Revista LemonStand eCommerce Builder Website

Conținutul meu este susținut de cititori de oameni minunați ca tine. Ceea ce înseamnă că aș putea câștiga un comision. Aflați mai multe aici!


Lemonstand nu mai este disponibil și s-a oprit.

Vă rugăm să consultați cei mai buni producători de site-uri online de comerț electronic

Călătoria pentru alegerea platformei de comerț electronic corect nu este întotdeauna cea mai ușoară.

Tonuri din care să alegi

Și

Trebuie să vă asigurați că se potrivește nevoilor dvs..

Bine,

Am vrut să-ți arăt o platformă despre care poate nu știi.

Și cred că merită verificat.

Haideți să mergem mai departe și doar să ne aruncăm în platforma de comerț electronic Lemon Stand și să vedem despre ce este vorba.

Prețuri pentru LemonStand

Prețuri pentru constructor de site-uri web LemonStand eCommerce

Pentru majoritatea proprietarilor de întreprinderi mici, totul începe cu prețul.

Acest lucru are sens, întrucât ar trebui să fie rezonabil și să nu fie acoperit de taxe ascunse sau taxe surpriză care apar după ce intri în program.

Este bine să știm că LemonStand oferă prețuri simple, simple, concepute pentru a se potrivi cu majoritatea bugetelor.

 • Starter: 19 dolari pe lună
 • Creștere: 69 USD pe lună
 • Profesionist: 199 dolari pe lună

Ce este frumos este că LemonStand oferă o probă gratuită de 14 zile, așa că trebuie să verificați ce au de oferit înainte de a efectua plăți.

Dacă îți place ceea ce vezi, atunci poți alege planul potrivit pentru tine.

Structura planurilor de stabilire a prețurilor vă permite să mergeți mai ușor cu Starter și apoi să vă pregătiți drumul pe măsură ce afacerea dvs. crește în dimensiune.

Ușurință în utilizare

Cheia oricărei platforme web este cât de ușor vă este de utilizat.

Nu prea este bine să ai o platformă atât de complexă încât ai nevoie de asistență constantă pentru a obține sau a fi actualizat cel mai mic articol.

LemonStand a fost proiectat în minte, adaptându-și serviciile pentru a le face ușor de utilizat, având totuși un număr considerabil de opțiuni disponibile.

Totul începe cu tabloul de bord online, care este conceput pentru persoana de zi cu zi și nu un designer web sau dezvoltator avansat, deoarece unele tablouri de bord de pe alte platforme par a fi.

În timp ce LemonStand a obținut o serie de acțiuni care permit software-ul local, sistemul cloud folosit în prezent se potrivește destul de bine cu așteptările majorității oamenilor.

Simplitatea setării temei

Simplitatea LemonStand începe cu tema pe care o alegeți și configurați partea frontală după cum considerați de cuviință.

Aceasta înseamnă că puteți începe lucrurile simple și să păstrați lucrurile simple, permițând în același timp să fie utilizate opțiuni mai avansate.

Același lucru este valabil și pentru backend-ul site-ului, ceea ce înseamnă că, chiar dacă abia începeți, nu ar trebui să dureze prea mult timp pentru a afla ce doriți și unde doriți să mergeți cu programul.

API-ul LemonStand este proiectat să fie ușor de utilizat, astfel încât să puteți seta propriul curs în determinarea tipului de site web pe care doriți.

Puteți încerca LemonStand aici

Opțiuni de procesare a plăților

Trebuie menționat că sistemul de plăți este destul de simplu.

Nu există taxe ascunse sau taxe surpriză atunci când vă configurați contul, astfel încât procesarea nu ar trebui să fie o problemă dacă citiți pur și simplu cerințele de bază.

În ceea ce privește configurarea plăților către dumneavoastră …….

acesta este unul dintre marile avantaje atunci când mergeți cu LemonStand.

Există un sprijin considerabil pentru gateway-urile de plată, care include acum peste 100 de țări și oferă funcții avansate, pentru a face lucrurile cât mai ușor posibil.

