De Website Builder van Amazon eCommerce Store

Mijn inhoud wordt door lezers ondersteund door geweldige mensen zoals jij. Wat betekent dat ik een commissie kon verdienen. Lees hier meer!


Opmerking: de Amazon eCommerce Store Builder is afgesloten. Ze bevelen Shopify aan. Maar ik raad je aan om deze pagina te bekijken om aan de slag te gaan.

Het online laten groeien van een bedrijf heeft enkele bedrijven tientallen jaren gekost om het goed te doen. Dan is er de Amazon Webstore, waarmee u in slechts enkele minuten een kant-en-klare e-commerce winkel kunt maken.

Amazon Amazon Website BuilderWebstore is een online winkelplatform met tal van functies en een intuïtieve bouwinterface waarmee u uw winkel gemakkelijk online kunt brengen en kunt beginnen met verkopen.

De service is bedoeld voor kleine, middelgrote en grote bedrijven.

Met de proefperiode van 30 dagen kunt u de service uitproberen en alle functies gebruiken, waaronder duizenden sjablonen en formulieren.

Het is zeker niet gratis, maar met Webstore kunt u echt een veilige online marktplaats creëren die er professioneel en uniek uitziet voor uw merk.

Er zijn enkele essentiële stappen om uw winkel volledig online te krijgen met Amazon Webstore.

Aan de slag met Amazon

Winkeliers kunnen verkopen in webwinkelwinkels en op de Amazon Marketplace.

Als u geen van beide kent, moet u even de tijd nemen om naar Amazon Webstore te kijken en op Amazon Marketplace te verkopen om een ​​beter idee te krijgen van waar u aan begint.

Hoewel het misschien een goed idee klinkt om deel uit te maken van de Amazon Marketplace, zijn er enkele nadelen.

Ten eerste kan niet iedereen verkopen wat ze willen op Amazon, en er zijn een heleboel beperkingen.

Als u er echter voor kiest om op uw webwinkel en marktplaats te verkopen, heeft u een lagere transactiekost omdat Amazon een klein percentage van uw winst opneemt. Momenteel is het 2 procent.

Het hangt van uw producten af ​​of u het moeilijker zult hebben om op Amazon te verkopen.

Als u echter al op Amazon Marketplace verkoopt of als u weet dat uw producten niet worden beperkt, kan verkopen op beide kanalen voordelig zijn.

Stel een Amazon-account in

Om een ​​account aan te maken, ga je naar de Amazon Webstore-productenpagina en klik je op ‘Aan de slag’. Je moet een verkopersaccount maken op Amazon.com als je er nog geen hebt.

Zodra u een account heeft gemaakt, kunt u Webwinkel-producten selecteren op uw dashboard en uw online winkel kopen.

Amazon Webstore heeft een e-mailadres nodig om het eerste formulier in te vullen. Het vraagt ​​ook om uw naam en een wachtwoord.

Nadat u een wachtwoord heeft aangemaakt, zal Webstore om wat basisinformatie vragen.

U heeft de contactgegevens van uw bedrijf en betalingsgegevens nodig om de eCommerce-software te kopen en te beginnen met bouwen.

Daarnaast heeft Amazon Webstore een verificatieproces. Amazon verifieert uw bedrijf door te bellen naar het bedrijfsnummer dat u opgeeft of een alternatief nummer dat u bij uw webwinkel gaat gebruiken.

Het is erg belangrijk dat u bij het instellen van uw account het juiste nummer voor uw bedrijf gebruikt om te worden geverifieerd en te beginnen met verkopen.

In de laatste bevestigingsstap moet u de algemene voorwaarden van Amazon accepteren. Zodra dat is gebeurd, klikt u op ‘Registratie voltooien’ in de rechterzijbalk. Daarna duurt het enkele minuten om de registratie te voltooien en uw account in te stellen.

Bereid uw winkelontwerp voor

Op het Amazon Central-dashboard van Amazon kunt u beginnen met het beheren van uw nieuwe online winkel.

Maar voordat je erin duikt en je productinformatie gaat posten, heb je productafbeeldingen, winkellogo’s, promotie-afbeeldingen en andere afbeeldingen nodig om je site een merkuitstraling te geven.

Dit zijn dingen die Amazon Webstore niet voor u maakt. U moet ook uw productbeschrijvingen en UPC-codes bij de hand hebben om de installatie zo snel mogelijk te maken.

