Byt från webbflöde till WordPress

byter från webbflöde till wordpress


Har du bestämt dig för att byta från WebFlow till WordPress? Anledningen till en sådan åtgärd kan variera med avseende på dina aktuella webbdesignmål, prioriteringar, webbplatsens typ du kör, budget och andra viktiga aspekter.

I det rådande antalet fall styrs dock webbplatsägare av samma mål: de vill antingen öka sina projekts prestanda och generera trafik eller behöver ett mer flexibelt och funktionsrikt system för att fortsätta arbeta med sin webbplatsutveckling. Med andra ord, om det finns något du inte är nöjd med när du använder Webflow, kan du överväga att migrera till WordPress.

Oavsett vilka avsikter du har och vilka mål du eftersträvar, bör du tänka på att växla från Webflow till WordPress inte alls är enkelt och snabbt. Det faktum att WordPress är ett CMS och Webflow är en webbplatsbyggare talar för sig själv. Så gör dig redo att ta hand om alla nyanser i migrationsprocessen. Det senare gäller inte bara tekniska aspekter.

Du måste också se till att du ordentligt vidarebefordrar din webbflödes webbplatstrafik till den nya värden och behåller det gamla domännamnet. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt överföring av innehåll. Saken är att innehållstyperna skiljer sig liksom deras visningsalternativ i varje system. Detta innebär att ditt innehåll kanske inte är tillgängligt efter migreringsförfarandet eller att det kan vara fel du behöver fixa i tid.

Läs också:
Webflow vs WordPress – en djupgående jämförelse.

Nästa nummer du måste ta hand om är att bevara din webbplats för sökmotorsrankning. Det säger sig självt att dina projektsökmotorspositioner inte bör förvärras till följd av migreringsförfarandet. Ett sådant omfattande komplex av handlingar kräver exakt uppmärksamhet och avsiktlig strategi.

Den här guiden kan vara till hjälp för varje användare, som har rätt på att byta från webbflöde till WordPress. Gå utforska det nu!

Professionell webbplatsöverföring eller gör-det-själv?

Processen med migrering av webbplatser kan vara ganska utmanande för förstagenter och även för webbdesignsexperter, som aldrig har gjort det tidigare. Men om du tydligt förstår alla stegen som förfarandet innebär och deras komplexitet, kommer migrationsprocessen att förenklas tillräckligt för att kunna hantera det på egen hand.

Men hur är det med de användare som inte har en enda uppfattning om webbplatsöverföringsprocessen? Finns det några lösningar de bör gå för för att nå önskat resultat? Det finns faktiskt två sätt att välja mellan i en sådan situation. Här är de:

Automatiserade migreringsprogram för webbplatser

Dessa system är specifikt inriktade på användarnas behov, som eftersträvar det enda målet: webbplatsöverföring. De gör det enkelt att flytta en webbplats från Webflow till WordPress, till exempel och ta hand om de stora nyanserna i denna komplexa process. Samtidigt kan dessa tjänster bara inte ta hänsyn till de minsta nyanserna av din webbplatsöverföring.

Saken är dock att Webflow och WordPress är unika system och var och en har sina egna funktioner och specifikationer som bara inte kan förbises. Annars riskerar du att få en helt bortskämd produkt. Således är automatiserad webbplatsöverföring inte den bästa lösningen. Dessutom kan det bli orsaken till funktionella och tekniska problem som du måste fixa på egen hand. Slutligen tillhandahålls de flesta migrationsprogram för webbplatser på betalningsbasis. Är de värda investeringarna på lång sikt? Antagligen inte.

Anställa överföringsexperter

Kunniga webbutvecklare är medvetna om alla steg i migreringsprocessen på webbplatsen såväl som alla nyanser i den som kan göra eller bryta framgången för hela strävan. Detta är en merit i sig eftersom du inte behöver bry dig om processen att byta din webbplats från Webflow till WordPress, till exempel eftersom du helt litar på deras professionalism och expertisgrad.

En annan obestridlig fördel är att du kommer att hålla kontakten med dem när processen är klar. Om något går fel tar du bara kontakt med dem för att lösa problemet.

Läs också:
Hur man anställer någon för att bygga en webbplats.

Det är upp till dig självklart att välja det lämpligaste alternativet, men varför försöker du fortfarande inte fullföra uppgiften på egen hand? Du behöver inte vara en super expert för att göra det, men tänk på att vissa färdigheter och kunskaper kan komma till nytta för dig. Om du känner att du är redo att prova, följ de riktlinjer som vi har förberett för dig för att förenkla proceduren.

Hur man växlar från webbflöde till WordPress – The Ultimate Guide

Så snart du inser din beredskap att starta Webflow-to-WordPress-migreringsprocessen på webbplatsen, se till att följa dessa måste-ha steg för att få framgång.

