Bygga en online-kalkylator

Hur man skapar en kalkylator för din webbplats


Att ha en webbplats för små företag kräver öppenhet eftersom det är det de flesta kunder letar efter idag. En potentiell köpare är ivriga att följa tydliga siffror och summor innan han köper en viss vara eller tjänst. Det är här webbplatsberäknare verkar vara en bra lösning.

Å ena sidan hindrar de kunder från extra kostnader eller fusk. Å andra sidan gör en sådan metod det lättare att förbättra nivån på trovärdighet. Ett enkelt verktyg kan spela en viktig roll när du etablerar ditt rykte på webben. Den här gången kommer du att lära dig att skapa en kalkylator för din webbplats samt vilka verktyg du ska använda.

Hur en webbplatsräknare fungerar?

Vissa typer av företag kräver komplexa beräkningar för kunderna. Ibland verkar dessa siffror vara en utmaning som får dem att lämna en webbplats för att hitta en enklare lösning. I den moderna tekniska världen kommer du knappast att träffa en konsument med en manuell kalkylator för att hantera alla dessa komplicerade siffror i hans eller hennes egen. Det är här online-kalkylatorer kommer som en ultimat lösning.

De kräver inga speciella färdigheter och gör det enkelt för besökaren att få nödvändig summa automatiskt beroende på term, mängd produkter eller tjänster eller andra avgörande faktorer. Å ena sidan behöver användare inte engagera sig med pennor och pappersark. Å andra sidan får de tydlig information och data som automatiskt beräknas för dem. Det är här som transparens alltid spelar roll.

Vem kan behöva webbplatsberäknare

Ett sådant alternativ hänvisar huvudsakligen till småföretagens webbplatser och företag som verkar inom olika områden. Om du hanterar komplexa antal och kunder som letar efter tydliga svar, representerar du antagligen någon av följande nischer:

 • logistik – det omfattar frakt- och transporttjänster av alla slag. Oavsett om du levererar ett Amazon-paket eller containrar med LPG och råolja är kunderna angelägna om att veta hur mycket leveransen kostar.
 • Försäkring – det mest populära affärsområdet som kräver tydlig prissättning och automatisk beräkning beroende på kundens ålder, försäkringsvillkor, avgifter osv.
 • lån – En låntagare kan vilja klargöra de exakta avgifterna och avgifterna samt ränta och APR-ränta, vecko- eller månadsbetalningar osv..
 • Fastighet – En bra idé att lägga till kalkylator på nätet så att dina kunder kan klargöra priset för ett hus eller lägenhet beroende på dess kvadratiska utrymme.
 • Byggbranschen – Idén är densamma som i en fastighet. Beräknaren visar emellertid slutpriset beroende på konstruktionstyper och material, dimensioner, byggteknik, utrustning osv.

Om du låter dina kunder själva beräkna priset kommer de att känna sig säkrare med tydliga avgifter till hands. En bifogad räknare kommer att göra susen.

Vilka funktioner ska en webbberäknare ha?

Om du är angelägen om att förbättra konverteringsgraden och hålla dina kunder engagerade måste du ha ett interaktivt och lättanvänt verktyg som inte kräver särskilda färdigheter eller åtgärder. Innan du bygger en kalkylator för din webbplats ska du följa följande funktioner:

 • Enkelt att göra – spara tid och använd tjänster som låter dig skapa en miniräknare med bara ett klick utan att koda eller programmera på någon sida du behöver.
 • Engagerande design – undvik platta widgetar och välj anpassade kalkylatorer med personliga färgtema, texter och figurer eller skapa din egen design.
 • Flexibilitet – bygga en kalkylator med en utökad lista med funktioner för att gå vidare med beräkningar av olika typer.
 • Mobil-Friendly – Se till att använda känsliga kalkylatorer som fungerar bra på olika enheter inklusive surfplattor och smartphones.

uCalc har tillräckligt med funktionalitet för att täcka alla funktioner ovan. Det prisbelönta verktyget låter dig hitta en anpassad, enkel att använda och bygga miniräknare med bara flera klick. Låt oss titta närmare på hur det kan hjälpa.

uCalc – den bästa online-kalkylatorn för alla webbplatser

uCalc – är en fantastisk gratis tjänst för att bygga kalkylatorer för alla typer av webbplatser trots plattformen eller nisch. Oavsett om du driver en fordons-, restaurang-, konstruktions- eller något annat företag, kommer detta instrument att låta dig komma med en anpassad och flexibel kalkylator som erbjuder en uppsättning utökade verktyg.

uCalc-mallar

Plattformen är enkel att använda och kräver inte speciella tekniska färdigheter. En multifunktionell kalkylatorbyggare verkar vara en kostnadseffektiv lösning för förbättrad webbplatsprestanda, SEO och användarnas engagemang.

