Pregled velike trgovine za 2020. godinu (pokrijmo 10 različitih tema)

Moj je sadržaj podržan od čitatelja sjajnih ljudi poput vas. Što znači da bih mogao zaraditi proviziju. Saznajte više ovdje!


Pregled velike trgovine

Želite pregled Bigcommercea koji će vam pomoći da odlučite odgovara li vama, ispravite?

Pa, dobro:

Mislim, na kraju krajeva ……

Područje e-trgovine razvilo se iz relativno malog sektora korisnika interneta u industriju od 1,2 trilijuna dolara.

Iako su tradicionalne prodajne prozori i dalje milijuni primarnih prodajnih mjesta, ubrizgavanje digitalne ponude i jednostavnost internetske kupovine doveli su do statistički značajnog porasta digitalnih kupaca.

Zapravo:

najnovije istraživanje sugerira da će do 2018. godine gotovo 47,3 posto svih korisnika interneta kupiti proizvode na mreži.

Zbog žestoke konkurentnosti, prodavači e-trgovine moraju održavati iznimno korisničko iskustvo kako bi privukli i održali pažnju korisnika.

Iako temelj internetskog uspjeha uključuje performanse i funkcionalnost vaše web stranice, dizajn i funkcionalnost internetske trgovine konačni su odlučujući faktor.

Suvremena industrija eCommerce trgovina ispunjena je raznim opcijama i programima namijenjenim „povećanju prodaje“ i „zaštiti vaše marke“.

Iako mnoge od tih digitalnih prodajnih prozora nude solidne usluge, malo ih nudi fleksibilnost, jednostavnost i mogućnosti brendiranja kao Bigcommerce.

S preko 4 milijarde dolara prodaje od više od 55 000 digitalnih prodavaca, Bigcommerce brzo postaje jedan od najboljih izbora za ozbiljne e-commerce tvrtke.

Iako je njegova statistika uspješnosti impresivna, kako se Bigcommerce razlikuje od ostalih aplikacija eCommerce trgovine? Štoviše, kako Bigcommerce može poboljšati vašu prodaju i robnu marku?

Ok, započnimo s ovim pregledom Bigcommerce:

Bigcommerce – u potpunosti opremljen za uspjeh

Na prvi pogled čini se da je Bigcommerce prilično sličan ostalim aplikacijama za e-trgovinu.

Međutim, kako temeljite na njegovim mogućnostima i ponudi, postaje jasan njegov potencijal da ubrza prodaju i učvrsti vašu reputaciju..

Ovaj se cilj postiže nudeći digitalnom poduzeću potpunu kontrolu nad svim aspektima njihove internetske trgovine.

Štoviše, njegove su karakteristike dublje od zaštićenog portala za kupovinu. Za razliku od drugih e-commerce rješenja, Bigcommerce omogućuje korisnicima kontrolu, tržište i analizu radnji trgovine putem najnovijih tehnologija e-trgovine..

Stary My Free Trial

Izradite trgovinu e-trgovine koja vizualno privlači

Korisnici interneta vođeni su ne samo performansama već i estetikom. Dobro dizajnirana trgovina ne samo da privlači, već i održava pažnju korisnika. Nije tajna korisnika interneta neobična.

Jedna greška u dizajnu mogla bi rezultirati potencijalnim gubitkom prihoda. Bigcommerce shvaća pravu vrijednost zamišljeno dizajnirane trgovine.

Zbog toga korisnicima nudi gotovo 15 pojedinačnih značajki kreiranih za promociju vizualnog zaustavljanja trgovina i pojednostavljene navigacije. Neke od ovih značajki uključuju:

Unaprijed dizajnirane teme

Bigcommerce nudi bezbroj profesionalno dizajniranih tema trgovina, za sve korisnike.

Sve teme pružaju zadivljujuću grafiku, vrhunsku navigaciju i brze brzine prikazivanja za većinu korisničkih platformi.

Ako imate vrlo malo dizajnerskog iskustva, ali želite izbjeći trošiti stotine na profesionalnog grafičkog dizajnera, ove teme mogu biti vaša milost štednje.

Editor dizajna bez koda

Umjesto implementacije unaprijed izgrađene teme, Bigcommerce nudi Uređivač stilova za prilagođene elemente trgovine.

