Det enklaste sättet att skapa en webbplats

Det enklaste sättet att skapa en webbplats


Beslutet att starta en webbplats är ansvarsfullt och utmanande i taget. En webbplats är det mycket verktyget du effektivt kan använda för ett brett utbud av ändamål, från personliga portföljer och upp till fullständiga affärsprojekt och onlinebutiker.

Men ju mindre du vet om själva webbdesignprocessen – desto fler problem kan du oväntat möta även på det inledande stadiet av webbplatsutveckling. Du kommer definitivt att ha många frågor när det gäller domännamn och värd val, integration av sociala mediekonton och applikationer, designanpassning etc. Detta är vad som gör webbplatsdesign till en verklig strävan för nybörjare.

Innan du kastar dig in i processen för skapande av webbplatser bör du först överväga val av webbbyggnadsverktyg. Det är här du kommer att stöta på flera frågor. Det säger sig självklart att det finns det massor av populära CMS, som emellertid är övermättade med inställningar. Du kan faktiskt skapa alla typer av projekt med dessa system, men … bara om du är utbildad och skicklig nog för att behärska alla nyanser.

Men vad händer om du bara är på väg till kompetens inom webbdesign? Vad händer om det här är din första webbplatsupplevelse? I detta fall, att använda CMS kommer inte att ge några resultat alls. Detta är när webbplatsbyggare blir de verktyg som låter dig skapa en kvalitetswebbplats på kortast möjliga tid och utan speciell kompetens och expertis.

Webbplatsbyggare – Det enklaste sättet att bygga en webbplats

Webbplatsbyggare har vunnit global popularitet. Detta beror på att deras funktionalitet och bekvämlighet gör det möjligt att utnyttja bra resultat, även om du är en första timer. Dessa webbaserade system fungerar uteslutande och kommer med integrerade värd, färdiga teman och verktyg som behövs för att ge projektet avancerad design.

De enklaste webbplatsbyggarna att skapa en webbplats:

 1. Wix – Den enklaste GRATIS webbplatsbyggaren
 2. uKit – Billig webbplatsbyggare för småföretag
 3. WordPress – Bästa Open Source CMS för alla webbplatser
 4. Shopify – Enklaste plattformen för att skapa en onlinebutik
 5. Bokmärk AIDA – Enkel AI-driven webbplatsbyggare
 6. Ucraft – Enkel webbplatsbyggare (E-handel redo)
 7. SITE123 – En av de mest populära Saas Site Builders
 8. IM Creator – gratis webbplatsbyggare för ideella organisationer
 9. Mobirise – Offline Webbplatsbyggare programvara

Ett sådant omfattande urval av professionella webbdesignverktyg kan något komplicera valet av det bästa webbbyggnadsverktyget. Var och en av dessa system har mycket att erbjuda användare och var och en av dem fungerar bra för att slutföra vissa webbdesignuppgifter.

Det bästa sättet att göra rätt val är att analysera och jämföra grundläggande funktionsuppsättningar, bekvämlighet, enkelhet, prisvärdhet och designanpassningsalternativ som dessa webbplatsbyggare erbjuder. Låt oss komma igång då!

Wix – Det enklaste att använda webbplatsbyggare

Wix - Den enklaste GRATIS webbplatsbyggaren

Produktnamn:WIX
Officiell hemsida:wix.com
Komplexitet:Väldigt lätt
Gratis plan:Obegränsat
Premiumplan:från $ 13 / mo
Grundad:2006
Huvudkontor:Israel
Fördjupad granskning Prova det gratis

Wix – är den enklaste webbplatsbyggaren, som har vunnit global popularitet på grund av den avancerade funktionsuppsättningen i kombination med kreativ frihet, prisvärdhet, flexibilitet och anpassningsalternativ för avancerade design. Plattformen används i stor utsträckning för att starta alla typer av webbprojekt, som skiljer sig i deras komplexitet, nischfokus och prestanda. Frånvaro av kodningskunskap är det som gör tjänsten till ett bra val för nybörjare och experter på webbdesign.

Huvuddrag

Wix-funktionalitet gör det möjligt att använda systemet för att slutföra alla webbdesignuppgifter. Oavsett om du behöver en portfölj, en företags webbplats, en blogg eller till och med en webbutik, med webbplatsbyggaren kan du starta projektet på nästan ingen tid. Här är listan över Wix-höjdpunkter:

 • Artificiell design intelligensverktyg för nybörjare och webbdesign proffs;
 • Enkel bloggning och e-handelsplattformar;
 • Hundratals gratis mobilklara 100% anpassningsbara mallar;
 • Wix Ascend – ett bekvämt CRM-system.

För-och nackdelar

En av de viktigaste Wix-höjdpunkterna är mångsidigheten i designredigeringsalternativ. Användare kan välja mellan a enkelt Wix ADI-verktyg och Standard Editor. Det första alternativet fungerar bäst för nybörjare, medan det andra alternativet är ett bättre val för erfarna webbdesigners. Wix erbjuder också en intuitiv metod för webbdesign och hundratals gratis design för att komma igång enkelt.

