Bouw in een mum van tijd eenvoudig een WordPress-website

Mijn inhoud wordt door lezers ondersteund door geweldige mensen zoals jij. Wat betekent dat ik een commissie kon verdienen. Lees hier meer!


Bouw een WordPress-website
Haal die website op!!!!!

Zoals veel site-ontwikkelaars en -ontwerpers zich realiseerden, is WordPress misschien wel het beste contentbeheersysteem dat momenteel beschikbaar is. Er zijn verschillende CMS-interfaces, maar in werkelijkheid zijn de meeste sites vandaag begonnen vanwege WordPress vanwege de gebruiksvriendelijke gebruik interface, betrouwbaarheid en beveiliging. meer dan 100 miljoen websites gebruiken tegenwoordig WordPress en dat aantal blijft groeien. Er zijn zoveel verschillende manieren om een ​​site te maken met behulp van dit platform dat het overweldigend lijkt om aan de slag te gaan. Een van de belangrijkste onderdelen van het opzetten van een WordPress-site van hoge kwaliteit is de host die u gebruikt. Bluehost is een uitzonderlijke WordPress-host omdat het snel en eenvoudig te installeren. Nu kun je de kunst van WordPress onder de knie krijgen en een onberispelijke site ontwerpen met BlueHost die relatief goedkoop is.

Waarom BlueHost kiezen voor WordPress

WordPress.org heeft BlueHost sinds 2005 aanbevolen als host. Het is een toegewijde WordPress-host en helpt je een dynamische site te maken met een aantal fantastische tools. Bovendien biedt BlueHost een installatie van WordPress met één klik.

Je krijgt onbeperkte ruimte en bandbreedte, onbeperkte e-mailaccounts, gratis domeinnaam en zelfs $ 100 voor Google Advertising. Dit alles is beschikbaar voor $ 4,95 per maand met de nieuwste BlueHost-special.

Als je het niet leuk vindt, kun je altijd een terugbetaling krijgen met de ‘Altijd geld-terug-garantie’ van BlueHost.

Bovendien heeft BlueHost in de VS gevestigde klantenondersteuning. Dit betekent dat wanneer u belt, uw probleem wordt gediagnosticeerd en opgelost door een Engelssprekend, technisch ondersteunend personeel van de Verenigde Staten, gevestigd in de kantoren van BlueHost in Utah.

Ze hebben ook hun eigen datacenter, servers, glasvezelnetwerk en aangepaste linux-kernelpatches. Ze hebben ook genoeg generatoren om een ​​stad van stroom te voorzien, wat betekent dat je verbinding en up-time altijd stabiel zullen zijn.

Begin met ontwerpen met WordPress-thema’s

Zodra u zich aanmeldt, installeert u WordPress op uw BlueHost-account. U gaat naar het “Configuratiescherm inloggen” op de hoofdpagina en typt uw ​​domein en wachtwoord in, en klikt vervolgens op “inloggen” om toegang te krijgen tot uw account. Zodra u in uw configuratiescherm komt, scrolt u omlaag totdat u het blauwe pictogram voor de tool “Simple Scripts” ziet en klikt u erop om te openen.

Zodra de pagina is geladen, scrolt u omlaag naar blogplatforms en klikt u op ‘WordPress’. BlueHost zal WordPress voor u instellen op basis van uw selecties op de volgende pagina. De pagina bevat handige hints en tips om u te informeren over wat uw selecties betekenen. U kunt bijvoorbeeld geavanceerde opties zoals databaseconfiguraties selecteren om verder aan te passen.

Als je klaar bent met het maken van je keuzes, klik je op ‘Voltooien’ om de installatie van WordPress te voltooien. De installatie duurt slechts enkele seconden. BlueHost geeft u de site-URL, login-URL en wachtwoord om toegang te krijgen tot uw WordPress-site.

Een dynamische WordPress-site maken met BlueHost

Zodra u zich aanmeldt bij WordPress, kunt u uw site aanpassen zodat deze er precies zo uitziet als u dat wilt. Of je nu een innovatieve bedrijfssite probeert op te zetten of je je eigen ambachtelijke blog wilt maken, alles begint met een thema.

WordPress-thema’s vormen de basis voor het ontwerp van uw site. Er zijn allerlei gratis en premium thema’s en je kunt er ook een op maat laten maken voor je site. U zult merken dat de meeste thema’s zijn afgestemd op de branche. Fotografie WordPress-thema’s gaan bijvoorbeeld helemaal over de afbeeldingen, terwijl een zakelijk thema meer ruimte kan hebben voor tekstbeschrijvingen en productvermeldingen.