Unul dintre atuurile de bază pe care le aduce LemonStand este opțiunile de procesare a plăților care vă permit să depășiți ceea ce multe alte platforme de comerț electronic pot realiza.

Acest lucru este, de asemenea, consolidat de concentrarea considerabilă asupra securității care face din LemonStand unul dintre cele mai bune în ceea ce privește protejarea informațiilor private.

Opțiuni de asistență pentru clienți

Dacă aveți nevoie de acces la asistență pentru clienți, cele mai comune două forme sunt e-mailul și chatul live.

Ambele oferă avantaje în ceea ce privește viteza și fiabilitatea, în măsura în care asistența clienților LemonStand este disponibilă 24/7 folosind oricare dintre aceste metode.

Vestea bună este că atât e-mailul, cât și chatul live tind să fie destul de rapide.

Pe lângă asistența directă găsită prin e-mail și chat-ul live, există și alte opțiuni pe care le puteți utiliza pentru a colecta informații începând cu resursele găsite pe site-ul principal.

Destul de des, puteți găsi răspunsuri la întrebări de bază despre LemonStand chiar pe site-ul propriu prin articole, videoclipuri, exemple de cod și multe altele. Alte surse de informații includ, dar nu se limitează la următoarele;

 • Blog: Aici, veți găsi mult conținut despre actualizări, sfaturi și informații de bază
 • cărți electronice: când aveți nevoie de informații detaliate despre subiecte specifice
 • Foaie de parcurs: o pagină publică Trello care urmărește actualizările
 • Social Media: Facebook, Twitter, Instagram și Dribbble pot fi utilizate pentru întrebări și citire despre noi actualizări și informații
 • Webinarii: un loc minunat pentru a învăța tehnici noi, pentru a primi sfaturi și pentru a afla despre sistemele de bază

Dezavantajul este că există o asistență telefonică limitată, concepută pentru clienții „premium”.

Aceasta înseamnă că dacă aveți un pachet mai mic de funcții, va trebui să vă bazați pe e-mail sau pe chat-ul live dacă doriți orice serviciu.

Există o cale de ieșire dacă sună de la 9:00 la 17:00 ora Pacificului și te angajezi cu personalul de vânzări.

Această opțiune poate funcționa cel mai bine dacă aveți o întrebare despre facturare sau despre serviciile de care vă bucurați în prezent.

Orice ceva mai avansat va fi, probabil, împins către e-mail sau live chat caracteristică.

Caracteristici de top

LemonStand încorporează multe dintre caracteristicile cunoscute celor pe care le puteți găsi pe alte site-uri de comerț electronic, în special platforme concepute pentru întreprinderile mici sau antreprenorii care abia încep.

Ceea ce separă LemonStand de concurență este includerea de programe mai avansate care ajută site-ul dvs. să fie ușor de utilizat pentru clienți și ușor de utilizat.

API deschis:

Pur și simplu, puteți integra majoritatea aplicațiilor în magazinul dvs. online și chiar le puteți personaliza pentru a se potrivi nevoilor dvs..

Aceasta înseamnă că puteți încorpora cele mai multe aplicații care pot beneficia de afacerea dvs. online și le puteți utiliza după cum considerați de cuviință.

Pentru a face acest lucru, este posibil să aveți nevoie de ajutor, deoarece încorporarea unor aplicații poate necesita cunoștințe avansate, dar LemonStand vă permite să lucrați cu un specialist în domeniu.

Fără comisioane de tranzacție:

LemonStand nu ia comisioane de tranzacție din magazine, ceea ce te ajută să economisești bani pe termen lung.

Cu toate că taxele de tranzacție pot fi mici, acestea se pot acumula de-a lungul timpului, ceea ce ar putea aduce o crimă în bugetul dvs..

În timp ce procesorul cardului dvs. de credit necesită în continuare taxe, afacerea dvs. poate economisi bani încă din lipsa comisioanelor de tranzacție către magazine, mai ales dacă procesați un număr considerabil de comenzi.

