Waarom u een veilige website nodig heeft

Mijn inhoud wordt door lezers ondersteund door geweldige mensen zoals jij. Wat betekent dat ik een commissie kon verdienen. Lees hier meer!


Gesloten deur
Bescherm uw website

Website deal in alle soorten verkeer. Of je nu duizenden lezers per dag hebt, een paar klanten of bezoekers
op zoek naar informatie, moeten ze zich veilig voelen tijdens het browsen en interactie met uw website. Het online succes van een site is direct gerelateerd ontwerp, beveiliging en functie.

Cybercriminaliteit is een internationaal probleem geworden en het kan de reputatie van een bedrijf ernstig schaden als er gegevens in gevaar worden gebracht. Deze risico’s worden drastisch verminderd wanneer u een veilige en beveiligde site heeft. Er zijn verschillende manieren waarop u uw website kunt beveiligen om aanvallen en datacompromissen te voorkomen.

Voor welke bedreigingen is cyberbeveiliging vereist

Cyberaanvallen zijn de ergste vormen van aanvallen omdat ze de informatie op uw site infiltreren en een verscheidenheid aan risico’s voor uw klanten kunnen opleveren. Ze kunnen persoonlijke informatie doorgeven aan gewetenloze partijen, of ze kunnen vatbaar zijn voor malware die op uw site is geïnstalleerd en naar hun computer wordt gedownload.

Ze kunnen ook SEO-ranglijsten vernietigen en illegale inhoud aan uw gebruikers adverteren, zoals virussen of bepaalde soorten pornografie. Het is absoluut noodzakelijk dat u deze bedreigingen herkent en maatregelen neemt om te voorkomen dat iemand uw website infiltreert en het overneemt.

Waar te beginnen met websitebeveiliging

Er zijn een paar dingen die u kunt doen om uw computer veiliger te maken. Ten eerste kun je de nieuwste versies en updates van WordPress, antivirussen en Windows downloaden. Uw serverbesturingssysteem moet zoveel mogelijk worden bijgewerkt en u moet ook alle software op uw site bijwerken, zoals contentbeheersystemen of forums. Hackers zoeken naar beveiligingslekken om te profiteren.

Als u een oplossing voor beheerde hosting gebruikt, is een groot deel hiervan al voor u gedaan, maar als u software van derden op uw site hebt geïnstalleerd, moet u alle beveiligingspatches lezen en toepassen.

Open source scripts zoals Drupal, Joomla, Magento en WordPress zijn krachtig en worden continu bijgewerkt. Ze hebben ook tonnen steun achter de rug. U hoeft niet ten prooi te vallen omdat uw site ook slecht is geschreven. Bovendien hoeft u niet helemaal opnieuw te bouwen. In plaats daarvan kunt u al geteste en uitgevoerde scripts gebruiken en deze naar wens aanpassen.

Hoe sterk is uw wachtwoord

Wachtwoorden zijn zo oud als internet en hackers hebben databases vol met de meest voorkomende. Het is roekeloos om ‘unicorn123’ te gebruiken omdat het ‘wachtwoord123’ is, omdat er crackers zijn die in wachtwoorden naar één woordstring zoeken. Wachtwoorden mogen geen dingen weergeven die je leuk vindt of feiten over jou, zoals je verjaardag of straat waar je bent opgegroeid.

Ze zijn bedoeld om dingen veilig te houden, daarom heeft uw website een hoog beveiligingswachtwoord nodig. Gebruik altijd een combinatie van cijfers, alfabetten en speciale tekens om een ​​wachtwoord te maken en alle wachtwoorden moeten minimaal 10 tekens lang zijn. KeePass is een wachtwoordgenerator met een reputatie voor het maken van moeilijk te kraken wachtwoorden.

Hoe u de e-mail van uw site kunt beveiligen

Er zijn een paar verschillende dingen waar u rekening mee moet houden bij e-mailadressen. Ten eerste wilt u het e-mailadres van de beheerder niet in het openbaar. Dit is de e-mail die wordt gebruikt om in te loggen op uw webserver, database of CMS en mag nergens op uw site worden weergegeven.

Voor uw contactpagina moet u een heel ander e-mailadres gebruiken. Hackers gebruiken vaak phishing-e-mails vermomd als gerenommeerde bedrijven om toegang te krijgen tot uw site en springen op een openbaar weergegeven e-mailadres op uw website.

Enkele andere belangrijke punten

* Bovendien moet u SSL gebruiken om e-mails te verzenden. Als u constant gevoelige informatie e-mailt, moet u sowieso SSL hebben.

* Het is een goed idee om ook SSL-certificaten op uw site te installeren, omdat dit bevordert dat u een veilige website heeft.

* Er zijn verschillende dingen die u kunt doen om de beveiliging op uw site te verbeteren. Dit zijn enkele van de basisprincipes die een betere manier creëren om uw informatie veilig te houden en uw bezoekers te beschermen.

Afbeelding tegoed: Alexandre Dulaunoy

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map