Hur man anställer en professionell Wix-expert

Hur man anställer en professionell Wix-expert


Att bygga en ny webbplats från grunden utan professionellt stöd var en ganska utmaning för ett decennium sedan. Du skulle förmodligen behöva ett team av kodare, grafik- och webbdesigners, testare och andra specialister för att gå online med ett solidt projekt. Utvecklingsprocessen tog veckor och månader och kostade en förmögenhet.

Wix webbplatsbyggare var utformad för att göra saker mycket lättare. Den första idén var att hjälpa nybörjare utan kodningsförmåga att skapa sina egna webbplatser utan hjälp till lägsta kostnader. Plattformen har så småningom vuxit till en av mest populär och enklaste dra-och-släpp-verktyg på överkomliga priser. Även om användning av programvaran inte är raketvetenskap, kan vissa användare fortfarande behöva en expert för att säkerställa framtida projektframgång och marknadsföringsfunktioner.

Den här gången diskuterar vi hur du väljer en Wix-expert när du kanske behöver honom och hur mycket tjänsterna kan kosta.

Vilken typ av Wix-expert behöver du?

Det första du behöver göra är att inse vilken typ av expert du faktiskt behöver. Det beror på de framtida målen om du behöver bygga en ny webbplats från början, skapa några ytterligare grafiska element för en redan befintlig webbplats, ställa in webbplats SEO eller anpassa några av sidorna med åtkomst till HTML / CSS.

Låt oss dela in alla Wix-experter i tre huvudkategorier. Naturligtvis kan det finnas några undantag beroende på dina mål. Åtminstone kommer du att ha en klar förståelse för vem du ska leta efter.

1. Grafiska formgivare

Dessa experter är huvudsakligen specialiserade på att skapa grafiska element och bilder för din webbplats. De kan hjälpa dig med en logotyp, reklambanners etc. Du kan anställa dem om du behöver anpassade ikoner för att markera några av dina tjänster eller funktioner. Grafiska formgivare kan hjälpa dig att skapa en webbplats-favicon osv.

Tänk på att dessa experter aldrig hanterar kodning. Dessutom har de inte tillräckligt med programmeringsfärdigheter för att anpassa de befintliga sidorna för att bygga en ny webbplats från början för dig. Å andra sidan, om du driver ett växande onlineföretag eller en digital butik, behöver du uppenbarligen de tjänster som grafiska formgivare tillhandahåller vid någon tidpunkt. De kan skapa en fantastisk och exklusiv popup- eller kontaktformulär för dig, komma med en snygg rubrik som uppfyller anpassad dimension, förbättra den totala användbarheten på webbplatsen med några trendiga designelement.

2. Kodare och programmerare

Dessa experter kan vara till hjälp när du behöver gå längre än anpassade Wix-mallar eller vill utveckla en exklusiv widget som inte finns i Wix App Market. I detta fall kommer du att kräva experter som vet hur man arbetar inom Wix Corvid utvecklingsplattform som verkar vara en omfattande frontmiljö.

Corvid ger utvecklare tillgång till olika källkodningsverktyg och redigerare för att ändra webbplatsens UI-designelement samt behålla kodflexibiliteten. Utvecklare kommer att ha tillgång till Corvids API för att förbättra webbplatsens marknadsföring och SEO-prestanda, bygga dynamiska sidor, integrera marknadsföringsinstrument, etc..

3. Webbdesigners

Dessa experter kombinerar förhandsvisningarna två kompetenser. De är bra kodare, känner till programmeringsspråk och har designfunktioner. Webbdesigners har tillräckligt med expertis för att skapa en helt ny webbplatslayout för dig såväl som några av dess element som ett bokningsformulär eller en webbplats räknare. De vet hur man kodar, även om Wix inte kräver dessa färdigheter i de flesta fall.

