Weebly Website Builder Review pentru 2020 (avantaje, contra, planuri de prețuri)

Conținutul meu este susținut de cititori de oameni minunați ca tine. Ceea ce înseamnă că aș putea câștiga un comision. Aflați mai multe aici!


Weebly Review

Aveți în vedere utilizarea Weebly pentru a vă crea site-ul?

Și probabil

căutarea unor termeni de genul ….

 • Weebly Review
 • Weebly Review Web Builder
 • Este extrem de bun pentru a construi un site web?
 • Pro și contra Weebly

Filmați, sunteți inteligent dacă faceți acest lucru.

Cauză,

Vă faceți cercetarea. Pe deasupra…

Auzi multe despre ele și, de obicei, sunt comparate cu Wix când vine vorba de construire …..

Un site web de afaceri mici și de bază sau doar un simplu site pentru nevoile dvs., în general.

Dar:

Trebuie să-ți faci un pic din temele proprii, așa cum am menționat înainte de a trage declanșatorul și de a folosi Weebly corect?

Desigur, trebuie să faci asta.

Haideți să mergem mai departe și să ne împărțim Weebly un pic mai mult pentru a vă ajuta cu adevărat să decideți.

Bine ați venit la video de introducere Weebly

Ușor de utilizat Weebly Website Builder

Compania cu sediul în San Francisco, Weebly, a fost fondată în 2007 și, de atunci, a crescut exponențial.

Cu milioane de utilizatori din întreaga lume, permite oamenilor să creeze site-uri web, bloguri și magazine online unice.

Pe lângă oferirea de site-uri web complete, De asemenea, Weebly lucrează pe dispozitive mobile care oferă persoanelor și întreprinderilor mai multă flexibilitate ca niciodată.

Pentru a începe cu Weebly nu este nevoie decât de o idee și o conexiune la internet.

Creatorul de site-uri vă permite să trageți și să plasați diferite articole pe site-ul dvs., făcând personalizarea rapidă și ușoară.

Nu aveți nevoie de o diplomă în proiectare și nici nu trebuie să angajați o companie de proiectare pentru a face munca pentru dvs..

Adăugați text, fotografii, hărți și videoclipuri trăgându-le și plasându-le în șablonul ales.

Jucați-vă cu stiluri de caractere, culori și dimensiuni pentru a face evidențierea cuvintelor și descrierilor.

Nu trebuie să descărcați sau să instalați nimic pentru ca site-ul dvs. să fie pus în funcțiune. O faci din browserul tău web.

Treizeci de milioane de antreprenori și întreprinderi mici atestă puterea Weebly, care vă permite să știți că site-ul funcționează.

Dacă doriți ceva accesibil, ușor de utilizat și unic, este un loc bun pentru a începe.

Mai important, dacă aveți un site web construit și doriți să îl mutați pentru a profita de funcțiile Weebly, puteți.

Planuri de prețuri Weebly

Weebly oferă 4 planuri cu prețuri reduse pe măsură ce plătiți mai departe:

Planuri de prețuri Weebly

 • Conectați un domeniu – 4 luni lunar – 1 an plătit în avans în medie 4 USD economisindu-vă lunar 42% – 2 ani plătiți în avans medie 3 economii lunare vă 57%
 • Incepator – 14 $ lună în lună – 1 an plătit în avans în medie 8 dolari economisind lunar 42% – 2 ani plătiți în avans medie 5 economii lunare vă 64%
 • Pro – 18 $ lună în lună – 1 an plătit în avans în medie 12 dolari economisindu-vă lunar 33% – 2 ani plătiți în avans medie 9 dolari economii lunare vă 57%
 • Afaceri – 4 luni lunar – 1 an plătit în avans în medie 4 dolari economisind lunar 42% – 2 ani plătiți în avans, medie 3 USD economii lunare 50%

Începeți Weebly gratuit astăzi

Șabloane Weebly oferite

Există teme responsive pentru site-ul dvs. web, blog sau magazin online. Acest lucru vă oferă multă flexibilitate în modul în care alegeți să vă proiectați site-ul.

Printre cele mai populare opțiuni sunt Slick, Paper, Impact, Oasis și Highlighter.

