Hur man använder Wix webbplatsbyggare

Hur man använder Wix webbplatsbyggare


Wix – är den heltäckande webbplatsbyggaren, som har vunnit global popularitet och blivit ledare för den moderna webbdesignnisch. Stor efterfrågan på denna tjänst förklaras mest av dess användarvänlighet och bekvämlighet som inte äventyrar funktionalitet och avancerad flexibilitet.

Systemets funktionsuppsättning är mångsidig och tillräckligt omfattande för att tillgodose behoven i alla användarkategorier – från första tidtagare och upp till proffs. Det finns inget behov att lära sig en kodningslinje för att börja arbeta med systemet – så intuitivt är det. Om du uppriktigt tänker använd Wix webbplatsbyggare, det är hög tid att ta reda på hur man använder systemets funktioner för att få ut mesta möjliga av dess prestanda. Låt oss börja.

För vem fungerar Wix bäst?

Wix är en skalbar, flexibel och avancerad lösning för olika webbdesignbehov. Det är emellertid avgörande att specificera de användarkategorier som kommer att dra nytta av tjänsten mest av allt.

Det är faktiskt nära omöjligt att beskriva en viss kategori användare som rekommenderas starkt att välja Wix för deras webbbyggnadsbehov. Som en allt-i-ett-tjänst kan Wix förse alla med önskad funktionsuppsättning och funktionalitet. Det är användarvänligt och enkelt att väljas av nybörjare som har liten eller ingen erfarenhet av webbdesign än vill starta ett professionellt projekt på egen hand. Likaså kommer Wix med en avancerad funktionsuppsättning, som fungerar bra för erfarna webbutvecklare, frilansare och till och med webbdesignbyråer som är engagerade i professionell webbplatsutveckling eller skapar specialanpassade projekt för kunder regelbundet..

Wix Editor

Rik samling av nischspecifika mallar, kraftfulla verktyg för anpassning av design, mångsidiga tillvägagångssätt för webbplatsredigeringsprocessen, tillgänglighet av appar och integrationsalternativ gör Wix till ett perfekt val för varje användare som har en avsikt att starta ett projekt som så småningom kommer att stå ut från mängden. Webbdesignfärdigheter är valfria här, men om du har dem kommer du säkert att kunna använda dem till fördel och utnyttja högt slutresultat på lång sikt. Slutsatsen är: Wix är bra för alla och det är verkligen!

Hur man använder Wix – expertrekommendationer

För att få ut mesta möjliga av webbplatsbyggaren och dess funktionalitet måste du tänka på följande rekommendationer:

 1. Obligatoriskt Anslut domännamnet. Alla premiumplaner har anpassad domännamnanslutning. Detta är ett måste-ha-element på alla framgångsrika webbplatser. Du kan använda underdomänen medan du testar tjänsten, men du kommer inte att gå utan ett unikt domännamn när du beslutar att utveckla och marknadsföra ditt projekt.
 2. uppgradering till betalda prenumerationer. När du uppgraderar till ett av de betalda prenumerationerna har du en chans att spara stort med Wix. Webbplatsbyggaren tar hand om sina kunders bekvämlighet och tillfredsställelse och ger därför regelbundet kupongkoder, rabatter och specialerbjudanden som gör det möjligt att få den avancerade planen till reducerade kostnader. I vissa fall, Wix gör det möjligt att spara upp till 50% av planens initiala kostnad. Dessa rabatter gäller oftast för e-handel och obegränsade planer, som har den största populariteten.
 3. Använd professionell hjälp. Oavsett om du har kort tid eller bara känner att du saknar kompetens för webbdesign kan du söka systemutvecklare för hjälp. De kommer att utveckla en nyckelfärdig webbplats för dig.
 4. Utforska Wix Arena. Detta är den bästa destinationen för frilansande webbdesigners som letar efter kunder. Designersamhället hjälper till att dela expertis med webbdesign, hitta nya beställningar, exklusiva erbjudanden från webbplatsbyggaren, premiumstöd och andra privilegier.
 5. Kontakta kundsupport. Även om du inte vet hur du använder systemet eller om du vill veta mer om dess starka poäng är kundtjänst alltid till hands. Förutom gemenskapens forum, Supportcenter, Knowledge Base, hur man gör videor och e-postsupport, varje element du kan redigera kommer med ett frågetecken, vilket ger en antydan om dess implikationer. Detta förenklar särskilt webbdesignprocessen.

