Bygga en e-handelswebbplats från Scratch

Bygga en e-handelswebbplats från Scratch


Oavsett om du bara planerar att starta din detaljhandel eller om du redan har den och vill ge den extra online-exponering är det hög tid att skapa en e-handelswebbplats. En visuellt tilltalande och funktionell onlinebutik gör inte bara dina produkter och tjänster tillgängliga på webben, utan det hjälper dig att motstå nischkonkurrens och generera vinst.

Så snart du startar en webbutik kommer du att märka ökningen av kundbasen och försäljningsökningen. Dessa två faktorer är sammanhängande och desto bättre är prestandan på din e-handelswebbplats – desto fler kunder kommer att vara ivriga att köpa från dig om och om igen.

Om du inte är en webbdesignproffär har du inte många webbbyggnadsalternativ för att skapa en e-handelswebbplats från början. De mest lämpliga varianterna är CMS och webbplatsbyggare. Innehållshanteringssystem (CMS) är webbbyggande program, som har ett omfattande urval av verktyg för att starta och hantera olika typer av webbplatser, inklusive onlinebutiker.

Dessa tjänster är ganska populära idag, eftersom de gör det möjligt att skapa funktionella, välstrukturerade och tilltalande webbplatser som lockar användarnas uppmärksamhet och ger ett brett utbud av alternativ. CMS säkerställer bekväm publicerings- och redigeringsfunktioner för innehåll.

De innebär också möjligheten att förbättra webbplatsens prestanda genom att installera extra insticksprogram som är kompatibla med systemet, men det kan kräva specifika kunskaper om webbdesign och kunskap.

Hur man skapar en e-handelswebbplats från Scratch:

 1. Shopify – Den bästa e-handelsplattformen för att bygga en webbplats från Scratch
 2. Wix – Enklaste webbplatsbyggare för att börja sälja online
 3. WooCommerce – E-handel plugin för WordPress
 4. BigCommerce – Världens ledande moln e-handelsplattform
 5. OpenCart – Gratis (Öppen källa) Kundvagnslösning
 6. Magento – Open Source e-handelsplattform
 7. Volusion – Webbplatsbyggare för e-handel & Programvara för kundvagn
 8. 3dcart – Bra verktyg för att skapa e-handelswebbplats från Scratch
 9. PrestaShop – Open Source E-commerce webbapplikation
 10. Drupal – E-handel-klar Open Source CMS

Shopify – Den bästa e-handelsplattformen för att bygga en webbplats från Scratch

Shopify - Den bästa e-handelsplattformen för att bygga en webbplats från Scratch

Produktnamn:Shopify
Officiell hemsida:shopify.com
Komplexitet:Medel
Gratis plan:14 dagar rättegång
Premiumplan:från $ 29 / mo
Grundad:2004
Huvudkontor:kanada
Prova det gratis

Shopify – är den bästa, den mest kända och ansedda e-handelsplattform att bygga en webbplats från grunden. Programvarans popularitet fortsätter att öka med varje år som går, vilket inte är konstigt. Shopify levererar en fantastisk uppsättning funktioner och verktyg som möjliggör utveckling av fullständiga projekt. Om du planerar att driva en stor onlinebutik med flera produktkort och mångsidiga e-handelsalternativ kommer den här tjänsten säkert att uppfylla dina förväntningar och krav.

Huvuddrag

Programvaran erbjuder ett brett spektrum av verktyg för anpassning av design, e-handelsfunktioner och hanteringsalternativ för webbbutiker som användare behöver för att skapa funktionsbelastade projekt. Systemet fungerar bra för alla typer av webbutiker, men det är definitivt det bästa valet för stora stormarknader med hundratals / tusentals produkter som erbjuds till salu. Nedan listas de viktigaste höjdpunkterna i tjänsten:

 • Försäljningsstället (POS) programvara, som tillåter försäljning av produkter i online- och offline-lägen;
 • Flerspråkigt och flerkanalsstöd;
 • High end Funktionen Augmented Reality;
 • Kraftfulla integrations- och synkroniseringsalternativ;
 • Avancerade verktyg för webbhantering, produkt och marknadsföring.

För-och nackdelar

Shopify har en fantastisk lista över fördelar som gör att systemet sticker ut från mängden. Dess rika samling gratis, lyhörda och helt anpassningsbara mallar gör det möjligt att välja och redigera all design som matchar din webbutikens specialisering.

Systemet ger också tillgång till flera funktioner för hantering av produkter / webbutiker samt marknadsförings- och marknadsföringsverktyg. Det förtjänar också särskild uppmärksamhet på grund av dess avancerade integrations- och synkroniseringsalternativ, avancerade säkerhetsparametrar, verktyg för bedrägeribekämpning och andra funktioner som är ett måste för varje e-handelswebbplats.

Bortsett från den långa listan med fördelar har Shopify också några begränsningar som kan pussla sina användare något. Detta gäller mestadels systemets funktionalitet eftersom det är lite överbelastat med e-handelsspecifika funktioner. Detta komplicerar så småningom webbutvecklingsprocessen och gör systemet till ett perfekt val för att skapa stora projekt. Således, om du tänker starta en liten / medelstor onlinebutik, är det bättre att leta efter en enklare alternativ det är lättare att behärska och arbeta med.

Kosta

Shopify erbjuder flera planer för att tillgodose alla abonnenters behov. Kostnaden för planer är måttlig, medan den integrerade funktionsuppsättningen kan uppfylla alla e-handelskrav. Det finns en 14-dagars rättegång, som gör det möjligt att testa planernas funktionalitet till fördel för att kunna välja den som tilltalar dig mest av allt. Shopify-prenumerationer är följande:

 • Grundläggande Shopify ($ 29 / mo) – blogganslutning, gratis SSL-certifikat, övergiven kundvagnsåterställning, försäljningskanaler, manuell orderingång, 2 personalkonton, bedrägeri-analys, Shopify POS-app;
 • Shopify ($ 79 / mo) – presentkort, professionella rapporter, 5 personalkonton, 1-5 butikplatser;
 • Advanced Shopify ($ 299 / mo) – avancerad rapportbyggare, transport av fastighetsföretag, 15 personalkonton, upp till 8 butikplatser.

Det viktiga är att systemet inte tar ut några avgifter för transaktionerna som görs i systemet. Det innebär dock fortfarande avgifter för kreditkortstransaktioner som gjorts under shoppingprocessen.

