Jednostavna izrada web stranice s Go Daddy za 2020. godinu (video vodič)

Moj je sadržaj podržan od čitatelja sjajnih ljudi poput vas. Što znači da bih mogao zaraditi proviziju. Saznajte više ovdje!


Vodič za izradu web stranica Godaddy

Brzo pitanje za vas:

Želite li koristiti graditelj Godaddy web lokacije za svoju web stranicu, ali želite biti potpuno sigurni da je to za vas?

Znao sam:

Provjerimo neke stvari prije nego što to učinite.

GoDaddy nudi jednostavne alate za izgradnju web mjesta za sve ideje koje imate. Uz to, stvaranje web stranice na GoDaddy-u pruža sjajnu uslugu hostinga po povoljnim cijenama, tako da je započinjanje doista lagano za one koji nemaju iskustva u stvaranju i razvoju web stranica..

Uz to, ovaj domaćin objavljuje i posebne ponude gdje paketi za izgradnju web mjesta uključuju besplatnu domenu, što znači da možete postaviti potpuno novu web stranicu za samo 5,99 USD mjesečno, a čak ni ne trebate programera koji će vam pomoći..

Izgradnja web lokacija Go Daddy nudi niz alata i opcija, tako da započinjanje može trajati samo 10 minuta.

U redu, pogledajmo neke informacije i vodič za izradu Godaddy web stranica

GoDaddy Builder internetske trgovine 101

Izrada web mjesta dodatak je koji svako može kupiti s domenom. Pomoću web mjesta Go daddy building možete postaviti web stranicu u tri klika, samo odaberite korisničko ime, a Predložak web stranice Godaddy i kreni.

U drugim slučajevima, možete imati potpunu kontrolu nad HTML-om i CSS-om, što je više ili manje za iskusnije web dizajnere.

Uz to, GoDaddy sadrži i izgradnju i povlačenje web mjesta, omogućujući vam da vidite što vam se sviđa i povucite ga pravo prema predlošku, kreirajući točno onu vrstu web stranice koju želite.

GoDaddy nudi pakete s 1 GB, 10 GB i 50 GB prostora na disku, uz 150 GB do 1.000 GB propusnosti sa svojim graditeljem web mjesta. Uključene su i adrese e-pošte.

Ovdje je cijela stranica posvećena izgradnji internetske trgovine s Godaddy-om.

Probaj Godaddy

Značajke povlačenja i ispuštanja

Na svojoj web stranici možete promijeniti bilo što. Zahvaljujući njihovim značajkama povlačenja i ispuštanja, možete birati između stotina različitih fotografija ili učitati svoje kako biste na web stranicu povukli zaglavlja, podnožja ili samo svoju „O“ fotografiji.

Također možete promijeniti tekst i dodati u različite widgete, poput kalendara, veza, kupovina ili pridruženih oglasa.

Također možete obrezati, okretati i mijenjati bilo koju od slika koje učitavate na svoju web lokaciju kako biste je dodatno prilagodili i osigurali da se sve prikladno uklapa..

Integracija društvenih medija

Možete dodavati widgete za društvene mreže za Twitter, Facebook, WordPress i LinkedIn izravno iz graditelja web stranica Go Daddy pomoću značajke povuci i spusti. Možete dodati blog ili Twitter feed izravno na svoju web stranicu.

Posjetitelji vide vaše ikone na Facebooku, Twitteru, Pinterestu i YouTubeu i besprijekorno se kreću sa svoje web stranice na bilo kojim društvenim medijima koje povežete.

Go Daddy vam čak omogućuje i dodavanje feeda bloga, tako da vaši postovi mogu izravno prijeći na WordPress na vašu web stranicu.

Korisnička podrška GoDaddy

Postoje brojni domaćini vani s graditeljima stranica, ali ono što GoDaddy razdvaja je zajamčena 24/7 korisnička podrška.

Ovim možete dobiti trenutačni pristup HTML / CSS, podršci za e-poštu i hosting, a dostupan je svaki dan u godini.

Tim za podršku GoDaddy-ja također pomaže u rješavanju problema s izradom web mjesta i razgovara vas o izradi savršene web stranice.

Uz mnoštvo opcija, obilje podrške i jednostavnih značajki prevlačenja i ispuštanja, graditelj web mjesta GoDaddy omogućava kupcima da steknu potpuno iskustvo integrirane web stranice koja je profesionalna i optimizirana..

Uz to, GoDaddy nudi dugačak popis popusta, pa čak i besplatno hosting uz kupnju paketa za izradu web stranica.

Pomoću brzog postavljanja web mjesta možete izrađivati ​​web stranice u samo nekoliko minuta i konačno uspostaviti svoje poslovanje ili blog na mreži.

Izgradnja GoDaddy stranice

Nakon što nabavite vašu domenu, kliknite na “Build your Website”. Sada odaberite svoju domenu i zatim koje postavljanje želite.

Brzo postavljanje je najjednostavnije i nudi niz unaprijed izrađenih web stranica s preko stotinu različitih izgleda. Pored toga, možete odabrati Postavke dizajnera ili Postavljanje HTML / CSS.

Ovo su za naprednije programere, ali ipak možete koristiti predloške i implementirati vlastiti kod ako imate neko znanje o web dizajnu HTML.

Nakon završetka, samo kliknite objavu i vaše je web mjesto u potpunosti hostovano i spremno.

Da biste započeli, pogledajte ovaj videozapis od strane učenja web mjesta

Probaj Godaddy

Kreditna slika: Godaddy

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map