Cele mai bune 7 companii de găzduire WordPress – Comparație completă

WordPress este cel mai utilizat sistem de gestionare a conținutului (CMS) existent. Se estimează că 27% din toate site-urile online azi. Platforma a fost tradusă în peste 40 de limbi diferite.


Sunt peste 30.000 diferite plug-in-uri disponibile pentru WordPress, iar acest număr continuă să crească în fiecare zi. În plus, dezvoltatorii WordPress se pot aștepta să obțină un plus de 50 USD / oră.

CNN, eBay, Mashable și The New York Times sunt doar câteva nume proeminente care folosesc WordPress pentru a-și publica blogurile.

Deoarece există o cerere atât de mare pentru acest serviciu, există tone de furnizori pentru cea mai bună găzduire WordPress. Dar cum să-i distingi pe cel mai bun de restul?

Pentru a determina care este cea mai bună companie de găzduire WordPress, există multe variabile de luat în considerare. Câteva pe care ne vom concentra aici includ:

 • Cantitatea de spațiu pe disc și lățimea de bandă oferite
 • Banii inapoi garantat
 • Ușor de instalat WordPress
 • Cost lunar
 • Costul certificatelor SSL, domenii și adrese
 • Relații Clienți

Pentru a obține cea mai mare bătaie pentru buck-ul dvs., veți dori cantitatea maximă de lățime de bandă și spațiu de disc disponibil. La urma urmei, cu cât puteți găzdui mai mult conținut pe site-ul dvs., cu atât mai bine – serverul dvs. va fi mai puțin probabil să se încurce și să se încarce mai lent (există, de asemenea, plugin-uri care vă ajută să comprimați fișierele pentru a face pagina dvs. să se încarce mai repede, cum ar fi WP Smush).

Cine nu iubește garanțiile de returnare a banilor? Desigur, dacă alegeți una dintre cele mai bune companii de hosting WordPress, nu va trebui să folosiți niciodată această garanție.

În costul lunar al oricărei gazde WordPress vor fi incluse un anumit număr de domenii și adrese, precum și potențialul unui certificat de strat securizat (sigur SSL) pe scurt. Unii furnizori taxează suplimentar pentru asta, în timp ce alții o aruncă gratuit.

Și, desigur, ușurința de utilizare și instalare este de o importanță primordială pentru majoritatea oamenilor. Nu suntem toți programatorii experți.

Din fericire, unul dintre motivele pentru care WordPress este atât de utilizat este că poate fi înțeles de aproape oricine are cunoștințe de bază despre computer. Puteți personaliza în continuare site-ul dvs. dacă știți HTML și CSS, dar nu trebuie.

Prezentare generală a celor mai bune 7 companii de găzduire WordPress

Ordinea exactă a acestei liste nu este la fel de importantă ca numele menționate. Veți avea dificultăți în a găsi mult acord asupra căreia compania de hosting WordPress este numărul unu. O mare parte din acestea se referă la experiența utilizatorului, care este mai mult sau mai puțin subiectivă.

Acestea fiind spuse, există mai multe nume care au o reputație de a fi cele mai bune companii de găzduire WordPress și de a oferi clienților lor tot ceea ce au nevoie pentru a construi un site WordPress.

Iată cele mai bune 7 companii de găzduire WordPress:

1. GreenGeeks

Site-ul GreenGeeks

Înființată în 2008, GreenGeeks o găzduire ecologică pentru site-uri WordPress. Site-ul lor spune că oferă „300% web hosting verde”.

Pe lângă utilizarea energiei curate, regenerabile, oferă un serviciu excelent la un preț de chilipir. Planul lor Eco-Starter începe de la 3,95 USD / lună cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Instalarea lor WordPress cu un singur clic spune totul. Această instalație va fi o briză.

Un lucru minunat despre GreenGeeks este că automatizează două caracteristici cruciale ale găzduirea unui site web că unii dintre ceilalți tipi te fac să faci manual: copii de rezervă și actualizări.

La fiecare 24 de ore, site-ul dvs. va avea toate datele sale copiate de la sine, iar actualizările WordPress se instalează automat imediat ce sunt disponibile. Acestea sunt două caracteristici care nu numai că fac lucrurile mai ușoare, dar îmbunătățesc securitatea generală a site-ului dvs., pe care se concentrează și GreenGeeks. Normele de securitate personalizate și corecțiile de vulnerabilitate pentru zero zile vă ajută să vă păstrați site-ul în siguranță.

Pentru a încheia totul, planurile lor de găzduire includ un certificat SSL Encriptat Wildcat SSL gratuit.

Cu toate acestea, este ușor de observat de ce GreenGeeks este una dintre cele mai bune opțiuni de găzduire WordPress disponibile.

2. Motor WP

Motor WP

WP furnizează ceea ce se numește găzduire gestionată. Găzduirea administrată este găzduirea dedicată, practic, administrată de o echipă profesionistă. Vă permite să aveți cele mai bune din ambele lumi – toată securitatea, fiabilitatea și personalizabilitatea unui server dedicat, în timp ce aveți o echipă experimentată de tehnologi gata să vă ajute.

