Recenzii de gazduire A2 – Cel mai rapid și unic dintre altele

Furnizorul de găzduire web A2 Hosting promite găzduire web rapidă – de până la 20 de ori mai rapid decât alte companii.


Este o afirmație îndrăzneață, iar viteza site-ului este esențială pentru companiile care fac afaceri pe web. Viteza rapidă a site-ului vă va îmbunătăți poziția SEO, va reduce rata de respingere, va crește rata de conversie și va menține clienții fericiți. Viteza mai mare a site-ului este o cerere îndrăzneață. Vom săpa un pic mai adânc în asta.

A2 Gazduire a început în 2002 de CEO-ul Bryan Muthig. El a fost un administrator de sistem UNIX care a lansat compania cunoscută inițial ca Iniquinet în Ann Arbor, Michigan. Istoricul UNIX arată în continuare instrumente puternice pentru dezvoltatori și un accent pe tehnologie în cadrul companiei.

Cu atât de multe opțiuni pentru companii care caută furnizori de găzduire web, găsirea companiei potrivite poate fi dificilă. Indiferent de nevoia ta, se referă la caracteristici, suport și valoare.

Cu accent pe tehnologie și viteză, A2 Hosting vine cu o mulțime de caracteristici și opțiuni. Ne vom arunca în ceea ce face compania unică pe piață și vom analiza ce spun alții despre companie. Sperăm că, cu aceste recenzii de gazduire A2, vă vom oferi ceea ce aveți nevoie pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză.

Să ne uităm la ce are de oferit A2 Hosting.

Ce face ca A2 Gazduire să fie unică?

Serviciul de găzduire A2 se concentrează asupra tehnologiei și vitezei și arată acest lucru. Chiar și cu planurile de nivel inferior, A2 Hosting oferă o multitudine de caracteristici și funcționalități. Cele mai mari viteze și cea mai impresionantă tehnologie sunt disponibile numai cu planurile mai scumpe.

Să ne uităm la unele dintre funcțiile oferite în aceste recenzii de gazduire A2.

1. Lățime de bandă și stocare nelimitate cu gazduire A2

A2 Site de găzduire

Cu o lățime de bandă nelimitată și stocare prin A2 Hosting, chiar și pentru clienții care utilizează găzduire partajată, nu va trebui să vă faceți griji în legătură cu depășirea sau depășirea limitelor lunare arbitrare. Acest lucru vă oferă liniște sufletească și un preț garantat chiar și în lunile aglomerate pentru site-ul dvs..

Rețineți, A2 Hosting va monitoriza utilizarea pentru a asigura performanțe optime. Dacă este necesar, aceștia vor contacta clienții cu utilizare excesivă a site-ului. Utilizarea excesivă va afecta viteza pentru alți clienți care utilizează site-ul. De cele mai multe ori, aceasta nu este o problemă, dar s-ar putea să vă solicite să actualizați dacă problemele continuă.

2. Recenzii de găzduire A2 – Migrație și configurare gratuită pentru site-uri web

Site de gazduire web

A2 Gazduire oferă migrare gratuită a site-ului web de la vechiul dvs. furnizor de găzduire web la A2 Hosting. Pentru a afla mai multe, va trebui să vă adresați GuruCrew (asistență pentru clienți A2 Hosting) și poate fi taxat în funcție de detaliile migrației..

A2 Gazduire oferă, de asemenea, numeroase instrumente de construire a site-urilor pentru designeri și dezvoltatori. Aceasta include site-ul Web Builder A2. A2 Website Builder include șabloane, un editor de text, formulare de contact și imagini personalizabile.

Alte instrumente de construire a site-urilor oferite de A2 includ RapidWeaver, Sandvox, Microweber, BoldGrid, Dreamweaver, Bluefish, Freeway, Live Composer, Kopage și multe altele. Vă rugăm să rețineți, există o taxă lunară suplimentară pentru instrumentele de design web oferite de A2 Hosting.