Wix har inga anmärkningsvärda nedfall. Men om du är nybörjare kan du hitta plattformens gränssnitt något överbelastat, men det är ganska enkelt att vänja sig till den här funktionen. En annan aspekt är det omfattande urvalet av widgetar som finns tillgängliga på App Market. De flesta av dem har hög kvalitet, men det finns också sådana som inte är riktigt användbara eller kräver förbättringar. Dessa gränser är dock inte så avgörande och kan inte förstöra det allmänna intrycket som webbplatsbyggaren skapar.

Kosta

Systemet erbjuder ett helt gratis abonnemang som aldrig går ut och som låter dig testa dess grundläggande funktionalitet som standard. För att kunna starta och publicera ett fullständigt projekt måste du uppgradera till en av de betalade planerna.

Standard Wix-planer

 • Combo ($ 13 / mo) – för personligt bruk, annonsfri, gratis domänanslutning, gratis värd;
 • Obegränsad ($ 17 / mo) – för frilansare och företagare, obegränsad bandbredd, 10 GB lagringsutrymme;
 • Proffs ($ 22 / mo) – för komplett online-varumärke, inbyggd Google Analytics, 2 timmars lagringsutrymme för video;
 • VIP ($ 39 / mo) – För VIP-projekt, första prioritetsstöd, professionell logotyp osv.

Affärs- / e-handelsplaner

 • Business Basic ($ 23 / mo) – antagande av online-betalningar;
 • Business Unlimited ($ 27 / mo) – Verktyg för affärsutveckling, affärsappar för företagare, e-handel;
 • Business VIP ($ 49 / mo) – komplett Wix Suite, obegränsad bandbredd och lagringsutrymme för video;
 • Företag ($ 500 / mo) – End-to-end affärslösning som ger högsta funktionalitet och maximal mängd verktyg.

Wix ger också 14-dagars pengarna tillbaka-garanti samt regelbundna rabatter / specialerbjudanden för att öka kundlojaliteten.

Prova Wix gratis

uKit – Billig webbplatsbyggare för småföretag

uKit - Billig webbplatsbyggare för småföretag

Produktnamn:uKit
Officiell hemsida:ukit.com
Komplexitet:Super lätt
Gratis plan:14 dagar rättegång
Premiumplan:från $ 4 / mo
Grundad:2015
Huvudkontor:Ryska Federationen
Prova det gratis

uKit – är nummer två genom användarvänlighet och en av billigaste webbplatsbyggare för webbplatser för små företag. Systemet är flexibelt, intuitivt och lätt att använda för alla användarkategorier, oavsett deras webbdesignfärdigheter. Förutom affärsprojekt används det i stor utsträckning för utveckling av portföljer, bloggar och små e-handelswebbplatser. Ingen kodningskompetens krävs för att starta webbplatser med uKit – systemet ger intuitiva steg-för-steg-riktlinjer för hur man utformar projekt med det.

Huvuddrag

uKit är en drag-and-drop-webbplatsbyggare som låter dig starta funktionsbelastade projekt utan någon kodningsmedvetenhet eller preliminär förberedelse. Det finns ett praktiskt förhandsgranskningsalternativ som gör det möjligt att kontrollera resultatet och göra ändringarna även när du är på språng. Resten av uKit-meriter är följande:

 • Flera responsiva anpassningsbara mönster, som också är nischspecifika och växlingsbara;
 • Alternativ för widgetintegration som bidrar till webbplatsens prestanda;
 • Gratis SSL-certifikatanslutning för förbättrad projektsäkerhet / konfidentiella användardata
 • Tillfälliga åtkomsträttigheter för webbplatshantering;
 • CRM integration.

För-och nackdelar

uKit är förmodligen den enklaste webbplatsbyggaren på den moderna webbdesignmarknaden. Systemet har en bekväm WYSIWYG-redigerare som låter dig styra webbdesignprocessen. Det finns hundratals responsiva mönster här och du kan också använda djupa integrationsalternativ för widgetar för att göra dina projekt mer funktionella.

uKit kommer också med e-handelsmotor och Ecwid-plugin integrationsmöjlighet – välj något av dessa alternativ för att starta en fullständig webbutik med systemet. Tjänsten avslöjar också möjligheten att tilldela webbplatshanteringsrättigheter till tredje parts webbutvecklare.

Webbplatsbyggaren har inga allvarliga gränser. Det enda är att systemet inte erbjuder en kostnadsfri plan ännu har den 14-dagars testversionen för att testa funktionerna i sina betalda prenumerationer. För att kunna skapa fullständiga projekt med det obegränsade antalet sidor, utökat lagringsutrymme på skivan, flerspråkigt stöd och andra behörigheter går du inte utan att uppgradera till premiumplanen. En annan nackdel med systemet är avsaknaden av HTML-redigeringsalternativ, vilket ibland resulterar i begränsade möjligheter för anpassning av webbplatser. Dessa nyanser är dock inte riktigt allvarliga och påverkar inte systemets totala prestanda.

