Pixpa Review voor 2020 (laten we deze website-builder onderbreken)

Mijn inhoud wordt door lezers ondersteund door geweldige mensen zoals jij. Wat betekent dat ik een commissie kon verdienen. Lees hier meer!


Pixpa Photography Website Builde Review

Heb je zinnen in Google gestoken zoals … …

 • Pixpa recensie
 • Pixpa vs Smugmug
 • Pixpa vs Wix

Als, dus het is logisch voor mij.

Ik bedoel:

Ten slotte:

Een website is een natuurlijke plek voor fotografen om hun werk te demonstreren, nieuwe klanten te vinden en zelfs hun diensten uit te breiden tot onderwijscursussen.

Het vinden van de juiste webbouwer is echter een andere zaak, aangezien velen geavanceerde kennis van webdesign, codering en dergelijke vereisen.

Voor fotografen die van mening zijn dat het inhuren van een professionele webdesigner de enige veilige optie is, is er een populaire webbouwer die perfect geschikt is voor uw behoeften, Pixpa.

Probeer Pixpa helemaal gratis

Ok, laten we aan de slag gaan met deze Pixpa-recensie:

Gebruiksgemak met Pixpa

Wat Pixpa tot een geweldige plek maakt voor fotografen om hun eigen website te bouwen, is het gebruiksgemak.

Dit betekent dat Pixpa u stap voor stap helpt in het proces om een ​​uitstekende website te maken die echt is afgestemd op mensen in de beeldende kunst zoals fotografie, video en illustraties.

Voor fotografen is het gebruiksgemak cruciaal. Niet alleen bij het bouwen van uw website, maar ook bij het toevoegen van nieuwe foto’s die u helpen uw portfolio uit te breiden.

Er zijn veel thema’s waaruit u kunt kiezen, maar het beste is dat u ze snel kunt aanpassen aan uw behoeften, waardoor uw bedrijf zich onderscheidt van andere fotografen.

Dit betekent dat u vanuit het niets een prachtige website kunt bouwen zonder een webdesigner te zijn. En je kunt het er uniek uit laten zien om je te onderscheiden van de concurrentie.

Voor fotografen die tijd nodig hebben om hun bedrijf op te bouwen, hebben toegang tot een eenvoudige, elegante webbouwer hen geholpen om te creëren wat ze willen op een unieke manier zonder het budget te breken.

Hoe prijzen eruit zien voor Pixpa

Er zijn vier pakketten die Pixpa aanbiedt wat betreft het prijsplan. Hoe duurder het abonnement, hoe meer functies u zult ontvangen.

Basis: $ 6 per maand

– Mobiel geoptimaliseerde websites
– 200 Galerijafbeeldingen
– Aanpasbare thema’s
– Onbeperkt, pagina’s, galerijen, & Blog publiceren
– Verbind uw domein
– SSL-beveiliging
– Aangepaste HTML & CSS-bewerking
– 1 GB opslag

Je kunt ook toevoegen eCommerce-galerijen naar uw site, verkoop afbeeldingen als downloads of afdrukken, stel uw eigen prijzen in, maak u geen zorgen over de commissie op de verkoop, bied kortingsbonnen aan, stel uw verzendkosten in & belastingtarieven en biedt automatische uitvoering met printlabs.

Pro: $ 9 per maand

Pro biedt alles wat de Base biedt, maar voegt het volgende toe;
– Onbeperkte galerijafbeeldingen
– 5 GB opslag
– Aankondiging & Mobiele informatiebalk

Biz: $ 15 per maand

Biz biedt alles wat het Pro-pakket biedt en omvat het volgende;
– Auto-Recovery op verlaten wagen
– Afrekenen op domein
– 25 GB opslag

Ultiem: $ 25 per maand

Ultimate biedt alles wat het Biz-pakket biedt en het volgende;
– 1000 GB opslag

Alle pakketten worden geleverd met een gratis proefperiode van 15 dagen en een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bovendien worden alle pakketten ondersteund door een 24/7 klantenservicesysteem.

Probeer Pixpa helemaal gratis

e-commerce via Pixpa

Voor degenen die overwegen een eCommerce-site te bouwen, biedt Pixpa aanzienlijke voordelen.

Hoewel het misschien niet het beste is van alle eCommerce-sites, vooral in vergelijking met plaatsen zoals Shopify, zijn er substantiële functies die Pixpa tot een uitstekende keuze maken, vooral voor degenen die hun foto’s samen met andere digitale producten willen verkopen om hun bedrijf uit te breiden.

Verkoop wat je wilt: terwijl Pixpa meer is gericht op het verkopen van digitale producten, kun je naast je foto’s ook muziek, software, e-books en video’s aanbieden om er maar een paar te noemen..