3. Backup-uri de site-uri web

Backup-uri de site-uri web

A2 Gazduire oferă backup-uri gratuite cu Dropmysite, un serviciu de backup pentru web bazat pe cloud. Clienții Swift și Turbo, nivelurile superioare din A2 Hosting, au acces la un serviciu de restaurare prin cPanel, o interfață grafică pentru controlul site-ului lor web. Aceasta este o opțiune excelentă pentru momentele în care ștergeți accidental un fișier sau trebuie să restaurați site-ul.

4. Instalarea aplicației cu A2 Hosting

Instalarea aplicației cu A2 Hosting

A2 Gazduire simplifică încărcarea aplicațiilor și widget-urilor pe site-ul dvs. cu mai multe instrumente, toate accesibile cu controlul cPanel. Acestea includ instrumente precum Softaculous, un instrument de încărcare a aplicației de un clic, Configurare simplă de aplicații Google și Cloudflare, un instrument de livrare de conținut.

5. Instrumente pentru dezvoltatori cu găzduire A2

A2 Gazduire acceptă o serie de instrumente pentru dezvoltatori și facilitează administrarea sistemului și dezvoltatorii să personalizeze site-ul la nevoile lor. Acestea includ bazele de date MySQL, phpMyAdmin preinstalat și phpPgAdmin, Ruby, Perl, Python, Apache 2.2 și altele.

6. Securitatea site-ului

Securitatea site-ului

A2 Gazduire oferă securitate sporită a site-ului prin inițiativa lor de securitate perpetuă. Aceasta începe cu protecția împotriva programelor malware HackScan cu rulări 24/7 pentru a proteja site-ul. Majoritatea furnizorilor de găzduire web oferă doar o scanare zilnică a site-ului pentru malware.

În plus față de HackScan, A2 Gazduire utilizează serviciul Patchman pentru a izola și a carantina fișierele infectate. Patchman monitorizează, de asemenea, aplicațiile pentru a se asigura că sunt la zi cu cele mai recente versiuni și caracteristici de securitate. Sistemul vă va anunța orice vulnerabilități din aplicații.

7. Alte caracteristici

WordPress

A2 susține că oferă 20x mai multă viteză decât companiile de găzduire web comparabile. Au câteva instrumente și funcții pentru a crește viteza site-urilor pe care le găzduiesc.

În primul rând este opțiunea Turbo Server pe care o oferă. Cu serverul Turbo, A2 Gazduire asigură mai puțini utilizatori pe fiecare server. Toate serverele sunt optimizate folosind APC / OPcache și Turbo Cache, care utilizează mai puțină CPU și memorie pentru a oferi aceleași rezultate ca un server Apache. A2 Gazduire folosește doar SSD-uri pentru servere, îmbunătățind suplimentar viteza.

În cele din urmă, A2 Hosting va optimiza site-ul pentru clienții cu cel mai înalt nivel, ceea ce permite site-urilor să se încarce mai rapid. În perioadele maxime de trafic, A2 va dubla nucleele procesorului și va adăuga RAM pentru site-uri pentru a crește în continuare.

Aceasta înseamnă 20x mai multă viteză? Nu de fiecare dată, dar va crește drastic timpul mediu de încărcare pentru site-ul dvs..

Preț pentru gazduire A2

Există trei niveluri cu găzduire partajată A2 Hosting. Toate nivelurile sunt dotate cu servicii și caracteristici de bază, dar cu nivelurile mai ridicate aveți acces la viteze mai rapide și mai multă tehnologie.

A2 Gazduire oferă, de asemenea, prețuri diferite pentru serverele bazate pe Linux și Windows. Am inclus prețul pentru ambele aici.

 • Lite: 9,99 USD / lună (7,99 USD / lună pentru Linux) pentru un site web, 5 baze de date și 25 de e-mailuri. Vine cu stocare nelimitată și lățime de bandă.

 • Rapid: 11,99 USD / lună (9,99 USD / lună pentru Linux) pentru site-uri web nelimitate, spațiu nelimitat pe disc și e-mailuri nelimitate. Swift oferă, de asemenea, nuclee suplimentare (2 la 2,1 ghz) și memorie fizică (1 GB), plus backupuri automate și restaurare a site-ului.

