Hoe u uw WordPress-website gratis kunt verhogen met SumoMe

Wist je dat er een is gratis pakket tools die u aan uw WordPress-website kunt toevoegen om er een verkeersgenererende marketingmachine van te maken? Door een of meer van de tools uit deze collectie te installeren, kunt u uw website niet alleen beter maken in het verzamelen van e-mailadressen, maar ook effectiever in het genereren van leads en sociale shares.


Niet alleen dat, maar de andere tools in dit pakket geven u ook de mogelijkheid om een ​​beter inzicht te krijgen in hoe uw bezoekers hebben interactie met uw website en de inhoud ervan. Via deze tools kunt u achterhalen waar uw bezoekers op uw website klikken en ook hoe ver ze door uw pagina’s scrollen.

Als het idee van het optimaliseren en upgraden van uw WordPress-website om meer bezoekers krijgen en de conversieratio’s te verbeteren, dan de SumoMe reeks tools kan precies zijn wat u zoekt.

sumome

Als je meer wilt weten over deze plug-in en welke van de add-ons je zeker op je website moet gebruiken, lees dan verder voor onze gids voor SumoMe voor WordPress.

SumoMe: de hoogtepunten

Hoewel SumoMe en zijn tools op elke website kunnen worden gebruikt, hebben WordPress-gebruikers vooral geluk omdat ze dat eenvoudig kunnen installeer de gratis kernplug-in, activeer vervolgens de individuele apps of modules die ze willen gebruiken.

De apps of tools die deel uitmaken van het SumoMe-pakket worden voortdurend bijgewerkt en aangevuld. Op het moment van schrijven zijn er echter negen gratis opties om uit te kiezen, inclusief:

 • List Builder: pop-up aanmeldingsformulier voor e-mail
 • Scroll Box: inschuif e-mailformulier
 • Smart Bar: koptekstbanner met optioneel e-mailaanmeldingsformulier
 • Delen: knoppen voor het delen van sociale media
 • Image Sharer: beeldspecifieke knoppen voor sociaal delen
 • Markeerstift: maak deelbare tekstcitaten
 • Content Analytics: bekijk hoe ver lezers door pagina’s scrollen
 • Heatmaps: bekijk in realtime waar bezoekers klikken
 • Contactformulier: verzamel berichten van lezers met ingebouwde spambeveiliging

De hoogtepunten van SumoMe zijn de groeihulpmiddelen voor e-mailnieuwsbrieven. Dit omvat de List Builder- en Scroll Box-apps. Deze tools zijn elders te vinden, maar vaak in dure premium plug-ins zoals OptinMonster. Dit maakt SumoMe en de mogelijkheid om een ​​pop-up lightbox of inschrijfformulieren voor e-mail aan uw website toe te voegen gratis erg aantrekkelijk.

SumoMe List Builder

De e-mail pop-up formuliertriggers zijn zeer geavanceerd, wat geweldig is. Dit betekent dat, afhankelijk van de door u gekozen instellingen, de formulieren pas op het perfecte moment worden weergegeven. Dit resulteert in het helpen om het hoogste aantal aanmeldingen van uw lezers te krijgen, zonder ze daarbij te irriteren.

Als u uw e-maillijst wilt uitbreiden en van uw eenmalige bezoekers abonnees wilt maken waarmee u op elk moment contact kunt opnemen, is de List Builder-module een effectieve en gratis manier om pop-up opt-in formulieren toe te voegen naar een WordPress-website.

Hoewel het uitbreiden van uw lijst met e-mailabonnees belangrijk is, moet u ervoor zorgen dat uw website werkt als een effectieve doelomzettende machine is misschien nog wel belangrijker. Dit maakt de apps Content Analytics en Heat Maps ook erg aantrekkelijk.

SumoMe Content Analytics toevoegen

De Content Analytics-app laat het je precies zien hoe ver uw bezoekers scrollen onderaan elke pagina op uw website. Hoewel u misschien zou denken dat uw bezoekers elk woord van uw artikelen lezen, is de kans groot dat een aanzienlijk aantal van hen uw pagina’s verlaat voordat ze het einde bereiken – hoe goed ze ook zijn geschreven.

