MDDHosting Review en vergelijking


MDDHosting is een kleiner webhostingbedrijf gevestigd in Mooresville, Indiana, met een hostingcentrum in Denver, Colorado.

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de manier waarop webpagina’s op internet worden behandeld, bieden webhostingbedrijven zoals MDDHosting de technologie en technische knowhow die nodig zijn om uw informatie en bedrijf met internet te verbinden. Gebruikers kopen service, schijfruimte en technologie van het webhostingbedrijf om hun website op een server te houden en via internet te leveren.

Met zoveel webhostingbedrijven die er zijn, kan het moeilijk zijn om het juiste bedrijf voor uw behoeften te vinden. Zelfs het aanbod van prijzen en functies kan variëren, waardoor het moeilijk is om te weten of u met het juiste bedrijf voor u werkt.

Als een kleiner hostingbedrijf dat trots is op transparantie en verbinding met klanten, lijken ze een goede optie voor bloggers en bedrijven die een kleinere website nodig hebben, maar voldoen de functies aan de belofte?

MDDHosting

Laten we eens kijken wat MDDHosting te bieden heeft.

Wat MDDHosting uniek maakt?

Met een focus op klantenservice en het leveren van een persoonlijk tintje aan klanten, zijn veel van de functies en tools van MDDHosting gericht op klanten die iets meer willen van hun webhostingprovider.

Laten we eens kijken naar enkele van de functies en opties die MDDHosting uniek maken.

1. Aanpasbare hostingplannen

MDDHosting-website

Veel webhostingproviders bieden strikte opties voor hun hostingplannen. Er zijn niveaus waaruit u kunt kiezen, met een reeks prijzen, mogelijkheden en functies. Voor klanten die iets nodig hebben dat tussen de verschillende niveaus valt, is er niet veel keuze.

Met MDDHosting kunt u uw hostingpakket aanpassen aan uw exacte behoeften, inclusief shared hosting-oplossingen. Opties beginnen al vanaf ½ CPU-cores, een enkel domein en slechts 10 gigabyte aan bandbreedte per maand. Aangezien u ruimte deelt met andere bedrijven, staan ​​de meeste shared hostingservices dit niveau van aanpassing niet toe. Dit zorgt ervoor dat u krijgt wat u nodig heeft, zonder te betalen voor functies die u niet heeft.

Zelfs de VPS (virtual private server) bevat aanpassingsmogelijkheden. MDDHosting omvat standaard VPS-hosting, evenals premium cloud hosting-opties. Het aanpassen van uw pakket is net zo eenvoudig als het gebruik van een schuifbalk. U kunt de server snel ontwerpen volgens uw veeleisende specificaties.

2. SeRver-specificaties

CloudLinux-site

Veel bedrijven houden hun hardwarespecificaties zo ver mogelijk verwijderd van potentiële klanten. MDDHosting gaat tot het uiterste en neemt zelfs foto’s van hun servers in Denver op hun website op. Alle servers gebruiken een 48 Core of hogere CPU en minimaal 256 GB RAM.

MDDHosting gebruikt Solid State Drives (SSD) voor hun LiteSpeed ​​en ClouldLinux powered servicer. Ze bieden dubbele redundante 10 GBPS-verbindingen met internet. De servers zijn geüpgraded naar een zeer beschikbaar, gedistribueerd en zelfherstellend SSD-opslagruimtenetwerk met StorPool, een blokopslagoplossing die gespecialiseerd is in cloudgebaseerde systemen. Volgens MDDHosting levert dit systeem een ​​toename van 900% in I / O-bewerkingen per seconde en een toename van 1200% van de totale bandbreedte. Het systeem zou volgens hen aanzienlijk hogere prestaties en betrouwbaarheid bieden.

MDDHosting biedt goedkope maar extreem snelle en betrouwbare webhosting op geavanceerde servers. Ze hebben tijd, geld en aandacht besteed aan de technologische middelen die ze gebruiken, en dat is te zien.

