8.5 Geweldige investeringskeuzes voor uw website

Mijn inhoud wordt door lezers ondersteund door geweldige mensen zoals jij. Wat betekent dat ik een commissie kon verdienen. Lees hier meer!


Ik weet dat dit artikel niets te maken heeft met een websitebouwer voor al uw ondernemingen, maar persoonlijk vond ik deze geweldige plaatsen om uw winst te investeren of om uw geld ook vast te houden !!!! dus ik wilde deze met u delen en u de mogelijkheid geven om zelf een rekening te openen, zodat u indien nodig investeringsmogelijkheden heeft.

Ik denk dat u over het algemeen zeer tevreden zult zijn met deze sites en ze zeer waardevol zult vinden voor uw algehele bedrijfsplan, nu of in de toekomst van uw websitebedrijf. Oké, laten we beginnen en deze bekijken.

Wanneer u op zoek bent naar een top online broker, lijken aanbevelingen overal te zijn. Makelaars moeten een paar dingen hebben om het de tijd van een belegger waard te maken. Verschillende online brokerbedrijven variëren vaak tussen hoge en lage vergoedingen, verschillende accounttips, verschillende onderwijsfuncties en tools voor aandelenonderzoek die de een beter maken dan de ander. Dit zijn acht van de websites voor aandelenhandel waar beleggers echt van houden en die ze in de loop der jaren hebben aanbevolen.

Banner met woorden

1. TD Ameritrade

TD Ameritrade is uitgegroeid tot een van de populairste online investeringsmakelaars in Amerika. Het bedrijf heeft meer dan 5,8 miljoen rekeninghouders en $ 480 miljard aan activa. Er is een minimale initiële storting van $ 500 om aan de slag te gaan en u kunt aandelentransacties vinden voor $ 9,99 per transactie. Opties worden verhandeld tegen $ 9,99 per transactie met $ 0,75 per contract. Er zijn ook gratis onderzoekstools, gratis datafuncties en gratis te gebruiken handelsplatforms.

TD Ameritrade heeft ook een paar promoties die het geweldig maken voor nieuwe en ervaren investeerders. U kunt bijvoorbeeld 60 dagen gratis handelen en een contante bonus van $ 600 krijgen. Hun klantenservice heeft ook veel positieve feedback gekregen en ze hebben livechat, telefonische en e-mailondersteuning voor hun leden. Barron’s heeft TD Ameritrade een paar verschillende onderscheidingen toegekend, zoals # 1 voor langetermijnbeleggen en # 1 voor opties.

2. ShareBuilder

Kosten voor handelen in aandelen worden laag bij ShareBuilder met slechts $ 4 als u kiest voor automatisch beleggen. Er is ook een gratis proefaanbieding en u hoeft geen minimum account te hebben om mee te doen. De prijs- en vergoedingsstructuur bij ShareBuilder is eenvoudig genoeg. U kunt terugkerende geplande investeringen instellen om beleggen gemakkelijker en minder tijdrovend te maken. Voor limiet-, optie- en markttransacties betaalt u slechts $ 6,95.

Er zijn ook verschillende onderzoekstools die u op ShareBuilder kunt gebruiken, waaronder op criteria gebaseerde voorraadtools, strategierapporten en controlelijsten. U kunt ook grafieken bekijken die de historische prijsveranderingen van bepaalde aandelen vermelden. Als u een investeringsplatform zonder gedoe wilt dat is gemaakt voor beginners, dan is ShareBuilder precies het juiste platform voor u.

3. Scottrade

Met aandelen, obligaties, beleggingsfondsen, ETF’s en opties biedt Scottrade een verscheidenheid aan onderzoeks- en datatools met uitstekende klantenservice voor 30 procent minder dan de meeste andere online brokers. Ze hebben ook fysieke locaties om investeerders te helpen die persoonlijk begeleiding nodig hebben.

Een nadeel is echter dat het handelsplatform niet zo modern is als andere zoals eTrade of Sharebuiilder. Dat brengt ook de prijs terug naar $ 7 per transactie met $ 1,25 toevoeging voor contractanten voor optiehandel. Scottrade heeft ook verschillende gratis trading tools, maar het mist enkele van de research tools en grafieken die je op TD Ameritrade of eTrade vindt.

U kunt streaming-koersen echter volledig aanpassen en er zijn nog steeds kijklijsten en enkele kaarttools die aan de basisbehoeften van de meeste investeerders zouden voldoen. Als u besluit om te upgraden met Scottrade, ontvangt u ook een bankpas, gratis geldopnames, onbeperkte gratis cheques, mobiele toegang en 24/7 klantenondersteuning.

4. eTrade

Met zijn gebruiksvriendelijke functies voor het plaatsen van bestellingen heeft eTrade ook opties voor beginners en ervaren professionele handelaren. Er zijn bijvoorbeeld complexe orderplaatsing voor condor-, straddle-, wurg- en vlinderstrategieën. Als u een actieve handelaar bent, is eTrade de beste. Het heeft concurrerende prijsmodellen en optiespecifieke functies die actieve handelaren zullen waarderen.

Aandelen en opties zijn $ 7,99 per contract, zolang u minimaal 150 transacties per kwartaal uitvoert. Als u niet zoveel handelt, gaan de kosten omhoog naar $ 9,99, wat nog steeds relatief laag is. De onderzoekstools zijn ongelooflijk voor handelaren op eTrade. Ze hebben uitgebreide handelstools voor opties, zodat u gemakkelijk spread-, buy-write-, butterfly-, condor- en basistypes kunt plaatsen, inclusief iron-condor. Optiekaarten zijn ook erg handig voor onderzoek.

