5 Beste WordPress-hosting voor beginnersopties (2020-vergelijking)

Mijn inhoud wordt door lezers ondersteund door geweldige mensen zoals jij. Wat betekent dat ik een commissie kon verdienen. Lees hier meer!


Beste WordPress-hosting voor beginners

Ik ga hier op een richel uitgaan en zeggen dat je overweegt WordPress te gebruiken om je website te bouwen, of te typen in termen als

 • Beste WordPress-hosting voor beginners
 • Beste hostingproviders om een ​​WordPress-website te bouwen
 • Beste WordPress-hosting

Maar:

Het kan de eerste keer zijn dat u zich klaarmaakt om het te gebruiken, of de eerste keer dat u klaar bent om serieus te worden.

Hé, dat is eerlijk en we zijn er allemaal geweest.

Het mooie is echter dat het niet zo erg is.

Het doel is om een ​​leuke hostingprovider te vinden die u gemakkelijk kan helpen bij het opzetten van uw WordPress-website

En:

Help je ermee vanuit een hostingstandpunt.

De reden dat ik voor deze 5 heb gekozen, is dat ik ze heb gebruikt, geweldige recensies heb gezien of ze heb getest.

Over het algemeen wil elke hostingprovider het u gemakkelijk maken om een ​​WordPress-website op te zetten.

Ten slotte,

Er zijn meer dan 76 miljoen blogs plus het gebruiken.

Maar ik denk dat deze 5 passen bij wat je zoekt, en ze zijn gemakkelijk op gang te krijgen.

Of heb een geweldige klantenservice om al uw vragen te beantwoorden.

Bovendien: als u beslist over een van deze, laat ik u een stapsgewijze video zien om uw WordPress-website in te stellen bij elke WordPress-hostingoptie.

Laten we erin duiken en ze bekijken.

Bluehost – Dit is er een die ik gebruik

Prijzen

Net als zijn concurrenten biedt Bluehost betaalbare webhostingopties. Ze beginnen normaal gesproken bij $ 7,99 per maand, maar zijn te koop voor $ 2,75 per maand.

Nieuwe gebruikers krijgen een speciale introductieaanbieding en een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, zodat ze dingen kunnen uitproberen en kunnen zien of ze ze leuk vinden.

Geoptimaliseerde hosting voor WordPress begint bij $ 19,99 per maand met WP Standard. Dan is er WP Enhanced dat $ 29,99 per maand kost.

WP Premium kost $ 39,99 per maand en WP Ultimate kost $ 49,99 per maand.

Prijzen zijn gebaseerd op vooruitbetaling van een dienstjaar. Dit levert aanzienlijke besparingen op. WP Ultimate kost normaal $ 129,99 per maand en biedt gebruikers $ 80 aan kortingen door jaarlijks voor de service te betalen.

Topfuncties

Volgens Bluehost is het de “# 1 aanbevolen webhosting door WordPress.org”. De service biedt WordPress-installatie met één klik, 24/7 ondersteuning, evenals een helpcentrum vol met handleidingen, videozelfstudies en andere bronnen, een geld-terug-garantie en meer dan $ 150 aan aanbiedingen van Google.

Elk lidmaatschapsplan biedt zijn eigen lijst met functies.

Bijvoorbeeld, WP Standard biedt plaats aan 100 miljoen bezoeken per maand, 30 GB of opslag en back-up en 2 GB RAM. WP Ultimate biedt daarentegen onbeperkte bezoeken, 240 GB opslag en back-up en 8 GB RAM.

Elk plan wordt ook geleverd met verbeterd cPanel. WP Standard wordt geleverd met SiteLock CDN, terwijl de andere drie tariefplannen worden geleverd met SiteLock CDN / WAF Pro.

WP Premium wordt geleverd met Positive SSL en WP Ultimate wordt geleverd met Positive Wildcard SSL.