Alles wat digitaal kan worden verkocht, maakt Pixpa een echte aanrader, maar er is ook ondersteuning voor fysieke producten.

Dit is waar de uitzonderlijke galerijen binnenkomen om u te helpen uw producten te presenteren, die op hun beurt klanten beïnvloeden om ze te kopen.

Dit is geweldig als u afdrukken wilt verkopen, zoals gesigneerde afdrukken van uw foto’s.

Een aspect van eCommerce dat Pixpa bijzonder sterk is, is de verkoop van cursussen, lessen en opdrachten voor fotografie.

Dit maakt het een geweldige bron voor fotografen die les willen geven samen met het verkopen van foto’s.

Het gebruiksgemak in combinatie met de uitstekende verkoopeigenschappen maken Pixpa in dit opzicht een natuurlijke.

Servicebedrijf: als u een plaats nodig heeft om betalingen voor uw werk te innen, is Pixpa wellicht de juiste optie voor u.

Het biedt een solide incassosysteem binnen een eenvoudig te bouwen website. Voor freelance fotografen is dit iets om over na te denken.

Algemene kenmerken

Het primaire ontwerp van de Pixpa Website Builder is gericht op de creatieve kunsten en beroepen, zoals fotografie.

In die zin is Pixpa niet zoals veel andere sitebouwers in die zin dat het enigszins beperkt is tot creatieve individuen, maar meestal op een goede manier.

Het algehele ontwerp is voor degenen die een beperkt budget hebben en een online portfolio voor hun werk moeten maken.

U kunt kiezen uit verschillende thema’s, waarvan er vele strak en modern zijn, en de tools krijgen die nodig zijn om een ​​aantrekkelijke, functionele site te maken.

Voor fotografen die bedreven zijn in webbouw, biedt Pixpa een uitstekende manier om extra geld te verdienen door websites te bouwen voor uw klanten.

Hoewel beperkt in omvang, kunt u nog steeds een uitstekende website maken die is gericht op e-commerce en beeldende kunst met de tools die aanwezig zijn.

Enkele van de interessantere algemene functies die Pixpa biedt, zijn de volgende.

– Responsief ontwerp: thema’s werken op elk scherm
– Grote verscheidenheid aan thema’s
– Sleep & Drop Interface: geen codering vereist
Onbeperkte Bandbreedte
– Verbind uw eigen domein
– Geïntegreerde blog: snel en eenvoudig artikelen, foto’s en video’s publiceren
– Google Analytics: onderzoek webverkeer, demografische gegevens en interesses
– eCommerce met Fotomoto

Nadelen van het gebruik van Pixpa

Voor alle voordelen van de Pixpa-websitebouwer zijn er enkele merkwaardige problemen met dit product die bijna intuïtief zijn voor het doel ervan omdat het gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken is.

Beperkingen op goedkoopste optie

Pixpa heeft verschillende optieniveaus voor verschillende prijzen.

Hoewel verwacht mag worden dat de goedkoopste de minste functies heeft, is het zo beperkend om het voor veel videomakers bijna onbruikbaar te maken.

Voor velen vraagt ​​u zich misschien af ​​waarom deze optie zelfs bestaat, gezien de sterke beperkingen.

Je kunt gewoon beter af met een van de duurdere niveaus en vanaf daar werken.

Geen publicatie tijdens proefperiode

Gezien hoe belangrijk de publicatiefunctie is voor het Pixpa-systeem, is het onvermogen om tijdens de proefperiode te publiceren een andere ergernis.

Waarom u niet kunt publiceren, is niet helemaal duidelijk, maar dit is een beperking die op een gegeven moment moet worden gecorrigeerd.

Fotogalerijbeperking

Als u meerdere fotogalerijen heeft gemaakt, kunt u dezelfde foto’s niet gebruiken, tenzij u ze opnieuw laadt.

Dit heeft weinig zin, aangezien u in staat zou moeten zijn om reeds geladen foto’s te verplaatsen of te kopiëren en te plakken, wat tijd bespaart.

Als u in plaats daarvan een nieuwe galerij maakt en een of meer foto’s in andere galerijen wilt gebruiken, moet u ze opnieuw laden alsof ze niet al op de site staan.

Voor sommigen is dit misschien geen probleem, maar vooral voor veel fotografen kan het steeds opnieuw tijdrovend zijn om steeds opnieuw te moeten laden.

Een ander gerelateerd probleem is de moeilijkheid om demofoto’s te verwijderen.

Waarom dit meer een probleem zou moeten zijn, is nogal merkwaardig, maar het lijkt een eigenaardigheid in het systeem.