Racionalizirana integracija

Korisnici koji imaju postojeću trgovinu eCommerce mogu lako integrirati svoj dizajn u Bigcommerce sučelje.

S nekoliko klikova na gumb, cijelo se poduzeće bez problema uvozi i postavlja kako bi se moglo koristiti s drugim značajkama Bigcommercea.

Profesionalne marketinške sposobnosti

Iako imate vizualno uvjerljivu trgovinu e-trgovine, ako nemate posjetitelje, njezin je dizajn besmislen.

Bigcommerce shvaća da je uspjeh usko povezan s marketingom.

Stoga je svim korisnicima na raspolaganju preko 30 značajki posebno stvorenih da pomognu u vašim marketinškim naporima.

Najistaknutije značajke uključuju:

Košarica Saver

Jeste li znali da je preko 70 posto košarica za e-trgovinu napušteno prije nego što korisnik završi postupak odjave?

Postoji bezbroj razloga zašto je ta statistika toliko visoka; ipak, najuspješnije digitalne trgovine su one koje pomažu kupcima, čak i ako je košarica napuštena.

Sa značajkom Napuštena štednja košarice korisnička kolica automatski se spremaju za buduću upotrebu.

Nadalje, ova značajka omogućuje korporativnim administratorima da šalju prilagođene e-poruke korisnicima u nastojanju da ih namamljuju natrag.

Povećajte stope konverzije uključivanjem jedinstvenog koda kupona da biste potaknuli korisnike da dovrše kupnju.

Prilagodljivi kodovi kupona

Omogućite popuste i posebne ponude odabirom korisnika s potpuno prilagodljivim kodovima kupona.

Digitalni kuponi omogućuju potpunu prilagodbu, kao što je ograničavanje uporabe koda, određivanje roka valjanosti i nude specijalizirani proizvod ili popust na isporuku.

Web lokacije za usporedbu kupovine

Pokažite svoje posebne cijene ili sjajne ponude automatskom integracijom određenih proizvoda na različita mjesta za usporedbu.

Time se ne samo potiče korisnike da odjave zbog konkurentnih cijena, već iskažu osjećaj lojalnosti prema kupcima.

Želite im dobiti najbolju ponudu, a ne samo kupovati. Ovaj element “osobnosti” promiče lojalnost kupaca i privlačnost branda.

Bigcommerce nudi i druge marketinške značajke, poput:

 • Poklon bonovi
 • Prilagođeni promotivni baneri
 • Integracija Google Analytics-a
 • Popusti za skupne narudžbe
 • Promotivne kampanje
 • Integracija softvera uživo chat

Potaknite rangiranje stranica tražilice za veći organski promet

Prema posljednjim podacima iz Alexa, od milijun najboljih web mjesta na svijetu, otprilike 10 posto, odnosno 110.000, tih web mjesta bila je e-trgovina.

Iako je ovo samo mali snimak broja digitalnih prodavača, jasno je da za postizanje konkurentnosti vaše se poslovanje mora dobro pozicionirati na glavnim tražilicama.

Bigcommerce nudi korisnicima napredne značajke usmjerene na poboljšanje rangiranja na tražilicama, što je bitno za povećanje organskog i visoko ciljanog prometa. SEO-karakteristike uključuju:

Prilagođeni URL-ovi

Povećajte promet na određenim stranicama putem prilagođenih URL-ova stranica.

Bigcommerce omogućuje prilagođavanje: stranice proizvoda, stranice kategorija, web stranice, prilagođene stranice i skupno ažuriranje URL-ova.

Automatska preusmjeravanja

Spriječite korisnike da dođu do nedostupnih stranica automatskim preusmjeravanjem. Uključuju 301 preusmjeravanja i netočne preusmjeravanja URL-ova.

Prilagođena optimizacija stranice

Označite određene stranice i pojačajte njihov poredak u tražilicama, pomoću prilagođenih opcija za optimizaciju na stranici. Ove opcije uključuju naslove stranica, meta opis, opis proizvoda i opise stranica s kategorijama.

Automatska izrada HTML Sitemap-a

Promovirajte više mjesta u tražilicama pomoću profesionalno kreiranog HTML Sitemapa. Ova je značajka ključna za alat za indeksiranje pretraživača kako bi identificirali i smjestili svoju web lokaciju među relevantne rezultate pretraživanja.