 1. Innan du börjar bör du förstå en av de största skillnaderna mellan dessa två system. Webflow är en webbplatsbyggare. Detta innebär att det lagrar allt filannonsinnehåll på sina egna servrar. WordPress är i sin tur ett CMS som inte erbjuder integrerad värd och därmed lagras projekt byggda med det på tredjepartsvärdar. Detta innebär att det första måste-ha steget för dig är att välja en tillförlitlig värdleverantör (och en lämplig plan) för att överföra dina webbplatsfiler till den. Vi rekommenderar att börja med Bluehost eftersom det är den bästa rekommenderade värden av WordPress.
 2. Bluehost Dashboard

 3. Installera WordPress. CMS-installationen är inte riktigt komplicerad – följ bara riktlinjerna för att hantera det på några minuter. Om det här är din första CMS-installationsupplevelse kan du dock behöva lite tid för att läsa handledning för att övervinna de potentiellt farliga nyanserna, vilket kan hindra dig från att hantera uppgiften.
 4. Nå Webflow-instrumentpanelen för att exportera innehållet. Tänk dock på att inte alla filer överförs i det automatiserade läget. Du måste överföra några av dem manuellt, vilket också tar tid och kunskap. Dessa filer kommer att finnas kvar på ditt webbflödesdomännamn. Se till att kopiera dem efteråt. Här är den korta översikten över båda innehållstyperna:
  • Innehåll, som kan exporteras automatiskt, involverar vanliga WordPress-sidor, gallerisidor, bloggsida som följer med de inlagda inläggen. Texter, bilder och inbäddade block ingår också i denna filkategori.
  • Innehåll, som kan förbli oöverfört, innefattar händelser, produkt- och albumsidor, ljud, anpassade CSS- och stilelement, video- och produktblock samt indexsidor för att nämna några.
 5. Gå till panelen Webflow Collections, där alla dina webbplatser och filer är lagrade. Det är här du kan välja och överföra alla projekt (samling) från webbplatsen till WordPress med CMS: s export / importfunktion. För att exportera önskad samling öppnar du den du är intresserad av och klickar på knappen “Exportera”. Välj så många samlingar du behöver. Det kan vara standardfiler eller produkter (om du ska överföra e-handelswebbplatsen). För att överföra produkterna måste du ladda ner dem till en CSV-fil för att spara en säkerhetskopiaversion av din produktsamling. Du kan ytterligare importera CSV-filen till din nya WordPress-webbplats. För att påbörja exportprocessen aktiverar du WordPress-logotypen som du ser i popup-fönstret. När filexportprocessen är klar, glöm inte att ladda ner filen och lagra den på din stationära dator.
 6. Webflow-blogginlägg Export

 7. Importera innehållet. Nästa steg är innehållsimporten. För att importera de nedladdade filerna till din nya WordPress-webbplats, öppna kontrollpanelen för CMS och hitta sidan “Verktyg → Importera” där. Du kommer att se listan över tjänster du kan välja. Välj WordPress och installera importörens plugin. Detta görs automatiskt. När filhämtningsprocessen är klar aktiverar du plugin tillsammans med importlänken. Slutligen, ladda upp och importera filerna från den ursprungliga exportfilen du har laddat ner till din dator. Gå till sidan med importinställningar och välj namnet på det innehåll du planerar att överföra. Det är upp till dig att välja den tillgängliga adminanvändaren eller skapa en ny.
 8. WordPress Importera inlägg

 9. Bildimport. Vad du borde veta är att WordPress inte stöder automatiskt bildimportalternativ. Därför måste du slutföra uppgiften manuellt. För just detta ändamål måste du installera och aktivera ett speciellt WordPress-plugin som kallas “Importera externa bilder plugin”. Strax efter det bör du öppna sidan “Media → Importera bilder” och starta överföringsprocessen.
 10. Anpassa WordPress Permalinks. När du migrerar från Webflow till WordPress bör trafikskydd vara en av de viktigaste prioriteringarna. För att se till att du inte tappar din webbplatstrafik, kontrollera den nyligen genererade WordPress URL-strukturen och anpassa permalänk, om det behövs. Lyckligtvis är WordPress en SEO-vänlig plattform som hjälper dig att anpassa alla URL: er korrekt.
 11. Kontrollera innehållets tillgänglighet. Så långt som inte allt innehåll kan överföras från Webflow till WordPress automatiskt, bör du kontrollera filerna som finns kvar och flytta dem manuellt.
 12. Anpassa din nya webbplats. Så fort du är klar med de stora migrationsstegen för webbplatsen är det hög tid att fortsätta med anpassningen. Ta dig tid att utforska de stora WordPress-nyanserna och börja anpassa ditt projekt i detaljer. Se till att överföra de viktigaste metataggarna (titlar och beskrivningar) för varje sida på din webbplats korrekt.

Det är viktigt att lyfta fram vikten av att hålla din webbflödeswebbplats aktiv tills du ser till att migreringsprocessen har slutförts. Efter att ha testat din nya webbplatsprestanda kan du gå vidare till det sista men ändå ett av de viktigaste stegen – överföring av domännamn. Om din webbflödeswebbplats har en registrerad domän är det vettigt att flytta den till den valda webbleverantören. Reglerna och stegen som krävs för att hantera uppgiften beror mest på värden du planerar att arbeta med. Så ta dig tid att utforska detaljerna i värdplanen du tänker prenumerera på i förväg.

Slutsats

Processen att byta från Webflow till WordPress är inte riktigt komplicerad men det kräver fortfarande förståelse av migrationsprocessen samt uppmärksamhet och vissa färdigheter eller bakgrund för att göra det till en framgång.

Efter att ha slutfört webbplatsöverföringsproceduren, skynda dig inte att fortsätta till din projektpromot. Se till att du har gjort allt rätt – kolla hur din webbplats fungerar och insticksinstallationens korrekthet. Var uppmärksam på korrekta omdirigeringar som ställts in och ta dig tid att testa den slutliga webbplatsversionen.

Börja med WordPress nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map