Een Zenfolio-recensie voor 2020 (voors, tegens, prijzen en functies)

Mijn inhoud wordt door lezers ondersteund door geweldige mensen zoals jij. Wat betekent dat ik een commissie kon verdienen. Lees hier meer!


Zenfolio Review

Overweeg Zenfolio om uw fotografiewebsite te bouwen?

Ik begrijp het:

Het is een geweldige algemene bouwer met een heleboel functies om u op weg te helpen.

Beste van alles:

Het maakt niet uit wat uw vaardigheidsniveau is, omdat ze het voor iedereen eenvoudig houden om een ​​fotosite te bouwen die er echt uitspringt.

Lees deze Zenfolio-recensie om te zien hoe het voor u kan werken.

Een klein beetje over Zenfolio

Zenfolio is perfect voor fotografen met en zonder kennis van codering.

Beginnende en professionele webdesigners zien de waarde in de fotografieservice omdat bestaande sjablonen eenvoudig aan te passen zijn, zelfs zonder kennis van HTML.

Er is ook een aangepaste sjabloonoptie voor geavanceerder webdesign.

Aanmelden voor de website duurt minuten en na het selecteren van een sjabloon en het uploaden van foto’s kunnen leden hun sites lanceren en beginnen met het verkopen van hun foto’s.

Meer gedetailleerde informatie is beschikbaar voor leden via het accountdashboard dat dient als een waardevol hulpmiddel voor het bijwerken van informatie, het bekijken van gegevens en het toevoegen van extra foto’s voor verkoop.

De interface is overzichtelijk, eenvoudig te begrijpen en biedt leden met één klik opties die hen tijd besparen.

De meest prominente functies van Zenfolio worden in detail uitgelegd via het Customer Support Center, waar aanvullende informatie is opgenomen.

Naast dat ze toegang hebben tot tekst en tutorials, kunnen leden via dit gedeelte van de website video’s bekijken en trainingssessies bijwonen.

Hierdoor kunnen ze het meeste uit website-functies halen en hun verkoop via Zenfolio maximaliseren.

De reactietijd is snel als u op het gekozen pictogram op het dashboard klikt dat u wilt bekijken.

Het uploaden van foto’s en prijslijsten duurt slechts enkele minuten en geeft u de mogelijkheid om beschrijvingen te optimaliseren met behulp van zoekwoorden. Dit maakt het werk dat u plaatst zoekbaar in de zoekmachines en op de hele website.

Klanten die op zoek zijn naar een bepaalde stijl van een fotograaf, kunnen Zenfolio zo gemakkelijk maken, ideaal voor fotografen en mensen die prachtige foto’s willen kopen.

Start uw gratis proefperiode met Zenfolio

Zenfolio-prijzen

Er zijn drie verschillende lidmaatschapsniveaus om uit te kiezen met Zenfolio.

De eerste is de Starter-optie.

Het kost $ 7 per maand, maar wordt verlaagd tot $ 5 per maand wanneer een jaarlijks lidmaatschap wordt geselecteerd en betaald.

Het biedt een zeer eenvoudige lijst met functies, waaronder een aanpasbare website en blog, onbeperkte opslagopties, toegangscontrole met wachtwoordmogelijkheden en hosting van HD-video’s.

De tweede lidmaatschapsoptie is Pro.

Het is $ 28 per maand en verlaagd tot $ 20 per maand wanneer het jaarlijks wordt betaald en niet in termijnen.

Het biedt dezelfde basisfuncties die de Starter-optie biedt, naast watermerken en branding, klanttoegang, proofing en opgeslagen favorieten, vrijheid bij het prijzen van uw eigen producten en een aantal krachtige marketingtools.

De laatste lidmaatschapsoptie die Zenfolio aanbiedt, heet Advanced.

Het biedt dezelfde geweldige functies als de Starter- en Pro-lidmaatschappen.

Het kost $ 40 per maand wanneer het in termijnen wordt betaald en wordt verlaagd tot $ 30 per maand wanneer het jaarlijks volledig wordt betaald.

Sommige functies om op te merken zijn onder meer meerdere gebruikersaccounts, orderbewerking, een gratis vermelding op Photographer Central, en waardevolle livechat en telefonische ondersteuning die onmiddellijk beschikbaar is.

Alle nieuwe gebruikers hebben een gratis proefversie nodig zonder creditcardgegevens in te voeren.

Om de website uit te proberen, moet u de naam van uw fotograaf, e-mailadres, wachtwoordkeuze, land van verblijf invoeren en akkoord gaan met de servicevoorwaarden en het privacybeleid op de website.

Laten we de prijslijst van Zenfolio bekijken

Zenfolio Review Prijspakketten

Zenfolio Pros Your Gonna Like

Fotografen hebben veel bandbreedte nodig om hun beste foto’s op het meest geschikte formaat weer te geven.

Een onbeperkt bedrag

Veel websites beperken gebruikers door ze een beperkte hoeveelheid opslagruimte te geven om hun werk te huisvesten en weer te geven.