Användningsområden

Förutom hundratals mobilklara och helt anpassningsbara mallar som täcker nästan alla tänkbara webbdesignbehov, sticker webbplatsbyggaren också ut från mängden på grund av dess verktygssats och funktionslista. Wix kan vara den ultimata lösningen, beroende på vilka mål och förväntningar du har.

Planerar du att marknadsföra ditt företag online och behöver en webbplats för att nå målgruppen? Eller har du antagligen en gammal webbplats, byggd med WordPress eller någon annan CMS och det blev svårt att använda den? Wix är ett bra verktyg för att starta och hantera imponerande affärswebbplatser. Dess avancerade Ascend-funktion, affärsdesign, marknadsförings- och marknadsföringsverktyg (e-postmarknadsföring, bokning av möten, prenumerationsformulär, integration av sociala medier etc..) såväl som affärswidgets gör det till ledande för listan över företagets webbplatsbyggare.

e-handel

Vill du starta en webbutik? Wix kommer med den integrerade e-handelsmotorn som du definitivt kommer att täcka. Systemet finns i e-handelsfunktioner som integrerad kundvagn, flera betalnings- och leveransalternativ, rabatter och kampanjkoder, avancerade e-handelsdesign, verktyg för spårning av lager och mer.

Wix e-handel

Med en omfattande funktionalitet kan du sälja den obegränsade mängden fysiska eller digitala produkter. Tänk dock på att Wix är bra för små / medelstora onlinebutiker. Om du har för avsikt att skapa en hypermarknad eller så, är det vettigt att leta efter en specialiserad e-handelsplattform.

blogga

Om du har ett mål att starta en blogg kan Wix också hjälpa dig med det. På grund av den integrerade bloggplattformen kommer webbplatsbyggaren att hjälpa dig att starta, hantera och uppdatera en kvalitetsblogg för att få användarens uppmärksamhet.

Wix-blogg

Vad du kan göra här är att lägga till och redigera blogginlägg, tilldela kategorier för dem, schemalägga nya publikationer, välja specifika bloggmallar, skapa sociala bokmärken, aktivera kommentarfunktionen etc. Wix är perfekt för bloggning och det är bra för nybörjare som är villiga att organisera sina första bloggsamhällen.

Slutligen fungerar Wix bra för alla typer av personliga webbplatser. Oavsett om du driver en händelsewebbplats, en portfölj, en målsida eller till och med en online-CV, har webbplatsbyggaren mycket att erbjuda. Dess skalbarhet, omfattande prestanda och avancerade funktioner gör plattformen till ett värdigt val för varje användare.

Wix Editor eller Wix ADI: Vilket alternativ att gå efter?

Wix har två redaktörer som var och en kommer att vara av stort värde för användarna. Medan Standard Wix Editor innebär mer manuellt arbete och till och med viss webbdesignbakgrund, är Wix ADI ett helt automatiserat verktyg som skapar en webbplats för dig. Låt oss titta på båda alternativen och deras konsekvenser direkt.

Standard Wix Editor innebär slutförandet av en vanlig procedur för webbdesign. Du måste välja en mall och sedan anpassa den manuellt för att få önskat resultat. Wix kommer att omdirigera dig till kontrollpanelen för redaktören, som kommer med flera verktyg och funktioner som behövs för att ge ditt projekt individuellt utseende. Det är upp till dig att välja och tillämpa önskad färgpalett, experimentera med layouter, teckensnitt, stilar, bakgrunder och andra webbplatselement. Så fort du är klar med din webbplatsdesign, gå vidare med att publicera den.

Wix ADI Editor

Wix ADI – (Konstgjord designintelligens) är det AI-baserade verktyget som använder den skickade informationen för att skapa en webbplats för dig i det automatiserade läget. Du behöver inte bry dig om valet av färger och huvudsakliga webbplatselement – systemet kommer att göra det åt dig. Ge bara de uppgifter som tjänsten kräver, samtidigt som du besvarar frågorna och tittar på resultatet. Om du vill kan du ytterligare anpassa ett färdigt projekt och ersätta det tillgängliga innehållet med ditt eget.

