Gids voor applicatie (app) hosting

Gids voor applicatie (app) hosting


Een van de meest veelzijdige en flexibele manieren om een ​​webtoepassing in gebruik te nemen, is door een installatieprogramma voor webtoepassingen met één klik te gebruiken. Softaculous is een krachtig installatieprogramma dat met één klik wordt geleverd 250 gratis app software om uit te kiezen. Softaculous doet al het zware werk om de applicatie aan de praat te krijgen, alle technische taken achter de schermen uit te voeren, zoals het configureren van bestanden, het maken van de databases en het gereed maken van de applicatie voor u.

Softaculous biedt veel verschillende web-apps die u op uw site kunt installeren, waaronder blog platforms (bijv. WordPress) en content management systemen (bijvoorbeeld Joomla), frontend frameworks (bijv. Bootstrap), e-commerce en winkelwagentjes (bijvoorbeeld Magento), wiki’s (bijvoorbeeld MediaWiki), forums (bijv. phpBB) en meer. Hieronder vindt u een lijst met enkele van de meest populaire apps die u met Softaculous kunt maken, voor de volledige lijst ga hier.

De meeste Alle webhosts tegenwoordig zoals GreenGeeks wordt geleverd met Softaculous geïnstalleerd. Dus ga online en meld u vandaag nog aan bij een webhost om uw app aan de gang te krijgen.

Ga naar: WordPress Magento Joomla Drupal PrestaShop Laravel OpenCart Typo3 MediaWiki phpBB

WordPress-logo

WordPress-hosting

WordPress is een van de bekendere app-hostingoplossingen. In feite wordt bijna 20% van alle websites en blogs op internet aangedreven door WordPress. Hiermee kunt u uw eigen website maken en deze een uitstraling geven die er schoon, overzichtelijk en professioneel uitziet. WordPress is gemakkelijk te navigeren voor beginners.

Het aantal gratis plug-ins en thema’s dat kan worden gebruikt, is onoverkomelijk en wordt ondersteund door een wereldwijde gebruikersgemeenschap. Of u nu uw eigen blog of een geheel nieuwe website wilt maken, WordPress is een van de beste platforms om uw project te starten.

Magento-logo

Magento Hosting

Magento kan een echte aanwinst zijn voor diegenen in elk bedrijf met betrekking tot online detailhandel. De app kan eenvoudig worden aangepast aan de manier waarop u uw bedrijf runt en biedt het soort stabiliteit dat u nodig heeft voor de dagelijkse gang van zaken. Momenteel gebruiken meer dan 200.000 online retailers Magento. Dat is een duidelijk bewijs van het gebruiksgemak en de schaalbaarheid van de app.

Als u een nieuwe ondernemer bent, moet u uw reis beginnen met een beproefd en vertrouwd platform. Als je meer ervaring hebt, moet je serieus nadenken over de voordelen van het gebruik van Magento hosting.

Joomla-logo

Joomla Hosting

Joomla is een open source content management systeem (CMS). Hiermee kunt u vrijwel elk aantal gratis plug-ins en thema’s gebruiken. Joomla beheert bijna 2,7 procent van de websites op internet, dus het is behoorlijk populair.

Als u wilt dat uw site toegankelijk is via smartphones, is Joomla een goede manier om te gaan omdat deze mobiel klaar is. Deze app is toegankelijk, dynamisch en gebruiksvriendelijk.

Drupal logo

Drupal Hosting

Het vinden van de juiste oplossing voor uw webbehoeften betekent werken met een app die voldoet aan de bewerkingen die u wilt uitvoeren. Drupal hosting is een door de gemeenschap ondersteund CMS met meer dan een miljoen gebruikers en ontwikkelaars.

Zakelijke professionals die zowel lokale als wereldwijde bedrijven runnen, gebruiken Drupal-hosting voor verschillende doeleinden. De app heeft een toegewijd team van beveiligingsexperts en bevat een groot aantal thema’s, modules en uitbreidingen.

PrestaShop-logo

PrestaShop-hosting

Het bouwen van een online winkel kost tijd, energie en toewijding. Er zijn ook de juiste online tools voor nodig. PrestaShop hosting geeft u de middelen om uw klanten efficiënt en betrouwbaar van dienst te zijn.

Het heeft geavanceerde caching-opties en unieke accountisolatie voor beveiliging. Serviceondersteuning voor PrestaShop omvat continue realtime monitoring.

Laravel-logo

Laravel Hosting

Laravel is een open source PHP-webapp. Het is gratis en is ontworpen voor de ontwikkeling van model-view-controller webapplicaties. Het is een van de meest populaire web-apps onder web-ambachtslieden.

Als u betrokken bent bij een solo- of groepsproject dat zich bezighoudt met webdesign en -ontwikkeling, dan is Laravel wellicht een geschikte cloud-app die u kunt gebruiken.

OpenCart-logo

OpenCart Hosting

De wereld van e-commerce wordt steeds competitiever. Consumenten zijn niet alleen op zoek naar de beste deals voor producten, ze worden ook veeleisender in de service die ze verwachten. OpenCart hosting is een open-source PHP-cart die geschikt is voor een reeks aanpassingen.

Het gebruik van deze app geeft u ook toegang tot een uitgebreide online community die u graag helpt bij het oplossen van problemen. OpenCart-hosting bevat een structuur die het gebruik en de ontwikkeling van een verscheidenheid aan plug-ins, extensies en sjablonen bevordert.

Typo3-logo

Typo3-hosting

Typo3 hosting is een cloud-server die kan worden gebruikt voor vrijwel elke vorm van weboperatie. Of onze interesse nu betrekking heeft op wereldwijde handel of een meer lokale activiteit, Typo3-hosting heeft veel waarde te bieden.

Het ondersteuningscentrum van de helpdesk is solide, met een wachttijd van minder dan vijftien minuten voor ticketreactie. U wordt ook beschermd tegen storingen met een gratis dagelijkse back-up.

MediaWiki-logo

MediaWiki-hosting

Als u op zoek bent naar een website die als bron van informatie, kennis en geïnformeerde analyse zal dienen, dan MediaWiki kan een goede app zijn die u kunt gebruiken. Het gebruikt dezelfde software die de al dominante en immer populaire Wikipedia aandrijft.

MediaWiki stelt je in staat om de inhoud die je erop zet continu te herzien en uit te breiden. De software is eenvoudig te installeren en te upgraden en is al de keuze van duizenden die individuele Wiki-sites beheren.

phpBB-logo

phpBB-hosting

Dit is een van de beste open source softwareoplossingen voor prikborden. Als het je doel is om een ​​online community te bouwen of coördineren voor een specifiek project, phpBB hosting kan u een goede start geven. Deze app is de meest gebruikte in zijn soort.

Het heeft een zeer gedetailleerd administratief paneel dat het u gemakkelijk maakt om het bord aan te passen en te besturen. U zult het ook eenvoudig vinden om op te schalen naarmate meer en meer leden lid worden van uw community.

Haal uw web-app online, meld u aan bij een webhost en start uw app.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map