pentru ca oamenii să acceseze spațiul dvs. web.

Gazdele web oferă o multitudine de servicii, de la simplu hosting până la construirea de site-uri web și gestionarea magazinelor online.

La cel mai mic nivel, o gazdă web va oferi o pagină web și găzduire de fișiere mici, în care puteți încărca fișiere de pe computer pe web pentru a le afișa și utiliza pentru site-ul dvs..

Tipuri de gazde web

După cum am menționat mai sus, există gazde web gratuite. Aceste tipuri de gazde nu încasează de obicei nimic pentru a-ți oferi un spațiu pe web, dar este posibil să nu poți folosi domeniul dorit și, de asemenea, trebuie să fii de acord să găzduiești reclamele lor pe pagina ta web.

Aceasta poate fi o idee bună pentru oricine începe doar cu un blog online sau un site personal, dar nu este ideal pentru oricine dorește să înceapă o afacere pe termen lung sau preferă să aibă mai mult control asupra modului în care site-ul lor arată și interacționează cu vizitatori.

Unele lucruri care trebuie luate în considerare atunci când alegeți o gazdă web includ următoarele:

* Au un sistem de construire a site-urilor cu șabloane sau construire de drag and drop?

* Oferă orice tip de suport?

* Folosește cPanel, ispCP sau ISPConfig pentru a ajuta la configurarea site-ului?

* Care sunt pachetele de găzduire și planurile de prețuri? Sunt incluse freebies?

* Câtă lățime de bandă sau spațiu de stocare oferă gazda?

* Puteți configura propriul dvs. e-mail prin numele de domeniu al site-ului dvs. web?

Instrumente ușoare de construire a site-urilor

Multe gazde web moderne oferă instrumente de construire a site-urilor. Aceasta înseamnă că, chiar dacă nu aveți experiență în construirea unui site web, puteți crea cu ușurință un site cu ajutorul instrumentelor sau șabloanelor de construire drag-n-drop.

Puteți adăuga imagini, bare laterale, text, aplicații, widget-uri, funcții și multe altele pe site-ul dvs., prin aceste instrumente de construire a site-urilor..

Unele gazde necesită achitarea unor taxe suplimentare pentru instrumentele lor, în timp ce alte gazde includ instrumente de constructor gratuit de site-uri cu înregistrarea și achiziționarea de găzduire.

De asemenea, doriți să căutați anumite tipuri de instrumente de configurare, cum ar fi cPanel, ispCP sau ISPConfig.

Acestea sunt standard în rândul constructorilor de site-uri moderne și vă vor ajuta să creați site-uri web dinamice.

Relații Clienți

Ca întotdeauna, gazdele web ar trebui să ofere un număr de servicii pentru clienți și câteva modalități diferite de a intra în contact cu personalul de asistență.

Dacă aveți întrebări, aveți nevoie de ajutor cu instrumente sau pur și simplu nu înțelegeți opțiunile pachetului, ar trebui să fie ușor să luați legătura cu un membru de asistență pentru a vă îndruma prin orice întrebări.

În plus, doriți gazde cu servicii pentru clienți de calitate, care s-au dovedit a ajuta clienții să-și protejeze site-urile și datele stocate pentru acele site-uri.

Găzduire pachete și opțiuni

Întotdeauna vor exista o mulțime de opțiuni atunci când alegeți un plan de găzduire și vă decideți asupra lățimea de bandă de care aveți nevoie pentru a rula un site web.

Dacă începeți de mici și doriți doar să faceți ceva personal, ar trebui să mergeți cu un pachet de bază de găzduire și o mică stocare de lățime de bandă.

Pentru cei care planifică lucruri mari sau care sunt deja consacrați, ar trebui să planificați mai multe cerințe de stocare și de găzduire.

În plus, este mai bine dacă configurați un e-mail care este direct legat de numele dvs. de domeniu.

Majoritatea serviciilor de găzduire web oferă un anumit număr de adrese de e-mail cu fiecare pachet de prețuri. În unele cazuri, puteți adăuga adrese de e-mail suplimentare, dacă este nevoie.

Încercați înainte de a cumpăra

Multe gazde vor oferi un proces gratuit pentru a le verifica instrumentele. Acesta este un mod minunat de a configura un site și a verifica instrumentele de încărcare disponibile pentru gazda web.

Vrei să te asiguri că va fi ușor să creezi un site web și să îl gestionezi ulterior.

În plus, acest lucru vă oferă o privire detaliată asupra modului în care veți putea comunica cu personalul de asistență cu orice întrebare pe care o puteți avea.

În general, gazdele web ar trebui să ofere o FTP manager pentru a facilita încărcarea datelor și a oferi instrumente educaționale care vă vor ajuta să înțelegeți cum să utilizați sistemul FTP.

Monitorizarea activității site-ului

Există câteva lucruri suplimentare de căutat cu gazdele web, cum ar fi monitorizarea traficului și activității site-ului.

Ar trebui să vă puteți autentifica în contul dvs. de administrator și să primiți rapoarte despre cât de bine funcționează site-ul dvs., precum și despre acesta Alexa rang și geografia traficului.

Acestea sunt instrumente excelente pentru planificarea conținutului și design-ului site-ului.

Pe lângă aceste sfaturi de găzduire web, este esențial să vă înscrieți la o gazdă sigură și de încredere.

Înainte de a cumpăra, trebuie să analizați recenziile pentru orice serviciu de găzduire web și să vă asigurați că puteți verifica existența funcțiilor pe care le doriți pe un site web înainte de a introduce informațiile despre cardul dvs. de credit.

Puteți începe consultând blogurile și site-urile dvs. preferate, consultați furnizorii lor de găzduire și vedeți care dintre aceste companii oferă cele mai complete servicii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map