Webbplatsdesigners tar vanligtvis mer ut jämfört med grafiska formgivare och utvecklare. Å andra sidan, genom att anställa dem får du en allt-i-ett-lösning när du behöver professionell hjälp. Samtidigt bör kunderna vara 100% säkra, en kandidat kommer att hantera uppgiften. Med andra ord måste du veta var du ska leta efter de mest professionella och erfarna experterna och hur du kan kontrollera deras kompetensnivå.

Nav för att leta efter Wix-experter

Global Web är full av frilansmarknader och nav för att leta efter en Wix-specialist. Det tar lång tid att kontrollera dem alla, medan ditt projekt kräver snabb distribution. Här hittar du några av de bästa platserna att leta efter en Wix-expert. De kan skilja sig i priser även om du fortfarande kan hitta den som uppfyller din budget.

Wix Arena

Om du har valt Wix-plattformen för att bygga en webbplats och kräva professionell hjälp, Wix Arena bör vara det första stället att leta efter en specialist. Det introducerar en enorm pool av webbdesigners och utvecklare specialiserade på Wix webbplatsbyggare. De har visat sig vara experter på att använda verktyget och kan hantera alla uppgifter för dig, från att bygga nya webbplatser av alla slag till att utforma anpassade mallar, funktioner, installation, etc..

Wix Arena-experter

specialister: marknaden har över 100 dedikerade webbdesignsexperter från hela världen. De kan hjälpa dig med webbdesign, innehållsproduktion, SEO och marknadsföring, domän- och webbplatsuppsättning, bygga en ny webbplats eller ändra den befintliga webbplatsen.

Hur det fungerar: allt du behöver är att logga in på ditt Wix-konto och gå till Wix Arena. Då måste du ange dina mål och vilken typ av tjänster du behöver. I nästa steg kan du välja bland lokala eller globala experter. Om du är klar får du tillgång till Wix exerts lista tillsammans med deras portföljer och priser. Observera att Wix inte reglerar prispolicyn. Varje specialist fastställer sina egna priser.

Servicekostnad: marknaden har en enkel funktion för att låta användare välja en budget de behöver. Kostnaden börjar från $ 500 och kan gå upp till över $ 3000 beroende på vilken typ av tjänst du behöver.

Frilansplattformar

Även om inte alla har råd att välja Wix Arena-specialister som överväger prislappen, kan frilansmarknader och forum vara en mer kostnadseffektiv lösning. Du kan besöka webbplatser som Odesk och leta efter Wix-experter där. Den största skillnaden är att ingen någonsin kommer att garantera kompetensnivån.

Upparbetade Wix-experter

specialister: plattformar som Upwork introducerar experter inom olika områden. Här kan du hitta en webb- eller grafisk formgivare, kodare, testare, programmerare osv.

Hur det fungerar: Systemet har ett enkelt navigationssystem för att sortera specialister efter kategorier, priser eller andra parametrar. Du hittar en kort introduktion om varje kandidat utöver några portföljlänkar. Du kan titta igenom en profil och bestämma om en kandidat passar dig bra. Om det gör det klickar du bara på knappen “kontakt” och tar kontakt för att diskutera detaljer.

Servicekostnad: priset beror på kompetensnivån. Medan mindre erfarna frilansare kan ta ut $ 20 till $ 45 per timme, kostar dedikerade guruer vanligtvis mellan $ 80 och $ 150 per timme. Dessutom bör du notera att vissa frilansmarknader tar ut avgifter för deras tjänster.

Heltäckande webbutvecklingsbyråer

Det sista och förmodligen det enklaste sättet är att gå online och söka efter ett Wix-specialiserat utvecklingsföretag. Du kommer att stöta på många webbplatser och utvecklingsföretag. Alla lovar bra tjänster även om priset kan vara lite för högt. Den största fördelen är att välrenommerade företag erbjuder Agile Methods, vilket innebär att du alltid är medveten om vad som har gjorts från prototyper till A / B-tester och distribution. Med andra ord följer du hela byggprocessen tillsammans med utvecklare med en chans att göra ändringar och ändringar.

specialister: en fullcykelbyrå betyder en pool av experter från designare och kodare till programmerare, marknadsförare, testare, personliga chefer etc. Det kommer att träna för komplicerade projekt när du behöver en enorm webbplats för ett växande företag med massor av förmåner och funktioner att genomföra.