Prova Shopify gratis

Wix – Enklaste webbplatsbyggare för att börja sälja online

Wix - Enklaste webbplatsbyggare för att börja sälja online

Produktnamn:WIX
Officiell hemsida:wix.com
Komplexitet:Väldigt lätt
Gratis plan:Obegränsat
Premiumplan:från $ 13 / mo
Grundad:2006
Huvudkontor:Israel
Prova det gratis

Wix – är enklaste allt-i-ett-webbplatsbyggare, vilket fungerar bra för alla som tänker börja sälja online utan krångel alls. Systemet används för att starta olika typer av projekt. Nätbutiker är inte ett undantag. Webbplatsbyggaren erbjuder kraftfull integrerad e-handelsfunktion. Den levereras med en distinkt funktioner och avancerad e-handelsmotor som gör det möjligt att skapa en liten till medelstor online-butik.

Huvuddrag

Wix webbplatsbyggare imponerar sin prenumerant av dess avancerade funktionalitet och starka användarfokus. Systemet har en uppsättning integrerade funktioner som gör det möjligt att starta, hantera, marknadsföra och uppdatera olika typer av onlinebutiker. Det kräver inte kodningsmedvetenhet eller preliminär webbdesignbakgrund till starta projekt med det. Ta en titt på uppsättningen av Wix-funktioner nu:

 • Kraftfull e-handelsmotor;
 • Avancerad Wix ADI (Konstgjord designintelligens) verktyg och Standard Editor för alla användarkategorier;
 • Hundratals gratis mobilklara 100% anpassningsbara mönster;
 • Wix Ascend – ett bekvämt CRM-system;
 • Integrerad appmarknad med flera e-handelsappar.

För-och nackdelar

Wix-systemet garanterar enkel och effektiv onlinebutikhanteringsprocess, vilket gör det möjligt att skapa och anpassa e-handelswebbplatser, spåra beställningsinformation, hantera inventeringslistor, ställa in produktinformation, skicka meddelanden till kunder etc. För att förbättra din produktpresentation möjliggör Wix att skapa och hantera produktgallerier med bilder i full storlek och detaljerade beskrivningar. Slutligen garanterar webbplatsbyggaren säkra betalningsalternativ och tar hand om pålitligheten och säkerheten för varje transaktion som görs i systemet. Kunderna erbjuds att välja betalningsalternativ som är det mest praktiska för dem.

När vi talar om förfallen kan nybörjare bli förundrade när de använder systemet för första gången på grund av dess överbelastade gränssnitt. Detsamma handlar om de tillägg som finns tillgängliga på App Market. Det finns många av dem i katalogen, även om inte alla widgetar följer de kvalitetsstandarder som krävs och kräver förbättringar. Valet av en lämplig plan kan också vara ett problem för en nybörjare som systemet erbjuder flera prenumerationer att välja mellan. Webbplatsbyggaren har således faktiskt inte märkbara nackdelar som kan påverka resultatet av webbplatsens utvecklingsprocess.

Kosta

Webbplatsbyggaren har en gratis plan som varar under obegränsat tidsintervall och gör det möjligt att utforska systemets funktionalitet som tillhandahålls som standard. Så snart du bestämmer dig för att gå vidare med utvecklingen av webbsgtre, kommer du att erbjudas flera prenumerationer att välja mellan. Titta på dem nu.

Standard Wix-planer

 • Combo ($ 13 / mo) – för personligt bruk, annonsfri, gratis domänanslutning, gratis värd;
 • Obegränsad ($ 17 / mo) – för frilansare och företagare, obegränsad bandbredd, 10 GB lagringsutrymme;
 • Proffs ($ 22 / mo) – för komplett online-varumärke, inbyggd Google Analytics, 2 timmars lagringsutrymme för video;
 • VIP ($ 39 / mo) – För VIP-projekt, första prioritetsstöd, professionell logotyp osv.

Affärs- / e-handelsplaner

 • Business Basic ($ 23 / mo) – antagande av online-betalningar;
 • Business Unlimited ($ 27 / mo) – Verktyg för affärsutveckling, affärsappar för företagare, e-handel;
 • Business VIP ($ 49 / mo) – komplett Wix Suite, obegränsad bandbredd och lagringsutrymme för video;
 • Företag ($ 500 / mo) – End-to-end affärslösning som ger högsta funktionalitet och maximal mängd verktyg.

Webbplatsbyggaren erbjuder ofta rabatter och specialerbjudanden. Det garanterar också 14-dagars pengarna-tillbaka-garanti, om det finns något en användare inte är nöjd med av någon anledning.

Prova Wix gratis

WooCommerce – eCommerce Plugin för WordPress

WooCommerce - eCommerce Plugin för WordPress

Produktnamn:WooCommerce
Officiell hemsida:woocommerce.com
Komplexitet:Över medel
Gratis plan:Helt gratis
Premiumplan:Betalda tillägg
Grundad:2011
Huvudkontor:Över hela världen
Prova det gratis

WooCommerce – är en öppen källkodsplugin, som uteslutande utvecklades för WordPress. Det är gratis att ladda ner och installera, men du måste betala för vissa funktioner som den erbjuder för att hantera en WooCommerce onlinebutik. Plugin ger en rik uppsättning funktioner till överkomliga priser, vilket gör det populärt hos användare. WooCommerce tillåter att skapa och köra kraftfulla e-handelswebbplatser med avancerad funktionalitet. Vissa webbdesignfärdigheter och expertis kan dock behövas för att göra det effektivt.

Huvuddrag

WooCommerce fungerar bra för små och medelstora onlinebutiker. Det är mycket anpassningsbart och kan enkelt integreras i valfritt WordPress webbplats. När du har lagt till den i din onlinebutik ser du en kort men detaljerad guide som hjälper dig att komma igång effektivt. Här är listan över WooCommerce-funktioner:

 • Mobiloptimerade helt anpassningsbara mönster;
 • Avancerad produktfrakt;
 • Geo-platsstöd;
 • Användbara verktyg för produktorganisation och lagerhantering;
 • Flera kassalternativ och rabatter.

För-och nackdelar

Plugin erbjuder en uppsättning kärnfunktioner som tillhandahålls out-of-the-box en användare får gratis redan från början. Några av dem inkluderar mobiloptimerad design, digitala och fysiska produktförsäljningsalternativ, geo-platsstöd, bekväm produktorganisation och lagerhantering, sökmotoroptimering, möjlighet att skapa rabatter och kupongkoder, många kassalternativ, produktrecensioner och mer.