Alte teme gratuite pentru Weebly:

• ciorăpar
•Cochet
•Vioi
• Bradley
•Călătorie
• Redux
• Squared

Fiecare site web vă permite să adăugați viziunea dvs. unică. Modificând culorile, dimensiunile și stilurile de fonturi, transformați instantaneu un șablon simplu într-un site web spectaculos.

De asemenea, aveți opțiunea să adăugați și să eliminați pagini, să includeți widget-uri și pictograme de social media și să schimbați fotografii și text cu dvs. pentru a da un șablon un aspect personal.

Personalizarea fotografiilor de fundal durează puțin și ajută la personalizarea designului.

Weebly oferă fotografii de stocare de înaltă rezoluție din care să alegeți sau vă permite să încărcați și să folosiți propriul dvs..

Există o serie de filtre diferite care vă lasă să ne estompeze, să ascuțeze și să întunece imaginile după bunul plac.

Caracteristici SEO Weebly

Optimizarea motoarelor de căutare (SEO) este ceea ce pune site-ul dvs. pe hartă.

Este modul în care oamenii te găsesc prin căutările web pe care le efectuează pe motoarele de căutare precum Google, BING și Yahoo.

Fără SEO, este dificil să ieși în evidență într-o mare de concurență.

Weebly înțelege importanța acestei funcții și oferă următoarele opțiuni odată cu înregistrarea site-ului dvs. web:

• Un sitemap care facilitează motoarele de căutare să găsească site-ul dvs. web.
• Pinging automat pentru tot conținutul nou.
• Formatarea HTML în modul corect.
• meta descrieri detaliate.
• Etichete Alt pentru imagini.
• descrieri specifice paginii.

Dacă încă nu aveți idee despre ce înseamnă toate acestea, nu vă faceți griji.

Weebly obține că nu toată lumea are cunoștințe despre SEO.

Acesta este motivul pentru care oferă un ghid util de urmat, care explică pașii pe care îi faceți pentru a face un site vizibil și atrăgător pentru public.

Îmbunătățirea abilităților tale Weebly SEO cu acest videoclip

Caracteristici de marketing Weebly

Caracteristicile de marketing oferite de Weebly includ construitori de forme integrate și instrumente de planificare. Partajarea conținutului sub formă de bloguri este ușoară.

Nici nu trebuie să-l postați mai târziu. Pur și simplu programați ora și data la care doriți ca postarea dvs. pe blog să fie live și să petreceți timp făcând alte lucruri pentru ca afacerea dvs. să crească.

De asemenea, aveți capacitatea de a adăuga butoane de social media pe site-ul dvs. web, făcând posibilă interacțiunea cu clienții oriunde se află.

Oamenii vor vedea consecvența brandului dvs. prin intermediul paginilor dvs. Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest și YouTube și vor să se alăture conversației.

Aceasta este o modalitate excelentă de a testa apele și de a vedea ce schimbări trebuie făcute în modelul dvs. de afaceri.

Nu trebuie să cercetați clienții pentru a afla ce le place și nu le place despre produsele și serviciile dvs..

Trebuie să ascultați, să le citiți comentariile și să răspundeți în timp util. Weebly face posibil pentru dvs. conturile de social media fără efort.

Începeți Weebly gratuit astăzi

Asistență clienți Weebly

Weebly oferă un site complet de asistență care se adresează celor mai frecvente întrebări. Informațiile sunt defalcate în categorii separate.

Veți găsi răspunsurile de care aveți nevoie cu privire la Informațiile esențiale, Blogging, Construcție, Comerț, Nume de domeniu, Aplicații mobile și multe altele.

Fiecare articol răspunde la întrebări specifice și îl face astfel încât utilizatorii Weebly să obțină asistența de care au nevoie imediat, fără să aștepte un specialist pentru a-i contacta.

Există, de asemenea, opțiunea de a trimite o solicitare formală printr-un formular disponibil prin intermediul Centrului de ajutor.

Îți solicită adresa de e-mail, o descriere a ajutorului necesar, un câmp pentru a fi introdus subiectul și un altul pentru detalii despre problema cu care te confrunți. De asemenea, vă oferă opțiunea de a încărca o captură de ecran sau o fotografie înainte de a trimite solicitarea.

Weebly nu dezvăluie cât timp durează pentru a primi o replică după depunerea unei cereri formale de asistență.

