Ghid pentru găzduire aplicație (aplicație)

Ghid pentru găzduire aplicație (aplicație)


Unul dintre cele mai versatile și mai flexibile moduri de a pune în funcțiune o aplicație web este să folosești un instalator de aplicații web cu un singur clic. Softaculous este un instalator puternic cu un singur clic care vine peste 250 de aplicații gratuite software pentru a alege. Softaculous realizează toate ridicările grele în ceea ce privește pornirea și rularea aplicației, efectuând toate sarcinile tehnice din culise, cum ar fi configurarea fișierelor, crearea bazelor de date și pregătirea aplicației pentru utilizare.

Softaculous oferă multe aplicații web diferite pe care le puteți instala pe site-ul dvs., inclusiv platforme de blog (de exemplu, WordPress) și sisteme de gestionare a conținutului (de exemplu, Joomla), cadre frontend (de exemplu, cizmă de boot), coșuri de comerț și cumpărături (de exemplu, Magento), wikis (de ex. MediaWiki), Forum (de exemplu, phpBB) și multe altele. Iată mai jos o listă cu unele dintre cele mai populare aplicații pe care le puteți crea cu Softaculous, pentru lista completă du-te aici.

Cele mai multe Toate gazdele web în prezent, cum ar fi GreenGeeks vine cu Softaculous instalat. Așa că obțineți online și înregistrați-vă astăzi cu o gazdă web pentru a vă pune în funcțiune aplicația.

Mergi la: WordPress Magento Joomla Drupal PrestaShop Laravel OpenCart TYPO3 MediaWiki phpBB

Logo WordPress

Gazduire WordPress

WordPress este una dintre cele mai cunoscute soluții de găzduire de aplicații. De fapt, aproape 20% din toate site-urile și blogurile de pe Internet sunt alimentate de WordPress. Vă permite să vă creați propriul site web și să îi oferiți un aspect curat, curat și cu aspect profesional. WordPress este ușor de navigat pentru începători.

Numărul de plugin-uri și teme gratuite care pot fi utilizate este insuperabil și este susținut de o comunitate mondială de utilizatori. Fie că doriți să vă creați propriul blog sau un site nou, WordPress este una dintre cele mai bune platforme de la care să vă lansați proiectul.

Sigla Magento

Magento Gazduire

Magento poate fi un atu real pentru cei din orice activitate legată de vânzarea cu amănuntul online. Aplicația poate fi personalizată cu ușurință pentru a se potrivi cu modul în care îți desfășori afacerea și oferă tipul de stabilitate de care ai nevoie pentru operațiunile cotidiene. Peste 200.000 de retaileri online folosesc în prezent Magento. Acesta este un testament ferm al ușurinței de utilizare și al scalabilității aplicației.

Dacă sunteți un nou antreprenor, atunci ar trebui să vă începeți călătoria cu o platformă încercată și de încredere. Dacă aveți mai multă experiență, atunci ar trebui să luați în considerare serios beneficiile utilizării Magento hosting.

Logo Joomla

Joomla Gazduire

Joomla este un sistem open source de gestionare a conținutului (CMS). Vă permite să utilizați aproape orice număr de pluginuri și teme gratuite. Joomla are aproape 2,7 la sută dintre site-urile web pe Internet, deci este destul de popular.

Dacă doriți ca site-ul dvs. să fie accesibil de pe telefoanele inteligente, Joomla este un bun mod de a merge, deoarece este gata pentru mobil. Această aplicație este accesibilă, dinamică și ușor de utilizat.

Logo Drupal

Gazduire Drupal

Găsirea soluției potrivite pentru nevoile dvs. web înseamnă să lucrați cu o aplicație care îndeplinește operațiunile pe care doriți să le întreprindeți. Drupal hostingul este un CMS-ul comunitar, care are peste un milion de utilizatori și dezvoltatori.

Profesioniștii în afaceri care conduc atât corporații locale, cât și globale folosesc găzduirea Drupal pentru diferite scopuri. Aplicația are o echipă dedicată de experți în securitate și conține o mulțime de teme, module și extensii.

Logo PrestaShop

Gazduire PrestaShop

Construirea unui magazin online necesită timp, energie și dăruire. De asemenea, este nevoie de instrumentele online potrivite. PrestaShop găzduirea vă oferă mijloacele de a oferi clienților dvs. servicii eficiente și fiabile.

Are opțiuni avansate de memorie în cache și izolare unică a contului pentru securitate. Suportul pentru PrestaShop include monitorizarea continuă în timp real.

Logo-ul Laravel

Laravel Gazduire

Laravel este o aplicație web PHP open source. Este gratuit și este proiectat pentru dezvoltarea de aplicații web cu model de vizualizare. Este una dintre cele mai populare aplicații web printre artizanii web.

Dacă sunteți implicat într-un proiect individual sau de grup care este preocupat de proiectarea și dezvoltarea web, atunci Laravel poate fi o aplicație cloud adecvată pentru care puteți utiliza.

Logo OpenCart

OpenCart Gazduire

Lumea comerțului electronic devine din ce în ce mai competitivă. Consumatorii nu caută doar cele mai bune oferte în ceea ce privește produsele, ci devin și mai pretențioși în serviciul pe care îl așteaptă. OpenCart hostingul este un coș PHP open-source, care este potrivit pentru o serie de personalizări.

Utilizarea acestei aplicații vă va oferi acces la o comunitate online extinsă care este dispusă să vă ajute să rezolvați problemele. Gazduirea OpenCart conține o structură care promovează utilizarea și dezvoltarea unei varietăți de pluginuri, extensii și șabloane.

Logo Typo3

Gazduire Typo3

TYPO3 hostingul este un server cloud care poate fi folosit pentru a alimenta aproape orice fel de operare web. Indiferent dacă interesul nostru implică comerț global sau o activitate mai locală, găzduirea Typo3 are multă valoare de oferit.

Centrul de asistență al asistenței este solid, cu un timp de așteptare mai mic de cincisprezece minute pentru răspunsul la bilet. De asemenea, veți fi protejat împotriva eșecurilor cu o copie de rezervă gratuită zilnică.

Logo-ul MediaWiki

Gazduire MediaWiki

Dacă doriți să creați un site web care va servi drept sursă de informații, cunoștințe și analiză informată, atunci MediaWiki poate fi o aplicație bună pentru care să o utilizați. Folosește același software care alimentează Wikipedia, dominantă și mereu populară.

MediaWiki vă permite să revizuiți și să extindeți continuu conținutul pe care îl puneți. Software-ul este ușor de instalat și actualizat și este deja alegerea a mii de persoane care rulează site-uri Wiki individuale.

logo-ul phpBB

phpBB Gazduire

Aceasta este una dintre cele mai bune soluții software de bord pentru surse deschise. Dacă obiectivul dvs. este să construiți o comunitate online sau să vă coordonați pentru un proiect specific, phpBB găzduirea vă poate oferi un început excelent. Această aplicație este cea mai utilizată de acest fel.

Are un panou administrativ foarte detaliat care oferă o ușurință deosebită capacității dvs. de a personaliza și controla placa. De asemenea, vă va fi simplu să vă extindeți pe măsură ce tot mai mulți membri se alătură comunității voastre.

Accesați aplicația web online, înregistrați-vă cu o gazdă web și puneți-vă în funcțiune aplicația.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map