WooCommerce erbjuder också bekväm produktfraktningsfunktionalitet som omfattar lokal upphämtning, schablonfrakt, utländsk och lokal leverans osv. Det finns också en integrerad automatisk fraktberäknare som gör det möjligt att ta reda på beställningskostnaderna, ställa in priserna för olika fraktområden etc..

När det gäller utvecklingen av webbutiker med WooCommerce kan användare möta utmaningar med mallanpassning. Plugin rekommenderar att du får det gratis temat till de användare som aldrig har behandlat systemet tidigare och behöver lite övning. Men om dina webbdesignfärdigheter är på en bra nivå och du är redo att börja arbeta på din onlinebutik kan du försöka använda ett WooTheme redan från början. Detta kommer att minska mängden problem förknippade med tillämpningen av WooCommerce-uppdateringar på webbplatsen.

Kosta

WooCommerce är en gratis öppen källkod WordPress plugin. Det tar inte ut några avgifter för installation, nedladdning eller transaktioner som görs med det. Samtidigt måste du köpa värd för din WordPress-webbplats, domännamn och några av de betalda tillägg och tillägg för att få ut mesta möjliga av verktyget. Den bästa lösningen i detta avseende är att använda Bluehost som den mest rekommenderade webbhotell. Den billigaste Bluehost-planen kommer att kosta dig $ 2,95 / mo och erbjuder ett gratis bonusdomännamn tillsammans med andra fördelar.

Prova WooCommerce gratis

BigCommerce – Världens ledande moln e-handelsplattform

BigCommerce - Världens ledande moln e-handelsplattform

Produktnamn:BigCommerce
Officiell hemsida:bigcommerce.com
Komplexitet:Komplicerad
Gratis plan:14 dagars rättegång
Premiumplan:från $ 29,95 / mo
Grundad:2009
Huvudkontor:USA
Prova det gratis

BigCommerce – är en specialiserad världsledande moln eCommerce-plattform som fungerar bra för att lansera medelstora / stora och kraftfulla onlinebutiker. Systemet kan verka lite komplicerat för användare som inte är tekniska, men om du lyckas behärska det kommer du att vara nöjd med resultatet. Webbdesignproffs såväl som användare, som någonsin har arbetat med webbplatsbyggare tidigare, kommer inte att hitta systemet för komplicerat och kommer att kunna behärska det på några dagar.

Huvuddrag

BigCommerce har en intuitiv och logiskt strukturerad instrumentpanel, men den har många inställningar du måste lära dig för att börja arbeta på din eCommerce-webbplats. Webbplatsbyggaren erbjuder flera e-handelsalternativ som kan öka din onlinebutiks prestanda. Nedan listas systemets höjdpunkter:

 • Socialt nätverkssynkronisering (Facebook, eBay, Shopzilla, Beso osv.);
 • Avancerad e-postmarknadsföring, produkt- och lagerhanteringsalternativ;
 • Gratis och betalda responsiva mönster;
 • Stöd för flerkanal;
 • CSV-produktimport / -export.

För-och nackdelar

Webbplatsbyggaren erbjuder flera e-handelsalternativ som kan öka din onlinebutiks prestanda. Det gör det möjligt att handla via Facebook, vilket innebär installation av en gratis SocialShop 2-applikation, samt på olika välkända plattformar, som Shopzilla, eBay, Beso etc. Du kan också ställa in marknadsföringsalternativ för e-post, hantera dina inventeringslista, lägga till och hantera produkter, organisera retur- / utbytessystemet, skapa presentkort och annonsbanners, ladda upp flera produkter från CSV-filer och utföra andra åtgärder för att göra din onlinebutik funktionell.

När det gäller systemets nedgång är det inte många av dem här. BigCommerce kan inte skryta med en rik samling av gratis mallar, medan själva webbinstallationsprocessen kräver en ganska komplicerad strategi och tidsinvestering. Dessutom har BigCommerce också en dyrare prissättningspolicy jämfört med vanliga webbplatsbyggare och det är därför inte alla vanliga prenumeranter som har råd att använda den.

Kosta

Webbplatsbyggaren tillåter att testa den betalda planen du är intresserad av i 14 dagar helt gratis. Efter testversionens slut kan du uppgradera till ett av de betalda prenumerationerna. Det finns tre av dem här, var och en erbjuder en viss uppsättning funktioner.

 • Standardplan ($ 29.95 / mo) – obegränsad bandbredd, disklagringsutrymme och produktnummer;
 • Plusplan ($ 79.95 / mo) – Kundsupportsegmentering, övergivna kundvagnssparare;
 • Pro-plan ($ 249,95 / mo) – anpassad SSL-certifikatsanslutning, Google recensioner, avancerat analysverktyg osv.

Här finns också företagsplanen, vars kostnader ska diskuteras individuellt med systemchefen. Tänk dock på att det finns en viktig nyans om BigCommerce-prissättningspolitik. Detta är den årliga vinstgränsen som gäller för alla betalade planer, med undantag för företagsplanen. Det betyder att varje $ 200000 av din vinst kommer att resultera i en ökning av $ 150 / mo för kostnaden för den betalda planen du använder. Om det är ok med dig kan du börja använda systemet direkt.

Prova BigCommerce nu

OpenCart – Gratis (Öppen källa) Kundvagnslösning

OpenCart - Gratis (Open Source) kundvagnslösning

Produktnamn:Opencart
Officiell hemsida:opencart.com
Komplexitet:Komplicerad
Gratis plan:Helt gratis
Premiumplan:Kräver värd
Grundad:2012
Huvudkontor:Över hela världen
Prova det gratis

Opencart – är en kostnadsfri öppen källkodslösning som kräver installation och nedladdning för att kunna användas till fördel. Programmet är PHP-baserat, vilket ofta utgör problem för användare med liten eller ingen programmeringsförmåga. Programvaran används för att starta kraftfulla onlinebutiker och är en bra start för duktiga webbdesigners som är villiga att skapa stora e-handelswebbplatser.