Kosta

uKit erbjuder de mest rimliga priserna för utveckling av webbplatser för små företag. Webbplatsbyggaren tillåter att testa dess funktionalitet under en gratis 14-dagars provperiod, men för att börja bygga kvalitetsprojekt med systemet måste du välja ett av dess betalda prenumerationer. Här går de.

 • Minimalt ($ 4 / mo) – anpassad domännamnanslutning, 24/7 support, obegränsat sidnummer, SMS-meddelanden, säkerhetskopiering, över 200 professionella mallar, obegränsat lagringsutrymme på hårddisken;
 • Grundläggande ($ 8 / mo) – Google Analytics, livechatsupport, inget copyright-tecken, kraftfulla statistikspårningsverktyg, premiumdesign;
 • e-handel ($ 9,60 / mo) – integrerade e-handelsverktyg, kundvagnsinställningar, betalnings- / fraktalternativ, godkännande av onlinebetalningar, val av valutor;
 • Pro ($ 12 / mo) – anpassad kodintegration, e-handelsfunktioner, anpassad färgschemaapplikation osv.

uKit erbjuder ett kvalitetsrabattssystem för de användare som betalar för 3, 6, 12 eller 24 månader med en betalning. Ju längre tid abonnemangsperioden är – desto större visar rabatten sig vara.

Prova uKit gratis

WordPress – Bästa Open Source CMS för alla webbplatser

WordPress - Bästa Open Source CMS för alla webbplatser

Produktnamn:WordPress
Officiell hemsida:wordpress.org
Komplexitet:Över medel
Gratis plan:Obegränsat
Premiumplan:från $ 2,95 / mo
Grundad:2003
Huvudkontor:Över hela världen
Prova det gratis

WordPress – är den mest kända och mest funktionsbelastade CMS för utveckling av enkla och komplexa webbplatser. Innehållshanteringssystemet skapades ursprungligen med tanke på bloggar men det utvecklades nyligen till den mångfacetterade plattformen för att utforma alla typer av projekt. Till skillnad från andra populära CMS är WordPress ganska lätt att använda, även om det kan krävas någon grad av kodningsmedvetenhet för att starta och hantera webbplatser med det.

Huvuddrag

WordPress är ett multifunktionellt CMS som levererar ett brett spektrum av avancerade designanpassningsalternativ och kraftfulla integrationsfunktioner. Det kan ta lite tid att göra utforska och behärska plattformen, men själva förfarandet för webbplatsutveckling är fortfarande ganska förståeligt för alla. De viktigaste WordPress-funktionerna finns nedan:

 • Smidig CMS-installation och jämförande användarvänlighet för de flesta webbutvecklare – både nybörjare och proffs inom webbdesign;
 • Tillgänglighet till hundratals högkvalitativa mönster (både gratis och betald) relaterade till alla branscher;
 • Kraftfulla WordPress-plugins som hanterar olika nischer, vars integration bidrar till den avancerade webbplatsens prestanda;
 • Absolut anpassning av webbplatsdesign som gör det möjligt att skapa logisk struktur och redigera projektet med avseende på speciella krav.

För-och nackdelar

WordPress är ett fullständigt CMS, vars främsta höjdpunkt är avancerade integrationsalternativ. Det finns hundratals widgets, appar, tillägg och plugins tillgängliga på webben, som är relaterade till olika branscher, webbplatstyper och projektutvecklingsmål.

Prata om systemets nedgång, WordPress kan vara något komplicerat för första gången, som inte har webbdesignbakgrund eller åtminstone grundläggande programmeringskunskaper. Systemet är inte svårt att behärska, men det kan ta lite tid att utforska hela funktionsuppsättningen. För att skapa flexibla och funktionsbelastade projekt kan kunskapen om kodning fortfarande vara ett måste. Webbdesignkunskap krävs också när det gäller plugin-integration.

Kosta

WordPress är en gratis CMS användare kan ladda ner och installera utan några avgifter alls. På samma sätt är det möjligt att skapa enkla projekt med plattformen utan några extra finansiella investeringar. Om du fortfarande förväntar dig djupare webbplatsfunktionalitet och flexibilitet kommer du inte att gå utan integration av plugin / mall, vilket motsvarar pengar. För att publicera ett färdigt projekt kräver du dessutom ett domännamn och värd, som också betalas.

När det kommer till värd val, WordPress rekommenderar officiellt att använda Bluehost som en pålitlig, fullständig och prisvärd plattform. För närvarande erbjuder Bluehost följande prenumerationer:

 • Grundläggande ($ 2,95 / mo) – En webbhotell, obegränsad trafik, gratis SSL-anslutning, 50 GB lagringsutrymme, obegränsad bandbredd, gratis WordPress-uppdateringar;
 • Plus ($ 5,945 / mo) – obegränsat antal värdwebbplatser, obegränsat lagringsutrymme och bandbredd, obegränsad e-postkonton och domäner, $ 200 för avancerade marknadsföringsalternativ;
 • Val ($ 5,45 / mo) – skydd mot skräppost, säkerhetskopiering av webbplats, sekretess för domäner osv.

Bluehost erbjuder dessutom sina abonnenter en extra bonus – alla registrerade användare få ett års gratis domännamn. Vid slutet av denna period kommer kostnaden för domänen att utgöra $ 12-14 per år.

