Kosten voor uw website

Mijn inhoud wordt door lezers ondersteund door geweldige mensen zoals jij. Wat betekent dat ik een commissie kon verdienen. Lees hier meer!


De meeste beslissingen die mensen nemen bij het starten en maken van een website, maken of breken het succes van een website.

Hoewel er manieren zijn om gratis een nieuwe site te starten en te maken, wordt dit niet aanbevolen als de beste manier, omdat dit uw verdienvermogen als maker en webuitgever kan beperken.

Bij het nemen van die eerste beslissingen moeten de kosten als een investering worden beschouwd.

Slimme investeringen doen betekent niet dat u veel geld moet uitgeven om een ​​geweldig resultaat te behalen. Over het algemeen kunt u voor minder dan $ 20 een website starten.

Ben je klaar?

Kies de juiste host

Roze spaarvarken
Ken uw kosten voor uw website

Dit is waar veel mensen eerst struikelen. Er is een verleiding om met een gratis site te beginnen, omdat de kosten van hosting te hoog lijken.

Er zijn verschillende hosts die minder dan $ 8 per maand in rekening brengen voor hosting.

Nu wilt u misschien niet beginnen met goedkope hosting, omdat u er ook voor wilt zorgen dat u een host kiest met ondersteuning en veel opties voor het bouwen van uw site, maar GoDaddy biedt bijvoorbeeld een sitebouwer, domeinnaam, ondersteuning en veel bandbreedte voor minder dan $ 10 per maand.

U hoeft ook niet per jaar te betalen. Bij sommige hosts kunt u per maand of met tussenpozen van drie maanden betalen.

Als je een host kiest, begin dan met het bekijken van enkele van je favoriete sites en blogs? Welke hosts gebruiken ze? Selecteer een host die bij uw prijsklasse past, hulp biedt bij het bouwen van een site en klantenondersteuning.

Maak een Hit Domain Name

De andere fout is om te beginnen met een gratis blogsite waarmee je niet je eigen URL kunt hebben.

Je wilt een eigen plek op internet hebben die helemaal van jou is. Mensen leren je kennen aan de hand van je domeinnaam, dus zorg ervoor dat deze creatief is.

Typische domeinkosten variëren van $ 10 tot meer dan $ 40 voor registratie, afhankelijk van welke domeinprovider u gebruikt en wat is inbegrepen.

In sommige gevallen is privacy en bedrijfsregistratie inbegrepen, waardoor de prijs hoger wordt.

In andere moet u deze afzonderlijk kopen. Het is belangrijk om privéregistratie te krijgen als u een persoonlijke blog start of als u uw informatie niet op een gemakkelijk te vinden locatie wilt hebben.

De meeste privéregistratiediensten kosten ongeveer $ 10.

Ontwerpopties voor site en winkel

Veel hosts bieden een eenvoudige sitebouwer. Dit is belangrijk als u niet veel webdesignervaring of tijd heeft om uw eigen interface te maken.

Er zijn verschillende services waarmee u uw site kunt ontwerpen met behulp van hun services, inclusief het ontwerpen van een online winkel, en vervolgens kunt overzetten naar uw domein.

Het is belangrijk om te beseffen dat sitebouwers vaak maandelijkse kosten hebben, waarvan sommige ook kosten in rekening brengen voor online winkels.

Kies het pakket dat u het juiste aantal opties biedt en dat geen buitensporige kosten heeft voor uw winkel.

De meeste services kunnen variëren van $ 9,95 per maand tot meer dan $ 100. In veel gevallen omvatten deze ook cloudopslag, een geweldige optie als u onderweg werkt.

Al de rest betalen

Veel andere kosten kunnen ook in een website terechtkomen. Als je niet alle content zelf wilt beheren, kun je bloggers inhuren of artikelen kopen.

Als u een ontwerpteam wilt inhuren om uw site te optimaliseren voor zoekmachines, dan kan dat ook extra kosten.

Er zijn echter gratis manieren of bijna gratis manieren om dit te doen. U kunt bijvoorbeeld software en SEO-tools kopen om u te helpen bij het kiezen van de juiste zoekwoorden en om te zien hoe uw site presteert in het zoekmachineverkeer voor een eenmalige aankoopvergoeding.

Als je echter net begint, bekijk dan de alles-in-één opties voor sitebouwers die elke maand tegen een kleine vergoeding sitesjablonen, afbeeldingen, SEO-optimalisatie en nog veel meer aanbieden..

Als u erg zuinig bent, kunt u al deze informatie gratis vinden, inclusief hoe u uw site kunt optimaliseren, inhoud kunt maken, gratis sitebouwers kunt gebruiken en nog veel meer om zo min mogelijk uit te geven.

Vergeet echter niet dat als u van plan bent geld te verdienen met uw site, deze zichzelf en toekomstige upgrades uiteindelijk kan terugbetalen.

De kosten voor het starten van een site hoeven niet hoog te zijn. Een eenvoudige site met een domeinnaam, hosting en de geleverde site kost ongeveer $ 40 aan de lage kant.

Kies verstandig uw opties en zorg ervoor dat u voldoende bandbreedte heeft om het verkeer naar uw site te ondersteunen.

Afbeelding tegoed 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map