Huvuddrag

OpenCart kommer med kärnfunktioner som är tillräckliga för att bygga en webbutik av hög kvalitet, men det kräver också installation av tillägg för att förbättra funktionaliteten på webbplatser som skapats med programvaran. Det innebär kodningskunskap och erfarenhet som behövs för att skapa och underhålla en tekniskt avancerad onlinebutik. Om du saknar dem är det bättre att leta efter en enklare alternativ att inte möta problem med din webbplatshantering och underhåll efteråt. Nedan listas plattformens största höjdpunkter:

 • Tillåter integrering av betalda tillägg och tillägg;
 • Flerspråkig och flervalutarsupport;
 • Möjlighet att hantera flera butiksfönster och skapa obegränsade listor (produkter, kategorier, tillverkare osv.);
 • Tillgänglighet för moduler som lägger till funktionalitet i din kundvagn, flera säkerhetskopierings- och återställningsverktyg;
 • Integrerad fraktkalkylator.

För-och nackdelar

OpenCart gör det möjligt att ge din webbplats ett starkt e-handelsfokus och det fungerar bra för utveckling av olika typer av onlinebutiker. Några av dess centrala out-of-the-box-funktioner tillhandahålls som standard, men du måste fortfarande installera avancerade förlängningar för att få ut mesta möjliga av dess funktionalitet. Dessa inkluderar flerspråkigt och flervalutarsupport, möjlighet att hantera flera butiksfönster och skapa obegränsade listor (produkter, kategorier, tillverkare osv.), rapporter, tillgänglighet av moduler som lägger till funktionalitet i din kundvagn, många säkerhetsverktyg för säkerhetskopiering och återställning, SEO-alternativ, produktbetyg och recensioner, rabattkupongsystem, gästkassa, leveransräknare, återkommande betalningar och mer.

När det gäller undrarna innebär programvaran kodningskunskap och erfarenhet som krävs för att skapa och underhålla en tekniskt avancerad onlinebutik. Om du saknar dem är det bättre att leta efter ett enklare alternativ att inte möta problem med din webbplatshantering och underhåll efteråt. Systemet har inte tillförlitlig kundsupport. Istället har de en stödplan på $ 99 / mo, som gör det möjligt att lösa specifika systemrelaterade problem. Så om din kodningskunskap är otillräcklig för att använda den här plattformen, finns det många andra lämpliga alternativ att gå till.

Kosta

OpenCart är initialt gratis, men det gäller bara installationen, nedladdningen och uppgraderingen av programmet. För att kunna använda plattformen på en hög nivå och få maximala fördelar för din onlinebutik måste du köpa extra tillägg och tillägg. Det krävs också att köpa webbhotell och domännamn för din e-handelswebbplats för att göra den tillgänglig på webben. Vad är intressant, OpenCart har släppt molnversionen av programmet. Kostnaden för att använda den kommer att bero på antalet onlinebutiker som en användare skapar och hur mycket lagringsutrymme som behövs för dem.

Prova OpenCart gratis

Magento – Open Source e-handelsplattform

Magento - Open Source e-handelsplattform

Produktnamn:Magento
Officiell hemsida:magento.com
Komplexitet:Väldigt komplicerat
Gratis plan:Helt gratis
Premiumplan:Kräver värd
Grundad:2007
Huvudkontor:USA
Prova det gratis

Magento – är den världspopulära e-handelsplattformen med öppen källkod, som fungerar bra för att skapa och hantera alla typer av webbutiker, oavsett deras nischspecialisering, storlek och komplexitet. Plattformen kräver kodningskunskap för att starta komplexa projekt och därför är det inte det bästa valet för nybörjare. Men om du har tillräckligt med tid och tålamod för att utforska plattformen kommer du säkert att uppskatta dess funktionalitet.

Huvuddrag

Magento har en avancerad och ganska omfattande funktionsuppsättning som gör det möjligt att använda den som ett pålitligt CMS för att driva kraftfulla e-handelsprojekt. Dess funktionalitet och flexibilitet är mer än tillräckligt för att hantera uppgifter med olika komplexitetsnivåer. För att ta reda på vad systemet exakt har i lager, överväg dess funktionsuppsättning nu:

 • Alternativ för produkthantering (enkel produktuppladdning, tillgänglighet av beskrivningar, uppsättning av SEO, produktkategorier osv.);
 • Webbutikadministrationsfunktioner (enda kontrollpanel, enkel migrering, virtuell terminal, utskriftsalternativ osv.);
 • Avancerade marknadsföringsverktyg (produktjämförelse, önskelista och skapande av kupongkoder, integration av kundvagn osv.);
 • Olika betalningsalternativ (Stripe, PayPal, Braintree, Amazon Pay och mer).

För-och nackdelar

Magento levererar omfattande funktionalitet som omfattar speciella high end-verktyg för att hantera webbplatshantering, hantering, marknadsföring, SEO, uppdateringar, leverans och utcheckning, betalningsbehandling och andra måste-ha-processer. Med CMS kan du skapa flera produktlistor som kommer med detaljerade beskrivningar, många parametrar och hanteringsalternativ. Det finns också den övergivna kundvagnsfunktionen, som bidrar till att minska andelen användare som lämnar webbplatsen innan de gör beställningar.

Trots att Magento tillåter att skapa funktionsladdade onlinebutiker är det fortfarande mycket komplicerat för vanliga användare. I vissa stadier i sin applikation kräver det professionellt utvecklare stöd. Men det finns inget kundtjänstteam här, vilket kan hjälpa användare att lösa sina problem i tid. CMS erbjuder också en begränsad samling gratis design, vilket utlöser behovet av integration från tredje part.

Kosta

Magento är ett gratis open source CMS, vilket innebär att du kan ladda ner och installera systemet utan att göra några betalningar. Men för att få ut mesta möjliga av plattformens funktionalitet går du inte utan att lägga till tredjepartswidgets, tillägg och tillägg. Detsamma handlar om val av mall, värd och domännamn. För att publicera och hantera en webbutik måste du välja en betrodd webbhotell.

Ladda ner Magento nu

Volusion – eCommerce Website Builder & Programvara för kundvagn

Volusion - Programvara för e-handelswebbplats & kundvagn

Produktnamn:Volusion
Officiell hemsida:volusion.com
Komplexitet:Medel
Gratis plan:14-dagars rättegång
Premiumplan:Kräver värd
Grundad:1999
Huvudkontor:USA
Prova det gratis

Volusion – är en pålitlig webbplatshandlare för eCommerce och kundvagn, vars användning säkerställer effektiv och enkel webbutvecklingsupplevelse. Systemet har ett brett utbud av alternativ och funktioner som behövs för att starta en kraftfull onlinebutik som kommer att stå ut från mängden.

