Greselile pe care le fac proprietarii de afaceri atunci când aleg o gazdă web

web hosting este un serviciu valoros pe care mii de companii din întreaga lume îl utilizează acum ca avantaj strategic pentru derularea afacerilor.


Printre avantajele pe care le oferă gazduirea web:

 • Reducerea costurilor în infrastructura IT a construcțiilor – furnizorii furnizează sistemele hardware și de operare și pot furniza, de asemenea, servicii și asistență pentru aplicații
 • Disponibilitate – serviciile de găzduire web promit un timp de utilizare la sau aproape de 100%, cu disponibilitate 24/7/365
 • Economii de personal – elimină sau reduce considerabil personalul tehnic intern necesar. Economiește cheltuielile de recrutare și de menținere, precum și costurile permanente, cum ar fi beneficiile și instruirea tehnică
 • Securitate – serviciile de găzduire oferă funcții precum filtrarea spamului, detectarea virusului, protecții împotriva atacurilor de refuz a serviciilor, firewall-ului și intruziei rețelei

Cu tot ceea ce găzduiește web pentru asta, există anumite precauții care ar trebui luate atunci când se ia decizia critică de a încredința funcții critice pentru afaceri serviciilor de găzduire web.

Există o serie de greșeli pe care proprietarii de afaceri le fac atunci când aleg un serviciu de găzduire web. Pentru a face acest lucru corect, continuați să citiți!

Noțiuni introductive cu Gazduire Web

Bărbat care rulează cu fundal pentru computer

Luarea unei decizii de a încorpora găzduire web ca parte a dvs. operațiunea de afaceri este un proces relativ simplu, după cum demonstrează avantajele de mai sus. Poate fi chiar ușor de justificat din punct de vedere al costurilor, cu o rentabilitate a investiției care este aproape imediată, frecvent, fără costuri anticipate.

Cu toate acestea, a merge mai departe cu alegerea unei gazde web necesită diligență și atenție cuvenită punctelor cheie, pentru a obține toate avantajele serviciului evitând, de asemenea, potențialele capcane.

Deoarece serviciile de găzduire web există de acum zeci de ani, nu trebuie să înveți din greșelile tale. Există o mulțime de alții care au plecat înaintea ta și poți învăța din greșelile lor.

Evitarea greșelilor comune pe care proprietarii de afaceri le fac atunci când aleg un serviciu de găzduire web

Încorporarea de găzduire web în strategia de afaceri necesită o anumită înțelegere a modului în care tehnologie funcționează, pentru a evita deciziile care vor afecta negativ afacerea, clienții sau angajații în viitor.

Nu puneți toate ouăle într-un coș

Acesta este un mesaj vechi, dar se aplică serviciilor de găzduire web. Dacă veți migra aplicații în servicii web, nu implementați toate funcțiile pe un singur server.

Ca exemplu, poate doriți să luați în considerare rularea serviciilor de e-mail pe un server diferit de funcțiile de comerț electronic, ERP sau de asistență. Împiedică pierderea tuturor funcțiilor dacă un server individual experimentează o întrerupere, indiferent de durată.

Știi ce ai nevoie

3 difuzor în fundal gri

Puteți discuta acest lucru cu serviciile propuse de gazdă web, pentru introducerea lor. Există mai multe niveluri de servicii oferite de majoritatea furnizorilor:

 • Servicii partajate – mai mulți clienți împărtășesc resurse pe servere
 • Servere private virtuale – serviciile dvs. sunt găzduite separat, dar într-un mediu de server virtual care partajează resurse, cum ar fi stocarea pe disc
 • Servere dedicate – serverul dvs. este un server fizic care este atribuit numai afacerii dvs. și nu poate fi afectat de întreruperi sau probleme de performanță pe alte servere

Există avantaje pentru fiecare nivel de serviciu, precum și diferențe de cost asociate. Trebuie să determinați ce nivel de serviciu este potrivit pentru dvs. și modul în care gazda web oferă actualizări de la un nivel la altul, înainte de a vă înscrie.

Citirea Termenilor și condițiilor

Este surprinzător cât de multe companii nu citesc sau nu înțeleg detaliile contractelor de găzduire web la semnare.

Asigurați-vă că problemele importante pentru dvs. sunt în scris, cum ar fi acorduri de nivel de serviciu (SLA) pentru performanță și disponibilitate, politici de anulare, penalități pentru nerespectarea disponibilității și răspuns acceptabil la asistență și orice caracteristici suplimentare convenite în timpul discuțiilor despre servicii, cum ar fi software-ul pentru a fi furnizate de serviciu.

Citirea tipăririi fine include termeni de înțelegere, cum ar fi „gratuit” sau „nelimitat”. Spațiul de stocare nelimitat pe disc poate avea o definiție în tipăritul cu o exonerare de tip „până la” o anumită limită, după care se aplică taxe suplimentare.

Înțelegeți cine este furnizorul dvs.

Multe servicii de găzduire web sunt, de fapt, furnizori terți, servicii de revânzare care sunt de fapt administrate și furnizate de o altă companie.

Este posibil să nu fie o problemă uriașă la început, dar dacă revânzătorul pleacă din activitate sau nu reușește să se conformeze așteptărilor tale sau SLA-urilor contractate, s-ar putea să fii lăsat de-a face cu o altă companie care nu este obligată legal să-ți onoreze termenii și condițiile..

Acest lucru vă poate lăsa cu servicii de găzduire web care sunt sub-standard sau chiar nu reușesc să funcționeze, lăsându-vă să vă căutați pentru noi opțiuni.

Parteneriat cu un Startup

Există prea multe gazde web de înaltă performanță, disponibile cu ani sau zeci de ani de servicii exemplare, pentru a vă risca afacerea cu un nou venit în industrie..

La fel ca în cazul multor afaceri noi, o nouă gazdă web poate lăsa terenul cu o marjă de vânzări excelentă și cu un cost inițial scăzut, apoi eșuează din cauza administrării greșite sau a vânzărilor precare într-un timp scurt.

Selectați un furnizor cu un istoric îndelungat de clienți mulțumiți și includeți recenzii ale clienților în due diligence. Asigurați-vă că verificați satisfacția clienților cu serviciul și asistența.

Greselile pe care le fac proprietarii de afaceri atunci când aleg o gazdă web – În închidere

Cutie în negru

Amintiți-vă că vizitatorii site-ului web, site-ul dvs. este chipul companiei dvs. Orice timp de oprire sau performanță lentă va înfățișa un sentiment negativ pentru afacerea sau serviciile dvs..

Cu o cercetare și evaluare adecvată a serviciilor de găzduire web, furnizorul ales va deveni un partener de afaceri apreciat și o extensie a dvs. infrastructură IT.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map