Prova WordPress nu

Shopify – Enklaste plattformen för att skapa en onlinebutik

Shopify - Enklaste plattformen för att skapa en onlinebutik

Produktnamn:Shopify
Officiell hemsida:shopify.com
Komplexitet:Medel
Gratis plan:14 dagar rättegång
Premiumplan:från $ 29 / mo
Grundad:2004
Huvudkontor:kanada
Prova det gratis

Shopify – är den världskända e-handelsplattform, som har utmärkt sig som det mest avancerade, moderna, funktionsbelastade och professionella systemet för utveckling av onlinebutiker. Plattformen har en funktionsuppsättning och alternativ som gör det möjligt att starta och hantera olika typer av e-handelswebbplatser, allt från små projekt och upp till enorma stormarknader med hundratals produkter som erbjuds till salu.

Huvuddrag

Med Shopify kan du starta, hantera och regelbundet uppdatera onlinebutiker, som skiljer sig i deras integrerade funktionalitet, designanpassningsverktyg och hanteringsalternativ. Webbplatsbyggaren är det bästa valet för dem som har för avsikt att starta professionella funktionsbelastade projekt. Titta på listan över Shopify-höjdpunkter nu:

 • Försäljningsstället (POS) programvara som låter dig sälja produkterna både online och offline;
 • Avancerade alternativ för synkronisering och integrering;
 • Produkt-, marknadsförings- och webbshanteringsverktyg;
 • Augmented Reality funktion;
 • Flerspråkigt stöd.

För-och nackdelar

Shopify utmärker sig med e-handelsfunktioner och verktyg som möjliggör utveckling av alla typer av onlinebutiker. Systemet har en bekväm och förståelig redefront-redigerare, gör det möjligt att skapa och ändra produktsamlingar, ställa in webbutiksparametrar, synkronisera med tredjepartsmarknader som Amazon och redovisningsprogramvara. Alla e-handelsprojekt som lanseras med Shopify är säkert skyddade av SSL-certifikatet, avancerade verktyg för bedrägeribekämpning och andra verktyg. Programvaran erbjuder också flerspråkig support.

När det gäller Shopify nackdelar, plattformen är något överbelastad med e-handelsspecifika funktioner, vilket gör det väl lämpat för stora onlinemarknader. Om du behöver en mindre webbutik är det vettigt att välja ett värdigt alternativ till systemet. Dessutom är Shopify-planerna inte riktigt billiga och systemet tar också ut extra avgifter för kreditkorttransaktioner.

Kosta

Shopify: s prissättningspolitik är ganska dyr, speciellt om det jämförs med andra webbplatsbyggare. Du hittar inte en gratis plan här, men det finns en 14-dagars provperiod, som räcker för att testa systemets funktionalitet. Om du bestämmer dig för att fortsätta arbeta med systemet kan du välja ett av de betalda prenumerationerna baserat på din webbutikstorlek, specialisering, nisch, komplexitet och affärskrav. Här går de:

 • Grundläggande Shopify ($ 29 / mo) – blogganslutning, gratis SSL-certifikat, övergiven kundvagnsåterställning, försäljningskanaler, manuell orderingång, 2 personalkonton, bedrägeri-analys, Shopify POS-app;
 • Shopify ($ 79 / mo) – presentkort, professionella rapporter, 5 personalkonton, 1-5 butikplatser;
 • Advanced Shopify ($ 299 / mo) – avancerad rapportbyggare, transport av fastighetsföretag, 15 personalkonton, upp till 8 butikplatser.

Shopify tar inte ut några avgifter för transaktionerna som görs med systemet, men det finns fortfarande avgifter för kreditkortstransaktioner.

Prova Shopify gratis

Bokmärk AIDA – Enkel AI-driven webbplatsbyggare

Bokmärk AIDA - Enkel AI-driven webbplatsbyggare

Produktnamn:Bokmärk AIDA
Officiell hemsida:bookmark.com
Komplexitet:Lätt
Gratis plan:Obegränsat
Premiumplan:från $ 11.99 / mo
Grundad:2014
Huvudkontor:kanada
Prova det gratis

Bookmark – är en molnwebbplatsbyggare, som drivs av Artificial Intelligence och därmed använder avancerad och modern webbutvecklingsstrategi. Tjänsten fungerar utmärkt för att skapa olika typer av projekt, från enkla företagswebbplatser och målsidor upp till onlinebutiker.

Huvuddrag

Bokmärke skiljer sig från mängden på grund av dess omfattande funktionsuppsättning och överflöd av designanpassningsalternativ. Du kan använda systemet för att utveckla kvalitetsprojekt som skiljer sig åt i funktionalitet, komplexitet och nischfokus. Uppsättningen av bokmärkehöjdpunkter innehåller för närvarande:

 • Integrerat artificiell intelligensverktyg;
 • Bloggning och e-handelsplattform;
 • Alternativ för att skapa och hantera evenemang;
 • Avancerad e-postmarknadsföringsfunktion;
 • Videobakgrund och integration i sociala medier;
 • Modulbaserad struktur.

