Byt från Adobe Muse till WordPress

Byt från Adobe Muse till WordPress


I de flesta fallen, Adobe Muse webbplatsägare beslutar att migrera till WordPress eftersom de vill öka sina projektprestanda, generera mer trafik och få pålitlig webbhotell till rimliga kostnader.

När det gäller WordPress kan systemet möta alla dessa behov och ännu mer. Dess kraftfulla integrationsalternativ, mångsidighet mellan mallar och plugins samt rimliga kostnader gör att det råder över Adobe Muse, även om det krävs viss kodningskunskap för att arbeta med tjänsten efteråt..

En annan fördel är en möjlighet att välja en tillförlitlig värdleverantör. WordPress rekommenderar officiellt Bluehost till alla dess användare på grund av plattformens anspråk, flexibilitet, säkerhet och funktionalitet. Den billigaste Bluehost-planen kommer att kosta $ 2,95 per månad, men du kommer att få många fördelar för detta pris, inklusive snabb sidhastighet, ökad säkerhet, omfattande innehållsmarknadsföring och SEO-alternativ, e-handelsfunktioner och många fler. Så om det finns något du inte är nöjd med när du använder Adobe Muse bör du definitivt byta till WordPress.

Tänk på att proceduren för att migrera från en tjänst till en annan kan vara ganska noggrann på grund av skillnaderna mellan plattformarna. Det faktum att Adobe Muse är en webbplatsbyggare och WordPress är en CMS innebär en följd och noggrann migreringsprocess, inklusive tekniska nyanser, trafik vidarebefordran, korrekt innehåll och överföring av domännamn, bevarande av webbplatsens sökmotorpositioner etc. En sådan omfattande mångfald av åtgärder innebär medvetet tillvägagångssätt. Här är en detaljerad översikt över alternativ du kan välja mellan när du beslutar att migrera från Adobe Muse till WordPress.

Adobe Muse till WordPress webbplatsöverföring: Professional eller DIY?

Egentligen spelar det ingen roll vilken webbdesignkompetens du för närvarande har och om du har gjort det tidigare – det finns flera problem du kan stöta på under hela processen. Det finns således två sätt du kan överväga att slutföra migreringsprocessen med maximal effektivitet. Här går de:

Automatiserad webbplatsmigrering

Om det här är din första erfarenhet av webbplatsöverföring eller om du bara inte vill bry dig om projektmigrationsnyanser på egen hand kan du prova följande metod. Till att börja med bör du först exportera din Adobe Muse-webbplats som HTML och sedan konvertera det till WordPress.

Adobe Muse till HTML Export

Detta kan göras antingen genom att integrera speciella WP-plugins eller i den manuella modellen. Tänk emellertid på att det inte är så lätt att göra det för icke-erfarna användare, eftersom vissa kunskaper om grunderna i kodningen fortfarande kommer att krävas här. Så varför anställer du inte en specialist för att göra det åt dig?

Professionellt stöd

Även om tillämpningen av automatiserade migreringsprogram för webbplatser är en ganska riskabel strävan, anställa proffs är en mycket rimligare lösning. Experter har första hand kunskap om alla steg och åtgärder processen innebär. På samma sätt har de erfarenhet av att slutföra sådana uppgifter, så ditt projekt kommer inte att vara det första på listan. Dessutom är de medvetna om alla parametrar och speciella nyanser för varje tjänst de arbetar med, vilket minskar de tillgängliga riskerna och ökar chanserna för framgång från första försöket.

växla från Adobe muse till wordpress

En annan aspekt som talar för att hantera professionella är att du kommer att kunna hålla kontakten med dem när jobbet är klart. Om det finns några problem eller buggar som oroar dig eller om du har några frågor kommer du bara att kontakta dem när som helst för att lösa problemen.

Vilket alternativ att gå efter? Det är bara upp till dig att fatta det slutliga beslutet, eftersom du tidigare har vägt alla för- och nackdelar med vart och ett av alternativen ovan. Det finns emellertid ytterligare en lösning att gå till – du kan försöka genomföra processen på egen hand, särskilt om du har viss webbdesignupplevelse. Är du redo att prova det? Då kan följande guide vara till nytta för dig och ge den korta listan över åtgärder och åtgärder du bör göra för att slutföra processen med minsta krångel och maximalt resultat.