Huvuddrag

Volusion omfattar alla webbbyggnadsverktyg som effektivt kan användas för att skapa och hantera en liten, mellanstor eller stor onlinebutik. Webbplatsbyggaren har en ganska omfattande uppsättning e-handelsfokuserade funktioner. Här är de viktigaste höjdpunkterna i systemet som gör att det sticker ut från mängden:

 • Multikanals integration;
 • Dynamiskt CRM-system;
 • Praktisk webbutik byggare;
 • Förbättrat skydd mot bedrägerier;
 • Enastående kunskapsbas.

För-och nackdelar

Volusion förtjänar uppmärksamhet från användare som är villiga att starta en digital butik från början. Webbplatsbyggaren ger tillgång till flera e-handelsfunktioner och -verktyg, inklusive flerkanalsintegration, SEO-marknadsföring, dynamiskt CRM-system, förbättrad säkerhetskontroll, marknadsföring och e-handelsverktyg, PCI-certifiering, anti-scam-skydd, 24/7 kundsupport, informativ kunskap bas etc. Systemet erbjuder också en imponerande samling gratis och betalda svarsmallar som passar olika nischer. Programvaran passar både icke-tekniker och proffs.

Tillsammans med listan över meriter kommer webbplatsbyggaren med några nackdelar, som dock inte har någon allvarlig inverkan på resultatet av skapandet av webbutiken. Dess gratismallar, till exempel, kan vara lite mer mångsidiga. Premiumtema är i sin tur ganska dyra som jämfört till vanliga webbplatsbyggare.

Kosta

Volusion har ingen gratis plan men den kommer med den 14-dagars gratisversionen som låter dig testa systemets integrerade funktionsuppsättning. När du bestämmer dig för att gå online och publicera ett färdigt projekt måste du välja ett av de betalda prenumerationerna.

 • Personlig kostnad ($ 29 / mo) – 100 produkter, endast ett personalkonto.
 • Professionell kostnadsberäkning ($ 79 / mo) – 5 000 produkter.
 • Företagskostnad ($ 299) – obegränsade produkter och Prioritetsstöd.

Det finns också en möjlighet att uppgradera till Prime-planen, vars kostnader förhandlas individuellt med företagsledarna. Planen fungerar utmärkt för enorma internationella företag som behöver VIP-stöd och avancerad e-handelsfunktionalitet.

Prova Volusion nu

3dcart – utmärkt verktyg för att skapa e-handelswebbplats från Scratch

3dcart - utmärkt verktyg för att skapa e-handelswebbplats från Scratch

Produktnamn:3dcart
Officiell hemsida:3dcart.com
Komplexitet:Komplex
Gratis plan:14-dagars rättegång
Premiumplan:från $ 9 / mo
Grundad:1997
Huvudkontor:USA
Prova det gratis

3dcart – är ett populärt verktyg för att skapa e-handelswebbplatser från början. Systemet positionerar sig som en allt-i-ett-plattform som används för utveckling och hantering av små och medelstora webbbutiker. Det är här man kan sälja både fysiska och digitala produkter samt tjänster online. Tjänsten fungerar bra för alla användarkategorier, inklusive nybörjare och webbdesignsexperter.

Huvuddrag

3dcart omfattar en mängd funktioner som krävs för att starta en kraftfull onlinebutik, oavsett komplexitet och storlek. Detta är en professionell tjänst som kommer att imponera på alla med sin integrerade funktionalitet. Dessa är plattformens mest särdrag:

 • Kraftfull integrerad CRM;
 • Out-of-the-box moduler;
 • Omfattande produkthanteringsalternativ;
 • High end marknadsföringsverktyg;
 • Integrerad försäljningsanalys och statistikspårning.

För-och nackdelar

3dcart levereras med integrerad bloggplattform, flera marknadsförings- och SEO-verktyg, FTP-åtkomst till webbplatsfiler, tillgänglighet av shopping plugins. Systemet möjliggör också modulintegration och levereras med en kraftfull produktkortredigerare som låter dig skapa omfattande och informativa produktkataloger.

När det gäller systemgränserna ger 3dcart begränsad tillgång till filredigering utanför FTP-läget. Detta kan vara något komplicerat för nybörjare, som kommer att behöva tid att utforska och behärska alla alternativ från grunden. Dessutom har 3dcart ett lite komplicerat gränssnitt, som är något övermättat med verktyg och alternativ. Det tar definitivt tid att vänja sig till det.

Kosta

3dcart erbjuder inte en gratis plan, men det finns en 14-dagars rättegång som räcker för att testa den. För att fortsätta arbeta med tjänsten och publicera ett färdigt projekt, gå vidare för att välja en av de premiumabonnemang som systemet erbjuder.

 • Startbutik ($ 9 / mo) – 1 greppsanvändare, 100 produkter, API och FTP-åtkomst, anslut domän, 2 e-postkonton.
 • Grundläggande butik ($ 19 / mo) – 2 saker användare, obegränsade produkter, telefonsupport, 5 e-postkonton.
 • Plus Store ($ 49 / mo) – 5 saker användare, CRM, kundgrupper, 10 e-postkonton.
 • Pro Store ($ 129 / mo) – 15 saker för användare, automatiseringsregler, förbeställningar, 30 e-postkonton.

Dessutom finns det en möjlighet att uppgradera till Enterprise-planen för $ 400 per månad. Det säkerställer säker nivå 1 PCI-värd, obegränsade saker användare och IP-blockerande säkerhetsfunktioner.

Prova 3dcart gratis

PrestaShop – Open Source eCommerce Web Application

PrestaShop - Open Source eCommerce Web Application

Produktnamn:PrestaShop
Officiell hemsida:prestashop.com
Komplexitet:Komplex
Gratis plan:helt gratis
Premiumplan:kräver värd
Grundad:2008
Huvudkontor:USA
Prova det gratis

PrestaShop – är en e-handelsapplikation med öppen källkod, som kan laddas ner och installeras helt gratis. Det används för att bygga olika typer av onlinebutiker med toppprestanda och utmärkt design. Programmet är dock i grund och botten skapat med professionella behov i åtanke. Nybörjare kommer att hitta systemet komplicerat.

Huvuddrag

PrestaShop erbjuder mer än 600 integrerade funktioner som täcker nästan alla behov som köpmännen kan ha när de arbetar på sina onlinebutiker. En sådan omfattande funktionalitet hjälper till att täcka den rådande mängden användares e-handelsbehov. De mest fantastiska PrestaShop-funktionerna är följande:

 • CSV-filproduktimport / -export;
 • Mångsidiga leverans- och betalningsalternativ;
 • Övergivna kundvagn;
 • Automatiserade uppföljningar;
 • Avancerade integrerade webb- och analysverktyg för statistikspårning.