För-och nackdelar

De största och mest markanta höjdpunkterna för webbplatsbyggaren är dess Artificial Design Intelligence (AIDA) assistent. Detta är det automatiserade verktyget, som bokstavligen skapar en webbplats för dig med det skickade innehållet. Det finns inget behov av att ha kodningsförmåga för att starta en kvalitetswebbplats med AIDA eftersom den slutför alla steg för dig. Webbplatsbyggaren använder en uppsättning färdiga innehållsmoduler för att skapa layouten för ditt projekt, vilket också förenklar webbplatsens designprocess (se vår samling av Bokmärk webbplatsexempel).

Bokmärkesgränser är inte så avgörande och de har inte någon allvarlig inverkan på resultatet. Det är inte riktigt bekvämt att skapa dina egna innehållsblock för ditt projekt om du inte lyckas hitta färdiga moduler av någon anledning. Detta krävs emellertid inte alltför ofta eftersom valet av förkonstruerade element är ganska omfattande, medan AIDA minskar behovet av deras tillämpning.

Kosta

Bookmark är en freemium-webbplatsbyggare. Det finns en gratis plan som gör det möjligt att testa systemets integrerade funktionalitet men ändå med en serie allvarliga begränsningar. För att bli av med dem och få tillgång till den fullständiga funktionsuppsättning som krävs för att starta professionella projekt med webbplatsbyggaren krävs det att uppgradera till betald plan. Från och med idag erbjuder Bookmark följande prenumerationer:

 • Professionell ($ 11.99 / mo) – obegränsad bandbredd, lagringsutrymme, sidnummer, gratis domänanslutning per 1 år, borttagning av annonser, premiumstöd, avancerade SEO-alternativ, lösenordsskydd, anpassningsbara sidfotar;
 • Företag ($ 24.99 / mo) – e-handelsverktyg, 1000 produktkort, SSL-certifikatanslutning, Android- och iOS-webbutikshantering, ebay-handel, PayPal-betalningar etc..

Priserpolicyn för bokmärken är måttlig men dess planer är värda investeringen. Var och en av dem ger en uppsättning funktioner som krävs för att starta en viss projekttyp, vare sig det är en affärswebbplats, en portfölj eller en webbutik.

Prova bokmärken gratis

Ucraft – Enkel webbplatsbyggare (e-handel redo)

Ucraft - Enkel webbplatsbyggare (redo för e-handel)

Produktnamn:Ucraft
Officiell hemsida:ucraft.com
Komplexitet:Lätt
Gratis plan:Obegränsat
Premiumplan:från $ 10 / mo
Grundad:2014
Huvudkontor:Armenien
Prova det gratis

Ucraft är en enkel dra och släpp webbplatsbyggare, som har utmärkt sig i webbdesignnisch som en kvalitetsplattform för att starta, hantera och marknadsföra olika typer av projekt. På grund av dess enkelhet fungerar Ucraft utmärkt för nybörjare och experter på webbdesign, som kan få tillgång till den breda uppsättningen verktyg och alternativ för designanpassning..

Huvuddrag

Ucraft har ett omfattande utbud av funktioner och verktyg som användare kan välja mellan medan de arbetar med sina projekt. Bland fördelarna med systemet är det vettigt att påpeka följande:

 • Kraftfull e-handel och bloggning (Artiklar App) motorer;
 • Stöd för flera språk;
 • Avancerade designerverktyg;
 • Logo Maker;
 • Skapare av landningssida;
 • High-end tredjepartsintegrationer.

För-och nackdelar

Ucraft kommer med en rik samling gratis responsiva mallar, kraftfull e-handelsmotor för webbutikutveckling och artiklar-app för inlägg och publicering av inlägg. På grund av stödfunktionen för flera språk är det enkelt att starta och hantera webbplatser på olika språk för att öka mängden målgrupp.

Den integrerade logotypmakaren låter dig designa en kvalitetslogotyp för ditt projekt för att bygga varumärkesanspråk, medan mångsidigheten hos tredjepartsförlängningar gör det möjligt att integrera populära tjänster för bättre marknadsföring av webbplatser och kundbehållning.

Antalet Ucraft-nedgång är inte riktigt avgörande. Den totala mängden mallar som webbplatsbyggaren har på lager är något begränsad och överskrider nu 63 modeller. Dessutom består varje mall av innehållsblock som innebär behov av redigering i sektioner utan någon möjlighet att ordna om de element som de består av. Dessa gränser är emellertid inte så avgörande och de har inte någon allvarlig inverkan på det slutliga resultatet av webbplatsens utvecklingsprocess.

Kosta

Det finns en helt gratis plan här som låter dig testa systemets funktionalitet och till och med starta enkla projekt. Ucraft är också känt på grund av sin integrerade Landing Page Creator, som är gratis för alla och gör det möjligt att designa kvalitetslandningssidor för bra affärsstart. Vad beträffar de betalda prenumerationerna erbjuder webbplatsbyggaren för närvarande tre alternativ:

 • Pro-webbplats ($ 10 / mo) – anpassad domän, gratis värd, flerspråkigt stöd, kodinbäddningsfunktion, 50 produkter, gratis SSL-certifikat, integrerat Google Analytics;
 • Pro Shop ($ 21 / mo) – avancerade e-handelsverktyg, 1000 produkter, rabattkuponger, 0% transaktionsavgift;
 • BigCommerce ($ 39 / mo) – obegränsade produkter, omvänd moms, möjlighet att sälja på Facebook, Amazon och Ebay.

