Revizuirea Pixpa pentru 2020 (dezvăluiți acest constructor de site-uri web)

Conținutul meu este susținut de cititori de oameni minunați ca tine. Ceea ce înseamnă că aș putea câștiga un comision. Aflați mai multe aici!


Site-ul Pixpa Photography Builde Review

Ați conectat fraze în Google de genul ……

 • Revizuirea Pixpa
 • Pixpa vs Smugmug
 • Pixpa vs Wix

Dacă, așa este pentru mine sens.

Vreau să spun:

Dupa toate acestea:

Un site web este un loc natural pentru fotografi să-și demonstreze munca, să găsească noi clienți și chiar să își extindă serviciile la cursuri de predare.

Găsirea constructorului web adecvat este însă o altă problemă, deoarece mulți necesită cunoștințe avansate de design web, codare și altele asemenea.

Pentru fotografii care cred că angajarea unui designer web profesionist este singura opțiune sigură, există un constructor web popular care poate fi perfect pentru nevoile dvs., Pixpa.

Încercați Pixpa Total Free

Bine, să începem cu această recenzie Pixpa:

Ușor de utilizat cu Pixpa

Ceea ce face din Pixpa un loc minunat pentru fotografi pentru a-și construi propriul site web este ușurința de utilizare.

Acest lucru înseamnă că Pixpa vă ajută pas cu pas în procesul de a crea un site web excelent, care este de fapt orientat pentru cei din arte vizuale, cum ar fi fotografie, video și ilustrații.

Pentru fotografi, ușurința de utilizare este crucială. Nu numai în crearea site-ului dvs. web, ci și în adăugarea de noi fotografii care vă ajută să vă extindeți portofoliul.

Există multe teme din care să alegeți, dar cea mai bună parte este că le puteți personaliza rapid în funcție de nevoile dvs., care separă afacerea de ceilalți fotografi.

Acest lucru înseamnă că puteți construi un site web frumos de la zero, fără a fi un web designer. Și, puteți face să arate unic pentru a ieși în evidență de concurență.

Pentru fotografii care sunt presați de timp pentru a-și construi afacerea, accesul la un constructor web simplu și elegant îi ajută să creeze ceea ce vor într-un mod unic, fără să rupă bugetul..

Cum arată prețurile pentru Pixpa

Există patru pachete pe care Pixpa le oferă în ceea ce privește planul său de prețuri. Cu cât planul este mai scump, cu atât veți primi mai multe caracteristici.

Baza: 6 USD pe lună

– Site-uri optimizate pentru mobil
– 200 Galerie de imagini
– Teme personalizabile
– nelimitat, pagini, galerii, & Publicarea pe blog
– Conectați-vă domeniul
– Securitate SSL
– HTML personalizat & Editare CSS
– stocare de 1 GB

Puteți adăuga, de asemenea Galerii de comerț electronic pe site-ul dvs., vindeți imagini fie ca descărcări, cât și prin printuri, setați-vă propriul preț, nu vă faceți griji cu privire la comisionul de vânzări, oferiți cupoane de reducere, setați-vă transportul & impozitarea ratelor și oferirea auto-îndeplinirii cu laboratoare tipărite.

Pro: 9 dolari pe lună

Pro oferă tot ceea ce oferă baza, dar adaugă următoarele;
– Imagini de galerie nelimitate
– stocare de 5 GB
– Anunț & Bara de informații mobile

Biz: 15 USD pe lună

Biz oferă tot ceea ce oferă pachetul Pro și include următoarele;
– Recuperare automată în coșul abandonat
– Checkout pe Domeniu
– stocare de 25 GB

Ultimă: 25 USD pe lună

Ultimate oferă tot ceea ce oferă pachetul Biz și următoarele;
– stocare de 1000 GB

Toate pachetele vin cu un proces gratuit de 15 zile și o garanție de returnare a banilor de 30 de zile.

În plus, toate pachetele sunt acceptate de un sistem de servicii pentru clienți 24/7.

Încercați Pixpa Total Free

Comerț electronic prin Pixpa

Pentru cei care au în vedere construirea unui site de comerț electronic, Pixpa oferă avantaje considerabile.

Deși este posibil să nu fie cel mai bun dintre toate site-urile de comerț electronic, în special în comparație cu locuri precum Shopify, există funcții substanțiale care fac din Pixpa o alegere excelentă, în special pentru cei care doresc să își vândă fotografiile împreună cu alte produse digitale pentru a-și extinde afacerea..