3. Website-back-ups

Maak een back-up

MDDHosting biedt een handmatige volledige back-up van de back-upsectie op uw cPanel (een op Linux gebaseerde grafische interface om uw website te beheren). Een volledige back-up bevat uw FTP- en e-mailinstellingen, uw database en website. Evenzo kunt u uw website herstellen met behulp van het cPanel.

4. Het opzetten en ontwerpen van een website

SitePad-website

MDDHosting gebruikt SitePad, een tool voor het bouwen van websites met meer dan 300 verschillende thema’s om uit te kiezen. SitePad bevat meer dan 40 populaire drag-and-drop-widgets die u op uw site kunt gebruiken, waaronder schuifregelaars, rich text, afbeeldingen, video, audio, sociale media, Google Maps en contactformulieren. U kunt ook pagina’s bouwen in SitePad en deze vervolgens automatisch op uw site publiceren. Alle thema’s in SitePad reageren op mobiele apparaten.

SitePad is een geweldige optie voor bedrijven en gebruikers die al een site hebben en die pagina’s willen toevoegen of bijwerken. Voor gebruikers die vanaf het begin een nieuwe site willen bouwen, kunnen de sjablonen en het gebrek aan widgets en apps een probleem zijn.

5. E-mailondersteuning via MDDHosting

Hand die op laptop werkt

MDDHosting ondersteunt e-mail. U kunt een e-mailaccount maken met uw cPanel via MDDHosting. Tegen een extra vergoeding kunt u een e-mailfilter, SpamExperts, kopen om malware, spam en virussen te blokkeren. U kunt de e-mail bekijken met SpamPanel, zodat u toegang heeft tot e-mail die eerder door het filter in quarantaine was geplaatst.

6. Site beveiliging

Slot

Sitebeveiliging met MDDHosting wordt tegen een kleine vergoeding afgehandeld met SiteLock. SiteLock biedt dagelijkse malwarescans op kwetsbaarheden van de site en gevaarlijke code. De service verwijdert automatisch de bedreigingen die op uw site worden gevonden. SiteLock wordt automatisch ingesteld en biedt onmiddellijke bescherming zonder installatie.

SiteLock biedt ook TrueShield, een firewall voor webtoepassingen, als extra bescherming. MDDHosting biedt ook (tegen extra kosten) SiteLock Emergency Response, dat noodhulp biedt om een ​​gehackte site te herstellen.

7. Andere functies

Andere functies in pc's

Naast webhosting biedt MDDHosting ook premium cloud hosting voor bedrijven.

Met premium cloud hosting kunnen bedrijven on-site servers vervangen door een cloud server via MDDHosting. Cloudservers zijn zeer beschikbaar, fouttolerant en uiterst schaalbaar, waardoor ze een uitstekende oplossing zijn voor groeiende bedrijven.

Met MDDHosting heb je toegang tot onbeperkte SSD-schijfruimte en gegevensoverdracht. Het vergroten van de kracht van uw cloud server is eenvoudig. Opties beginnen bij 2 CPU-kernen en 2 GB RAM en gaan helemaal door tot een 16 CPU-kernsysteem met 16 GB RAM.

Prijsstelling voor MDDHosting

MDDHosting Plan

MDDHosting-abonnementen zijn uiterst configureerbaar en het bedrijf biedt kortingsbonnen die kunnen worden gebruikt om de aankoopkosten te verlagen. Prijzen zijn schaalbaar, afhankelijk van de functies die u wilt en de vereisten die u heeft. We kijken naar de basisprijs voor typische abonnementen en aanvullende opties.

De prijzen voor Shared Hosting-abonnementen omvatten:

 • Aanpasbaar: $ 3,00 / maand voor ½ CPU Core en 1 GB RAM. Je hebt ook 1 domein, 1 GB SSD-opslag, 10 GB bandbreedte en 5 MySQL-databases.