Således är Standard Wix Editor en mer föredragen lösning för de användare som redan har en uppfattning om hur man skapar webbplatser och vill kontrollera alla steg i denna process på egen hand. När det gäller Wix ADI fungerar det här verktyget bättre för nybörjare som bara är på väg till professionell utveckling och vill få kunskaper och kunskaper om webbdesign. Tänk dock på att för att använda funktionen är det önskvärt att ha tillförlitlig online-närvaro som sociala konton etc. Här kan Wix få din affärsrelaterad information. Desto mer desto bättre.

Wix höjdpunkter och deras fördelar

Wix är en av de mest fullständiga webbplatsbyggarna du kan hitta. Systemet har flera fördelar som fungerar bra både för nybörjare och experter på webbdesign. En av systemets höjdpunkter är en omfattande appmarknad, där du kan stöta på massor av gratis och betalda widgetar, tillägg och appar som enkelt kan integreras på vilken webbplats som helst – från enkla portföljer och upp till komplexa funktionsrika webbplatser. Valet av app beror uteslutande på dina webbdesignbehov och webbplatstyper du planerar att lansera, vare sig det är en restaurang / kaféwebbplats, målsida, bröllopswebbplats, forum och vad inte.

Wix bokningar

En annan höjdpunkt i tjänsten – Wix Corvid – är ett kraftfullt verktyg som används för att skapa webbappar utan kunskap om grunderna för kodning. Det kommer att vara till stor hjälp för nybörjare som vill diversifiera sin webbplatsprestanda och minska hela tiden för webbutvecklingen. Utforska bara gränssnittet i systemet och börja arbeta med din app!

Ska du starta en webbplats för att generera trafik eller öka försäljningsvolymen? Då ska du ta hand om din hämtningstid på din webbplats och det är här du kommer att uppskatta fördelarna som Wix Turbo ger! Verktyget består av en uppsättning teknologier och funktioner som är inriktade på att öka laddningstiden för din webbplats. Ju högre den är – desto mindre kommer övergivningsgraden att bli och desto högre blir den totala användarnöjdhetsnivån.

När du skapar en webbplats är det vettigt att komma ihåg det lanserar mobilversionen av det redan från början. Det är ingen hemlighet att det rådande antalet människor fortsätter att använda sina mobila enheter när de surfar på webben. Om du inte har mobilversionen av ditt projekt kommer din trafik knappast att växa snabbt. Potentiella kunder kan till och med byta till dina konkurrenter, som har mobilversionerna av sina webbplatser. Vill du inte att det ska hända? Använd sedan Wix Mobile Editor för att starta den mobila webbplatsversionen. Tänk på att ändringarna som gjorts i mobilläget inte kommer att visas i skrivbordsläget, medan de som görs i skrivbordsregimen automatiskt dyker upp på mobila enheter. Det är den funktion som de flesta användare bör uppskatta.

Wix-mallar: Hur man väljer och använder den bästa?

Webbplatsbyggaren är ett så professionellt allt-i-ett-verktyg att det enkelt kan användas för att starta och hantera nästan alla typer av projekt. Titta bara på dess mallgalleri för att ta reda på hela utbudet av avancerade design som kan användas för olika nischer och specialiseringar.

Wix en sida mallar

Oavsett verksamhet du fokuserar på och vilka mål du strävar efter när du väljer Wix som webbdesignverktyg hittar du säkert en mall att anpassa. Även om du inte gör det kommer systemet att erbjuda dig ett tomt tema så att du kan skapa din egen unika webbdesign.

Wix Corvid: bästa appbyggnadslösning

Varje gång du får en idé att skapa en funktionell applikation som ska integreras ytterligare i ditt projekt, gå vidare för att komma åt Corvid och prova det. Corvid är ett serverlöst öppet apputvecklingsverktyg som gör det möjligt att skapa professionella applikationer med dina kodningsförmågor Det är upp till dig att injicera din egen JavaScript-kod till din Wix-baserade webbplats och arbeta med systemets API: er för att lägga till användbara interaktioner och avancerad prestanda.