Enkele dingen waar u rekening mee moet houden bij het selecteren van een thema zijn:

 * Moderne ontwerpaspecten * Geldige HTML en CSS * Beveiligings code * Hoge zichtbaarheid en leesbaarheid * Compatibel met de nieuwste WordPress-versie * Compatibiliteit met populaire plug-ins * Ondersteun documentatie en video-instructie

Als je een thema hebt gevonden waar je echt van houdt, is het belangrijk om na te denken over hoe dit je inhoud en bezoekers zal beïnvloeden. Dit zijn enkele zaken waarmee u rekening moet houden:

    * Voldoet het aan uw vereisten om uw droomwebsite op te zetten?
    * Hoe gemakkelijk is het aan te passen?
    * Hoe snel ontgroeit u het?
    * Komen de kleurenschema’s overeen met mijn merk?

Sommige plaatsen om gratis ongelooflijke WordPress-thema’s te kopen of te vinden, zijn ThemeForest, StudioPress en WooThemes.

Verkrijg de juiste plug-ins en widgets
Er zijn enkele dingen die u handmatig moet configureren voor uw WordPress-site om deze efficiënter te laten werken en beveiligingsproblemen te elimineren. Hier zijn enkele basisprincipes die u moet installeren terwijl u bent ingelogd op uw nieuwe WordPress-site.

1. Akismet: dit is nodig om spamcommentaren te verwijderen. Het wordt geleverd met WordPress, maar je moet het wel activeren en een API-sleutel genereren om het goed te laten werken. Als je geen reacties op je artikelen wilt toestaan, hoef je dit niet te gebruiken.

2. Schakel opmerkingen uit: ga naar “Instellingen” en vervolgens “Discussie” en verwijder het vinkje bij “Sta toe dat mensen opmerkingen plaatsen bij nieuwe artikelen.” U kunt ook opmerkingen over afzonderlijke berichten toestaan ​​voor het geval u van plan bent om in de toekomst opmerkingen toe te staan.

3. Gravatar: deze afbeelding is gekoppeld aan uw e-mailadres. Wanneer u reageert op uw bezoekers, wilt u een afbeelding die meer zegt over wie u bent en wat uw website is.

Onderhoud WordPress-beveiliging

Zodra je je thema klaar hebt en enkele van de essentiële plug-ins hebt geïnstalleerd, is het tijd om ervoor te zorgen dat je WordPress up-to-date is. U moet ook de volgende wijzigingen aanbrengen om uw site veilig te houden.

Gebruik wp_ niet

U mag wp_ niet gebruiken als voorvoegsel van de databasetabel, omdat hackers hier specifiek naar zoeken wanneer ze proberen een site te exploiteren. Je moet het veranderen in iets unieks om je database te beschermen.

Vermeld niet uw WordPress-versie

U moet de WordPress-versie verwijderen uit de koptekst van de website, die er standaard is. Dit vertelt hackers opnieuw welke versie u gebruikt, wat het gemakkelijk maakt om uw site te exploiteren, vooral als uw WordPress verouderd is.

Verander de admin gebruikersnaam

U heeft uw eigen veilige inloggegevens nodig. De naam “admin” is standaard bij het instellen van uw WordPress, maar u moet deze wijzigen in iets veiligers en unieks om hackpogingen te voorkomen.

Pagina’s en meer instellen

U heeft een paar essentiële pagina’s nodig om aan de slag te gaan met uw site, waaronder een homepage, een overpagina, een contactpagina en een producten- of servicespagina. Deze pagina’s bieden uw bezoekers alles wat ze moeten weten over uw bedrijf of blog. U moet naar uw favoriete blogs of bedrijfssites kijken om te zien hoe hun pagina’s zijn opgezet en om een ​​idee te krijgen wat u zelf kunt doen.

Het is ook belangrijk dat uw site is geoptimaliseerd voor zoekmachines. U kunt een XML-sitekaart genereren, controle over de hele site en op postniveau gebruiken voor metagegevens en bepaalde pagina’s instellen op noindex of nofollow als u niet wilt dat ze beschikbaar zijn voor zoeken.

Een van de beste plug-ins die u voor SEO kunt installeren, is WordPress SEO van Yoast. Dit helpt u bij het maken van de juiste SEO voor elk van uw pagina’s en berichten.

Het is heel eenvoudig om met WordPress aan de slag te gaan BlueHost, wat een geweldige host is voor elke site. Je hebt een snelle up-time en je kunt je WordPress-site automatisch updaten met de nieuwste beveiligingsupgrades en softwarepatches. Er zijn verschillende tutorials voor het opzetten van WordPress-sites voor elk type branche. Het belangrijkste is dat u een thema kiest met een hoge leesbaarheid, beveiliging en navigatiefuncties waarmee uw gebruikers uw site gemakkelijk als hulpmiddel kunnen gebruiken.

Ben je klaar om je website op te zetten? Klik en ga.

Afbeelding tegoed: Celestine Chua

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map