Eenvoudig WordPress instellen

Het opzetten van WordPress met Bluehost is onmiddellijk. Met slechts één klik zijn al uw installaties op hun plaats.

U kunt uw website meteen bouwen, waardoor het een echt gemak is voor gebruikers.

In plaats van je site gefaseerd uit te rollen, heb je het in één keer gedaan.

Hierdoor kunt u optimaal gebruik maken van de diensten die Bluehost aanbiedt.

Schaalbaarheid is één ding dat het accommodeert, dus als uw website klein begint en groter wordt, kan de service dit aan.

Probeer BlueHost

GreenGeeks – Ik gebruik dit ook voor sommige van mijn sites

Green Geeks - Een van de beste WordPress-hosting voor beginners

Prijsstelling – Een schaalbaar prijsmodel naarmate uw website groeit

WordPress hosting bij GreenGeeks kost meestal $ 9,95 per maand. Op dit moment is het te koop voor $ 3,96 per maand. Dat is een aanzienlijke besparing die waarschijnlijk te maken heeft met de feestdagen.

GreenGeeks biedt een 30 dagen geld-terug-garantie op haar diensten. Zo heeft u tijd om te kijken of de dienst aan uw wensen en verwachtingen voldoet. Als dat niet het geval is, ben je het geld niet kwijt.

De service accepteert Visa, MasterCard, Discover en American Express als betaalmiddel. Het stelt PayPal-gebruikers ook in staat om via hun rekeningen te betalen.

Het aanmeldingsproces biedt twee opties voor gebruikers, één voor mensen die een domein moeten registreren en één voor mensen die een bestaand domein willen gebruiken.

Topfuncties

GreenGeeks Managed WordPress Hosting bevat een aantal functies. Er wordt gezegd dat het voor zowel een ‘WordPress-blogger’ als een ‘ervaren WordPress-ontwikkelaar’ is, omdat de service ‘volledig is geladen’.

Enkele van de meest opvallende functies die worden aangeboden met betaalde GreenGeeks-services zijn onder meer onbeperkte webruimte en gegevensoverdracht en 99,9% service-uptime.

U hoeft zich geen zorgen te maken dat de service lang niet beschikbaar is en de verkeersstroom naar uw website verstoort. Zelfs als u een probleem ondervindt, is er 365 dagen per jaar 24/7 klantenondersteuning.

Andere dingen die het vermelden waard zijn over GreenGeeks WordPress-hosting is dat het omvat:

 • WordPress-migratie
 • WordPress geoptimaliseerde servers
 • Verbeterde beveiligingsmaatregelen
 • Eenvoudige WordPress-installatie met één klik
 • Gratis overdracht en registratie van domeinnamen
 • Snelle SSD RAID-10 opslag

GreenGeeks WordPress-hosting bevat een aantal veiligheidsfuncties die veel gebruikers ideaal vinden. Ten eerste biedt het automatische updates. Vervolgens worden beveiligingsproblemen in realtime gescand en geblokkeerd.

De service houdt uw website ook gescheiden van andere klanten op de server om uw vertrouwelijkheid te bewaren.

GreenGeeks heeft ook ingebouwd Gedistribueerde denial of service (DDoS) bescherming die op bedrijfsniveau werkt.

Als dit type aanval plaatsvindt als gevolg van een Trojaans paard of een ander virus, wordt u beschermd.

Eenvoudig WordPress instellen

Het opzetten van GreenGeeks op WordPress kost heel weinig tijd.

De dienst geeft instructies via video en tekst.