 • Turbo: 21,99 USD / lună (18,99 USD / lună pentru Linux) pentru site-uri web nelimitate, spațiu nelimitat pe disc și e-mailuri nelimitate. Turbo oferă nuclee suplimentare (2 la 2,1 ghz) și memorie fizică (2 GB), plus backup-uri automate și restaurare. Turbo crește viteza web pentru a asigura performanța optimă a site-ului.

Recenzii de gazduire A2

Pentru site-urile web care necesită mai multă performanță și putere, A2 Gazduire oferă o varietate de servere dedicate. Planurile de mai jos sunt pentru serverele bazate pe Linux.

 • Server semi-dedicat: 18,99 USD / lună, cu stocare nelimitată și lățime de bandă. Cu cerințe mai mici pe server, această opțiune oferă viteze de până la 20 de ori mai rapide decât opțiunile de găzduire partajate.

 • Server Flex neadministrat: 119,99 USD / lună cu 2×500 GB stocare, 10 TB lățime de bandă, 8 GB Ram și 2 nuclee. Această opțiune este destinată dezvoltatorilor sau administratorilor de sistem care lucrează confortabil cu linia de comandă a serverului și oferă acces root la sistem.

 • Serverul Flex gestionat: 169,99 USD / lună cu 2×500 GB stocare, 10 TB lățime de bandă, 8 GB Ram și 2 nuclee. Această opțiune oferă un server dedicat și sarcini de găzduire gestionate de A2 Hosting.

 • Serverul Flex Flex: 169,99 USD / lună cu 2×500 GB stocare, 10 TB lățime de bandă, 8 GB Ram și 2 nuclee. Această opțiune este destinată întreprinderilor care doresc o soluție de server dedicată gestionată, dar ar dori, de asemenea, accesul root la sistem.

Pentru site-urile web care necesită mai multă performanță și putere, A2 Gazduire oferă o varietate de servere dedicate. Toate planurile includ un cPanel și SSL gratuit. Planurile de mai jos sunt pentru serverele bazate pe Windows.

 • Putere +: $ 54.99 / luna. Include 75 GB stocare, 4 GB RAM, 2 TB lățime de bandă și 4 CPU.

 • Prestige +: $ 74.99 / luna. Include 100 GB spațiu de stocare, 6 GB RAM, 3 TB lățime de bandă și 6 CPU.

 • Pinnacle +: $ 104,99 / luna. Include 150 GB stocare, 8 GB RAM, 4 TB lățime de bandă și 8 vCPU.

 • A2 Hosting oferă trei produse virtuale private server (VPS) pentru clienți.
 • VPS neadministrat: 5,00 USD / lună și include 20 GB stocare, 2 TB transfer, 512 MB Ram și 1 core. Acest produs este destinat unui dezvoltator sau administrator de sistem în căutarea unei instalări VPS personalizate, barebones.
 • VPS gestionat: 32,99 USD / lună și include 75 GB stocare, 2 TB transfer, 4 GB Ram și 4 vCPU, precum și un control cPanel și management Hostguard. Aceasta este construită pe platforma de găzduire web, dar cu capacitatea unui VPS.
 • VPS de bază: 32,99 USD / lună și include 75 GB stocare, 2 TB transfer, 4 GB Ram și 4 vCPU, precum și un control cPanel și management Hostguard. De asemenea, oferă acces root, oferind opțiunile personalizabile disponibile pe VPS neadministrate cu platforma VPS gestionată.
 • A2Hosting include mai multe niveluri ale prețurilor de revânzare. Vânzătorii vor folosi A2Hosting pentru a găzdui un site vândut altui client prin intermediul revânzătorului. Toate conturile revânzătorului includ un cPanel. Am inclus aici prețurile pentru Linux și Windows.
 • Bronz: 21,99 USD / lună (19,99 USD / lună pentru Linux) pentru 30 GB stocare, 40 conturi de e-mail și 400 GB lățime de bandă pe lună.
 • Argint: 29,99 USD / lună (27,99 USD / lună pentru Linux) pentru 75 GB stocare, 60 conturi de e-mail și 600 GB lățime de bandă pe lună.
 • Aur: 38,99 USD / lună (36,99 USD / lună pentru Linux) pentru 150 GB stocare, 80 conturi de e-mail și 1 TB de lățime de bandă pe lună.
 • Platină: 63,99 USD / lună (61,99 USD / lună pentru Linux) pentru 200 GB stocare, 100 de conturi de e-mail și 2 TB de lățime de bandă pe lună.
 • În plus față de aceste servicii standard, A2 Gazduire oferă, de asemenea, produse suplimentare. Aceasta include SiteBuilder care găzduiește designeri și dezvoltatori web care doresc să-și construiască propriul site, un optimizator pentru timp de încărcare HTML mai rapid și o adresă IP dedicată.
 • Toate nivelurile de produse A2Hosting includ reduceri pentru cumpărăturile anuale.