Informațiile pot fi în centrul de ajutor în sine, dar nu menționează aceste informații pe pagină cu formularul de solicitare. Acest lucru face foarte dificil să măsoare cât timp durează pentru a primi ajutor în problemele site-ului web.

Modalități suplimentare de a contacta asistența pentru clienți Weebly sunt prin chat live și e-mail. Formularul de contact găsit în centrul de asistență menționează orele în care asistența pentru clienți este disponibilă și cât timp veți aștepta să auziți de la cineva prin e-mail după ce ați trimis solicitarea dvs..

Ședințele de instruire live sunt oferite gratuit și te ajută să înveți tot ce trebuie să știi pentru a construi, lansa și conduce o afacere online de succes.

Soluție de comerț electronic Weebly

Pentru multe companii, vânzarea de bunuri și servicii online este inevitabilă. Are sens din punct de vedere economic datorită instrumentelor aeriene reduse și impresionante create pentru a conduce afaceri.

Întreprinderile online necesită adesea mai puține persoane pentru a le administra, ceea ce este o veste excelentă pentru start-up-uri și firme de tip boutique și magazine cu bani puțini pentru a-și conduce companiile inițial.

Soluțiile de comerț electronic Weebly sunt comparabile cu Shopify în multe feluri. De exemplu, oferă un constructor de site-uri ușor de utilizat, care vă permite să creați un magazin care să răspundă nevoilor dvs. și să depășească așteptările dvs..

Personalizează

Puteți să-l personalizați atât de mult sau cât de puțin doriți. Puteți chiar controla și edita CSS / HTML complet pentru un site web particular, care impresionează de fiecare dată când este văzut.

Cărucior de cumpărături

Weebly oferă un coș de cumpărături complet integrat pentru cumpărături. Check out este sigur, permițând clienților să cumpere cu încredere.

Mobil

Magazinul mobil complet și experiența de checkout funcționează pe fiecare dispozitiv la toate orele zilei sau ale nopții. Nu veți lipsi de vânzări, deoarece site-ul dvs. este dezactivat sau există o problemă cu procesul de checkout.

Filtrare produs simplificată

Clienții cumpără online pentru că vor să economisească timp, reducând efortul necesar pentru a găsi ceea ce au nevoie. Acolo intervine căutarea puternică a produselor filtrate de Weebly.

Acesta permite clienților dvs. să caute în funcție de preț, culoare și dimensiune. De asemenea, vă permite să evidențiați produsele relevante care vă ajută să închideți vânzarea și să câștigați afacerea dvs. mai mulți bani.

Vânzare produse fizice?

În calitate de client al companiei Weebly, nu vă veți limita la vânzarea de bunuri fizice. Puteți vinde o gamă largă de bunuri digitale, inclusiv cărți electronice, modele, rețete și chiar imprimabile, cum ar fi invitații, inserții pentru planificatori și cărți de lucru.

Dacă alegeți să vindeți articole fizice, nu vă limitați la un transportator maritim.

Aveți opțiunea dvs. de a utiliza UPS, USPS, FedEx etc. și să setați tarifele de transport în funcție de preț sau greutate.

De asemenea, puteți percepe impozite oriunde se aplică, deoarece Weebly furnizează și menține impozite la nivel de oraș, stat și provincie în SUA și Canada. Alte taxe de țară sunt definite de vânzător și menționate pe site-ul web, ușurând vânzarea către clienți oriunde la nivel global. Nu vă limitați să vindeți oamenilor dintr-o țară și nu la alta.

Inventar

După ce inventarul dvs. fizic va scădea, veți ști. Puteți menține stocurile cele mai vândute și chiar puteți crea ofertă și cerere, arătând clienților cât de puține articole ați rămas pentru cumpărare..

Odată ce articolele se vând, acestea sunt etichetate drept „din stoc”, ceea ce vă permite să vă gestionați ușor și să avertizați clienții cu privire la articole limitate sau populare.

Hosting

Gazduirea este gratuită și de încredere. Magazinul dvs. este deschis 24/7 și 365 de zile pe an.

Nu veți lipsi de la clienții care vor să cheltuiască bani cu dvs., deoarece site-ul dvs. este redus pentru întreținere sau nu este echipat pentru a face față unui flux de trafic. Încrederea este pentru care se cunoaște Weebly.