Als u het handmatig wilt doen, volgen hier de stappen die u zult nemen:

 1. Download WordPress. Ga naar de WordPress-downloadpagina. Download het zipbestand en sla het op. Zorg ervoor dat u weet in welke map u het bestand heeft geplaatst, zodat u het gemakkelijk kunt ophalen wanneer u het nodig heeft.
 2. Upload WordPress-bestanden naar uw GreenGeeks-hostingaccount. Gebruik een FTP-client of cPanel File Manager om de bestanden te uploaden. U kunt beide opties gebruiken en hetzelfde resultaat krijgen. Het enige verschil is dat je met cPanel de inhoud van het bestand onmiddellijk kunt uploaden en extraheren. Het maakt deze stap sneller.
 3. Maak een database voor je blog. Zodra u MySQL-databases in cPanel hebt geopend, wilt u een database maken en vervolgens een gebruiker toewijzen. Houd de databasenaam, gebruikersnaam en wachtwoord bij die u voor uzelf maakt.
 4. Zorg ervoor dat uw WordPress-blog correct is ingesteld. Bezoek http://wwww.uwdomein.com/wp-admin/install.php. Hiermee kun je je blog opzetten. Als het in een submap staat, moet je naar http://www.uwdomein.com/subdirectory/wp-admin/install.php. Het zal u vragen om uw databasenaam, gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Als localhost niet werkt voor ‘Database Host’, moet u uw webhost om deze informatie vragen. Laat “Table Prefix” met rust en klik op Verzenden. U moet uw gebruikersnaam en wachtwoord invoeren voordat u op ‘Installeer WordPress’ klikt.

Hoewel het lijkt alsof er veel stappen moeten worden ondernomen, is dat niet het geval.

Het is simpelweg WordPress downloaden, de bestanden uploaden naar uw hostingaccount, die bestanden een plek geven om te verblijven en WordPress installeren om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt.

Bekijk deze video om u de installatie van WordPress te laten zien:

Houd er rekening mee dat het account al is ingesteld.

Dus meld je aan en volg het ��

Als je er doorheen worstelt, is hun klantenondersteuning via chat zonder twijfel geweldig.

Probeer Green Geeks

InMotion Hosting

Prijzen

Er zijn drie verschillende prijsopties beschikbaar met InMotion. Ze zijn Launch, Power of Pro. U kunt de juiste optie voor u kiezen op basis van uw behoeften en voorkeuren.

De lancering is normaal $ 7,99 per maand. Het is te koop voor $ 5,99 per maand. Het bevat een gratis domein, twee websites, onbeperkte schijfruimte, onbeperkte bandbreedte en onbeperkte e-mail.

Stroom is $ 9,99 per maand en te koop voor $ 7,99 per maand. Het bevat een gratis domein, zes websites, onbeperkte schijfruimte, onbeperkte bandbreedte en onbeperkte e-mail. Het biedt ook 2x de prestaties.

Pro kost $ 15,99 per maand. Het is momenteel te koop voor 12% korting en verkoopt $ 13,99 per maand. Het bevat een gratis domein, onbeperkte websites, onbeperkte schijfruimte, onbeperkte bandbreedte en onbeperkte e-mail. Het biedt ook 4x de prestaties en Pro Level Support.

Begin met het bouwen van uw site met InMotion Hosting

Topfuncties

InMotion-hosting biedt spannende functies. Gebruikers van de dienst hebben het volgende om naar uit te kijken:

 • WordPress is vooraf geïnstalleerd en klaar. U kunt binnen enkele minuten aan de slag.
 • Gratis domein. Maak je geen zorgen over het kopen van een nieuwe of het registreren van een bestaande, want je kunt aan de slag met een gloednieuw domein.
 • Onbeperkte hosting. Dat betekent dat u niet meer betaalt, zelfs niet als u meer bandbreedte gebruikt.
 • Gebruik alle plug-ins die je leuk vindt. Het is uw website en het moet precies zijn zoals u het wilt.
 • Gratis thema’s. Kies er een die u helpt uw ​​boodschap aan de wereld te communiceren.
 • Upgrade eenvoudig en veilig. Installeer updates gemakkelijk en zonder bang te zijn dat ze de goede dingen die u met uw website gebeurt zullen overschrijven of verpesten.
 • Volledig ondersteund. U krijgt de hulp die u nodig heeft bij het ontwerpen en hosten van uw website.