Dessutom erbjuder webbplatsbyggaren en avancerad White Label-lösning för professionella webbplatser. Det är här du kan välja mellan två alternativ – Partnerpaket ($ 799 / mo) och Själv värdpaket ($ 1899 / mo).

Prova Ucraft gratis

SITE123 – En av de mest populära SaaS-byggarna

SITE123 - En av de mest populära SaaS-byggarna

Produktnamn:SITE123
Officiell hemsida:site123.com
Komplexitet:Lätt
Gratis plan:Obegränsat
Premiumplan:från $ 10,80 / mo
Grundad:2015
Huvudkontor:Israel
Prova det gratis

SITE123 – är en av de enklaste webbplatsbyggarna, som har tagit en värdig plats i den moderna webbdesignnisch. Systemet skapades med behov och krav från nybörjare i åtanke, och det har alltså användarvänlighet tillsammans med bekvämlighet, överkomliga priser och intuitiv metod för webbdesign. Systemet är ett värdigt val för oerfarna användare som är villiga att starta och hantera fullständiga projekt.

Huvuddrag

SITE123 levererar en rik uppsättning funktioner som fungerar bra för utveckling av målsidor, kommersiella och icke-kommersiella projekt, bloggar, portföljer och onlinebutiker. Systemet kräver inga kodningskunskaper, vilket är en verklig fördel för den rådande mängden webbutvecklare. Här är den uppsättning funktioner plattformen omfattar:

 • Logo Maker;
 • Gratis webbformulärbyggare;
 • Flerspråkigt stöd;
 • Omfattande integrationsalternativ för sociala medier;
 • Rich App Market.

För-och nackdelar

Webbplatsbyggaren gör det möjligt att välja bland dussintals gratis responsiva och helt anpassningsbara mallar för att passa olika nischer. Dess flerspråkiga verktyg gör det dessutom möjligt att skapa flera språkversioner av projektet.

För att förbättra projektets prestanda tillåter systemet att integrera flera tillägg och widgets (Gallerier, analysverktyg, sociala, formulär, support för livechatt, bokning och mer), onlineformulär, knappar för sociala medier nätverk etc. Det finns också en möjlighet att designa och lägga till din webbplatslogotyp.

Beträffande underskotten fungerar SITE123 mest för första gången utan kodningskompetens alls, men det saknar avancerad inställning och avancerade designanpassningsverktyg för proffs för webbdesign. Som ett resultat av ett sådant tillvägagångssätt är målsidor och webbbutiker skapade med systemet för enkla, särskilt för professionellt bruk. SITE123-planerna är slutligen inte riktigt funktionella och funktionsbelastade så att du kan starta professionella webbplatser eftersom de har begränsade designanpassningsalternativ.

Kosta

Det finns ett gratisabonnemang som ger 500 MB hårddiskutrymme, 1 GB bandbredd och 10 produktbeställningar per månad. Så fort du bestämmer dig för att gå online och publicera ett funktionsbelastat projekt kan du välja mellan fyra betalda prenumerationer. Dessa inkluderar:

 • Grundläggande ($ 10.80 / mo) – 10 GB lagringsutrymme, 5 GB bandbredd, gratis domännamnanslutning;
 • Avancerad ($ 16,80 / mo) – 30 GB lagringsutrymme, 15 GB bandbredd, upp till 50 produkter per månad;
 • Professionell ($ 22,80 / mo) – 90 GB lagringsutrymme, 45 GB bandbredd, 500 produkter per månad;
 • Guld ($ 28,80 / mo) – 270 GB lagringsutrymme, 135 GB bandbredd, obegränsade produkter per månad.

Det bör emellertid nämnas att kostnaden för SITE123-planer skiljer sig med avseende på platsen en användare bor i. Se till att kontrollera kostnaden för planerna innan du fortsätter till webbplatsens utvecklingsprocess.

Prova Site123 gratis

IM Creator – gratis webbplatsbyggare för ideella organisationer

IM Creator - gratis webbplatsbyggare för ideella organisationer

Produktnamn:IM Creator (XPRS)
Officiell hemsida:imcreator.com
Komplexitet:Väldigt lätt
Gratis plan:Obegränsat
Premiumplan:från $ 8 / mo
Grundad:2011
Huvudkontor:USA
Prova det gratis

IM Creator – är en modern fullbyggd webbplatsbyggare, som är en perfekt lösning för konstnärer, entreprenörer, annonsmaterial och alla de människor som planerar att använda systemet för att starta icke-kommersiella projekt med avancerad funktionalitet. IM Creator säkerställer en enkel och intuitiv webbutvecklingsprocess som tillhandahåller flera designanpassningsverktyg för bästa resultat.