Wix Corvid

Corvid låter dig också automatiskt lägga till Wix Data till din webbplats, när du aktiverar funktionen och till och med ansluta ditt projekt till externa databaser genom att använda alternativet Extern databas SPI. Detta är den funktion som idealiskt kommer att uppfylla behoven hos professionella och avslöja de obegränsade möjligheterna för medvetna användare.

Ascend av Wix – Är detta rätt affärsverktyg för dig?

Som en allt-i-ett-webbdesignlösning har Wix mycket att erbjuda samtida företagare som är villiga att gå online. Ägarna till företagswebbplatser kan använda sig av avancerade Stig upp verktyget, som innehåller massor av moderna affärsverktyg på ett och samma ställe. Ascend by Wix erbjuder över 20 produkter som fungerar utmärkt för marknadsföring, marknadsföring och SEO-optimering.

Wix Ascend

Om du bestämmer dig för att etablera närvaro på företaget kommer du säkert att uppskatta en möjlighet att kunna spåra ditt kundbeteende och träna effektiva sätt att öka användarnas engagemangsnivåer. Du kommer också att kunna optimera tiden för kommunikation med kunder för att investera den i ytterligare affärsutveckling. I detta syfte erbjuder Wix Ascend avancerade marknadsföringsverktyg (fakturor, arbetsflöden, automatiseringar, prisuppgift, uppgifter och påminnelser etc..) och kommunikationsalternativ (livechatt, formulär, kontaktchef, inkorg osv.).

Prissättning Aspekter

Wix är måttligt prissatt och har flera prisalternativ för att tillgodose behoven hos alla användarkategorier. Det finns en gratis plan som aldrig går ut, men villkoren och verktygen som det erbjuder räcker för att upptäcka och testa systemets funktionsuppsättning. Nybörjare kan dock vara intresserade av det här alternativet eftersom det gör det möjligt för dem att skapa ett obegränsat antal webbplatser, och därmed öva och förbättra sina webbdesignfärdigheter.

På tal om betalda prenumerationer har Wix flera planer för standardwebbplatser samt för affärs- och e-handelsprojekt. Låt oss titta på prenumerationerna som är avsedda för vanliga webbplatser först. Kombinations- och obegränsade planer ($ 13 / mo och $ 17 / mo motsvarande) är bra för affärswebbplatser, portföljer, bloggar och personliga webbplatser. Pro- och VIP-planer ($ 22 / mo och $ 39 / mo) kommer att möta behoven hos användare som letar efter avancerade byggmöjligheter. De tillhandahåller ett stort antal funktioner som är mycket uppskattade i alla stadier av skapandet av webbplatsdesign.

Wix prissättning webbplats

När det gäller affärs- och e-handelsprojekt erbjuder Wix fyra prenumerationer. Business Basic plan ($ 23 / mo) tillåter att acceptera onlinebetalningar. Business Obegränsad plan ($ 27 / mo) bidrar till effektivare affärstillväxt. Business VIP ($ 49 / mo) ger den fulla sviten som krävs för avancerad marknadsföring. Det dyraste prenumerationen är Enterprise plan ($ 500 / mo) som erbjuder en end-to-end-lösning för att täcka alla nödvändiga affärsutvecklings- och marknadsföringsbehov. Vilken plan du än går, systemet erbjuder en 14-dagars återbetalning, om det är något du inte är nöjd med.

Wix prissättning

Ska jag använda Wix?

Wix fungerar lika bra för icke-professionella användare såväl som för dem som har många års erfarenhet av webbdesign. Det är en värdig investering för utveckling av affärswebbplatser, portföljer, målsidor, enkla och medelstora onlinebutiker, bloggar och andra typer av projekt. Systemet har också mycket att erbjuda till frilansande webbdesigners som beslutar att använda Wix webbplatsbyggare. Plattformen låter dem inte bara utforma skräddarsydda projekt för kunder utan hjälper dem också att leta efter nya kunder inom Wix Arena Community.

Wix skiljer sig från mängden på grund av sin fantastiska funktionsuppsättning, exklusiva nischdesign och måttliga prissättningspolitik. Oavsett avsikter eller mål du har och vilken bransch du är specialiserad på, hittar du definitivt mallar och funktioner som passar dina behov. Wix är en värdefull avkastning för dina pengarinvesteringar.

Prova Wix nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map