Andere opvallende kenmerken zijn automatische dagelijkse back-ups, ondersteuning voor cacheplug-ins, SSH, GIT, FTP en PhpMyAdmin Access, en geen gratis downtime voor websiteoverdracht.

Als u van plan bent een bestaande website naar InMotion te verplaatsen, kunt u dit doen zonder dat iemand ooit weet dat u dat heeft. Geen downtime betekent meer bezoekers en uiteindelijk meer verkopen en aanmeldingen.

Eenvoudig instellen van WordPress-website

Met InMotion is WordPress vooraf geïnstalleerd en klaar. U kunt uw website binnen enkele minuten opzetten.

Dit is ideaal als je weinig kennis hebt over FTP’s.

Als u een bestaande website heeft die u wilt overzetten naar de WordPress-hostingservice, dan kan dat. U zult geen downtime ervaren, wat ideaal is.

Als uw website niet online is, kunnen mensen deze niet bezoeken en kunt u er niet van profiteren.

Uw WordPress-website instellen op InMotion

Waarom je dit doet en een vraag hebt, chat gewoon met InMotion en ze zullen je er doorheen leiden.

Begin met het bouwen van uw site met InMotion Hosting

SiteGround

Siteground WordPress Website Hosting

Prijzen

SiteGround biedt drie verschillende prijsopties. Dit zijn StartUp, GrowBig en GoGeek. Startup kost regelmatig $ 9,95 per maand, maar wordt momenteel verdisconteerd tot $ 3,95 per maand.

GrowBig kost regelmatig $ 14,95 per maand, maar krijgt nu korting op $ 7,95 per maand. GoGeek kost regelmatig $ 2995 per maand, maar wordt verdisconteerd tot $ 14,95 / maand.

Topfuncties

Elk tariefplan biedt iets anders. StartUp herbergt bijvoorbeeld één website waar GoGeek, de duurdere van de twee, meerdere websites herbergt. StartUp biedt 10 GB webruimte waar GoGeek 30 GB webruimte biedt.

De startup maakt maandelijks 10.000 bezoeken mogelijk en GoGeek maakt maandelijks 100.000 bezoeken mogelijk.

Elk abonnement biedt essentiële WordPress-functies, zoals een gratis domein, gratis WP-overdracht, gratis WP-installatie en WP auto-loader.

Premium WordPress-functies zijn onder meer WordPress SuperCacher, 30 back-upkopieën, prioritaire technische ondersteuning en een jaar gratis Wildcard SSL.

Eenvoudig WordPress instellen

Er zijn vier stappen nodig om WordPress handmatig in te stellen.

Zij zijn:

 • Download het pakket voor WordPress-installatie. Ga naar de officiële downloadpagina van WordPress. Klik op de knop Downloaden en kies een locatie om het bestand op te slaan. Zorg ervoor dat u de map waarin u deze hebt opgeslagen, onthoudt, zodat u deze gemakkelijk kunt openen.
 • Upload de benodigde WordPress-bestanden naar de server. Upload de bestanden met FTP. Er zijn een aantal opties beschikbaar waarmee je dit kunt doen. Filezilla en cPanel behoren tot de meest betrouwbare.
 • Maak een MySQL-database voor WordPress. Wijs een gebruiker toe en wijs volledige rechten toe. Noteer de gebruikersnaam en het wachtwoord voor toekomstige referentie.
 • Doorloop de stappen van het installatieproces. Als WordPress is geüpload in uw public_html-directory, ga dan naar http://uwdomein.com. Als je geen bestand hebt met de naam wp-config.php, maak er dan een aan. U doet dit door op de knop Configuratiebestand maken te klikken. Het zal u vragen om de nodige informatie voor te bereiden en u de mogelijkheid geven om door te gaan met het proces door te klikken op “Laten we gaan!” knop. In het volgende scherm wordt u om de MySQL-database-informatie gevraagd. Klik op “Verzenden” om alles af te ronden.

