Hur man gör din egen webbplats utan en värd

Hur man gör din egen webbplats utan en värd


Att välja en värd är en utmaning för alla Internetanvändare som saknar erfarenhet och kunskap inom nischn. Nybörjare har inget annat val än att lita på reklam, forumtips, rykten och andra informationskällor, som ofta inte är värda förtroendet.

Det är omöjligt att skapa en webbplats utan värd, men du kan förenkla valet av den genom att välja en av mest populära webbplatsbyggare. Dessa plattformar erbjuder ett rikt spektrum av tjänster, som omfattar innehållshanteringssystem, värd- och visuella redigerare som gör det möjligt att skapa webbplatser snabbt och effektivt.

Användning av webbplatsbyggare

Tidigare, om du behövde en webbplats var du tvungen att vara en skicklig med kodning, webbplats-mastering, inställning av hosting och många andra tekniska saker. Om du till exempel bygger en webbplats med CMS, ramverk eller andra liknande tjänster riskerar du att möta ett par nyanser som kan leda till allvarliga problem om du saknar erfarenhet. Några av dessa problem inkluderar:

 • Valet av billig värd, som uppfyller samtida nischbehov. Beroende på CMS kan dessa krav ändras, så du måste också ta hänsyn till denna faktor.
 • Ladda upp webbplatsfilerna till värden, vilket bör göras på egen hand.
 • Registreringsförfarandet och få ett domännamn för en webbplats.

Dessa uppgifter är ganska enkla, men bara när du vet hur du ska hantera dem ordentligt. Teknisk support fokuserar inte på dessa problem och hjälper dig inte förrän du får allvarligare problem. Den enda tillgängliga lösningen är att använda manualerna, som snabbt blir föråldrade på grund av förändringen av värdadministratörskortet.

Webbplatsbyggare är mycket enklare och användarvänliga i detta fall. Du behöver inte välja värd och ladda upp webbplatsfiler, medan proceduren för att bifoga ett domännamn är mycket enkel och krävande. Vad du bör göra för att skapa en webbplats är att registrera dig för plattformen, välja en mall och börja anpassa designen på din webbplats och fylla den med innehåll. Som ett resultat får du chansen att skapa en tilltalande och funktionell webbplats utan att slösa bort din tid när du väljer värd och ladda upp filerna på din webbplats.

Läs också om enklaste webbplatsbyggare.

Du behöver inte ta hand om säker och snabb systemuppladdning. Dessa nyanser hanteras av plattformens ägare. Teknisk support är redo att svara på varje fråga och hantera även mindre problem. För att bevisa faktum, låt oss titta på två webbplatsbyggare som är de mest lämpade för oerfarna webbansvariga.

Wix

Wix webbplatsbyggare

Wix – är en mångsidig plattform för webbplatsbyggnad som har utvecklats kraftigt under åren. Det har förvandlats till en ultimat plattform med förbättrad teknik och innovationer som låter nybörjare göra webbplatser från början bokstavligen på några minuter. Rich funktionsuppsättning gör det möjligt att ta fram alla typer av webbplatser från små bloggar, professionella portföljer, småföretagens webbplatser eller e-handelsprojekt. Här är några kärnfrågor som låter Wix sticker ut från de viktigaste konkurrenterna i webbbyggnadsnisch.

 • AI-baserad webbplatsbyggare – Wix har introducerat sitt unika AI-baserad teknik som faktiskt hanterar byggprocessen åt dig. Systemet kallas Wix ADI och gör allt jobbet. En användare behöver bara svara på flera grundläggande frågor som anger webbplatsens typ, nisch och vissa andra detaljer. Systemet kommer att behandla mottagna data och erbjuda flera färdiga webbplatslayouter.
 • Enkel redaktör – Om du fortfarande vill skapa en egen webbplats med en unik design och stil gör Wix Editor det enkelt att skapa anpassade sidor, redigera block, hantera webbplatsavsnitt och element med hjälp av en intuitiv dra-och-släpp-redigerare. Välj ett block du behöver och håll det över till din sida. Redigera anpassade texter, lägg till gallerier eller mediefiler med ett klick.
 • Enorm widget-samling – Wix-baserade webbplatser är lätt anpassningsbara och flexibla tack vare ett oändligt urval av tillägg och appar som är gratis åtkomst direkt från Wix App Market. Välj bland professionella bildgallerier för en fantastisk portfölj, integrera analysverktyg för att spåra trafik, skapa anpassade kontaktformulär, lägga till händelsekalendrar och widgets, etc..
 • e-handel och SEO – Wix-webbplatser är SEO-vänliga tack vare utökade inställningar som låter dig redigera metataggar, webbadresser eller publicera förhandsvisningar. Dessutom erbjuder plattformen sin anpassning handgjorda SEO-strategier tillgängligt med systemets automatiserade SEO-guide. Att inrätta en digital butik har aldrig varit enklare förut. Vissa planer har utvidgad e-handelsfunktion som låter användare hantera produkter, spåra försäljning, öka marknadsförings- och marknadsföringskampanjer, integrera skatte- och fraktjänster, etc..
 • Webbplatshantering på språng – Plattformen har utvecklat sin mobilapp tillgänglig för båda iOS och Android. Du får full tillgång till alla Wix-funktioner direkt från din smartphone med en chans att hantera eller redigera din webbplats när du är på språng.
 • Mobilvänliga mallar – Wix erbjuder för närvarande mer än 550 olika mallar sorterade efter kategorier. De inkluderar portföljer, webbplatser för små företag, små digitala butiker och mer. Några av dem har inbyggda widgetar och appar du kanske behöver. Alla teman är lätta att ändra, uppdatera, ändra eller anpassa.

