Gazduire web ieftina

Gazduire web ieftina

Dacă acesta este al tău prima dată înscrierea la un serviciu de găzduire web, s-ar putea să te simți cam copleșit de marea de informații acolo. Știu că m-am simțit cu siguranță ca un pește din apă prima dată când a trebuit să privesc multitudinea de opțiuni de acolo. Sau poate că o experiență proastă te-a căutat un alternativ la vechea ta gazdă web și vrei să te asiguri că nu ești dezamăgit a doua oară. Oricum, te-am acoperit.


găzduire web ieftină

Ghidul dvs. de încredere & Cel mai ieftin gazduire web

Care sunt indicatorii unui serviciu de găzduire web fiabil și ieftin? Aveți nevoie de o soluție de top, sau va fi suficient un plan bugetar care să vă scoată din teren?

Pentru cei care au început timeri sau dacă doriți să lansați o afacere nouă, aș recomanda absolut să mergeți cu unul dintre furnizorii de hosting mai accesibile pentru a începe și a evalua opțiunile de creștere în timp.

Acest ghid de pornire rapidă vă va naviga prin procesul de selecție și vă va conduce în direcția corectă, fără să vă pierdeți într-o serie de jargon tehnic.

Iată 6 lucruri de avut în vedere pentru găzduirea web fiabilă care nu costă un braț și un picior:

Fiabilitate în performanța serverului

Cel mai ieftin serviciu de găzduire nu vă va face mult prea bine dacă serverele se prăbușesc și site-ul dvs. durează pentru totdeauna la încărcare. Uptime este esențial pentru site-ul dvs., până la urmă. Întreruperea repetată a serverului se va traduce prin pierderea de oportunități către site-ul dvs., care inevitabil vă va jefui de venituri potențiale sau de citire, în funcție de obiectivele dvs..

Verificați întotdeauna evidența furnizorului de hosting prin recenzii online sau evaluări independente. Exemplele includ următoarele:

a) Serviciu gratuit de monitorizare a uptime-ului web gazdă, de exemplu netcraft.com

b) Recenzii ale companiilor de găzduire web, de exemplu, citiți recenziile noastre aici pe site

Ca referință, să folosim Bluehost și HostGator doi dintre cei mai accesibili furnizori de găzduire web, cunoscuți pentru serviciile și fiabilitatea lor bune. Găsiți aici comparația noastră dintre cap între cei doi. Prin accesibil, vreau să spun sub 5 USD / lună, chiar dacă de multe ori există oferte speciale care plutesc în jurul valorii de acest tip, prețul este chiar mai mic (mai mult pe asta într-un pic).

Atât Bluehost, cât și HostGator se mândresc cu 99,9% timp de funcționare clienților. Indiferent unde se termină, totuși, evaluați "uptime în avans" de regulă.

Spațiu și lățime de bandă adecvate

Majoritatea furnizorilor de găzduire web oferă spațiu și lățime de bandă nelimitată în planurile lor din aceste zile, deși câteva dintre ele încă stipulează limitări. Adevărul este că niciun furnizor nu poate garanta lățimea de bandă sau spațiu pe disc nelimitat, deoarece costă ambii bani.

Vestea bună este însă că majoritatea site-urilor web ocupă foarte puțin spațiu. Dacă tocmai începeți și nu anticipați volumele masive de trafic pe site-ul dvs. pentru viitorul prevăzut, nu aveți de ce să vă faceți griji. În cazul în care nevoile dvs. se vor schimba în viitor și vi se pare că aveți nevoie de mai mult spațiu pentru a crește, vă puteți actualiza întotdeauna planul în consecință, pentru o sumă mică.

Majoritatea gazdelor oferă o actualizare ușoară la planuri mai mari dacă volumul dvs. depășește nevoia / planul inițial.

Garanție de satisfacție 100%

Cine nu iubește o garanție de satisfacție? Caută întotdeauna o companie suficient de sigură în serviciile lor pentru a le sprijini cu un banii inapoi garantat.

HostGator ia o poziție îndrăzneață oferind 45 de zile de bani garantie inapoi; o practică care depășește media industriei de garanții de 30 de zile oferite în mod frecvent de majoritatea furnizorilor de hosting.

Pe de altă parte, Bluehost, clienții au dreptul la o garanție de returnare a banilor în orice moment. Anularea în cadrul primei 30 de zile vor acorda clienților o rambursare completă, dar au, de asemenea, flexibilitatea suplimentară a unei rambursări evaluate în cazul în care decid să anuleze orice dată după perioada inițială de 30 de zile.

Un panou de control ușor de utilizat

Dacă sunteți un utilizator non-tehnic, veți aprecia că aveți o interfață simplă, ușor de utilizat, cu o briză cu care să lucrați. Vrei să-ți creezi site-ul și să funcționeze pronto, astfel încât să poți reveni la afaceri. Ar trebui să fie ușor de utilizat și intuitiv pentru nevoile tale.

cPanel este panoul de control standard al industriei care simplifică managementul de găzduire web, foarte recomandat pentru utilizatorii noi care nu au familiaritatea de a instala scripturi web precum WordPress, Joomla, Magento etc..

S-ar putea să doriți să consultați demo-ul HostGator cPanel și demo-ul Bluehost cPanel pentru a vă face o idee despre modul în care funcționează. Ambele versiuni cPanel vin încărcate cu o serie întreagă de funcții suplimentare, inclusiv teme WordPress, Weebly și GoMobi, pentru a menționa câteva.

Tot ce ai nevoie pentru a-ți pune în funcțiune site-ul (completat cu tutoriale la îndemână) este acolo, chiar la îndemână.

Cumpărați-vă pentru cea mai bună ofertă posibilă

Ați făcut cercetarea și ați redus alegerile de top. Ești pe cale să lovești "a plati" buton. Dar țineți-vă. Ați efectuat diligența cuvenită asupra celei mai bune oferte posibile pentru serviciul ales de găzduire web?

Am făcut această greșeală când m-am înscris la primul meu serviciu de găzduire. În grabă să-mi dau de capăt și am terminat, am sfârșit plătind mai mult decât ar trebui. Gazduirea web este o industrie competitivă, care înseamnă că există o multime de oferte promotionale plutind tot timpul; nu vrei să ratezi din ele. Crede-mă în asta.

Mai multă valoare pentru banii tăi – beneficii suplimentare

Una dintre avantajele adăugate la înscrierea cu Bluehost: lor Publicitate gratuită în valoare de 200 USD oferte pentru Google Adwords, reclame Facebook și alte site-uri de vârf pentru a-ți duce afacerea în continuare.

De asemenea, HostGator aruncă Credite Google Adwords în valoare de 100 USD când vă înscrieți cu ei. Care este o modalitate mai bună de a obține un headstart în promovarea noii tale afaceri? Veți fi, de asemenea, bucuroși să știți că HostGator este un furnizor certificat de gazduire web ecologică – serverele lor partajate și revanzatoare sunt propuse de 130%. Da, ai citit asta!

Aceasta ar trebui să vă ofere o idee bună ce să căutați în căutarea dvs. de găzduire web ieftină și fiabilă.

HostGator găzduiește peste 9 milioane de domenii, în timp ce Bluehost se ocupă 2 milioane site-uri web din întreaga lume. Gazduirea web accesibilă poate fi la fel de bună ca furnizorii premium. Depinde doar de nevoile și prioritățile tale.

Ce să facă în continuare?

Ați făcut cercetarea și ați redus alegerile de top. Acum a sosit momentul să consultați și să alegeți o gazdă web care să se potrivească nevoilor și bugetului dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map