Huvuddrag

Systemet ger en möjlighet att välja från uppsättningen funktioner och verktyg som gör webbplatsskapandet effektivt och professionellt. Titta på de mest imponerande funktionerna hos webbplatsbyggaren nu:

 • Integrerad bloggplattform;
 • Kraftfull e-handelsmotor;
 • Gratis resurser för webbdesign;
 • “Ränder & Polydoms ”teknik;
 • Professionell responsiv design.

För-och nackdelar

IM Creator tillåter att välja bland dussintals gratis färdiga mallar, som är responsiva som standard och helt anpassningsbara. Systemet ger också åtkomst till den integrerade WYSIWYG-webbplatsredigeraren, vilket möjliggör HTML-integration för att säkerställa bästa möjliga resultat. Webbplatsbyggaren kommer också med blogg- och e-handelsmotorer samt professionella SEO-optimeringsverktyg som låter dig få ut mesta möjliga av designanpassningsprocessen.

Om vi ​​talar om gränserna kan webbplatsbyggaren tyckas vara överbelastad med funktioner och verktyg som kräver ytterligare utforskning. Dess eCommerce-funktionalitet är inte så avancerad eftersom systemet inte låter dig ladda upp många produkter till salu och det finns också begränsad möjlighet att anpassa teckensnitt.

Kosta

IM Creator har en anmärkningsvärd fördel som gör att systemet råder över sina konkurrenter. Det är helt gratis för konstnärer, studenter och ägare av ideella webbplatser, ge användare möjlighet att starta fullständiga projekt utan några finansiella investeringar alls. För alla användare som är villiga att starta webbplatser för kommersiellt bruk erbjuder webbplatsbyggaren följande prenumerationer:

 • Årlig licens ($ 8 / mo) – ett domännamn, en webbplats, obegränsat lagringsutrymme för disk och bandbredd, e-handelsmotor, premium teknisk support, innebär en gång per år som utgör $ 96 / mo;
 • Tvåårig licens ($ 11 / mo) – ett domännamn, en webbplats, obegränsat lagringsutrymme för disk och bandbredd, e-handelsmotor, premiumteknisk support, innebär en engångs halvårsbetalning som utgör $ 66 för 6 månader;
 • SSL-skyddad ($ 21 / mo) – ovan angivna funktioner plus SSL-certifikatanslutning till det valda domännamnet.

Dessutom erbjuder IM Creator tre typer av White Label-prenumerationer. Dessa inkluderar planer för Standard, Host It Yourself och Servers Control, vars kostnad motsvarande motsvarar $ 350, $ 2500 och $ 25000 per år beroende på villkor, tjänster och verktyg som tillhandahålls.

Prova IM Creator gratis

Mobirise – Offline Webbplatsbyggare programvara

Mobirise - Offline Webbplatsbyggare programvara

Produktnamn:Mobirise
Officiell hemsida:mobirise.com
Komplexitet:Medel
Gratis plan:Obegränsat
Premiumplan:från 149 $
Grundad:2015
Huvudkontor:europeiska unionen
Prova det gratis

Mobirise – är en programvara för offline-webbplatsbyggare, vilket kräver nedladdning och installation innan du fortsätter med projektutvecklingen. Systemet levereras med en bred uppsättning funktioner och verktyg som ursprungligen är inriktade på användarnas behov. Webbplatsbyggaren sticker ut från mängden på grund av dess användarvänlighet som inte äventyrar funktionaliteten.

Huvuddrag

Mobirise är ett bra val för dig som tänker starta olika typer av projekt, inklusive portföljer, företagswebbplatser, målsidor, kampanjer och mer. Det omfattar ett brett spektrum av funktioner som bidrar till effektiviteten i webbutvecklingen. Huvuddelen av dem är följande:

 • Integrable förlängningar;
 • Hundratals innehållsblock för utveckling av webbplatslayout;
 • AMP-webbplatsbyggare;
 • GDPR-efterlevnad;
 • Kvalitet och bekväm kodredigerare.

För-och nackdelar

AMP-funktionen gör det möjligt att förbättra prestanda på mobilwebbplatser och sättet de visas på olika typer av mobila enheter .obirise erbjuder också en möjlighet att personligen välja och integrera dussintals innehållsblock för att bilda din egen webbplatslayout och struktur. Dessutom finns det möjlighet att ansluta anpassade tillägg: Lazy Load, ikoner, kundvagnar som är kompatibla med PayPal, reglage, Google Analytics, Twitter Feed, Soundcloud och många fler.

Mobirise verkar inte ha massor av demeris. Den största nackdelen med SaaS-systemet är frånvaron av sin egen integrerade hosting. Behovet av att leta efter det någon annanstans kan utgöra ett problem för oerfarna användare. Dessutom kommer du att behöva lagra filer på din dator för att kunna uppdatera projektet när det behövs. Slutligen ser alla webbplatser som är snörda med Mobirise ut något liknande på grund av deras blockbaserade struktur.