Als je liever de gratis WordPress-installatie van SiteGround wilt, dan kan dat. Er is een installatiewizard die u gebruikt.

Je installeert WordPress automatisch via Softaculous. Je hebt ook een gratis handmatige installatie door het ondersteuningsteam van SiteGround als optie.

Hier is een stapsgewijze video om uw WordPress-website met sitegrond te maken

Begin met het bouwen van uw site met Siteground

DreamHost

Prijzen

DreamHost biedt twee prijsopties. Shared Hosting begint bij $ 7,96 per maand en omvat een WordPress-installatie met één klik. Het ondersteunt meerdere WordPress-websites en domeinen. Het biedt ook een 97 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

DreamPress wordt volledig beheerd. U maakt inhoud en DreamHost doet de rest. Het is vooraf geconfigureerd, waardoor u gemakkelijk meteen aan de slag kunt. Het is ook schaalbaar, waardoor het in staat is om extra verkeer af te handelen zonder bandbreedtebeperkingen.

Topfuncties

Enkele van de topfuncties van DreamHost zijn:

 • Meerdere e-mailaccounts. Heb zoveel e-mailaccounts als je nodig hebt. Open de atmail-webclient wanneer u e-mails wilt lezen en maken.
 • Mogelijkheid om welk thema of plug-in dan ook te gebruiken. Er zijn geen beperkingen met DreamPress. Creëer de identiteit die het beste bij u past.
 • Automatische updates. Deze functie houdt uw website veilig. Het zorgt voor alle problemen die u tegenkomt zonder hulp van u.
 • Instellen voor e-commerce. Deze optie wordt geleverd met SEO met SSL. Het heeft een vooraf geïnstalleerd Let’s Encrypt TLS / SSL-certificaat. Het geeft je ook een privé IP-adres.
 • Geen bezoekerslimieten of limieten op bandbreedte. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vastlopen van websites omdat u meer bezoekers heeft ontvangen. Je website is goed om te gebruiken, hoe groot het aantal volgers ook wordt.
 • WordPress firewall blokkeert. Bescherm uw website tegen aanvallen. Beveiliging heeft een hoge prioriteit voor zowel DreamPress als u.

Net als zijn concurrenten heeft DreamHost beveiligingsprotocollen.

Het biedt u de mogelijkheid om zoveel e-mailaccounts in te stellen als u nodig heeft om optimaal te functioneren.

Het maakt ook gebruik van het thema en de plug-ins van uw keuze, zodat de website echt van u is.

Eenvoudig WordPress instellen

DreamHost installeren kost weinig tijd. Het enige dat u hoeft te doen, is naar de pagina Installatie met één klik onder Paneel en extra’s te gaan.

Klik op het pictogram van de app die je wilt installeren. In dit geval is het WordPress.

Kies het gewenste domein door op “Installeren op” te klikken in het vervolgkeuzemenu.

Je ziet dan een knop die zegt: ‘Installeer het nu voor mij!’ Zodra de installatie is voltooid, ontvang je een melding dat de installatie is geslaagd.

Bekijk deze video om u te helpen bij het opzetten van uw WordPress-site met Dream Host

https://www.youtube.com/watch?v=WEUGgBLb-zc

Begin met het bouwen van uw site met Dream Host

Conclusie over de 5 beste WordPress-hosting voor beginners

Gewoon om samen te vatten op de 5 beste WordPress-hosting voor beginnersopties

 • Groene geeks
 • In beweging
 • Bluehost
 • Site grond
 • Dream Host

Alle 5 zijn geweldige hostingproviders voor uw binnenkort WordPress-website.

Ze bieden een eenvoudige installatie en een prijs waar u zich prettig bij voelt als u net begint.

Bovendien is de klantenservice geweldig, omdat het je helpt en het raadspel wegneemt en het ook niet weet.

Geniet van het bouwen van uw eigen WordPress-website.

Heb je een van deze al geprobeerd??

Zo ja, welke?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map