U kunt ook verschillende strategieën ontwikkelen op basis van uw investeringsbedrag, tijdsbestek, volatiliteit, richtprijs en marktvooruitzichten. Als u complexe bestellingen heeft, is eTrade absoluut de juiste plaats om uw transacties uit te voeren met veel extra functies en adviestips om uw transacties voorspelbaarder en veiliger te maken.

5. TradeKing

TradeKing biedt essentiële tools voor investeerders en ze staan ​​bekend om hun attente klantenservice en lage kosten. Momenteel biedt TradeKing $ 4,95 per transactie. Bovendien staat deze online broker consequent aan de top voor online bedrijven. TradeKing sloot zich ook aan bij Zecco en biedt nu een heleboel nieuwe onderzoekstools als onderdeel van het dashboard. U kunt profiteren van aanpasbare en geavanceerde grafieken. Ze zijn ook visueel aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk. Elk lid kan deze tools ook gratis gebruiken.

De financiële producten kosten extra inclusief forex trading. Het heeft echter gratis IRA’s en DRIP’s, maar er is één nadeel. TradeKing heeft een inactiviteitsvergoeding van $ 50 voor accounts die minder dan $ 2.500 hebben en niet binnen een jaar zijn verhandeld. Dit is meestal niet van toepassing op de meeste actieve handelaren, maar het moet worden opgemerkt voor het geval u net begint en mogelijk niet weet of u over een jaar gaat handelen.

6. TradeMonster

Voor degenen die specifiek in opties handelen, is TradeMonster de keuze voor u. U kunt optiehandel krijgen voor slechts $ 0,10 per contract. Handelaren in reguliere opties hoeven slechts $ 0,50 per contract te betalen. Als makelaar voor kortingsopties is TradeMonster zeer concurrerend en biedt het veel functies voor gebruikers waardoor ze opvallen. Beleggers ondersteunen dit handelsplatform altijd omdat het de laagste kosten heeft, en u vindt handelstarieven met een vast tarief van slechts $ 7,50.

Bovendien is de makelaar niet verlegen om volumekortingen en lage margetarieven te bieden. Als u elke dag actief handelt, heeft u een gestroomlijnd handelsplatform nodig dat u alle basishandelfuncties kan bieden met een paar geavanceerde onderzoekstools. Met de spectrale analysehulpmiddelen kunt u spelen met volatiliteit, wat uniek is voor TradeMonster. De resultaten worden weergegeven in een kaart in plaats van alleen in een grafiek. U kunt ook andere tools gebruiken, zoals opties voor optiestrategieën, wat-als-analyse, beheer van groepsorders, prestatie-tracking en nog veel meer.

7. Opties Huis

OptionsHouse is een vertrouwde makelaardij om over na te denken als u een goedkope kortingsmakelaar wilt met een meer traditioneel handelsplatform. Voor actieve handelaren heeft OptionsHouse enkele goedkope opties. De software heeft streaming-offertes, die bij sommige van de andere makelaars niet altijd gratis zijn, maar OptionsHouse doet er goed aan de basishulpmiddelen gratis te maken voor zijn gebruikers. Dit zijn gratis realtime koersen, zodat u de vinger aan de pols kunt houden van een specifiek aandeel of gewoon de aandelenmarkt in het algemeen kunt bekijken.

Het handelsplatform voor OptionsHouse is niet zo intuïtief als sommige van de andere, maar het is nog steeds eenvoudig te navigeren. U kunt via OptionsHouse aandelentransacties voor een vast bedrag van $ 4,75 plaatsen en het biedt ook gratis virtuele handel. Dit is perfect voor degenen die aandelenstrategieën hebben die ze willen proberen, maar ze willen niet meteen geld investeren. U kunt het gratis virtuele account van $ 5.000 gebruiken om enkele van uw nieuwe strategieën te testen en te zien wat werkt.

8. OptiesXpress

OptionsXpress is een beursgenoteerd bedrijf met hoofdkantoor in Chicago. Het staat vooral bekend om zijn ETF’s, futures, obligaties, onderlinge fondsen en aandelenopties die online worden verhandeld. Het platform heeft veel waardevolle en geavanceerde online tools. U kunt individuele accounts openen of lid worden van huurdersaccounts, trustaccounts, zakelijke accounts en individuele pensioenrekeningen. Er is ook geen minimale storting vereist om een ​​geldrekening te openen en u hoeft geen minimum saldo aan te houden om uw rekening open te houden.

U kunt ook draadloos handelen op uw smartphone en profiteren van een paar verschillende krachtige online handelshulpmiddelen zoals The Screener. De Screener scant de markt op mogelijke onderlinge fondsen, opties, aandelen en ETF’s die goede kansen zouden zijn. U kunt alle informatie over een aandeel bekijken voordat u ook beslissingen neemt.

Een man's gezicht met een gezegde

De reden dat ik de .5 heb toegevoegd was om je aandacht te trekken en het vertegenwoordigt ook het acteren bij het gebruik van een van deze. Ik weet oubollig toch? Maar als je je tegelijkertijd afvroeg dat ik mijn werk heb gedaan om je nieuwsgierig te maken en het te bekijken, dan is het enige doel nu om TE HANDELEN.

Ik hoop dat je deze geweldige en informatieve hebt gevonden en een die voldoet aan je verwachtingen die je kunt gebruiken voor je website-activiteiten: -). Zo niet, dan is het misschien een geweldige plek om je geld te storten, ik weet dat het me echt heeft geholpen.

Geschreven en gepubliceerd door Christopher Pontine & Cynthia Adams
Image Credit: vandaag een website maken
 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map