4 eenvoudige online belastingdiensten om eenvoudig online in te dienen

Mijn inhoud wordt door lezers ondersteund door geweldige mensen zoals jij. Wat betekent dat ik een commissie kon verdienen. Lees hier meer!


Online belastingdienstenHet indienen van belastingen hoeft niet stressvol, tijdrovend of woedend te zijn.

Het digitale tijdperk bracht een aantal moderne gemakken met zich mee, zoals het online indienen van uw belastingen, maar nu dankzij de explosie van mobiele apparaten, kunt u zelfs uw belastingen rechtstreeks vanaf uw telefoon indienen.

Deze vier online belastingdiensten maken het ongelooflijk gemakkelijk om uw belastingen in te dienen.

Deze gids gaat door elk van de topsites om in 2014 online belastingen in te dienen en hoe elk van hen het verkrijgen van een correct rendement zo eenvoudig maakt als het controleren van uw e-mail.

Online belastingdiensten

Versla uw belastingen met gemak – TaxSlayer.com

De concurrentie voor de beste online software voor belastingvoorbereiding is behoorlijk groot, maar TaxSlayer is zeer agressief geweest en biedt geniale prikkels aan klanten die dit belastingseizoen 2014 willen indienen.

TaxSlayer biedt tal van voordelen, zoals goedkope eFiling-status, gebruiksvriendelijke belastingsoftware en betaalbare archiveringsopties voor allerlei IRS-formulieren die u mogelijk nodig heeft.

U kunt via TaxSlayer ook staats-, federale, gewijzigde, militaire en voorgaande jaaraangiften indienen.

Er zijn drie edities van TaxSlayer, waaronder een gratis militaire editie, een klassieke editie voor $ 9,95 en de premium-editie voor $ 29,95.

Voordelen

– TaxSlayer biedt gratis nationale en federale belastingaangiften voor militairen in actieve dienst, en de software kost slechts $ 9,95 als u een burger bent.
– De interface is eenvoudig en helder gekleurd. Het is gemakkelijk om elke vraag te beantwoorden en vrij snel.

Nadelen

– Nog geen mobiele versie.

Met de klassieke versie van TaxSlayer kunt u gemakkelijk delen van uw belastingaangifte beheren, zoals hypotheekrente, onroerendgoedbelasting, kinderopvangtegoeden, gespecificeerde aftrekposten en nog veel meer.

Het indienen van de 1040EZ is een snel proces en is vrij nauwkeurig bij het testen.

De software controleert op allerlei soorten fouten en behandelt alle onderwerpen zoals uw huis, uw werk, afhankelijke personen en andere problemen waarmee u credits en inhoudingen kunt verdienen die u hebt verdiend.

Een laatste foutcontrole is voltooid voordat u kunt indienen om er zeker van te zijn dat u alles correct heeft ingevoerd.

Als u een pauze wilt nemen, kunt u een tijdelijke aanduiding toevoegen en later teruggaan om ontbrekende informatie in te vullen. Het enige dat u hoeft te doen, is vakken invullen terwijl u door de software loopt.

Het type is leesbaar en groot en de knoppen zijn eenvoudig. U klikt gewoon op “Doorgaan” als u klaar bent om door te gaan naar de volgende pagina. U kunt het proces ook versnellen door informatie te importeren uit een eerdere aangifte die is opgeslagen op TaxSlayer.

Als u hulp nodig heeft, kunt u ook telefonisch of per e-mail contact opnemen met de klantenondersteuning van TaxSlayer.

Dit werkt zelfs voor degenen die een gratis editie indienen. Er is echter een prioriteitsondersteuningsoptie voor premium gebruikers. Ook op Twitter is het bedrijf erg actief.

Door het gebruiken van TaxSlayer, u kunt uw belastingen correct indienen en ervoor zorgen dat er geen fouten zijn bij hun laatste controle. De klantenondersteuning is altijd beschikbaar als u een vraag heeft of advies nodig heeft over wat u moet indienen.

Download ‘Er Done Turbo Style – TurboTax

Intuit’s TurboTax is altijd een van de beste softwarebedrijven voor online belastingvoorbereiding geweest.

Ze bieden gratis belastingaangifte en tal van functies voor degenen die een premium-versie kopen. U kunt ook gegevens importeren, wat de tijd voor het invoeren van gegevens aanzienlijk verkort als u een bedrijf runt of voor uzelf werkt onder 1099.

U kunt belangrijke gegevens ophalen uit ItsDeductible en Mint, die beide eigendom zijn van Intuit.

Voordelen

– Eenvoudig te gebruiken vanaf uw desktop of mobiele apparaat.
– Iedereen kan de software gebruiken, of u nu de belastingwet kent of niet.
– Federale aangiften zijn gratis te betegelen

Nadelen

– U kunt geen gegevens importeren tenzij u betaalt voor premiumservice.

TurboTax is een begrip. Zelfs je grootmoeder heeft waarschijnlijk met je gepraat over de voordelen van TurboTax.

Het staat niet voor niets bovenaan de meeste softwarelijsten voor belastingvoorbereiding. Bij het testen van de software dit jaar was TurboTax gemakkelijker te gebruiken en nog nauwkeuriger dan voorheen.

Premium-functies hebben echter veel meer te bieden. Door voor premium te betalen, kunt u gemakkelijk gegevens importeren uit W-2’s en 1099-formulieren.

De software heeft een begeleide interviewstijl die het gemakkelijk maakt om vragen te beantwoorden en te zien welke kredieten of aftrekposten worden toegepast terwijl u werkt aan uw belastingaangifte.