Alte caracteristici

De asemenea, aveți posibilitatea să personalizați conținutul, să rulați promoții speciale și promoții și să acceptați toate cardurile majore de credit din propriul dvs. nume de domeniu.

Dacă doriți să alegeți opțiuni de plată suplimentare, Stripe, PayPal, Authorize.net și Square sunt câteva opțiuni care funcționează bine pe site-urile Weebly.

Când un client cumpără de la dvs., puteți prelucra și gestiona comenzile imediat.

Trimiteți e-mailuri de confirmare, informații de urmărire a expedierii și gestionați restituirile și returnările în timp real. De asemenea, veți primi rapoarte pentru comenzi și vânzări.

Cel mai bine, dacă aveți deja un magazin de comerț electronic, îl puteți importa din Etsy, Shopify sau orice fișier CSV. Efectuați ajustările necesare și sunteți totul setat.

Nu trebuie să începeți de la zero pentru a avea magazinul online într-o altă locație online.

Începeți Weebly gratuit astăzi

Aplicații Weebly

Aplicații Weebly

Creați, editați și gestionați site-ul dvs. web prin intermediul aplicațiilor Weebly pentru iOS și Android. Acestea sunt disponibile gratuit prin intermediul Apple App Store și Google Play Store.

Aplicația poate fi utilizată pe iPhone, iPad, Apple Watch, telefon Android și tableta Android.

Utilizatorii aplicațiilor sunt capabili să vândă produse, să îndeplinească comenzi, să verifice inventarul și să accepte plățile oriunde merg pe dispozitivele menționate mai sus. La fel de importantă este și capacitatea de a construi noi site-uri web de fiecare dată când apare nevoia.

Editorul Drag and Drop, cu funcții de ecran tactil, face construirea unui site web de pe un dispozitiv mobil fără efort.

Ghid video pentru începători Builder Website Weebly

Acesta ar trebui să vă ajute cu adevărat să începeți.

Faceți clic aici dacă doriți să urmați.

Weebly Review Top 2 pro & Contra

Contra de Weebly:

Weebly este extrem de ușor de utilizat și permite persoanelor fără cunoștințe de a construi un site web pentru a crea, publica și promova un site web complet integrat pentru afacerea lor.

Nici nu contează ce tip de produse sau servicii a spus că firma vinde.

Există o varietate de teme disponibile, inclusiv cele menționate mai sus, care fac site-urile web personale și practice.

Costurile pentru menținerea unui site Web Weebly sunt comparabile cu concurenții săi și oferă o mare varietate de caracteristici și instrumente utile care facilitează vânzarea și comunicarea.

Pro Of Weebly

Dezavantajul lui Weebly este însă mai puține teme decât WordPress și Shopify, precum și marca Weebly în conturi gratuite.

Persoanele fără buget pentru un cont actualizat nu au luxul de a personaliza adresele URL și sunt în esență blocați lăsând clienții sau adepții lor să știe că folosesc un cont gratuit.

De asemenea, este dificil să găsești informații despre serviciul clienților, deși Weebly oferă un centru dedicat de asistență și oportunități de învățare electronică.

După o examinare atentă a site-ului web, s-a găsit un formular de contact, dar opțiunea de chat live menționată anterior era inexistentă cel puțin în măsura în care am putea vedea atunci când peruzam site-ul..

Acest lucru este foarte avantajos pentru unele persoane care necesită asistență în conturile lor, în moduri în care centrul de asistență nu sugerează.

Dacă aveți asistență telefonică sau o fereastră de chat web pe pagina de start a site-ului, s-ar elimina frustrarea de a nu putea primi asistență în timp util.

Începeți Weebly gratuit astăzi

Wix Vs Weebly

Cu adevărat o întrebare populară pe care mulți s-au întrebat.

Din fericire am mers mai departe și am scris un frumos detaliat și puternic …..

Wix Vs Weebly articol pe care trebuie să îl verificați.

se bucura!!

Concluzie privind Weebly Website Builder Conclusion

Weebly oferă o soluție simplă pentru construirea unui site web, indiferent de cunoștințele cuiva despre construirea site-urilor web.

Această recenzie ar trebui să vă ajute să înțelegeți diferite domenii despre Weebly pentru a vă asigura că vă oferă ceea ce căutați.

Ești gata să o încerci?

Sau puteți împărtăși experiența dvs. cu Weebly?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map