Servicekostnad: anställa professionella utvecklare är en utmaning för plånboken. Som regel erbjuder de paketerade tjänster som kostar någonstans mellan $ 2000 och $ 5000 beroende på projektets komplexitet. Goda nyheter är att priset vanligtvis inkluderar felsökning, underhåll och support efter installationen.

Tips för att kontrollera kompetensnivån

Wix är en av de mest kraftfulla och ännu lätt att använda webbplatsbyggare. Du kan dock behöva professionell hjälp vid någon tidpunkt på din webbplats livslängd och utveckling. Medan plattformen huvudsakligen är utformad för nybörjare och nybörjare, kan de ha svårt att definiera kompetensnivån för en viss kandidat. Du måste ta hänsyn till flera viktiga aspekter från verkligt värde till portfölj, erfarenhet, kreativitet osv.

1. Exklusivitet och kreativitet

Att välja en webbdesigner endast på grund av många års erfarenhet är knappast en bra idé. Du måste vara 100% säker, han eller hon kan etablera en estetisk och innovativ inställning till vardagliga uppgifter. En expert ska ha en naturlig gåva när det gäller att sätta ihop former, färger och koder. Portföljen säger inte alltid sant om kandidaten. Känn dig fri att lära dig följande:

 • År av erfarenhet.
 • Utbildning och universitet.
 • Tidigare projekt från byråer.
 • Källor till inspiration.
 • Tillvägagångssätt när du slutför en uppgift.
 • Erfarenhet av att arbeta med Wix.

2. Digital kompetens

Tiderna för Photoshop är nästan borta medan ny trendig och avancerad programvara visas på webben. Ju fler verktyg en webbdesigner kan använda desto bättre för din webbplats. Programvarukompetens kan vara nyckelfaktorn. Tveka inte att ställa frågor om:

 • Program och programvara som används av kandidaten.
 • Antalet framgångsrika avslutade Wix-projekt.

3. Produktivitetsnivå

Varje användare letar efter en person som kan uppfylla tidsfristerna och utföra en anständig nivå av pålitlighet. Effektivitet är den fråga vi alla letar efter. En perfekt Wix-expert bör kunna:

 • Hantera flera projekt samtidigt.
 • Håll koll på tiden och följ tidsfristerna.
 • Tillhandahålla tillräckligt med medel för kunder att hålla kontakten.

I vissa fall kan du också förhandla om villkoren för marknadsföring och lag för att undvika brott mot upphovsrätt om din webbplats verkligen är unik och fantastisk.

Poängen

Wix-experter kan hjälpa dig att bygga en ny webbplats från början samt uppdatera redan befintliga sidor, skapa nya element etc. Du måste vara 100% säker på att du faktiskt behöver den hjälp. I så fall finns det flera enkla sätt att hitta en bra professionell på din budget.

En väg att hitta en Wix-expert kan vara skrämmande om du inte använder några beprövade källor som Wix Arena. Resultatet av expertens arbete kommer helt att bero på deras kvalifikationer. Att välja frilansande nav kan vara en billigare lösning. Å andra sidan garanterar ingen tillräcklig kompetensnivå. Att anställa webbutvecklingsbyråer för hela cykeln är bra för dem med obegränsade budgetar. I det här fallet bör du dock vara redo att betala för varje extra uppdatering eller modifiering. Dessutom kan till och med små förändringar ta mycket tid.

Wix Arena ser ut som ett bättre alternativ bland alla tillgängliga varianter, eftersom alla specialister har erfarenhet av att arbeta med plattformen och kan utföra olika uppgifter från klassisk webbsajt till avancerade anpassningslösningar.

Anställ en Wix-expert nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map