Op zoek naar een krachtige gratis WordPress Website Builder? Probeer lagen

Als het gaat om tools waarmee niet-ontwikkelaars het uiterlijk van hun website kunnen aanpassen, hebben WordPress-gebruikers keuze te over. Er zijn talloze plug-ins en thema’s beschikbaar waarmee u bijna elk aspect van uw website kunt aanpassen. Layers is de nieuwste WordPress-sitebouwer in de buurt en het is 100% gratis!


WordPress Layers - Gratis Site Builder Tool

Van het eenvoudig wijzigen van de kleuren, lettertypen, logo’s en randen tot het maken van aangepaste sjablonen voor uw berichten en pagina’s, en zelfs het herzien van de volledige lay-out en het ontwerp van uw website, er is een tool die u kan helpen.

Met zoveel verschillende tools voor website- en paginabuilder beschikbaar voor WordPress, kan het echter moeilijk zijn om te weten welke u moet kiezen. Een populaire optie, die het geweldig doet om niet-codeerders in staat te stellen hun WordPress-website echt eigen te maken, is Lagen, de gratis bouwerthema van Obox Themes.

Dus als u op zoek bent naar een manier om kleine of grote wijzigingen aan te brengen in uw WordPress-website, zonder een regel code aan te raken, dan zal deze gids voor de Layers-websitebouwer u laten zien wat er allemaal mogelijk is.

Hoe lagen u kunnen helpen bij het bouwen van de website die u altijd al wilde hebben

Lagen is beschikbaar als een open source WordPress-thema dat gratis kan worden gedownload. Als je twijfelt over hoe nuttig een gratis tool voor het bouwen van websites kan zijn, bekijk dan enkele van de demo-sites die zijn gebouwd met lagen om uw bedenkingen te laten rusten.

Lagen Demo Site

Intuïtieve Website Customizer Interface

Een van de belangrijkste attracties van Layers is dat het op WordPress is gebouwd. Het resultaat hiervan is dat de functies en bedieningselementen naadloos integreren met de rest van uw website. Hierdoor voelt het als een onderdeel van WordPress in plaats van een add-on van derden.

Bij het uitvoeren van uw maatwerk en creatief werk, vindt alle actie plaats via de ingebouwde interface voor het aanpassen van WordPress-thema’s. Behalve in tegenstelling tot een gewoon WordPress-thema, waar je mogelijk de lettertypen, achtergrondkleuren en een paar andere elementen van je site kunt wijzigen, laat Layers je echt naar de stad gaan over het hele ontwerp van je website.

Lagen Customizer

Terwijl u werkt, krijg je een live preview van uw website. Dit is geweldig omdat het het hele proces van het aanpassen van het ontwerp en de lay-out veel sneller en intuïtiever maakt.

Aangepaste widgets en inhoudsblokken

Lagen houden vast aan een vrij conventionele structuur voor de lay-outs: rijen, die kunnen worden gevuld met widgets en inhoudsblokken.

Lagen Widgets

Naast het feit dat u elke widget die actief is op uw website in uw aangepaste lay-outs kunt invoegen, bevatten lagen ook een goede eigen selectie widgets en inhoudsblokken.

Dit omvat: contactgegevens en kaarten, een schuifregelaar en lijsten met berichten. Er is ook een aangepaste inhoudwidget waarmee u tekst, afbeeldingen, kolommen, knoppen en meer rechtstreeks in uw lay-outs kunt invoegen.

Contactmodule voor lagen

Elke module of widget heeft dan zijn eigen set opties en aanpassingsinstellingen. Deze bedieningselementen maken het gemakkelijk om elk inhoudsblok te bereiken kijk precies zoals je wilt. Meer gevorderde gebruikers kunnen ook op de betreffende knop klikken om de onderliggende CSS weer te geven. Deze CSS kan vervolgens rechtstreeks worden bewerkt voor nog meer controle.

Lagen Aangepaste CSS

Pas alles aan

Via de interface voor thema-aanpassing kunt u bijna elk aspect van uw website gemakkelijk aanpassen. Dit bevat site-brede instellingen, zoals het logo en de sitetitel, de navigatiemenu’s, waar de zijbalken moeten worden weergegeven en welke lettertypen moeten worden gebruikt. Lagen bevatten ook Google Fonts-integratie, waardoor toegang wordt verkregen tot honderden lettertypen.

Lagen Zijbalken

De lay-out van de koptekst wijzigen en beslissen of u deze al dan niet plakkerig wilt maken, is net zo eenvoudig als klikken op een knop. Het voettekstgebied kan ook gemakkelijk worden aangepast om zoveel widgetgebieden op te nemen als u nodig heeft.