Predlošci velike trgovine

Trenutno Bigcommerce nudi 67 predložaka koji se kreću od besplatno do 195 dolara.

Ukupno 7 su besplatne, koje bih potpuno željela vidjeti više.

Evo nekoliko primjera, tako da imate ideju.

Primjeri predložaka za veliku trgovinu

Bigcommerce otprema

Imaju lijepe osnove dostave. U stvari, Michael Main iz PC-a Main Performance izjavio je da su u 2014. izgubili blizu 60 000 dolara zbog krivo navedenog troška otpreme.

Ali otkad koristite Bigcommerce shipperHQ (Dodatna naknada), što je sofisticirani kalkulator brzine isporuke i motor.

Ali budući da su pomoću Bigcommerce shipperHQ-a koji je sofisticirani kalkulator brzine isporuke i pravila upravljanja, uspjeli u potpunosti smanjiti svoje gubitke u kategoriji otpreme..

Ukratko, on omogućuje vašim kupcima točne troškove dostave, tako da se oni ne mogu zaglaviti u troškovima otpreme.

Evo još nekih značajki:

 • Citati u stvarnom vremenu – citati u stvarnom vremenu isporučeni su pravo kupcima iz vodećih brodarskih kompanija poput Fedexa, USPS-a i UPS-a
 • Ciljana besplatna poštarina – Bigcommerce omogućuje vam besplatnu dostavu za određene zone, proizvode ili čak stvaranjem kupona.
 • Integrirajte Dropshipping – Koristite davatelje poput Ordora ili Dobe? Možete spojiti svoju Bigcommerce trgovinu i staviti je na autopilot.

Pregled velike trgovine o planovima cijena – plan za svaku trgovinu i svaki proračun

Fleksibilnost Bigcommercea nije vezana samo za njegov dizajn i značajke. Administratori za male početne poduhvate ili raširene korporacije e-trgovine mogu naći idealno rješenje na temelju zahtjeva za proračun i performanse..

Bigcommerce nudi tri osnovna plana. Iako se značajke i mogućnosti svakog plana malo razlikuju, svi su bez ugovora. To znači da možete otkazati u bilo kojem trenutku bez suočavanja sa kaznama ili naknadama.

Planovi cijena

 • Standardne cijene – 29,95 USD mjesečno
 • Plus cijene – 79,95 USD mjesečno – 71,95 USD ako se plaća godišnje mjesečno
 • Pro cijene – 249,95 USD mjesečno – 224,95 USD ako se plaća godišnje mjesečno

Iako postoje neke nedostatke povezane s Bigcommerceom, njegov ugled među tvrtkama za e-trgovinu i posvećenost uspjehu njihovih klijenata čine ga jednim od najcjenjenijih i funkcionalnih rješenja e-trgovine danas..

Želite vidjeti jesu li njezine prednosti uistinu vrijedne cijene? Pristupite svim njezinim značajkama i testirajte bez platiranja.

Najbolji dio – suđenje ne zahtijeva kreditnu karticu, tako da je zaista bez obveza.

Brza napomena: Čini se da veliki trend brbljanja ukazuje na povećanje cijene Bigcommercea za koje se čini da u tome nisam istinit.

Nađete drugačije, def javite mi ��

Video vodič za Bigcommerce:

Bigcommerce vođena tura: provjerite sve različite značajke o tome.

Stvari koje bih volio vidjeti kako se Bigcommerce poboljšava na:

Predlošci velike trgovine:

Bigcommerce je zapravo obavio sjajan posao dobivajući nekoliko sjajnih predložaka za upotrebu svih svojih graditelja e-trgovine.

Želio bih i sam vidjeti niži sloj plaćene verzije. Tako, na primjer, pokreću svoje premium cijene od 140 USD.

U svakom slučaju, shvaćam da je puno posla na njima, ali želim vidjeti nižu premiju za oko 30 do 60 USD. Nešto povoljnije za početak.

Imate li na umu Bigcommerce vs Shopify?

Ako želite usporediti ovo dvoje i više.

Za početak uspoređivanja trebate započeti ovdje ili ovdje.

Zaključak pregleda Bigcommercea:

Bigcommerce je solidan igrač u stvaranju web stranica za vlasnike web stranica eCommerce.

Tamo se lako možete zaputiti i provjeriti i vidjeti o čemu se radi.

Stary My Free Trial

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map