För-och nackdelar

PrestaShop erbjuder en möjlighet att skapa obegränsade listor och sälja digitala produkter, hantera inventeringslistan, importera / exportera produkter från CSV-filer, mångsidiga SEO-alternativ, obegränsade fraktföretag, uppskattad frakt, många betalningsalternativ, möjlighet att sälja produkter över hela världen, fastställa skatteregler för en viss region, realtidsanalys, övergivna information om kundvagnen, anpassade kampanjer, automatiserade uppföljningar och mer.

Oavsett dess funktionalitet är PrestaShop inte ett enkelt program, särskilt för användare som inte är tekniska. De kan tycka att det är utmanande att konfigurera och redigera moduler och lösa andra tekniska nyanser. Tänk på att det kan ta lite tid att installera PrestaShop eftersom det kräver nedladdning av programvara, uppladdning till servern via FTP-klienten och ytterligare installation. Således kan hjälp av en expert behövas, om du känner att du saknar kunskap om webbdesign.

Kosta

Precis som de flesta andra innehållshanteringssystem är PrestaShop ursprungligen gratis att ladda ner, installera och använda. Det finns också en gratis demoversion här, som gör det möjligt att testa de viktigaste systemfunktionerna och utforska administratörskortet och butiken. Om du bestämmer dig för att använda programvaran för att bygga en e-handelswebbplats med den, gör dig redo att betala för domännamnet och webbhotellet. Det är obligatoriska utgifter som du inte kommer att gå utan. När det gäller de pågående utgifterna inkluderar de köp av tillägg och tillägg för att förbättra din onlinebutik. Om du har för avsikt att integrera din e-handelswebbplats med andra plattformar som eBay, Amazon, Facebook etc. kommer detta också att kosta dig en viss summa.

Prova PrestaShop gratis

Drupal – eCommerce-Ready Open Source CMS

Drupal - eCommerce-Ready Open Source CMS

Produktnamn:Drupal
Officiell hemsida:drupal.org
Komplexitet:Komplex
Gratis plan:helt gratis
Premiumplan:kräver värd
Grundad:2000
Huvudkontor:USA
Prova det gratis

Drupal – är en gratis e-handelsklar öppen källkod CMS, vilket omfattar funktionerna i en webbplatsbyggare men ändå kräver modulinstallation, arrangemang och konfigurationsutveckling. Drupal är flexibel men ändå ganska komplicerad för nybörjare. Det fungerar främst bra för yrkesverksamma som värdesätter frihet för designanpassning.

Huvuddrag

Drupal ser mer ut som ett innehållshanteringsramverk snarare än ett system. För att skapa en webbplats, ska en användare självständigt fylla en webbplats med moduler och appar som krävs för värdigt projektprestanda. För att kunna designa en webbshop med Drupal som följer dina e-handels- och affärsbehov bör du inledningsvis fokusera på systemets funktionsuppsättning:

 • Över 2000 lyhörd design;
 • Begränsad uppsättning verktyg för innehållshantering, som spelar mycket för e-handelsprojekt;
 • Två utvecklingsalternativ för webbutiker;
 • Integrable Drupal-moduler;
 • Hög slutflexibilitet.

För-och nackdelar

En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med Drupal är dess flexibla flexibilitet, vilket gör det möjligt att skapa en fullständig webbutik. Plattformen kommer initialt med en grundläggande funktionsuppsättning, men det är möjligt att integrera tredjepartsförlängningar för att ge ditt eCommerce-projekt avancerad funktionalitet. Drupal säkerställer också hög säkerhetsnivå för alla projekt som lanseras med det, medan enskilda systemkassor garanterar snabbare projektprestanda. Om du tänker ge din webbplats mer flexibilitet för att nå dina mål kan du använda den fria basen av dokument, som omfattar flera tillägg och mallar.

Det största problemet med Drupal är dess komplexitet. Plattformen är extremt svår att bemästra av nybörjare och det tar mycket tid att utforska och behärska dess funktioner. Frånvaron av teknisk supportteam gör processen ännu mer problematisk. För att lösa sina problem och hitta svar på deras problem möter Drupal-användare oftast behovet av att leta efter dem på webben.

Kosta

Drupal är ett helt gratis system, vilket innebär att det är möjligt att ladda ner och installera det utan några extra investeringar från instrumentpanelen som finns på hosting. Ibland tillhandahålls Drupal-paket i Linux-samlingar / -planer, men det är vettigt att kontrollera deras säkerhet först. Drupal kräver dessutom värd och domännamn väljs samt extra moduler / tillägg.

Prova Drupal gratis

Hur man skapar en e-handelswebbplats med en webbplatsbyggare?

Så snart du tänker på att starta en onlinebutik med en webbplatsbyggare måste du ta reda på de viktigaste stadierna i denna process. Nedan listas de allmänna stegen du kommer att möta, oavsett vilket system du så småningom kommer att välja:

