Importanța găsirii unei nișe pentru site-ul dvs. web

Conținutul meu este susținut de cititori de oameni minunați ca tine. Ceea ce înseamnă că aș putea câștiga un comision. Aflați mai multe aici!


Conținut legat de nișă Bulls Eye
Conținut legat de nișă

Site-urile de nișă sunt construite cu un scop în minte. De obicei, acel obiectiv este să câștigi bani.

Lucrând în cadrul unui set de cuvinte cheie, site-urile de nișă vizează o piață suficient de mică, încât ele aparțin unui grup de vizitatori mai concentrat.

Site-urile de nișă sunt construite în jurul pentru a câștiga atenția pentru un produs, serviciu, gândire sau idee care va deveni mai autoritară, deoarece sunt cunoscute pentru a fi un site „expert” sau „accesibil” pentru anumite materiale. Construirea unui site de nișă este ușor dacă știi ce faci. Pentru unul, totul începe cu un cuvânt cheie.

Găsirea unei nișe perfecte

În primul rând, nicio nișă nu este perfectă și depinde de cât de reușită este într-adevăr o nișă. O modalitate prin care oamenii încep, este făcând o listă cu ceea ce le place și testând cuvintele cheie aferente celor care le plac, făcând căutări în Google.

Cu toate acestea, este vorba despre mai mult decât ceea ce îți place. De asemenea, ar trebui să faceți o listă cu problemele cu care vă confruntați sau despre temerile pe care le aveți.

Oamenii răspund la piețele de nișă pe baza a ceea ce au nevoie sau doresc să citească, așa că, începând cu idei pasionate care te mută, te vor ajuta să găsești nișa potrivită.

După ce ați obținut o listă, reduceți-vă la piețele care vă evidențiază cu adevărat și efectuați alte căutări.

Există site-uri de piață de niște servicii și niște produse, precum și bloguri. Dacă obiectivul dvs. este să fiți numărul unu în Google, atunci asigurați-vă că cuvintele cheie și domeniul dvs. sunt suficient de specifice și unice pentru a ieși în evidență în rezultatele Google.

Construirea unui site dinamic de nișă

Următorul lucru este construirea site-ului dvs. de nișă, astfel încât să fie atractiv și autoritar să fie considerat o bună sursă de conținut.

Pentru unul, trebuie să aveți o bună cunoaștere a construirii de conținut sau, cel puțin, să înțelegeți cum să externalizați conținutul.

Cu toate acestea, primele lucruri în primul rând: alegeți designul web potrivit. WordPress este o modalitate populară de a construi site-uri de nișă și este de asemenea excelent pentru un design responsabil, permițându-vă să adaptați site-ul cu ușurință pentru navigarea din mers sau pe tablete.

Este important ca site-ul dvs. să fie curat, accesibil, dar, de asemenea, interesant.

WordPress oferă o mulțime de teme diferite, dar există, de asemenea, mai multe teme gratuite, care sunt create pentru anumite site-uri de nișă, indiferent dacă sunteți în fotografie, afaceri, sfaturi de întâlnire, știri în reviste sau alte tipuri de site-uri și multe dintre aceste teme pot fi modificate..

Puteți adăuga propriul logo, imagini, text și link-uri. De asemenea, este relativ ieftin să configurați un site folosind un serviciu de construire a site-ului, cum ar fi 1&1 sau Hai tăticu.

Dezvoltați conținut de nișă

Site-urile de nișă pot suferi cu adevărat fals dacă conținutul dvs. nu este natural și organic. Să scrii postări organice și să îți dai seama de propriul conținut necesită timp și este foarte dificil dacă nu vrei să scrii.

Cu toate acestea, după ce ați ales o nișă din lista de like-uri, probleme și temeri, alcătuiți o altă listă despre problemele, temerile și preferințele care vin din subiectul dvs..

Acestea sunt întrebări, răspunsuri, produse, servicii și alte posibilități de cuvinte cheie pe care le puteți utiliza pentru a conduce conținutul și crearea de linkuri.

După ce ați obținut subiecte pentru articolele dvs. de conținut, puteți petrece timp scriind conținutul singur sau puteți căuta articole pe unul dintre numeroasele site-uri de generare de conținut unice, precum Constant Content.

Cu toate acestea, există două reguli pentru a trăi:

1. Conținutul trebuie să ofere informații utile și utile.
2. Conținut de cercetare care vă va face remarcat și rang mai mare în motoarele de căutare.

În plus, află ce oameni caută și scriu cu aceste cuvinte în minte.

Puteți utiliza instrumente precum Samurai de piață sau Instrumentul cu cuvinte cheie Google Adwords pentru a descoperi cuvinte cheie sau a privi videoclipuri în cercetarea cuvintelor cheie dacă nu sunteți sigur cum puteți găsi cele mai bune cuvinte cheie pentru piața dvs. de nișă.

În plus, un alt truc pentru a găsi cuvinte cheie înrudite este să tastați simbolul tilde sau „~” înainte de un cuvânt cheie standard și Google caută cuvinte cheie sinonime care vor fi listate cu caractere aldine în rezultate.

În plus, folosiți paranteze „[]” în exteriorul cuvântului cheie sau expresia dvs. standard pentru a găsi sinonime pentru expresia exactă. De exemplu, [~ animal ~ fotografie] ”vă va ajuta să găsiți toate sinonimele legate de această frază și vă vor ajuta să construiți un conținut de nișă mai bun.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map