Wees niet verbaasd als Pixpa dit probleem snel oplost gezien zijn eenvoud en ergernis, maar het is nogal interessant dat het wel bestaat.

Probeer Pixpa helemaal gratis

Voordelen van het gebruik van Pixpa

Gezien enkele van de problemen met Pixpa, zijn er veel meer voordelen die in grote mate opwegen tegen de problemen in verband met deze webbouwer.

Makkelijk te gebruiken

Het beste voordeel voor het gebruik van Pixpa is ongetwijfeld het gebruiksgemak.

Vanaf de eerste keer dat u begint met het samenstellen van uw site tot de laatste hand, is dit een intuïtief webdesignsysteem dat u bijna door het proces leidt.

Voor beginners is dit de perfecte manier om je eerste website te starten. En zelfs ervaren webdesigners zullen voordelen ondervinden bij het gebruik van Pixpa voor sommige van hun klanten.

Uitstekende klantenservice

Pixpa heeft de nadruk gelegd op het bieden van solide klantenondersteuning, wat op zijn beurt heeft bijgedragen aan het vergroten van hun reputatie.

De voordelen beginnen met de mogelijkheid om op meerdere manieren contact op te nemen met Pixpa en snel een vertegenwoordiger te krijgen die uw vragen kan beantwoorden.

Het is niet perfect en soms moet je wachten, maar over het algemeen biedt Pixpa een van de betere klantondersteuningssystemen voor degenen die een webbuildingservice gebruiken.

Originele app-galerijen

De app-galerijen zijn zeker indrukwekkend en ze helpen een site te scheiden die met Pixpa is gebouwd in vergelijking met de meeste andere.

In combinatie met het gebruiksgemak is het creëren van nieuwe galerijen niet alleen eenvoudig, maar ook leuk.

Dit helpt uw ​​werk op te vallen en zorgt ook voor een betere bezoekerservaring.

Aanpassing van het navigatiemenu

Een andere handige functie is de uitstekende aanpassing van navigatiemenu’s, wat betekent dat u de bezoekerservaring naar wens kunt vormgeven.

Voor webontwerpers is deze functie behoorlijk aantrekkelijk omdat u verschillende sites kunt aanpassen aan de behoeften van uw klanten.

Maar zelfs als u maar één site maakt, is de mogelijkheid om het navigatiemenu aan te passen een krachtig hulpmiddel.

Veelgestelde vragen over Pixpa

Kan ik mijn account op elk moment annuleren??

U kunt uw account op elk moment annuleren zonder vragen te stellen.

Biedt Pixpa een SSL-certificaat

Ja, alle Pixpa-websites zijn nu beveiligd met SSL’s.

Zijn er kortingsplannen voor studenten?

Pixpa biedt Flat 50% korting op betaalde abonnementen aan studenten en docenten die momenteel een creatieve discipline bestuderen.

Waar wordt mijn site gehost?

Uw Pixpa-website wordt gehost op onze volledig beheerde cloudhosting. U hoeft geen andere hostingservice afzonderlijk aan te schaffen / voort te zetten.

{
"@context": "https://schema.org",
"@type": "FAQPagina",
"mainEntity": [
{
"@type": "Vraag",
"naam": "Kan ik mijn account op elk moment annuleren??",
"geaccepteerd Antwoord": {
"@type": "Antwoord",
"tekst": "U kunt uw account op elk moment annuleren zonder vragen te stellen."
}
}
, {
"@type": "Vraag",
"naam": "Biedt Pixpa een SSL-certificaat",
"geaccepteerd Antwoord": {
"@type": "Antwoord",
"tekst": "Ja, alle Pixpa-websites zijn nu beveiligd met SSL’s."
}
}
, {
"@type": "Vraag",
"naam": "Zijn er kortingsplannen voor studenten?",
"geaccepteerd Antwoord": {
"@type": "Antwoord",
"tekst": "Pixpa biedt Flat 50% korting op betaalde abonnementen aan studenten en docenten die momenteel een creatieve discipline bestuderen."
}
}
, {
"@type": "Vraag",
"naam": "Waar wordt mijn site gehost?",
"geaccepteerd Antwoord": {
"@type": "Antwoord",
"tekst": "Uw Pixpa-website wordt gehost op onze volledig beheerde cloudhosting. U hoeft geen andere hostingservice afzonderlijk aan te schaffen / voort te zetten."
}
}
]
}

Mijn conclusie over Pixpa

Conclusie is een eenvoudig te gebruiken websitebouwer voor fotografie.

Aangenaam en eenvoudig te gebruiken wat veel mensen in het algemeen nodig hebben.

De sleutel is om het uit te testen en een idee te krijgen van hoe het is.

Als je vragen hebt, stuur me een bericht.

PS:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map