 1. Registrering hos tjänsten. Har valde en webbplatsbyggare, måste du registrera dig med det först. Detta är ett måste som alla system erbjuder. Registreringsprocessen är i allmänhet enkel och snabb. Du behöver bara ange din e-post och skapa ett lösenord för att registrera dig i systemet. Vissa tjänster skickar bekräftelsesmeddelanden så att du kan skapa ett konto. Ett annat alternativ är att registrera dig via ditt Facebook-konto (Jag tror att du har den). Detta tar inte mycket ansträngning och tid också.
 2. Mallval. När du har registrerat dig för systemet kommer du att erbjudas att välja en mall som passar din nisch mest av allt. De flesta webbplatsbyggare delar upp sina mallar i temakategorier för att förenkla mallvalet. Detta hjälper till att spara tid och ansträngning, vilket gör processen med val av mallar effektivare och snabbare. Mallar kan betalas och gratis, så det är upp till dig att bestämma det lämpligaste alternativet.
 3. Designanpassning. Rätt val av en mall är bara hälften av uppgiften. Den viktigaste och mest ansvarsfulla delen är designanpassning. Webbplatsbyggare erbjuder i allmänhet en rik uppsättning anpassningsverktyg som kan göra din onlinebutik både funktionell och tilltalande. Du kan ändra din webbplats färgpalett, teckensnitt, bakgrunder, ikoner och andra element för att få önskat resultat. Det är en spännande upplevelse för alla.
 4. Skapa produktkort. När du har anpassat din webbplatsdesign kan du fortsätta med att skapa produktkort. Antalet kort du kan skapa beror på antalet produkter du planerar att sälja och antalet kort som din plan låter dig göra. Webbplatsbyggare kan erbjuda gratis och betalda planer, som alla kan ha vissa villkor och begränsningar. Det senare kan också beröra produktmängden, så se till att välja den lämpligaste planen från början. När du skapar ett produktkort tar du dig tid att lägga till bilderna på en produkt och dess detaljerade beskrivning så att dina kunder kan känna till dess specifikationer.
 5. Inställning av betalningsalternativ. När du har skapat produktkort måste du ställa in betalningsalternativen. Deras val beror på systemkraven och på dina egna preferenser. Du kan erbjuda dina kunder flera betalningsalternativ att välja mellan, men glöm inte att lägga till deras villkor.
 6. Inställning av leveransalternativ. Inställning av leveransalternativ är lika viktigt som inställningen av betalningsvillkor. Ange alla leveransdetaljer och villkor i ett specialavsnitt som är tillgängligt för dina kunder. Nämn alla tjänster du är redo att erbjuda och deras kostnader. Glöm inte att ange de länder du skickar dina produkter till.
 7. Domän namn. Valet av ett domännamn är ett av de mest avgörande stadierna i hela webbdesignprocessen. De flesta webbplatsbyggare erbjuder planer som medföljer gratis domännamn och värd ingår. Detta eliminerar nödvändigheten av att leta efter ett domännamn någon annanstans, med fokus på andra väsentliga nyanser. Se till att ditt domännamn är minnesvärd och representerar din onlinebutik till fördel. Generellt är alternativen flera. Så skynda dig inte att göra rätt val.
 8. Webbplatspublicering. Eftersom din e-handelswebbplats är klar är det hög tid att publicera den på webben. Detta är enkelt, snabbt och gör att du kan njuta av resultatet på kortare tid.

Hur man skapar en e-handelswebbplats med CMS?

Processen att skapa en webbplats med CMS skiljer sig något från att lansera en webbplats med webbplatsbyggare. Detta beror på att båda typerna av system har olika egenskaper och komplexitetsnivå och därmed innebär olika tillvägagångssätt för webbbyggnadsprocessen. Nedan listas de viktigaste stegen du måste genomgå för att bygga en e-handelswebbplats med CMS:

 1. Värd för värd. CMS erbjuder i allmänhet inga värd- och domänalternativ som ingår i planen. Detta kan utlösa behovet av att leta efter pålitlig värd tillhandahålls av tredjepartsföretag. För att göra rätt val måste du göra en djupgående marknadsanalys för att identifiera det bästa företaget att hantera.
 2. Domän namn. Precis som du behöver välja värd, måste du ta hand om att välja en domän namn för din framtida onlinebutik. Domänen ska vara lätt att komma ihåg så att dina kunder kan memorera det utan allvarliga problem. Det bör också sticker ut från mängden och lyfta fram din affärsinriktning.
 3. CMS-installation. CMS kan vara antingen webbaserat eller offline. Den senare systemtypen kräver preliminär nedladdning och installation. Detta är inte riktigt komplicerat, men det kan ta lite tid. Kom ihåg det.
 4. Plugininstallation. Innehållshanteringssystem erbjuder ofta rika uppsättningar funktioner och verktyg som behövs för att skapa webbdesign av hög kvalitet. Ibland kan de dock erbjuda dig att installera extra plugins som kan vara obligatoriska eller valfria. Dessa plugins kan också vara gratis eller betalda, men de kommer säkert att bidra till din webbplats prestanda och design.
 5. Design. För att börja arbeta med din onlinebutikdesign måste du först välja en mall för att komma igång. Precis som webbplatsbyggare kommer CMS ofta med en samling teman, som är både betalda och gratis. Betalda mallar har vanligtvis bättre kvalitet och anpassningsalternativ jämfört med gratis teman. Dessutom kan mallar som erbjuds utan kostnad utgöra fara för din webbplats eftersom de kan komma med ett skadligt skadligt hot. Valet av lämplig mall bör baseras på de mål du strävar efter när du bygger din onlinebutik. Om du verkligen syftar till att lansera en kraftfull och stor e-handelswebbplats, är det rätt lösning att köpa en nischmall.
 6. Fylla en webbplats med innehåll. Mallval och anpassning är bara hälften av verksamheten när det gäller framgångsrik skapelse av onlinebutiker. När du har skapat layouten och designen för din e-handelswebbplats måste du fylla den med innehåll. Det är här du har valfrihet. Ta dig tid att välja texter, bilder, videor och andra element som ska integreras på din webbplats.
 7. Inställning av betalningssystem. Nästa steg innebär inrättandet av betalningsalternativ. Det finns många av dem du kan välja mellan och det är bara upp till dig att bestämma vilka betalningsalternativ du är redo att erbjuda dina kunder. Ju fler alternativ du ger – desto bättre. Detta kommer så småningom att påverka din kundbas och din vinst.
 8. Frakttjänstinställning. Inställning av produktfrakttjänster är inte mindre viktigt än installationen av betalningssystem. Innan de betalar för sina beställningar, frågar många kunder om tillgängliga leveransalternativ de kan välja mellan. Ta dig tid att registrera dig och specificera alla leveransdetaljer, länder du skickar dina produkter till, villkoren och andra nyanser.
 9. Webbplatspublicering. Nu när alla problem hanteras är det hög tid att publicera en webbplats. Det tar inte mycket tid och görs i allmänhet med några få klick. Aktivera bara “Publicera” -knappen och se resultatet!

Hur man väljer tjänsten för att bygga en e-handelswebbplats från Scratch?

Valet av den mest lämpliga e-handelstjänsten bygger på många faktorer. De viktigaste av dem är din kompetensnivå, budget och mål. Det finns dock allmänna krav för system av olika typer. Således bör systemet som kommer att säkerställa en säker och smidig eCommerce-webbupplevelseupplevelse ha följande funktioner:

 • Enkel användning;
 • Snabb webbutvecklingstid;
 • Säkerhet;
 • Kvalitet;
 • Rik funktionsuppsättning;
 • Mallsamling;
 • Kraftfulla designanpassningsfunktioner;
 • Bekvämlighet;
 • överkomliga.