Geweldig voor nieuwe WordPress-gebruikers

Nadat je het Layers-thema op je website hebt geactiveerd, krijg je een snelle doorloop van de belangrijkste kenmerken van de bouwer en laat zien hoe u zo snel mogelijk aan de slag kunt. Dit helpt om Layers een geweldige keuze te maken voor degenen die nieuw zijn bij het aanpassen van websites of WordPress in het algemeen.

Aan de slag met lagen

De korte en to the point video’s en instructies helpen je snel kennis te maken met de belangrijkste aspecten van Layers.

Hoge kwaliteit voorgebouwde sjablonen

Terwijl u vrij bent om helemaal opnieuw te beginnen en uw website en paginaontwerpen helemaal opnieuw te bouwen, bevat Layers een selectie van vooraf gebouwde sjablonen van hoge kwaliteit. Deze sjablonen zijn goed om te gebruiken, maar dat zijn ze ook perfect om te personaliseren en als basis gebruiken voor het ontwerpen van uw website.

Lagen-sjablonen

Momenteel kunt u uit zeven sjablonen kiezen. Dit omvat een contactpagina, een bestemmingspagina, een portfoliopagina en een paar verschillende startpagina-ontwerpen. Elk staat voor u klaar om uw eigen inhoud aan te passen en toe te voegen.

Style Kits, Extensions en Child Themes

Lagen-sjablonen

Naast alle functies die worden geleverd met Layers out of the box, zijn er een aantal premium add-ons beschikbaar. Deze komen meestal in de vorm van stijl sketches, kind thema’s, en extensies.

De onderliggende thema’s zijn vooraf gebouwde sjablonen of thema’s waarmee u snel een nieuw ontwerp kunt toepassen op uw Layers-powered website. U bent dan vrij om het kindthema aan te passen met behulp van de functionaliteit van Lagen.

Lagen Child Theme

Stijlkits daarentegen zijn een verzameling van styling- en lay-outinstellingen, compleet met demo-inhoud. Deze stijlkits kunnen worden gedownload en vervolgens op uw site worden toegepast.

Lagen-gebruikers kunnen hun eigen skits of skins maken en deze vervolgens distribueren voor gebruik op andere websites met Layers. Dit betekent niet alleen dat u stijlkits van andere ontwerpers kunt gebruiken, maar u kunt deze functie ook gebruiken om uw eigen creaties gemakkelijk opnieuw te gebruiken op andere websites waaraan u werkt.

Met de extensies voor lagen kunt u meer inhoud aan uw lay-outs toevoegen. Sommige voorbeelden van het type extensies die beschikbaar zijn: prijstabellen, grafieken en diagrammen, e-commerce-inhoud, schuifregelaars en meer.

Hoewel deze add-ons premium-upgrades zijn, is Layers nog steeds perfect functioneel zonder hen. Als u echter tijd wilt besparen of een nieuwe functie aan uw website wilt toevoegen, heeft u de mogelijkheid om dit op uw eigen voorwaarden te doen.

Mobile-First responsief ontwerp

De website die u met Layers maakt, is volledig mobielvriendelijk. Het maakt niet uit op welk apparaat uw bezoekers uw site bezoeken, ze zouden geen problemen moeten hebben met het bekijken van uw inhoud. Lagen waren eerst mobiel gemaakt, voordat het werd uitgebreid tot grotere tablets, laptops en desktopschermen.

Lagen mobiel responsief

Nu Google sites beoordeelt op basis van hoe mobiel ze zijn, is het nog nooit zo belangrijk geweest om ervoor te zorgen dat uw website volledig responsief is bij het bepalen van de plaats op de resultatenpagina’s van hun zoekmachines..

WordPress Layers: Final Thoughts

Het is waar dat Layers mogelijk niet zoveel functies of instellingen hebben als de meest geavanceerde premium paginabuilder-tools voor WordPress. Echter, het is beter dan veel van de concurrentie – zelfs de betaalde opties – en maakt het heel gemakkelijk voor iedereen om de meegeleverde sjablonen aan te passen of om een ​​geheel eigen website-ontwerp te maken.

De gebruiksvriendelijke interface, gecombineerd met de indrukwekkende hoeveelheid controle die u krijgt over veel van de visuele aspecten van uw website, werken samen om te maken Lagen een sterk aanbevolen tool voor het bouwen van WordPress-websites, wat toevallig ook gratis is.

Probeer nu lagen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map