Percepția publică a găzduirii A2

Pentru cei mai mulți clienți și recenzori, tehnologia impresionantă, funcțiile, pachetele de găzduire web și concentrarea pe viteză și performanță ajută A2 Hosting să iasă în evidență de mulțime. Recenziile A2 Gazduire sunt covârșitoare pozitive.

Mulți recenzori indică multitudinea de opțiuni optimizate pentru site-ul dvs. web cu A2 Hosting, în special pentru dezvoltatori și administratorii de sistem. Opțiunile și funcțiile din A2 Hosting sunt un vis pentru oricine dorește să lucreze și să construiască un site web. Vei obține tehnologia de vârf cu accent pe ceea ce dezvoltatorul va avea nevoie.

Caracteristicile sunt frumoase, dar este într-adevăr atât de rapid? Cei mai mulți clienți fac cuvinte despre viteza de încărcare și fiabilitatea A2 Hosting.

Singurul domeniu în care recenzorii și publicul sunt critici pentru A2 Hosting este concentrarea lor pe Linux. Există câteva caracteristici (și prețuri mai mici) disponibile numai pentru utilizatorii Linux. Aceasta este o critică minoră, având în vedere că A2 Hosting se bucură de un rating A + de la BBB.

Recenzii de gazduire A2 – Comparativ cu restul pieței

Bărbat și femeie care se gândesc

Veți plăti un preț premium pentru A2 Gazduire, dar aveți acces la un serviciu de găzduire web premium pentru cost. Este unul dintre cei mai rapizi și mai fiabili furnizori de găzduire web de pe piață.

Este cel mai rapid? Poate că nu, dar este semnificativ mai rapid decât media industriei, conform celor mai recente teste efectuate de alți recenzori.

Suportul pentru clienți este, de asemenea, un punct forte al găzduirii A2. Dacă aveți nevoie de asistență, GuruCrew este disponibil 24/7/365 prin telefon, chat, e-mail sau un sistem de bilete. Reprezentanții de asistență sunt foarte informați și pot răspunde rapid și ușor la majoritatea întrebărilor. Când există o problemă la care ei nu pot răspunde, ei te pot trimite, de obicei, la cineva care te poate ajuta.

Plătiți un preț premium pentru A2 Hosting, dar odată cu acesta vine un serviciu premium.

Ce credem noi de gazduirea A2

Omul arătând cu degetul

A2 Gazduire este axat pe clientul de înaltă calitate pentru găzduirea de site-uri web. Dezvoltatorii, administratorii de sistem sau companiile care se bazează pe viteză și performanță pentru site-ul lor vor găsi aproape tot ceea ce au nevoie cu A2 Hosting.

Pentru alții, prețul poate fi o problemă. Obțineți o mulțime de funcții, funcționalitate și tehnologie pentru bani. Întrebarea este: cât de mult veți folosi? Există o revenire pentru viteza rapidă aprinsă pe site-ul dvs., sau alte opțiuni de mare valoare și costuri reduse vor funcționa la fel de bine?

Dacă aveți nevoie de această viteză și tehnologie, atunci A2 Gazduire este alegerea perfectă. Dacă nu, alți furnizori pot livra ceea ce aveți nevoie pentru mai puțini bani.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map