Läs också: Wix granskning.

Plattformen har en gratis version, även om den kanske bara fungerar för små bloggar att komma igång. Att välja en gratis Wix-plan är en dålig idé för dem du kan behöva ytterligare förlängning och affärstillväxt. Combo-plan är en bra idé för en start som kostar $ 8,50 / månad. Du får full tillgång till alla baslinjefunktioner inklusive gratis mallar, SSL, widgets och tillräckligt med bandbredd för att starta en solid webbplats för små företag. Vill du starta din digitala butik? e-handelsplan kommer att fungera bra. Det kostar $ 16,50 per månad.

Prova Wix nu

uKit

uKit

uKit – är en av billigaste webbplatsbyggare som kommer med ett enkelt gränssnitt. Det är perfekt för nybörjare och icke-tekniker som aldrig har behandlat webbplatsens byggprocess tidigare. Samtidigt är det tillräckligt flexibelt för att skapa webbplatser av olika typer. uKit är det bästa alternativet för professionella och slående portföljer, en sida eller webbplatser för små företag. Dessutom levererar det vissa baslinjer e-handelsfunktioner för att starta en enkel online-butik.

 • Responsiv design – uKit följer de senaste webbtrenderna och introducerar sin samling av mobilsvariga mallar. De fungerar bra på olika mobila enheter trots skärmstorlek eller OS. Plattformen har också en mobil förhandsvisningsläge för att redigera eller kontrollera hur webbplatsen ser ut på olika typer av mobila enheter innan publicering.
 • Brett urval av teman – användare kan välja mellan 370 olika mallar relaterade till olika kategorier. De sträcker sig från små målsidor och webbplatser med en sida till enkla digitala butiker. Alla mallar har färdiga widgets och tillägg. Du kan dock lägga till nya tillgängliga i uKit-samlingen av appar.
 • e-handel – även om uKit knappast kan tävla med e-handelsorienterade plattformar när det gäller flexibilitet ger det fortfarande några grundläggande alternativ att starta en liten digital butik. De inkluderar verktyg för att hantera produkter och vagnar, anpassa kassasidor, integrera betalningsalternativ, etc. Plattformen möjliggör en sömlös CRM-integration för att få ut det mesta av din onlinebutik, spåra försäljning och kunder, övervaka intäkter direkt från din instrumentbräda..
 • SEO – användare kan endast ändra grundläggande SEO-inställningar som titlar och beskrivning. Du kan också ange ett fokusord för bättre SEO-rankningar.

Läs också: uKit granskning.

För att bli förvirrad med en enkel webbplats för små företag eller en portfölj räcker uKit Premium-planen. Det kostar bara 4 USD per månad för obegränsade sidor och kundsupport dygnet runt. Om du vill starta en digital butik kan du börja med en Shop Plan som kostar $ 9,60 per månad med en uppsättning e-handel och marknadsföringsfunktioner i paketet.

Prova uKit nu

Slutsats

Fördelarna för båda webbplatsbyggarna är tydliga. De gör det möjligt att spendera minsta tid för att utveckla ett projekt och få utmärkt resultat. Det är också uppenbara efterfrågningar: webbplatsbyggarna saknar funktionalitet. Det finns tillräckligt med funktioner för att skapa en liten webbplats, men om du syftar till att utveckla en stor portal eller marknadsplats kommer du att möta bristen på verktyg för att göra din vision till verklighet.

Wix och uKit är fantastiska lösningar för småföretagens webbplatser, kampanjwebbplatser och små onlinebutiker. Webbplatser skapade med uKit har ett affärsutseende. Det är omöjligt att förstöra deras design, eftersom den visuella redaktören begränsar den rådande mängden handlingar.

Wix erbjuder fler möjligheter att utveckla olika typer av projekt. Samtidigt kan sådan kreativitetsfrihet resultera i otillräckliga och besvärliga design av webbsidor. När du väljer Wix bör du vara redo att spendera mer tid på att ställa in din webbplats och göra den funktionell.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map