Dacă ești o companie mare sau găzduiești date care trebuie să fie păstrate în siguranță cu orice preț, WP Engine poate fi pentru tine.

Serviciile lor au un cost mai mare – 35,00 USD / lună pentru a începe – dar acest lucru nu este neobișnuit în ceea ce privește găzduirea administrată.

WP Engine oferă asistență non-stop de înaltă calitate, folosește cea mai bună arhitectură din clasă disponibilă și are o echipă cu normă întreagă de ingineri care dezvoltă constant tehnologia WordPress de vârf. Cu alte cuvinte, ei sunt specializați în toate lucrurile WordPress.

3. Gazduire InMotion

Gazduire InMotion

In miscare a fost în jurul anului 2001, când internetul însuși era încă în școală.

Această companie oferă găzduire WordPress începând de la 4,99 USD / lună pentru un site cu planul lor WP-1000. Planul WP-1000 este ideal pentru blogurile mici cu mai puțin de 20.000 de vizitatori pe lună.

Având în vedere că include 40 GB de stocare SSD cu lățime de bandă nelimitată și conturi de e-mail, pare o afacere destul de bună. De asemenea, aruncă un certificat SLL gratuit.

InMotion oferă, de asemenea, copii de rezervă și patch-uri automate gratuite, precum și protecție gratuită împotriva hack-urilor și malware.

Un lucru de care se mândrește InMotion Housing este viteza serverelor sale. Folosind unități de stare solidă și memorie în cache avansată permite site-ului dvs. să se încarce rapid de fiecare dată.

Viteza este un element important al oricărui site WordPress. Cercetările au arătat că site-urile web care necesită mai mult de o secundă sau două pentru a încărca au valori mult mai mari. Am devenit nerăbdători în această epocă digitală și nu ne place să fim nevoiți să stăm acolo pierzând timpul nostru prețios în timp ce se încarcă o pagină web (mai degrabă o pierdem mai mult prin navigarea noastră pe Facebook).

Site-urile InMotion vin cu WordPress preinstalat, astfel încât să puteți lansa întregul site în mai puțin de o oră.

Cu suport complet 24/7 și design de drag and drop, creatorii site-urilor de toate nivelurile de experiență vor găsi cazarea InMotion să fie una dintre cele mai bune opțiuni de găzduire WordPress.

4. BlueHost

BlueHost

Bluehost o instalare WordPress cu 1 clic, o garanție de returnare de 30 de zile și asistență 24/7.

Cu doar 2,95 USD / lună, BlueHost oferă o afacere imbatabilă cu 50 GB spațiu pe disc, lățime de bandă nelimitată, 5 conturi de e-mail și un certificat SLL gratuit.

Peste 2 milioane de site-uri aleg BlueHost ca companie de găzduire. Acest lucru sugerează că sunt una dintre cele mai bune opțiuni de găzduire WordPress.

Ceva care nu este oferit de multe alte oferte, planurile BlueHost vin cu peste 150 de dolari în oferte de publicitate de la Google și Bing. Acest bonus special face ca planurile lor să fie deosebit de atrăgătoare.

Poate că aspectul cel mai notabil al BlueHost este că WordPress.org le recomandă ca furnizor de servicii de hosting 1 pentru site-urile WordPress. Serverele lor sunt construite pentru a găzdui site-uri WordPress „ca un vis”.

Există ceva de spus despre o companie de găzduire WordPress care a primit însuși un formular atât de ridicat de laudă WordPress. BlueHost este cu siguranță printre cele mai bune companii de hosting WordPress acolo.

5.HostGator

HostGator

lui HostGator planul „eclozionează” începe de la 2,75 USD / lună.

Acesta are câteva caracteristici remarcabile pe care majoritatea furnizorilor nu le oferă.

Planul de eclozare include lățimea de bandă neschimbată, spațiu nelimitat pe disc, email nelimitat și instalare cu un singur clic. Este foarte nelimitat. În plus, HostGator oferă transfer de site gratuit – ceva pentru care majoritatea concurenților percep un preț important. La 45 de zile, banii HostGator – garanția înapoi este cu 50% mai bună decât mulți dintre concurenții săi.

În ceea ce privește funcțiile oferite la un preț scăzut, HostGator este departe și una dintre cele mai bune opțiuni de găzduire WordPress disponibile.

6. iPage

iPage

iPage pret de oferta de doar 1,95 USD / luna.

Planurile lor includ peste 500 de dolari în funcții suplimentare, potrivit paginii de pornire. Aceste accesorii includ lucruri precum o ofertă de 100 USD atât pentru reclame Google, cât și pentru Bing, instrumente gratuite de construire WordPress și instrumente de securitate gratuite de către Sitelock.