Om ett system du stöter på uppfyller dessa krav och verkar tillförlitligt för dig kan du börja utforska det för att se vad det kan erbjuda dig.

Fördelar och nackdelar med webbplatsbyggare

Webbplatsbyggare säkerställer en smidig och bekväm webbupplevelseupplevelse. Men det är ändå vettigt att ta reda på deras för- och nackdelar innan du arbetar med systemet av denna typ. Bland fördelarna med dessa tjänster kan man nämna följande:

 • Enkel användning. Webbplatsbyggare är enkla att använda. Den här funktionen gör dem till ett trevligt val för icke-tekniska kunniga användare och för webbdesignproffs. De säkerställer snabb och effektiv webbdesignprocess och kommer med enkla webbredigerare som minskar besväret med webbbyggnaden till ett minimum. Som ett resultat kan du skapa en anständig webbplats på kortare tid.
 • Mallsamling. De flesta webbplatsbyggare har rika mallsamlingar, som inkluderar gratis och betalda teman. De delas ofta in i kategorier baserat på den nisch de tillhör. Många mallar är responsiva och mobiloptimerade för att säkerställa maximal exponering.
 • Designanpassningsverktyg. Precis som webbplatsbyggare erbjuder flera webbplatsmallar, erbjuder de också olika designanpassningsverktyg. De tillåter att skapa all design du behöver på ett enkelt och intuitivt sätt.
 • överkomliga. Webbplatsbyggare är mycket prisvärda jämfört med många andra webbbyggnadsverktyg. Många av dem har gratis obegränsade versioner, medan andra erbjuder gratis tester för att låta användare testa systemfunktionerna innan de väljer valet. Betalda planer är generellt rimliga för att tillgodose användarnas olika behov och budgetar.
 • SEO-optimering. Projekt skapade med webbplatsbyggare är optimerade för sökmotorerna från början. Du behöver bara fylla i metataggar, titlar och nyckelord för att säkerställa maximal SEO-marknadsföring.

Webbplatsbyggare har inte bara fördelar. De har också några nackdelar som är typiska för vissa av dessa system. Dessa inkluderar:

 • Kodredigeringsbegränsningar. Så långt som webbplatsbyggare skapas med de genomsnittliga användarnas behov och färdigheter i åtanke, kommer många av dem med kodredigeringsbegränsningar. Som ett resultat ser webbplatser lite lika ut och har nästan samma struktur som definieras av mallen.
 • Brist på funktionalitet. Webbplatsbyggare är tillräckligt bra för att tillåta att skapa enkla projekt utan extra funktionalitet. Det kanske inte räcker om du vill utforma ett kraftfullt projekt för att tillgodose dina affärs- eller personliga behov.
 • Brist på alternativ för webbplatsöverföring. När du väljer att starta en webbplats med en webbplatsbyggare bör du veta att du inte kommer att kunna migrera det färdiga projektet till en annan plattform, oavsett vilka mål du har.

Fördelar och nackdelar med CMS

Precis som webbplatsbyggare kommer innehållshanteringssystem med sina fördelar och nackdelar. Användare måste hitta dem för att vara redo att möta svårigheter de kan stöta på när de använder CMS de föredrar. Även om varje system har sina egna fördelar och nackdelar, finns det också allmänna funktioner som är typiska för alla CMS-typer. Några av fördelarna inkluderar:

 • Rich Feature Set. CMS erbjuder vanligtvis mer omfattande funktionsuppsättningar jämfört med webbplatsbyggare. Detta gör det möjligt att skapa fullständiga onlinebutiker för att locka kundernas uppmärksamhet och maximera vinsten.
 • överkomliga. Den rådande mängden öppen källkod CMS är helt gratis. Du behöver inte spendera pengar för att ladda ner och installera det system du gillar, men gör dig redo att betala för hosting, domännamn och extra tillägg (plugins), av vilka många är valfria. Det är upp till dig att definiera den budget du kan spendera på din projektutveckling.
 • Kraftfulla anpassningsalternativ. Förutom en rik funktionsuppsättning har CMS generellt kraftfulla anpassningsalternativ som täcker nästan alla webbdesignbehov. Det är enkelt att skapa webbdesign genom att installera och ändra plugins.
 • Snabb webbutvecklingsprocess. Att bygga en e-handelswebbplats med CMS tar inte mycket tid. Även om du inte är en webbdesignsexpert kommer du att klara uppgiften på flera dagar genom att integrera plugins, anpassa mallar och använda moduler.

Det är svårt att föreställa sig ett webbdesignverktyg utan nackdelar. När det gäller CMS är de följande:

 • Kodningsfärdigheter. CMS är mer komplicerat än webbplatsbyggare när det gäller tekniska färdigheter. Nybörjare kan inte använda dessa tjänster med fördel utan preliminär inlärning och utforskning av tjänster. Kodfärdigheter och erfarenhet krävs för att redigera webbplatskoder, anpassa webbdesign, integrera plugins, uppdatera och hantera innehåll, justera inställningar.
 • Otillräcklig kundsupport. När det gäller CMS som huvudsakligen är inriktad på webbdesigners är de inte uppmärksamma på kundsupport. Vissa av dem erbjuder handledning och handböcker för att hjälpa en användare lära sig grundläggande systemfunktioner, medan andra inte är redo att ge direkt kundsupport. Som ett resultat kan nybörjare slösa ansträngningar och tid på att försöka hantera webbplatsrelaterade problem på egen hand.

Slutsats

Vilken webbbyggnadstjänst fungerar bäst för din e-handelswebbplats? Detta är en kontroversiell fråga som kan besvaras på olika sätt. Om du någonsin har varit involverad i webbplatsbyggnad tidigare, har för avsikt att skapa en stor onlinebutik med utmärkt prestanda och är redo att kämpa med svårigheterna med webbbyggnadsprocessen, är det meningsfullt att välja CMS för detta ändamål eftersom dessa system ger mer avancerade funktioner för att säkerställa toppresultat.

Men om du bara startar ditt företag och vill upprätta en pålitlig närvaro på nätet för det, är det bättre att föredra en webbplatsbyggare. Dessa system är speciellt skapade med tanke på icke-teknikers behov och därför ger de mångsidiga alternativ som hjälper dig att komma igång med din onlinebutik på ett snabbt och problemfritt sätt. Ta dig tid att analysera information som inlägget ger för att göra rätt val.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map