Maak uw productinventaris

Het mooie van Amazon Webstore is dat je direct een volledige productinventaris kunt uploaden.

U hebt echter voor elk product dat u opsomt een UPC nodig, maar u kunt ook gewoon de productnaam gebruiken. Het veld werkt ook als u een Amazon Standard Identification Number (ASIN) heeft.

Als de producten die u toevoegt al op Amazon te vinden zijn, probeer er dan gewoon naar te zoeken om de ASIN of UPC te vinden wanneer u de productinventaris opzet.

Daarna kunt u de productinformatie zoals SKU, prijs, beschikbare hoeveelheid en conditie invoeren, die “nieuw” moet zijn, aangezien Amazon Webstore u niet toestaat om gebruikte goederen te verkopen. In de volgende stap van het toevoegen van uw voorraad uploadt u afbeeldingen en voegt u productbeschrijvingen toe in de volgende sectie.

Categorieën toevoegen

Elke online winkel maakt het gemakkelijker om een ​​product te vinden door enkele categorieën toe te voegen. Met deze categorieën kunt u producten ordenen, waardoor mensen door uw winkel kunnen navigeren en snel naar items kunnen zoeken door zoekwoorden in te typen.

De methode voor het maken van categorieën op Amazon Webstore is eenvoudig.

Als u een nieuwe categorie wilt maken, klikt u op ‘Categorieën’ onder het tabblad ‘Winkelontwerp’ en vervolgens op de gouden knop ‘Nieuw’.

Met een knop op deze pagina kunt u ook producten toewijzen voor elke categorie die u maakt.

Uw winkel aanpassen

Amazon Webstore is bedoeld om heel eenvoudig en snel te zijn, wat beginners helpt om in korte tijd een winkel aan de gang te krijgen.

Als je meer ervaring hebt, kun je een beetje meer doen met je sjabloonontwerp en je winkel aanpassen.

U kunt uw winkel echter nog steeds aanpassen met de basistools als u geen ervaren gebruiker bent.

U kunt uw webwinkel aanpassen met verschillende thema’s. Deze thema’s hebben verschillende kleuren en lay-outs.

Er zijn beperkte thema-opties, maar je kunt elk thema aanpassen met de tools op Amazon Seller Central.

Hiermee kunt u de tekstkleur, linkkleur, winkelwagenkleuren en andere delen van uw site wijzigen.

Bevestig uw domein

De Amazon Webstore-URL is vrij lang en heeft veel koppeltekens. Dat wil je niet voor het online adres van je winkel.

De meeste winkels hebben een uniek domein nodig. Er is een link op de hoofdpagina van Seller Central onder ‘Aan de slag’ waarmee u de URL of het webadres van uw winkel kunt aanpassen.

U moet eerst een domein hebben geregistreerd via GoDaddy, Network Solutions, Register.com of NameCheap.com.

Vervolgens kunt u terugkeren naar de URL-pagina aanpassen en de unieke URL van uw domein toevoegen. Dit betekent dat het adres van uw winkel van de extra lange Amazon-URL naar ‘www.uwwinkel.com’ gaat, wat voor uw bezoekers en uzelf veel minder verwarrend zal zijn.

Veel geld verdienen

Nadat u uw domein heeft aangepast, bent u klaar om uw winkel te publiceren en te beginnen met verkopen.

Afhankelijk van de optie die u in de eerste stap hebt gekozen, worden uw producten nu online en op de Amazon Marketplace gepubliceerd.

U kunt direct beginnen met het ontvangen van bestellingen, maar het kan even duren voordat uw winkel wordt opgemerkt als u nog niet op Amazon heeft verkocht.

In dit geval zou het maken van een marketingplan voor uw Amazon-winkel de volgende stap zijn om het succesvoller te maken.

Amazon Webstore is een geweldige service om te gebruiken als u een snelle e-commerce winkel wilt opzetten. Het is volledig online, betaalbaar en maakt waardevol gebruik van uw tijd, zodat u geen weken hoeft te besteden aan het opzetten van een eenvoudige online winkel.

Het beste van alles is dat het naadloos integreert met Amazon Marketplace als u rechtstreeks aan klanten van Amazon wilt verkopen.

Opmerking: de Amazon eCommerce Store Builder is afgesloten. Ze bevelen Shopify aan. Maar ik raad je aan om deze pagina te bekijken om aan de slag te gaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map