Alte caracteristici solide pentru LemonStand includ, dar nu sunt limitate la următoarele;

 • Testare A / B
 • Stare comandă personalizată
 • Etichete antet
 • Pagini de destinație
 • Urmărirea vânzărilor
 • Imagini nelimitate de produse și multe altele

În timp ce API-ul este, probabil, funcția de vârf, combinația de caracteristici tradiționale și unice este cea care distinge într-adevăr LemonStand de concurență.

Vestea bună este că majoritatea funcțiilor sunt ușor de învățat și de introdus în sistem.

De exemplu, dacă doriți să vă adresați unui dezvoltator web care poate face ca site-ul dvs. să se distanțeze de restul, LemonStand oferă un astfel de serviciu.

Aplicații precum Shopify pot face ca site-ul dvs. să funcționeze cu adevărat și să vă ajute să transformați o afacere mică într-o companie mare relativ rapid.

Funcțiile excelente găsite în LemonStand fac totul posibil, permițându-vă să utilizați ceea ce aveți nevoie pentru a face afacerea dvs. online să crească.

Unii profesioniști de top

Există câteva aspecte pozitive excelente ale LemonStand, în special pentru cei care abia încep o mică afacere online.

Interfață de utilizare excelentă: poate cel mai important aspect al acestei platforme este calitatea înaltă a interfeței de utilizare. Aceasta permite extinderea serviciilor, fără a reduce calitatea generală a programului în sine.

Personalizare: Desigur, posibilitatea de a schimba platforma pentru a se potrivi nevoilor dvs. este una extrem de atractivă pentru mulți proprietari de afaceri online.

În plus, există câteva aspecte superbe pentru LemonStand, ceea ce îl face unul dintre cele mai bune pe care le puteți găsi pe piață astăzi.

 • Suport excelent pentru clienți
 • Selecție excelentă a șabloanelor tematice
 • Numar considerabil de caracteristici
 • Pachetele excelente

Puneți-le împreună și aveți câteva avantaje excelente care îl pun pe LemonStand deasupra celor mai multe alte sisteme de construire a site-urilor de comerț electronic.

Unele cele mai importante contra

În ciuda tuturor pozitivelor, există anumite îngrijorări cu privire la LemonStand de care ar trebui să fiți conștienți.

Se spune adevărul, fiecare platformă de această natură va avea unele deficiențe pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a face orice achiziție.

Integrări restricționate:

Cu alte cuvinte, LemonStand nu interacționează cu fiecare program terță parte care ar putea fi utilizat pe alte platforme similare.

Dacă te-ai obișnuit cu un program care provine dintr-o altă sursă, ar trebui să-l verifici mai întâi cu LemonStand pentru a vedea dacă este acceptat. Este posibil să descoperiți că nu este așa.

Instruire pentru dezvoltatori:

Deși LemonStand este proiectat pentru a fi ușor de utilizat, totuși, necesită o experiență sau o pregătire ca dezvoltator.

Având o astfel de experiență, veți putea lua cele mai bine informate decizii despre ce aplicații să utilizați și tipul de personalizare pe care trebuie să îl realizați.

În caz contrar, ar trebui să luați în considerare angajarea unui dezvoltator care să vă ajute cu punctele cele mai fine ale programului.

În plus, serviciul excelent pentru clienți pentru care LemonStand este remarcat nu lipsește atunci când vine vorba de servicii de telefonie.

Acest lucru nu este neobișnuit, deoarece multe companii renunță la asistența telefonică din cauza costurilor și a comodității utilizării internetului, dar este adevărat că multe persoane vor să vorbească în continuare cu o tehnologie pregătită la telefon.

Noțiuni introductive cu LemonStand

Haideți să mergem mai departe și consultați acest videoclip de către LemonStand pentru a începe și a configura totul.

Se rulează puțin peste 17 minute

Concluzia pe LemonStand

Partea mișto în general este faptul că puteți face un proces gratuit

Ceea ce sugerez mereu să faci.

Îți oferă liniște sufletească știind că ți-ai făcut temele.

Nu consider Lemon Stand în topul meu 5 în acest moment.

Dacă aveți întrebări cu privire la aceasta.

Să-mi dai de veste

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map