Hur man får ett domännamn gratis

hur man får ett domännamn gratis


En solid webbplats är din dygnet-runt-representation online. Åtminstone så länge som din målgrupp kan se den. Att bygga en ny webbplats från grunden kan vara ganska dyrt för både organisationer och individer. Lyckligtvis för dem, att välja ett domännamn kommer knappast att tömma din plånbok med tanke på några enkla steg för att få det gratis.

Att välja en domän är samma sak som att välja ett namn för ditt nyfödda online-projekt. Registreringsprocessen kommer ofta med extra avgifter, avgifter, komplexa procedurer samt andra snubblor på vägen till framgång. Vi har utarbetat en detaljerad guide över de tre bästa sätten att göra ett fynd när det gäller att välja ett domännamn gratis. De inkluderar:

 1. Skaffa ett domännamn från Wix gratis.
 2. Hur man får en gratis domän från Bluehost.
 3. Gratis domänregistreringstjänster.

Låt oss titta närmare på alla de ovan nämnda vägarna för att sortera den bästa matchande varianten som passar alla budget eller behov.

1. Få ett domännamn från Wix gratis

Att välja en webbplatsbyggare skulle vara ett klokt beslut för dem som inte har ett befintligt online-projekt och vill bygg en webbplats från grunden. Det är ett perfekt alternativ för förrätter med ingen teknisk kompetens eller kodningskunskap. Webbplatsbyggnadstekniker erbjuder alla verktyg du kan behöva i paketet inklusive ett gratis domännamn. Allt du behöver är att välja en plan som redan innehåller funktionen.

Wix verkar vara det bästa alternativet ur denna synvinkel. Det har många planer att välja mellan. Det är tillräckligt prisvärt och låter dig skapa en professionell webbplats från grunden utan färdigheter. Dessutom kan användare dra fördel av några extra förmåner som gör det lättare i plånboken.

Fördelarna med att välja en Wix är:

 • Perfekt för nybörjare – en bra lösning för icke-tekniker som inte vill hantera en komplicerad process för domänregistrering eller webbplatsbyggnad. Systemet kommer att hantera alla större uppgifter för dig. Välj bara en plan, betala för ett år i förväg och börja skapa ett helt nytt projekt med någon av de tillgängliga mallarna.
 • överkomliga – Wix kommer som ett riktigt fynd med planer för valfri budget. Det kommer knappast att vara en utmaning för plånboken oavsett vilken typ av webbplats du behöver. Du kommer att få en uppsättning byggverktyg utöver ett gratis domännamn för bara flera dollar per månad.
 • Flexibilitet – Du kan välja mellan en rad olika planer med funktioner för att möta dina webbplatsbehov. Oavsett om du ska lansera en professionell blogg, portfölj, målsida, webbplats för små företag eller en digital butik, Wix erbjuder planer för att möta dina förväntningar.

Wix Obegränsad plan + gratis domän

Wix Unlimited Plan är ett bra val för dig som vill lansera en webbplats utan att tänka tillbaka på begränsningarna. Den kostar $ 12,50 per månad och innehåller ett gratis domännamn utöver 10 GB lagringsutrymme, SSL-certifikat, premiumkundsupport och $ 100 för dina Google- och Bing-annonskampanjer.

Wix Free Domain

Få ett gratis Wix-domännamn

Planen är bra för olika typer av webbplatser som bloggar, webbplatser för små företag, professionella portföljer eller mer komplexa projekt. Användare kan dra nytta av specialerbjudanden och rabatter från Wix. Du kan få alla med Unlimited Plan för endast $ 6,25 tack vare 50% rabatt. En god nyhet för dig som söker billigare möjligheter.

Fördelar med att välja Wix Free Domain

 • Prisvärda planer från $ 6,25 per månad. Betala för ett år och glöm allt tekniskt problem.
 • Rabatter och specialerbjudanden. Wix ger vanligtvis sina kunder kuponger och kampanjkoder som garanterar rabatter på upp till 50% på årliga prenumerationer.
 • Inget domänregistreringsförfarande. Allt du behöver är att registrera dig, välja en plan, välja ett domännamn och börja bygga en webbplats.

Dom: att välja en webbplatsbyggare som en leverantör av gratis domännamn är ett bra alternativ för nybörjare såväl som de som fortfarande inte har en webbplats och håller på att starta ett helt nytt webbprojekt.

2. Hur man får ett gratis domän från Bluehost

En värdplattform är ett annat garanterat sätt att få en gratis domän. Oavsett om du redan har en domän och vill länka den till en ny webbplats eller om du vill skapa ett nytt projekt, värdleverantörer verkar vara ett säkert sätt att vara värd för din webbplats till överkomliga priser.