Spațiul de disc nelimitat, lățimea de bandă scalabilă, nume de domeniu nelimitate și un program de instalare cu un clic fac din iPage o alegere ușoară. Planurile iPage vin cu garanția de returnare a banilor standard de 30 de zile din industrie.

iPage are o asistență excelentă pentru clienți. Zi sau noapte, puteți vorbi cu un profesionist de asistență prin telefon sau chat online. De asemenea, au un centru de ajutor online și un sistem de ticketing pentru problemele cele mai aprofundate.

Caracteristicile lor îmbunătățite de securitate și integrarea PayPal perfectă fac din iPage o alegere proeminentă pentru oricine dorește să înceapă un site de comerț electronic.

La sfârșitul zilei, se pare că iPage este una dintre cele mai bune opțiuni de găzduire WordPress disponibile.

7. GoDaddy

Hai tăticu

Datorită campaniilor de marketing extinse, Hai tăticu este cel mai recunoscut nume printre cele mai bune companii de hosting WordPress.

GoDaddy este în prezent cea mai accesibilă opțiune din listă. Pentru doar un dolar pe lună, puteți obține un singur domeniu cu instalarea automată a WordPress, backupuri zilnice și actualizări software. De asemenea, includ o adresă de e-mail gratuită pentru un an. Cu acest plan obțineți doar 10 GB spațiu pe disc SSD.

Funcțiile de securitate ale site-ului GoDaddy sunt disponibile numai pentru membrii planului Ultimate.

GoDaddy are o funcție SEO integrată pentru WordPress. Dar, având în vedere că există nenumărate plug-in-uri SEO pentru WordPress, aceasta nu este tocmai afacerea cu care se laudă.

GoDaddy oferă certificate SSL – dar nu gratuit. Pentru un singur site web, un certificat SSL vă va costa 59,99 USD / an pentru primul an.

Cu 17 milioane de clienți și peste 75 de milioane de domenii administrate, GoDaddy este cu siguranță una dintre cele mai populare opțiuni de găzduire.

Câteva note despre cele mai bune 7 opțiuni de găzduire WordPress

Trebuie menționat că ratele citate mai sus sunt „începând de la”. Multe sunt oferite doar pentru o perioadă limitată, iar majoritatea ratelor introductive durează doar pentru primul an de găzduire. După aceea, prețul complet începe.

Ceva ce trebuie să țineți cont atunci când faceți cumpărături pentru o companie de găzduire este să verificați întotdeauna prețul marcat drept „original” sau „când reînnoiți” – este probabil ceea ce veți plăti după primul an..

În plus, prețul de listă include numai caracteristicile foarte de bază. Va trebui să cumpărați câteva suplimente suplimentare pentru a face site-ul dvs. să facă tot ce doriți. Prețurile se schimbă întotdeauna, deoarece companiile concurează între ele pentru a oferi reduceri temporare.

Rețineți că, cu excepția WP Engine, vorbim aici de hostinguri comune – nu de hosting dedicat, hosting cloud sau servere private virtuale (VPS). Majoritatea, dacă nu chiar toți, dintre furnizorii de mai sus oferă, de asemenea, aceste servicii.

Dacă nu sunteți o companie mare sau aveți date extrem de sensibile de gestionat, probabil că nu aveți nevoie de găzduire dedicată (care are un cost mult mai mare și necesită cunoștințe de specialitate). VPS și hostingul cloud ar putea fi potrivite pentru anumite situații, dar sunt mai scumpe și, de obicei, sunt necesare doar de site-urile de e-commerce mai mari sau de blogurile cu cantități foarte mari de trafic.

Gazduirea în comun este cea mai frecventă opțiune de găzduire, la fel cum WordPress este cel mai des utilizat CMS. Oferă cea mai mare ușurință în utilizare, oferind totodată cel mai mic cost și beneficiază de servicii adecvate de asistență pentru clienți.

Pentru majoritatea oamenilor, aceste cele mai bune companii de găzduire WordPress vor oferi toate serviciile de care aveți nevoie.

Alegeți cu înțelepciune cel mai bun WordPress WordPress

Atunci când decideți cea mai bună opțiune de găzduire WordPress, luați în considerare nevoile dvs. Începiți un nou blog sau un site de comerț electronic? Acest site web va fi prima pagină a micii dvs. afaceri? Dacă da, cele mai fundamentale caracteristici ale unui furnizor WordPress de găzduire partajată vor fi tot ce aveți nevoie.

Dacă migrezi un site sau un blog mai mare către un nou furnizor, ai o afacere mare deja stabilită sau administrezi date sensibile, va trebui să iei în considerare probleme mai aprofundate decât cele discutate aici. Totuși, cele mai bune 7 opțiuni de găzduire WordPress vor răspunde la orice întrebare aveți și vă pot furniza serviciile de care aveți nevoie.

Nu puteți greși cu una dintre aceste opțiuni de găzduire WordPress. Selectați-l pe cel care vi se pare potrivit și mergeți pentru el.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map