Weten waar de meeste bezoekers naar uw pagina’s voorlezen, is erg belangrijk. Gewapend met deze informatie kun je dan plaats uw oproepen tot acties op de locaties die de meeste views krijgen, terwijl u uw bezoekers nog steeds de mogelijkheid biedt om uw inhoud te lezen voordat ze een voorstel krijgen – of dat nu een link is om uw product te kopen, zich te abonneren op uw services of een andere actie.

SumoMe Heatmaps toevoegen

De Heat Maps-app geeft je vergelijkbare informatie om te gebruiken om uw website te optimaliseren. Door eenvoudig te kunnen zien op welke links uw bezoekers klikken en welke niet, kunt u het aantal bezoekers dat op uw belangrijkste pagina’s terechtkomt vergroten door de nodige wijzigingen aan te brengen.

Bovendien is het bij het gebruik van Heat Mapping-tools altijd interessant om te ontdekken op welke pagina-elementen uw bezoekers klikken en geen links zijn. Door links toe te voegen naar de gebieden waarop wordt geklikt, kunt u gemakkelijk meer van uw bezoekers omleiden naar de pagina’s waarnaar ze op zoek zijn.

Aan de slag met SumoMe

De gratis plug-in kan rechtstreeks vanaf uw website worden geïnstalleerd. Zodra het eenmaal is geactiveerd, moet u uw site registreren om uw gratis account te claimen – gelukkig kost dit slechts een paar klikken en minuten van uw tijd.

SumoMe plug-in toevoegen

Nu, vanaf de voorkant van uw website, kunt u dat doen klik op het zwevende pictogram om de apps of modules te bekijken die voor u beschikbaar zijn. In de Sumo Store zijn de apps ingedeeld naar type, inclusief zowel de gratis als premium opties.

SumoMe Store

Je kunt dan kiezen welke apps moeten worden ingeschakeld op uw website. Daarna hebt u toegang tot de aanpassingsopties om de app voor uw website te configureren.

Premium opties

Hoewel SumoMe een indrukwekkende set gratis tools bevat die de hoeveelheid verkeer die uw website ontvangt kan verhogen en uw e-maillijst kan vergroten, zijn er ook een paar premium-upgrades beschikbaar.

Hoewel dit optionele extra’s zijn, is de SumoMe Starter-upgrade het overwegen waard. Dit komt omdat het u de mogelijkheid geeft het verbergen van het zwevende pictogram voor uw bezoekers. Deze maandelijkse vergoeding van $ 10 geeft u ook toegang tot premium e-mailondersteuning, mocht u ooit hulp nodig hebben bij uw website.

Zodra de plug-in zichzelf heeft bewezen en u heeft geholpen uw lijst te laten groeien of meer omzet te genereren, kunt u overwegen om te upgraden naar de premium-opties.

Conclusie

De SumoMe-apps zijn naar verluidt gebruikt op meer dan 2 miljoen websites, waaronder enkele bekende namen, zoals Airbnb en Social Media Examiner.

Dit betekent niet alleen dat het zeer onwaarschijnlijk is dat dit product zal verdwijnen, maar ook dat de ontwikkelaars enorme hoeveelheden gegevens kunnen verzamelen over hoe de apps worden gebruikt. Dit vertelt hen welke vormontwerpen en knopconfiguraties resulteren in de hoogste conversieratio’s. Met deze informatie kunnen de ontwikkelaars hun apps blijven aanpassen om u te helpen betere resultaten te behalen.

Als u op zoek bent naar een manier om gratis high-converting opt-in formulieren voor e-mail aan uw website toe te voegen, dan is de SumoMe-suite van apps een krachtige optie die steeds nuttiger wordt naarmate de tijd verstrijkt.

Lees vandaag meer over SumoMe

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map