Den huvudsakliga skillnaden mellan webbplatsbyggare är det faktum att värdlösningar fortfarande kräver en del praktisk inriktning. Med andra ord ska du ha åtminstone en del grundläggande kunskaper för att slutföra registreringsprocessen utöver CMS-installationen. Å andra sidan är ett värdföretag det bästa alternativet för WordPress webbplatser och projekt som drivs av andra populära CMS-plattformar.

Samtidigt kräver det att välja en lämplig serverlösning att ta hänsyn till vissa viktiga funktioner som prestanda, säkerhet, drifttid etc. för att säkerställa en smidig webbplatskörning trots trafikspikar och mängden innehåll. Ur denna synvinkel, Bluehost ser ut som det bästa alternativet som ger en uppsättning fantastiska funktioner utöver flera värdalternativ, WP-funktioner och mer.

Bluehost gratis domän

Att välja en plan beror på flera faktorer att tänka på. Du måste inse webbplatsens struktur, komplexitet och typ för att välja en plan med viktiga funktioner inklusive:

 • Bandbredd.
 • Lagringsutrymme.
 • Säkerhetsmedel.
 • Ytterligare funktioner som SSL, e-postkonton osv.

Bluehost gratis domän

Få ett gratis Bluehost-domännamn

För SuperbWebsiteBuilders läsare Bluehost Basic Plan börjar på endast $ 2,95. För detta pris får du ett gratis domännamn utöver obegränsad bandbredd, 50 GB lagring, WordPress-uppdateringar och mer. Plus- och Choice Plus-planer kommer att kosta dig från $ 5,45 med ett gäng viktiga och avancerade funktioner inklusive domänskydd, anti-spamverktyg och mer.

Fördelar och nackdelar med att välja Bluehost

Fördelar:

 • Brett urval av värdlösningar. Användare kan välja mellan delade, dedikerade eller molnhotellösningar för alla webbplatser trots komplexiteten eller typen.
 • överkomliga. Du får ett paket med fantastiska funktioner utöver en gratis domän för mindre än $ 2,95 per månad.
 • WP-support och uppgraderingar. Bluehost är en perfekt lösning för WordPress-baserad webbplats med massor av plugins, tillägg, uppgraderingar att välja mellan.

Nackdelar: Inte för nybörjare. Du ska ha åtminstone någon grundläggande användarupplevelse när det gäller att finjustera webbplatsen.

Dom: En webbhotell verkar vara det mest flexibla och prisvärda alternativet. Användare är inte länkade till en enda plattform tack vare sidmigreringsalternativ. Dessutom kan de enkelt växla mellan olika planer när utökade värdfunktioner behövs.

3. Gratis domänregistreringstjänster

Gratis domänregistreringstjänster som dot.tk ser bara ut som ett bra alternativ. Trots att de erbjuder en möjlighet att registrera ett domännamn gratis från ett år till en obegränsad period, erbjuder de bara sådana zoner som .ga, .gq, etc. De är knappast det bästa alternativet om du vill marknadsföra din webbplats i framtida för att få en högre ranking av sökmotorerna.

Det kommer att vara klokare av webbplatsägare att betala en lägsta avgift för ett .com-domännamn. Å ena sidan kommer din webbplats att se mer professionell och pålitlig av de potentiella besökarna. Glöm inte att du fortfarande behöver ett webbplatsbyggnadsverktyg eller CMS-plattform för att starta projektet, vilket kommer att resultera i extra kostnader. Det är bättre att ha allt på ett ställe istället, är det inte?

Fördelar och nackdelar med att välja gratis domänregistreringstjänster

Fördelar: Bra bara för tillfälliga domännamn och webbplatser.

Nackdelar:

 • Mindre pålitliga domännamn.
 • Mindre professionella webbplatser.
 • Domäner för dem som inte riktigt är bekymrade över deras webbplatsutseende och marknadsföring.
 • Dåligt för långvariga webbprojekt.

Dom: alternativet är knappast ett bra beslut om du verkligen vill bygga en solid webbplats. Gratis registreringstjänster ser ineffektiva ut, som du fortfarande måste göra välj en webbplatsbyggare eller en värd. Båda erbjuder gratis domännamn. Så gratis registreringstjänster har ingen mening från någon synvinkel, såvida du inte letar efter ett skrämmande och utmanande sätt att starta din webbplats.

Poängen

Summering, Wix webbplats byggare eller Bluehost hosting ser ut som det bästa sättet att få ett gratis domännamn utöver flera funktioner. De kommer att säkerställa smidig drift samt ytterligare marknadsföringsfunktioner.

Gratis domänregistreringsverktyg är bara ett slöseri med tid. Det finns ingen mening med dem, eftersom du istället kan få ett allt-i-ett-webbplatsbyggnadspaket för bara flera dollar per månad med en full uppsättning verktyg för både nybörjare och proffs med minst grundläggande tekniska färdigheter.

Få ett gratis domännamn

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map