Zenfolio biedt onbeperkte opslagruimte voor zelfs de meest elementaire gebruiker. Dit is een enorm verkoopargument voor de website.

Gebruikers hoeven de kwaliteit niet op te offeren om aan de richtlijnen van de website te voldoen.

Ze hebben zelfs betere verkoopkansen omdat ze de beste voorbeelden van hun werk kunnen opnemen, niet alleen wat ze kunnen verkleinen om op een website te verkopen.

Sjablonen zijn ontworpen om de vaardigheden en creativiteit van fotografen te laten zien door de nadruk te leggen op afbeeldingen (foto’s en HD-video’s).

Fotograaf Central helpt klanten fotografen te ontdekken. De functie is nog een andere reden waarom Zenfolio niet alleen een website voor het hosten van foto’s is.

Het is een indrukwekkende multimedia-optie voor fotografen van alle niveaus om hun werk te laten zien, hun bedrijf op te bouwen en de kost te verdienen.

Door foto’s en HD-video’s trek je de aandacht van mensen en krijg je ze geïnteresseerd in je oeuvre, of het nu gaat om portretten, landschappen of natuurfotografie waarin je gespecialiseerd bent.

Altijd een fan van

Een andere indrukwekkende optie die Zenfolio biedt, is de gratis proefperiode. Bestaat uit 14 dagen en u kunt sitefuncties testen zonder uw creditcardgegevens op te geven.

Nadat de proefperiode voorbij is, krijg je de mogelijkheid om een ​​betaald abonnement te kopen.

De keuze van het lidmaatschapsplan dat u kiest, hangt af van hoeveel u denkt dat u de website gaat gebruiken.

Wat nog belangrijker is, als je jaarlijks betaalt, bespaar je een aanzienlijk bedrag op welk lidmaatschapsplan je ook voor jezelf hebt gekozen.

Zenfolio Cons

De nadelen van Zenfolio zijn gering in vergelijking met andere websites met vergelijkbare concepten.

Een daarvan valt echter op en dat is het gebrek aan onmiddellijke klantenondersteuning die het biedt.

Tenzij een lid een Advanced lidmaatschap heeft, zal hij of zij het onmogelijk vinden om een ​​levend persoon te bereiken.

Hulp via chat en telefoon is beperkt tot degenen met het best betaalde lidmaatschap en beperkt tot e-mail voor Starter- en Pro-leden.

Om te profiteren van lidmaatschapsbesparingen, moeten leden van tevoren een dienst van een jaar kopen.

Niet iedereen heeft de wens of middelen om dit te doen.

Maandelijks abonnement diensten maken het zelfs voor beginnende fotografen mogelijk om toch de Zenfolio-website te gebruiken zonder veel geld te verliezen.

Hoewel de extra kosten minimaal zijn, kan het voor sommige fotografen een reden zijn om met een ander bedrijf te gaan om hun foto’s te verkopen.

Dit is zeker een van de nadelen van sommige fotografen.

Start uw gratis proefperiode met Zenfolio

Zenfolio-sjablonen

Er zijn twaalf verschillende sjablonen om uit te kiezen en aan te passen.

Elke kamer is van hoge kwaliteit en gemakkelijk zelf te maken.

Er is een startpagina-optie en galerij-optie voor elke sjabloon, afhankelijk van uw voorkeuren in hoe uw foto’s eruit zien en op de pagina zijn gerangschikt.

De namen van de sjablonen op de website zijn onder meer:

•Ares
• Hemera
•Aura
• Persephone
• Hestia
• Veritas
• Concordia
• Invidia
• Nox
•Vesta
• Pomona
• Nesoi

Nadat je de sjabloon hebt geselecteerd die geschikt is voor jou als fotograaf, wordt je gevraagd één tot vijf foto’s te uploaden om aan de slag te gaan.

Zodra dat proces is voltooid, kunt u een webpagina-titel, geografische locatie en beschrijving van uw website toevoegen.

Dit helpt anderen uw fotografie te vinden.

Hier zijn een paar websites die Zenfolio gebruiken:

Voorbeelden van de Zenfolio-website

Zenfolio-vergoedingen

De vergoedingen voor Zenfolio waren vroeger aanzienlijk hoger dan nu. In het verleden varieerden ze in prijs per plan en valuta.

Vanaf november 2017 brengt het bedrijf een vast servicetarief van 7% in rekening voor alle productsoorten, abonnementen en valuta’s.

Hierdoor kunnen leden rekening houden met de vergoedingen van Zenfolio bij het berekenen van hun eigen prijzen voor foto’s.

Vendor Fulfilled, Digital Download en Self Fulfilled producten komen in aanmerking voor de vaste servicekosten.

De servicekosten zijn gebaseerd op de totale verkoopprijs van het product en niet op de door de fotograaf toegevoegde opmaak.

De nieuwe vergoeding is natuurlijk minus door de fotograaf uitgegeven kortingen.