TurboTax laat u ook zien wat het voordeligste rendement kan zijn voor uw fiscale situatie terwijl u een aanvraag indient.

Terwijl belastingvoorbereidingssoftware altijd onderhevig is aan gebruikersfouten, TurboTax gaat een stap verder om te proberen alle problemen met de juiste vragen te elimineren. Het kan ook items vinden die u over het hoofd heeft gezien.

Er zijn ook geen wiskundige berekeningen vereist. De software doet het allemaal voor je. De interface is uiterst doordacht en eenvoudig en u kunt hem zelfs op uw mobiele apparaat gebruiken.

Als u problemen heeft, kunt u altijd contact opnemen met het online ondersteuningscentrum van Intuit, dat veel informatie biedt, zoals antwoorden op veelgestelde en gespecialiseerde vragen, evenals richtlijnen voor belastingwetgeving en klantenservicenummers voor het geval u met iemand moet spreken.

Krijg wat belastingaangifteactie – TaxAct.com

Als u genoeg weet over wat u doet of een eenvoudig rendement heeft dat u snel wilt doen, is TaxAct een goedkoop en nauwkeurig alternatief.

State eFiling is ook betaalbaar met TaxAct. U kunt gratis belastingaangiften voorbereiden, eFile en afdrukken met TaxAct. Het enige waar u voor moet betalen is de staat eFile of als u gegevens uit een eerdere aangifte wilt importeren.

Je moet ook extra betalen om met iemand in de klantenondersteuning te spreken.

Voordelen

– Gratis federale eFiling is eenvoudig.
– Goedkope staat eFiling is goedkoper dan concurrenten.
– Auditondersteuning maakt het voor bedrijven gemakkelijk om online een aanvraag in te dienen.

Nadelen

– Telefonische ondersteuning is niet gratis.
– Online belastinghulp en -ondersteuning kan uitgebreider zijn.

Er zijn drie edities voor TaxAct, waaronder een gratis federale editie, Deluxe-editie voor $ 9,95 en Ultimate voor $ 17,95.

Als je een bestand wilt vermelden, moet je extra betalen voor zowel de gratis als de Deluxe-versie. Ultimate omvat één staat en één federale aanvraag.

U kunt ook cd-software downloaden en installeren die oploopt tot $ 21,95. U kunt ook aangiften van vorig jaar indienen die teruggaan tot 2000.

TaxAct-gids helpt filers vragen te beantwoorden die betrekking hebben op hun belastingstatus en maakt het gemakkelijk met meer dan 2500 belastingtips om ervoor te zorgen dat gebruikers wat hulp hebben bij het online voorbereiden van hun belastingaangifte.

Er is ook een belastingglans met definities voor 300 belastingvoorwaarden. De vragen staan ​​toe TaxAct voor meer nauwkeurigheid en gebruikers krijgen foutcontrole, waarschuwingen en een terugbetaling / verschuldigde meter die hen helpt erachter te komen wat ze zullen ontvangen voor hun belastingaangifte.

Al met al is het een geweldige software voor belastingvoorbereiding, maar misschien wilt u meer hulp als u niet bekend bent met het zelf indienen van belastingen.

Doe het de eerste keer goed – HRBlock.com

Als het gaat om belastingaangifte, H&R Block is een andere begrip.

Het bedrijf stond echter meer bekend om zijn in-office consulten dan om zijn online belastingvoorbereidingssoftware in het verleden. In 2014 was het een van de beste online software voor belastingvoorbereiding die u kunt gebruiken.

Met veel archiveringsopties, uitgebreide begeleiding en hoge nauwkeurigheid is het een geweldige optie voor degenen die net beginnen met belastingaangifte en misschien niet zoveel weten als ze nodig hebben om een ​​correct rendement te krijgen.

Voordelen

– H&R Block helpt individuen en bedrijven om de meest nauwkeurige belastingaangiften te krijgen.
– Federale en staatsdossier, klantenservice en extra tools allemaal inbegrepen in de prijs.

Nadelen

– De software is niet gratis en heeft een hogere prijs dan concurrenten van $ 27,95 tot $ 34,95.

Belastingbetalers zullen genieten van het brede scala aan diensten dat ze met deze software ontvangen.

Ondanks de prijs is het het geld waard als u professionele hulp nodig heeft bij het begrijpen van uw belastingen en een zo nauwkeurig mogelijk rendement wilt behalen.

Ze hebben ook duizenden verkoopkantoren in het hele land, waardoor het gemakkelijk is om hulp te krijgen bij een probleem als je een wegversperring tegenkomt.

Alle soorten filers kunnen hulp krijgen bij H&R Block ook. Of u nu een zelfstandige, een investeerder of alleenstaande ouder bent die kinderopvangkredieten probeert te begrijpen, er zijn een heleboel manieren waarop H&R Block beschrijft het allemaal voor hun gebruikers en biedt begeleiding bij het beantwoorden van vragen om ervoor te zorgen dat uw terugkeer zo nauwkeurig mogelijk is.

Het is ook gemakkelijk om uw terugbetaling te ontvangen H&R-blok, die verschillende uitbetalingsmogelijkheden biedt, waaronder directe storting, cheque of een vooruitbetaalde kaartstorting.

U kunt ook een anticipatiecontrole door de staat aanvragen voor een vergoeding van $ 13, wat lijkt op een lening.

De ondersteuning is ook het beste met H&R Block en het is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

Geschreven en gepubliceerd door Christopher Pontine en Cynthia Adams

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map