Waarover een website maken?

Als het gaat om het starten van een website, kan het vinden van een onderwerp of idee buitengewoon moeilijk zijn – en zelfs als u met enkele ideeën komt, hoe weet u dan of uw idee voor een website echt goed is?


waarover een website moet worden gemaakt

>> Klik hier om het PDF-bestand te downloaden <<

Ik weet tenslotte zeker dat u het ermee eens zult zijn dat het weinig zin heeft om een ​​website te starten waar de spreekwoordelijke man en zijn hond geïnteresseerd in zullen zijn!

Als je jezelf vindt worstelen met het bedenken van een onderwerp of idee voor je volgende website dan is het tijd om je geest te laten tikken.

Begin een website over iets waar je een passie voor hebt

Veel mensen kiezen ervoor om een ​​website te starten over iets dat ze zijn geïnteresseerd in – en het opschrijven van een lijst van je passies kan zeker een goed startpunt zijn.

Of je passie nu is tuinieren of bergbeklimmen, uw website baseren op een onderwerp dat u na aan het hart ligt, kan in zoverre een goed idee zijn gemakkelijk om gemotiveerd te blijven om het op lange termijn te ontwikkelen.

Bovendien is de kans groot dat je dat bent al goede kennis zullen hebben rond het onderwerp, dus het bedenken van ideeën voor nieuwe inhoud zou relatief eenvoudig moeten zijn. Je moet al op de hoogte zijn van wat hot is in die specifieke markt en de subonderwerpen die je publiek interessant zal vinden.

Er is echter een probleem met het starten van een website, alleen omdat je een passie hebt voor het onderwerp – en dat is dat je niet altijd weet of er een goede markt voor is.

Als je passie is golf, dan zou dat een goed idee kunnen zijn, maar hoe zit het als je passie het verzamelen van navelpluis is? Ja, mij is verteld dat zo’n hobby echt bestaat, maar hoeveel andere mensen jouw interesse delen?

Begin een website over iets waarmee u geld kunt verdienen

Als u geld wilt verdienen met uw website, is het dubbel belangrijk om potentiële niches te onderzoeken en er vervolgens een te kiezen met een aanzienlijke markt en goed winstpotentieel.

Als u op zoek bent naar ideeën, begin dan door naar het aangesloten netwerk te gaan Clickbank en bekijk de categorieën op hun marktplaats. Er zijn daar veel onderwerpen, maar in het algemeen is alles wat met geld, gezondheid of welzijn te maken heeft, “altijd groen”.

Kijk vervolgens eens naar de tijdschriftenrek in uw plaatselijke winkel en bekijk de aangeboden onderwerpen. Als er een tijdschrift over dit onderwerp is, dan is het potentieel een winstgevend onderwerp.

Kijk ook eens naar de achterkant van het tijdschrift en kijk naar de bedrijven die binnen het nummer adverteren. Een gezonde opname van advertenties duidt meestal op winstpotentieel.

Als je nog steeds worstelt met ideeën, kijk dan eens Google trends om erachter te komen over welke onderwerpen mensen het momenteel hebben. Huidige trends kunnen een potentiële goudmijn zijn, maar vergeet niet om ook na te denken over hoe lang sommige van die ideeën kunnen zijn.

Uw ideeën bij elkaar brengen en een beslissing nemen

Inmiddels heb je hopelijk een aantal potentiële ideeën gegenereerd, maar zijn die allemaal goed? Ga voor meer informatie naar de website Google Zoekwoordplanner. Deze handige tool is voornamelijk bedoeld voor mensen die AdWords-campagnes uitvoeren, maar biedt zeer nuttige informatie over maandelijkse zoekvolumes (het aantal mensen dat naar een bepaald zoekwoord zoekt).

Typ een aantal trefwoorden in die betrekking hebben op onderwerpen / niches op uw shortlist en ontdek hoeveel zoekopdrachten er voor elk zijn uitgevoerd. U moet ongeveer kunnen inschatten hoe populair en potentieel winstgevend een bepaald onderwerp is.

Handige bronnen

http://fatmumslim.com.au/sweet-ideas-50-things-to-blog-about/

http://chrisbrogan.com/100-blog-topics-i-hope-you-write/

http://chrisbrogan.com/100-blog-topics/

http://www.molly-greene.com/101-blog-topic-ideas/

http://fizzle.co/sparkline/81-blog-topic-ideas

http://www.copyblogger.com/brainstorm-blog-topics/

Blogonderwerp & Content generatoren

http://www.hubspot.com/blog-topic-generator

http://www.portent.com/tools/title-maker/

http://ideas.contentforest.com/

Website & Blog Ideeëngeneratoren

http://www.businessnewsdaily.com/3253-business-idea-generator.html

http://www.kickmeta.com/

http://www.mytopbusinessideas.com/online/

Als je nu een geweldig idee hebt bedacht, hoef je alleen maar een domeinnaam en hosting te krijgen en de site te bouwen. Als je hulp nodig hebt bij het maken van een blog, bekijk dan hier onze beginnershandleiding.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map