Klantenservice van Zenfolio

Zoals met de meeste websites tegenwoordig, biedt Zenfolio een Customer Support Center vol met informatie die gebruikers helpt met hun meest prangende vragen en zorgen.

De onderwerpen die in het centrum aan de orde komen zijn onder meer trainingsvideo’s, online training, gebruikersforums, de Zenfolio Blog, Functie-ideeën en neem contact met ons op.

Enkele van de meer urgente onderwerpen waaruit leden kunnen kiezen, zijn veelgestelde vragen (FAQ’s), aan de slag, uw account beheren, foto’s en video’s organiseren, uw website aanpassen, uw werk beschermen en uw werk verkopen.

Klantenservicemedewerkers van Zenfolio zijn beschikbaar om te helpen via e-mails. De follow-uptijden zijn doorgaans vier uur vanaf het moment dat het bericht is verzonden, 365 dagen per jaar.

Het wordt aanbevolen om rechtstreeks contact op te nemen met fotografen via hun startpagina of contactpagina met vragen die niet in het Customer Support Center worden behandeld.

Betaalde Advance-leden hebben toegang tot livechat en telefonische ondersteuning. Andere leden hebben deze optie echter niet zonder hun service te upgraden. Problemen die onmiddellijke aandacht vereisen, krijgen urenlang geen aandacht als een gebruiker betaalt voor een Starter- of Pro-account.

Het bedrijf heeft een Facebook-, Twitter-, Google+ en Instagram-account waarnaar leden ook kunnen verwijzen.

Hoewel op de website niet wordt vermeld dat ondersteuning via sociale media kan worden gegeven, zullen antwoorden op veelgestelde vragen waarschijnlijk op Facebook- en Twitter-berichten verschijnen.

Via deze platforms kunnen leden ook met elkaar communiceren.

Aan de slag met Zenfolio stap voor stap

Jij kan Klik hier om je snel aan te melden.

Dit zal plaatsvinden net nadat je dat hebt gedaan ��

Aan de slag met verkopen met Zenfolio

Verkopen met Zenfolio is gemakkelijker dan u zich had voorgesteld. Alles wordt gedaan via uw accountdashboard.

Van daaruit kunt u de volgende dingen doen:

• Bekijk rapporten
• Verzoeken om uitbetalingen
• Maak nieuwe sjabloonontwerpen
• Bestaande sjabloonontwerpen beheren
• Nieuwe coupons en campagnes toevoegen en beheren
• Nieuwe cadeaubonnen toevoegen en beheren

Met Zenfolio kunt u foto’s afdrukken en verkopen, creditcardbetalingen accepteren, klanten toegang geven tot hun foto’s met een unieke sleutel en pakketten maken.

Het beste van alles is dat u uw eigen prijzen kunt bepalen en een lage transactiekost van 7% kunt betalen, wat minder is dan in het verleden.

Om aan de slag te gaan met verkopen op de site, zijn er enkele stappen die u moet volgen. Zo voegt u leveranciersproducten toe:

1. Vul eerst de informatie over het uitbetalingsprofiel in. Zo weet Zenfolio hoe u het geld dat u verdient met uw fotoverkoop, wilt ontvangen.
2. Maak vervolgens een prijslijst.
3. Neem de producten die u wilt verkopen op in de prijslijst.
4. Bepaal de prijzen voor de producten.
5. Wijs de prijslijst toe aan de galerijen van uw keuze.

Hetzelfde proces geldt voor Self-Fulfilled en Digital Downloads, maar u moet de producten maken vóór de prijslijst en niet andersom.

Starters moeten basislaboratoriumprijzen gebruiken om hun werk te verkopen. Pro- en Advanced-abonnees hebben meer vrijheid door hun eigen prijzen te kunnen bepalen en meer producten te verkopen. Kies Verkopen om toegang te krijgen tot de optie Verkopen.

Het verkoopoverzicht is een blik op het dashboard van alle verkoopfuncties die worden aangeboden via de Zenfolio-website.

Hiermee kunnen leden bestellingen beheren, betalingen bijhouden en promoties maken.

Vergelijk Zenfolio met andere websitebouwers voor fotografie voor gebruik

Als je de andere fotografiebouwers echt wilt vergelijken en opsplitsen in Zenfolio, dan zijn hier twee plekken om dat te doen.

Top Fotografie Website Builders

Vergelijkingstabel voor fotografie website bouwers

Conclusie van Zenfolio Review

Zoals je kunt zien Zenfolio biedt een heleboel functies die kunnen groeien en pronken met uw fotografiebedrijf.

En alle tools om uw werk gemakkelijk te kunnen presenteren en online te verkopen.

Overwegen:

Ga verder en test het om te zien hoe het u kan helpen.

Snelle vraag voor jou?

Heeft u al de kans gehad om Zenfolio te gebruiken? Of heb overwogen om het te gebruiken?

Wat zijn ook uw gedachten over deze Zenfolio-recensie, al het andere dat u zou willen zien?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map