 • Premie: $ 24,25 / maand voor 2 CPU-kernen en 2 GB RAM. Je hebt ook onbeperkte domeinen, onbeperkte SSD-opslag, onbeperkte bandbreedte en onbeperkte MySQL-databases.

 • Elk van deze plannen kan worden opgeschaald met meer kracht. Nogmaals, een kracht van MDDHosting is de mogelijkheid om de webhostingservice aan uw behoeften aan te passen.

 • Naast shared hosting voor een website, bevat MDDHosting ook premium cloud hosting. Er zijn verschillende niveaus voor cloudhosting. We laten er hier vier zien.
 • PR2: $ 25,00 / maand voor 2 CPU-cores en 2 GB RAM. Bevat ook onbeperkte SSD-schijfruimte en bandbreedte.
 • PR8: $ 100,00 / maand voor 8 CPU-kernen en 8 GB RAM. Bevat ook onbeperkte SSD-schijfruimte en bandbreedte.
 • PR12: $ 150,00 / maand voor 12 CPU-kernen en 12 GB RAM. Bevat ook onbeperkte SSD-schijfruimte en bandbreedte.
 • PR16: $ 200,00 / maand voor 16 CPU-cores en 16 GB RAM. Bevat ook onbeperkte SSD-schijfruimte en bandbreedte.
 • MDDHosting biedt verschillende prijsniveaus voor het hosten van resellersites. Resellers gebruiken MDDHosting om een ​​website te hosten die door de reseller wordt verkocht. Alle reselleraccounts bevatten Softaculous voor het downloaden en beheren van widgets, evenals SitePad-sitebouwer en onbeperkte bandbreedte:
 • Reseller Basic: $ 24,50 / maand voor maximaal 50 cPanel-accounts en 50 GB schijfruimte.
 • Reseller tussenpersoon: $ 49,50 / maand voor maximaal 100 cPanel-accounts en 100 GB schijfruimte.
 • Reseller Advanced: $ 74,50 / maand voor maximaal 150 cPanel-accounts en 500 GB schijfruimte.
 • MDDHosting biedt Virtual Private Servers (VPS). Alle lagen bevatten cPanel-beheer, volledige root-toegang en gratis installatie.
 • VZ 2G: $ 99,95 / maand voor 100 GB opslag, 1 TB gegevensoverdracht, 2 CPU-cores en 2 GB RAM.
 • VZ 4G: $ 179,95 / maand voor 200 GB opslag, 3 TB gegevensoverdracht, 4 CPU-cores en 4 GB RAM.
 • VZ 6G: $ 249,95 / maand voor 300 GB opslag, 5 TB data-overdracht, 6 CPU-cores en 6 GB RAM.
 • MDDHosting biedt verschillende niveaus van SiteLock-beveiliging, zodat klanten het plan kunnen kiezen dat bij hen past.
 • Vind: $ 24,99 / jaar voor het scannen van uw site op malware. Bevat maximaal 25 pagina’s.
 • Repareren: $ 99,99 / jaar (of $ 14,99 / maand) voor het automatisch vinden en verwijderen van schadelijke code. Bevat maximaal 500 pagina’s.
 • Verdedigen: $ 299,99 / jaar (of $ 49,99 / maand) voor het vinden, oplossen en voorkomen van bedreigingen met websiteversnelling. Bevat maximaal 500 pagina’s.
 • MDDHosting verkoopt verschillende SSL-certificaten voor extra bescherming op uw site. Deze omvatten:
 • RapidSSL: $ 35,00 / jaar met een 256-bits coderingssterkte
 • GeoTrust QuickSSL: $ 125,00 / jaar voor een volledig gekwalificeerde domeinnaam, met dynamische site-afdichting en onbeperkte serverlicenties.
 • GeoTrust True BusinessID met EV $ 179,00 / jaar. Certificaat biedt de hoogste beveiliging, een dynamisch site-zegel en onbeperkte serverlicenties.
 • MDDHosting biedt ook filtering van e-mailspam.
 • E-mail filteren: $ 2,99 / maand per domein voor de spamfilterservice van SpamExperts.