Vindeți ceea ce doriți: În timp ce Pixpa este orientat mai mult către vânzarea de produse digitale, puteți oferi, de asemenea, muzică, software, cărți electronice și videoclipuri doar pentru a numi câteva pe lângă fotografiile dvs..

Orice lucru care poate fi vândut digital face Pixpa foarte recomandat, dar există și suport pentru produsele fizice.

De aici vin galeriile excepționale care vă ajută să vă prezentați produsele care influențează clienții să le cumpere.

Acest lucru este excelent dacă doriți să vindeți printuri, cum ar fi printuri semnate ale fotografiilor dvs..

Un aspect al comerțului electronic pe care Pixpa este deosebit de puternic îl reprezintă vânzarea de cursuri de predare, clase și misiuni pentru fotografie.

Acest lucru este o resursă excelentă pentru fotografii care doresc să învețe împreună cu vânzarea de fotografii.

Ușurința de utilizare combinată cu caracteristicile excelente de vânzare face din Pixpa un aspect natural în această privință.

Serviciu de afaceri: Dacă aveți nevoie de un loc unde să colectați plăți pentru munca dvs., Pixpa poate fi opțiunea potrivită pentru dvs..

Oferă un sistem solid de colectare a plăților în interiorul unui site web ușor de construit. Pentru fotografii freelanceri, acest lucru trebuie luat în considerare.

Caracteristici generale

Designul principal pentru Pixpa Website Builder este orientat către artele și profesiile creative, precum fotografia.

În acest sens, Pixpa nu este ca mulți alți constructori de site-uri, în sensul că limitează oarecum persoanele creative, dar mai ales într-un mod bun.

Proiectarea generală este destinată celor care au un buget și trebuie să creeze un portofoliu online pentru activitatea lor.

Puteți alege dintre diferite teme, multe dintre ele elegante și moderne și puteți obține instrumentele necesare pentru a crea un site atractiv și funcțional.

Pentru fotografii pricepuți în web building, Pixpa oferă un mijloc excelent de a câștiga bani în plus prin construirea de site-uri web pentru clienții dvs..

Deși este limitat, puteți crea în continuare un site web excelent, orientat către comerțul electronic și artele vizuale cu instrumentele prezente.

Unele dintre caracteristicile generale mai interesante pe care le oferă Pixpa includ următoarele.

– Design Responsive: Temele funcționează pe orice ecran de dimensiuni
– O largă varietate de teme
– Trage & Interfață de cădere: nu este necesară codificarea
Lățime de bandă nelimitată
– Conectați-vă domeniul personalizat
– Blog integrat: Publica articole, fotografii și videoclipuri rapid și ușor
– Google Analytics: examinează traficul web, datele demografice și interesele
– Comerț electronic cu / Fotomoto

Contra de a utiliza Pixpa

Pentru toate avantajele constructorului de site-uri Pixpa, există câteva probleme curioase cu acest produs care este aproape contrar intuitiv pentru scopul său, fiind ușor de înțeles și de interacționat.

Restricții la cea mai ieftină opțiune

Pixpa are diferite niveluri de opțiuni la prețuri diferite.

Deși este de așteptat ca cea mai ieftină să aibă cele mai puține caracteristici, este atât de restrictivă încât să o facă aproape inutilizabilă pentru mulți creatori.

Pentru mulți, vă puteți întreba de ce această opțiune există chiar și având în vedere limitările sale stricte.

Pur și simplu te pricepi să mergi cu unul dintre nivelurile mai scumpe și să lucrezi de acolo.

Fără publicare în perioada de încercare

Având în vedere cât de importantă este caracteristica de publicare pentru sistemul Pixpa, incapacitatea de a publica în perioada de încercare este o altă supărare.

De ce nu puteți publica nu este complet clar, dar aceasta este o restricție care ar trebui corectată la un moment dat.

Restricție galerie foto

Dacă ați creat mai multe galerii foto, nu puteți utiliza aceleași fotografii decât dacă le reîncărcați.

Acest lucru nu are sens, deoarece ar trebui să poți muta sau cel puțin să copiezi și să inserezi fotografii care sunt deja încărcate ceea ce economisește timp.

În schimb, atunci când creați o galerie nouă și doriți să utilizați una sau mai multe fotografii care există în alte galerii, trebuie să le reîncărcați ca și cum nu ar fi deja pe site.

Pentru unii, este posibil să nu fie o problemă, dar pentru mulți fotografi, în special, nevoia de a se reîncărca repetate ori poate dura mult.

O altă problemă conexă este dificultatea de a șterge fotografiile demo.

De ce aceasta ar trebui să fie mai degrabă o problemă este destul de curios, dar se pare că este o problemă în sistem.