Kosta

Mobirise är helt gratis för alla användarkategorier såväl som för alla projekttyper, vare sig det är kommersiella eller icke-kommersiella webbplatser. För att ge ditt projekt avancerat utseende kan du överväga att integrera några av de betalda plugins / tillägg, till exempel Code Editor ($ 69), Allt-i-ett-kit ($ 129), WOW-reglage ($ 29), PayPal kundvagn ($ 29), Ikoner ($ 19) osv. Var dessutom redo att investera i värd.

Prova Mobirise gratis

Vad är den enklaste webbplatsbyggaren att använda?

Oavsett om du tänker starta en personlig eller a företags webbplats, du bör ha långvariga mål och tydlig förståelse för de mål du vill uppnå. Det finns en utbredd missuppfattning att webbdesignprocessen är tidskrävande och utmanande. Detta beror mest på webbbyggnadsverktyget du använder för att slutföra uppgiften samt av dina färdigheter och krav på webbdesign.

Bland det stora utbudet av kvalitets- och funktionella webbplatsbyggare, Wix är den som har den ledande positionen i de flesta länder i världen. Plattformen skiljer sig från mängden på grund av dess användarvänlighet och starka användarfokus. Den integrerade WYSIWYG-redigeraren, tillgängligheten av Wix ADI och standardmallredigeraren samt hundratals gratis anpassningsbara och mobilfärdiga mönster gör det till den enklaste webbdesignlösningen för förstagenter och webbdesignsexperter.

Hur lätt är det att skapa en webbplats med Wix?

Att lansera en webbplats bör inte vara en utmaning för nybörjare och experter på webbdesign. Det är här Wix visar sig vara den mest rimliga lösningen. Webbplatsbyggaren fungerar bra för båda kategorierna av prenumeranter eftersom den skapades med enkelhet och användarfokus i åtanke. Wix är ett webbbyggnadsverktyg av hög kvalitet för att starta och hantera bokstavligen alla typer av projekt. Oavsett vilken webbplats du ska börja med systemet kommer listan med måste-ha-steg vara ungefär densamma. Här är de huvudsakliga stegen att slutföra för att få en funktionsbelastad Wix-baserad webbplats.

 1. Registrera dig för systemet. Som SaaS webbplatsbyggare innebär Wix online-registrering, vilket är enkelt, snabbt och bekvämt. För att registrera dig för systemet behöver du bara fylla i registreringsformuläret, ange din inloggningsinformation eller använda Facebook / Google-kontodata för att gå med i plattformen. Hela processen tar cirka ett par minuter eller till och med mindre än så.
 2. Välj en mall. Wix kan skryta med ett av de rikaste och mest kvalitetsmallgallerierna i nischen – antalet teman överstiger 550 mönster. Detta ger dig ett riktigt imponerande mallval. För din bekvämlighet är mönstren indelade i temakategorier med avseende på ämnet de tar itu med. Bläddra bara i dem för att välja den mall som passar dina behov och branschens krav mest.
 3. Anpassa designen. Så fort du är klar med val av mall kan du fortsätta med dess omedelbara anpassning. Det finns två mallredigeringsalternativ du kan välja mellan. Om du är en nybörjare kan du använda Wix ADI-verktyg, som bokstavligen skapar en webbplats för dig i det automatiserade läget, med det innehåll du skickar in på begäran. En annan lösning är att använda en integrerad Wix Editor som låter dig skapa stationära och mobila webbplatsversioner. Vad du kan göra här för att anpassa projektet är att skicka in innehållet, ladda ner bilder, video och andra mediefiler. Dessutom är det möjligt att integrera widgetar och tjänster från tredje part för att ge din webbplats nödvändig funktionalitet och design.
 4. Justera SEO-inställningar. Wix är en SEO-vänlig webbplatsbyggare, vilket innebär att den tar hand om effektiv marknadsföring av ditt projekt i sökmotorerna. Systemet har ett integrerat SEO Wiz-verktyg som låter dig ställa in SEO-parametrar och erbjuder steg-för-steg-instruktioner om hur du gör det.
 5. Välj en plan. Trots att Wix har ett gratisabonnemang fungerar det bra för att testa systemet och utöva dina kunskaper i webbdesign. För att få tillgång till den fullständiga listan över webbplatsfunktioner måste du uppgradera till en av de betalda planerna som webbplatsbyggaren erbjuder. Wix har för närvarande flera planer för standard- och affärs- / e-handelsprojekt. Alla ger en möjlighet till gratis domännamnanslutning, integrerad värd och specialverktyg / funktioner som betyder specifikt för din typ av projekt.
 6. Publicera projektet. Så snart du är klar med alla stegen ovan är du redo att publicera webbplatsen. Det görs bara med några få klick – njut av resultatet och fortsätt att hantera projektet, lägga till det innehåll du behöver och uppdatera det vid behov.

Det handlar om processen att skapa webbplatser med Wix. Som ni ser är det inget komplicerat med det. För att vara exakt är algoritmen i stort sett densamma som de flesta andra erbjuder populära webbplatsbyggare. Håll dig fast vid rekommendationerna för att se till att du gör allt rätt och gör dig redo att investera lite tid / tid i kvalitet på webbplatsutveckling.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map