Publieke perceptie van MDDHosting

Mensen lopen

Er zijn veel mensen die dol zijn op MDDHosting en alles waar ze voor staan.

Velen houden van de goedkope snelheid en betrouwbaarheid die u van MDDHosting krijgt. Het is gebaseerd op een stabiel systeem met een high-end datacenter en klanten hebben het gevoel dat het te zien is in de uptime en betrouwbaarheid. Ze krijgen een high-end systeem zonder de high-end prijs.

Anderen houden van de aanpasbare service en prijzen via MDDHosting. Met extreem laag geprijsde aanbiedingen die gemakkelijk kunnen worden opgeschaald, vinden recensenten dat ze nooit meer betalen dan nodig is voor webhosting. Transparantie in hun diensten en apparatuur is een ander vaak genoemd voordeel van MDDHosting.

Ondanks deze voordelen hebben anderen het gevoel dat MDDHosting een klein bedrijf is dat worstelt met veel van de problemen die een klein bedrijf heeft. Dit omvat een gebrek aan klantenondersteuning. Sommige klanten klagen dat het dagen kan duren om een ​​antwoord te krijgen als er een probleem optreedt. Met zulke krappe vensters voor elke aanpasbare laag, is het overschrijden van limieten eenvoudig, vooral voor groeiende bedrijven, wat kan leiden tot klachten over prijzen. Anderen hebben last van de professionaliteit van een deel van het ondersteuningsteam wanneer zich problemen voordoen.

Hoe MDDHosting zich verhoudt tot de markt

Vrouw met dollar

In vergelijking met andere webhostingservices is MDDHosting een kleiner bedrijf en dat is op een aantal manieren te zien.

MDDHosting beschikt niet over de middelen van grotere concurrenten. Ze bieden geen speciale servers en bieden geen echte 24/7 live ondersteuning, hoewel ze beloven zo snel mogelijk te reageren via hun ticketingsysteem. Er zullen klanten blijven wachten wanneer ze een vraag moeten beantwoorden of een probleem zich voordoet.

Er is geen training zoals bij andere webhostingproviders en er is minder ondersteuning voor apps van derden. Veel van de services en functies, zoals de migratie van websites, missen details.

Maar MDDHosting weet te spelen met hun sterke punten in de diensten die ze aanbieden. Ze zijn een kleiner bedrijf en veel klanten kennen en werken regelmatig samen met de eigenaar van het bedrijf. Sommige klanten praten over het opnemen van de telefoon om rechtstreeks met hem te praten.

MDDHosting heeft niets te verbergen. Ze vertellen mensen precies welke apparatuur en technologie ze aanbieden en ze nemen zelfs foto’s van hun serverfaciliteit op hun website op. Ze zijn trots op hoe transparant ze zijn als bedrijf, en dat blijkt.

Weinig andere bedrijven bieden de aanpasbare opties die u heeft met MDDHosting. Als u precies weet wat u wilt en nodig heeft, kunt u er zeker van zijn dat u dat krijgt met MDDHosting.

Wat we van MDDHosting vinden

Iemand die op de laptop werkt

MDDHosting is een kleiner bedrijf en er zijn enkele problemen die we hebben gezien bij het gebruik van een kleinere, particuliere webhostingprovider. Een persoonlijk tintje hebben bij elke interactie is geweldig voor sommige mensen, maar wanneer het systeem in de problemen komt en je de middelen en ondersteuning van een veel groter bedrijf nodig hebt, zul je het niet hebben met MDDHosting.

Maar als u zich geen zorgen maakt over het werken met een kleiner bedrijf, biedt MDDHosting wel een stabiel systeem en een positieve ervaring voor de meeste klanten. Ze zijn misschien klein, maar ze hebben de middelen beschikbaar voor groter werk en bedrijven die klaar zijn om op te schalen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map