Hur man ställer in online-kalkylatorn?

Verktyget kräver ingen teknisk bakgrund. Du behöver inte koda eller programmera. Plattformen fungerar som en enkel visuell redaktör. Allt du behöver göra är att välja från en uppsättning färdiga element och kombinera dem i en enda struktur. Redaktören låter dig ta bort eller lägga till nya reglage, kryssrutor och andra element. Sedan måste du placera widgetkoden på den sida du behöver.

uCalc Editor

Användare kan välja att bygga sin egen unika anpassade kalkylator eller välja från ett dussin tillgängliga mallar. De är designade för specifika affärsnischer. Du hittar den som uppfyller dina behov. Välj en layout från 12 tillgängliga kategorier inklusive fastigheter, leveransservice, skönhetsindustri osv.

Online-kalkylatoranpassning

Systemet använder färdiga kalkyltabeller. Samtidigt kan du skapa en egen med en unik design.

 • Anpassningsbara mallar – välj den du vill och använd den visuella redigeraren för att lägga till nya bilder, ändra typografi osv.
 • Designläge – Om du vill skapa din egen kalkylator kan du använda designläget som erbjuder fyra huvudteman inklusive Minimal, Material, Bootstrap och Standard. De kommer med färdiga färgstilsorter som kan ändras eller ändras beroende på dina inställningar.
 • Responsive Calculator – uCalc garanterar mobil vänlighet och enkel redigering.

En bra sak med uCalc-designfunktioner är att användare inte behöver vara experter när de byter färg eller teckensnitt. Välj bara en mall, lägg till bilder och få räknaren att uppfylla din webbplatsdesign. Dessutom är alla element, layouter och block skyddade av plattformens upphovsrätt.

uCalc Formula Editor

Vad webbplatsberäknare kan göra?

uCalc levererar ännu fler funktioner ur rutan som du kan förvänta dig. Bortsett från grundläggande formler och system för att ge klara svar till kunderna, har det en avancerad funktionsuppsättning för att säkerställa SEO-vänlighet utöver marknadsföring, marknadsföring och användares förvärvsinstrument.

uCalc-kod

 • Systemvarningar – du får ett meddelande varje gång en ny order visas. Vid samma slips kan du skicka personliga meddelanden till dina kunder.
 • SEO-prestanda – plattformen gör det lättare att planera budgeten och rikta in sig på lågfrekvensfrågor. Samtidigt kan du spåra användarnas beteende i detaljer som förbättrar webbplatsens totala resultat och resultat.
 • Enkel delning – widgetkoden kan tillämpas på någon av dina webbplatssidor. Dessutom är du fri att dela räknarlänkar på sociala medieplattformar samt e-post eller budbärare. Det kommer att leda till att kunder är redo att göra ett köp. Med andra ord genererar du försäljningsklar Lead.
 • Marknadsföring och marknadsföring – systemet gör det enkelt att finjustera räknaren genom att lägga till automatiska rabatter beroende på produkttyp eller kategori. Användare kan använda prislappar, avgifter och specialavgifter utan utvecklarens hjälp.
 • Orderhantering – Du kan samla in betalningar direkt genom att integrera betalningsalternativ med din kalkylator. Systemet genererar rapporter och statistik om inköp och beställningar. Det kan integreras med webbplatsen CRM.

uCalc-kostnad

uCalc erbjuder fyra stora planer med paketet som är gratis. Varje plan har en lista med specifika funktioner. Ett gratis erbjudande kan vara en bra lösning bara för att testa hur systemet fungerar, eftersom det inte finns några speciella alternativ eller funktioner som CRM-integration, betalningsbearbetning, länkdelning, etc. Alla de funktioner du hittar i följande planer:

 • Grundläggande kostar $ 3,20 per månad för upp till 5 projekt med alla grundläggande funktioner men inget chattstöd.
 • Standard kostar 8 $ per månad för upp till 15 projekt med över 1 000 e-postmeddelanden och 10+ SMS-meddelanden.
 • Proffs kostar $ 19,20 per månad för obegränsade projekt, utökade funktioner och chattstöd.

Poängen

Att ha en kalkylator på din webbplats kommer att öka konverteringsfrekvensen och förbättra kundernas engagemang. Ett enkelt instrument kommer att göra att din webbplats ser mer tillförlitlig i potentiella konsumenters ögon.

uCalc är en ultimat lösning för att ansluta en anpassad kalkylator till din webbplats. Det är lätt att använda, bygga och anpassa. Det kommer med prisvärda planer utöver ett gratispaket. Du hittar knappast en mer kostnadseffektiv lösning för att öka webbplatsens prestanda och försäljning.

Prova uCalc gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map