Nu vă mirați dacă Pixpa corectează rapid această problemă, având în vedere simplitatea și supărarea, dar este destul de interesant faptul că există.

Încercați Pixpa Total Free

Beneficiile utilizării Pixpa

Având în vedere unele probleme legate de Pixpa, există multe alte avantaje care depășesc într-o mare măsură problemele asociate cu acest constructor web.

Ușurință în utilizare

Probabil, cel mai bun avantaj pentru utilizarea Pixpa este cât de ușor de utilizat.

De la prima dată când începeți să vă conectați site-ul până la ultimele atingeri, acesta este un sistem intuitiv de web design care aproape vă parcurge procesul.

Pentru începători, este modalitatea perfectă de a începe primul site web. Chiar și designerii web experimentați vor găsi avantaje în utilizarea Pixpa pentru unii dintre clienții lor.

Suport excelent pentru clienți

Pixpa a pus accentul pe furnizarea unei asistențe solide pentru clienți, care la rândul lor a contribuit la creșterea reputației acestora.

Avantajele încep cu posibilitatea de a contacta Pixpa prin mai multe mijloace și obținerea rapidă a unui reprezentant care vă poate răspunde la întrebări.

Nu este perfect și uneori trebuie să așteptați, însă, în general, Pixpa oferă unul dintre cele mai bune sisteme de asistență pentru clienți pentru cei care utilizează un serviciu de construire web.

Galeriile de aplicații originale

Galeriile de aplicații sunt cu siguranță impresionante și ajută la separarea unui site construit folosind Pixpa în comparație cu majoritatea altora.

Dacă este combinată cu ușurința de utilizare, crearea de galerii noi nu este doar ușoară, dar este și plăcută.

Acest lucru ajută munca dvs. să iasă în evidență și creează o experiență mai bună pentru vizitatori.

Personalizarea meniului de navigare

O altă caracteristică excepțională este personalizarea excelentă a meniurilor de navigație, ceea ce înseamnă că puteți configura experiența vizitatorului după bunul plac.

Pentru designerii web, această caracteristică este destul de atractivă, deoarece puteți configura diferite site-uri în funcție de nevoile clienților dumneavoastră.

Dar chiar dacă creați un singur site, posibilitatea de a personaliza meniul de navigare este un instrument puternic.

Întrebări frecvente despre Pixpa

Îmi pot anula contul oricând?

Vă puteți anula contul în orice moment, fără întrebări.

Pixpa oferă certificat SSL

Da, toate site-urile Pixpa sunt acum securizate cu SSL-uri.

Există planuri reduse pentru studenți?

Pixpa oferă 50% reducere la planurile plătite, studenților și profesorilor care studiază în prezent orice disciplină creativă.

Unde este găzduit site-ul meu?

Site-ul dvs. Pixpa este găzduit pe găzduirea noastră cloud complet gestionată. Nu este necesar să cumpărați / continuați orice alt serviciu de găzduire separat.

{
"@context": "https://schema.org",
"@tip": "Faqpage",
"mainEntity": [
{
"@tip": "Întrebare",
"Nume": "Îmi pot anula contul oricând?",
"acceptedAnswer": {
"@tip": "Răspuns",
"text": "Vă puteți anula contul în orice moment, fără întrebări."
}
}
, {
"@tip": "Întrebare",
"Nume": "Pixpa oferă certificat SSL",
"acceptedAnswer": {
"@tip": "Răspuns",
"text": "Da, toate site-urile Pixpa sunt acum securizate cu SSL-uri."
}
}
, {
"@tip": "Întrebare",
"Nume": "Există planuri reduse pentru studenți?",
"acceptedAnswer": {
"@tip": "Răspuns",
"text": "Pixpa oferă 50% reducere la planurile plătite, studenților și profesorilor care studiază în prezent orice disciplină creativă."
}
}
, {
"@tip": "Întrebare",
"Nume": "Unde este găzduit site-ul meu?",
"acceptedAnswer": {
"@tip": "Răspuns",
"text": "Site-ul dvs. Pixpa este găzduit pe găzduirea noastră cloud complet gestionată. Nu este necesar să cumpărați / continuați orice alt serviciu de găzduire separat."
}
}
]
}

Concluzia mea despre Pixpa

Concluzia este un simplu constructor de site-uri de fotografie.

Plăcut și simplu de utilizat de care au nevoie în general mulți oameni.

Cheia este să o testați și să vă dați seama cum este.

Dacă aveți întrebări, trimiteți-mi o linie.

PS:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map