Hur man växlar från Adobe Muse till WordPress – The Ultimate Guide

Om du har vägt alla för- och nackdelar med de tillgängliga migreringsmetoderna för Adobe Muse-till-WordPress-webbplatsen och ändå beslutat att slutföra det självständigt, kommer du inte att gå utan en pålitlig guide som hjälper till att öka dina chanser för ett framgångsrikt resultat av strävan. Här är listan över måste-ha steg:

 1. Installera WordPress. Som CMS kräver WordPress preliminär nedladdning och installation. Det är inget komplicerat med den här processen – följ bara de riktlinjer som systemet genererar för att slutföra installationen på några minuter. Om du fortfarande får problem mitt i installationsprocessen finns det flera tutorials och videor att bläddra för att hjälpa dig hantera uppgiften enkelt.
 2. Välj värdleverantör. Som nämnts ovan erbjuder WordPress inte integrerad värd och det finns därför nödvändigheten att välja en betrodd leverantör innan du faktiskt fortsätter till migreringsprocessen. Lär dig de villkor och prenumerationspriser som systemen erbjuder för att välja den mest rimliga lösningen. Som vi redan har noterat, Bluehost är en av de mest trovärdiga tjänsterna att gå för. Om din Adobe Muse-webbplats redan har ett registrerat domännamn måste du flytta den till den nya värden på en gång för att inte förlora webbplatstrafik och SEO-positioner. Kolla in villkoren för domänöverföringen och följ riktlinjerna för att slutföra uppgiften.
 3. Exportera innehåll från Adobe Muse. För att exportera allt innehåll från din Muse-baserade webbplats bör du först skapa HTML-versionen av den. För att göra det, nå systemets kontrollpanel, hitta fliken Arkiv och välj sedan steget “Exportera som HTML”. Så här kopierar du de nödvändiga elementen.
 4. Konvertera HTML-webbplatsen till WordPress. Du kan göra det på flera sätt. Den första innebär manuell överföring av alla element. Skapa de grundläggande filtyperna och placera dem i en ny temamapp. Ta sedan med din befintliga webbplats CSS på WP-kalkylbladet och dela HTML-webbplatsen i flera delar för att skapa flera PHPcopies av dina HTML-filer som låter WP sätta ihop dem efteråt. Ändra rubrikformatet för att göra det kompatibelt med CMS och ladda upp mallen för ditt nya projekt. Det blir emellertid tydligt att detta alternativ är ganska utmanande för vanliga användare. Således är det vettigt att välja en annan metod – användningen av WP-plugins för konvertering av webbplatsen. Bläddra bara på webben för att välja ett av de nödvändiga WP-överföringsplugins, installera det nya temat och importera sedan din Adobe Muse HTML-webbplats till WordPress. Det är ganska enkelt och snabbt för alla.
 5. Importera bilder. Nu är det hög tid att importera foton. Såvitt WordPress inte stöder automatisk bildimport, måste du göra det manuellt också. Med just detta syfte måste du installera och aktivera ett speciellt WP-plugin som kallas ”Importera externa bilder plugin”. Så fort du gör det, gå till sidan “Media → Importera bilder” och flytta de önskade bilderna.
 6. Kontrollera och ställa in WordPress Permalinks. När du flyttar din Adobe Muse-webbplats till WordPress, glöm inte att kontrollera och anpassa de nyligen genererade webbadresserna. Om det behövs, anpassa alla nödvändiga permalinks för korrekt trafikomföring och bevarande av SEO-positioner på din webbplats.
 7. Flytta alla återstående filer. Vissa filer kan finnas kvar på Adobe Muse-servrar. Kolla in dem för att flytta dem till din nya WordPress-webbplats manuellt.
 8. Anpassa det nya projektet. Slutligen måste du anpassa din nya WordPress-baserade webbplats i detaljer för att ge den den föredragna designen och funktionaliteten. Kontrollera tillgängligheten för alla metataggar för varje sida och alla alt-taggar för varje bild. Detta är ett säkert sätt att behålla de tillgängliga positionerna för sökmotorerna.

Slutsats

Det är ganska komplicerat att kalla processen att byta från Adobe Muse till WordPress en enkel. Det beror på att du måste ta hand om överföring av innehåll och domännamn samt om att välja värd. Det tar definitivt mycket tid, främst på grund av systemens distinktioner. Som ett resultat är det du som måste välja den fullständiga värdleverantören och kontrollera riktigheten och relevansen av filöverföringsprocessen. Naturligtvis kräver detta en viss grad av webbdesignkompetens och kodningskunskap.

Det finns ytterligare en aspekt som kräver uppmärksamhet: inaktivera inte din Adobe Muse-webbplats eller ta bort kontot förrän du ser till att din nya WordPress-webbplats fungerar bra och att alla sökmotorpositioner samt andra viktiga parametrar förblir oförändrade. Testa din nya webbplats ordentligt under en tid för att vara säker på att migreringsprocessen var en framgång.

Använd WordPress nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map