Hur man skapar en egen bröllopswebbplats

Hur man skapar en egen bröllopswebbplats


Så din bröllopsdag närmar sig och det finns så många uppgifter som ska lösas under de kommande veckorna. Och det är inte konstigt att detta är det viktigaste tillfället i livet för alla par och du verkligen vill att det ska vara perfekt.

Men vad ska du börja med? Vilka är de nödvändiga stegen i alla bröllopsförberedelser? Bör du börja med val av kläder, plats, gästlista, fotograf / videotjänster eller andra uppgifter?

Det är uppenbart att det inte är vettigt att göra anställa en professionell webbdesigner eftersom detta inte är ett långvarigt projekt, ändå. Samtidigt bör en bröllopswebbplats omfatta informationsvärde och funktionalitet så att du och dina gäster kan få ut mesta möjliga av dess prestanda.

Om du för närvarande är bekymrad över det här problemet hjälper tipsna nedan att du lätt kan lansera en fullständig bröllopswebbplats.

9 steg för att skapa en bröllopswebbplats

1. Välj en plattform

Den första och främsta uppgiften är att välja den plattform som din webbplats kommer att byggas på. Med så många webbbyggande verktyg och system tillgängliga där ute, kan valet av det bästa vara en verklig utmaning, särskilt för en nybörjare. Att använda en webbplatsbyggare kommer dock fortfarande att vara den mest rimliga och fördelaktiga lösningen. Dessa system är inte bara bekväma, enkla att använda och prisvärda. De flesta av dem har också en kraftfull uppsättning funktioner som gör din bröllopssida informativ och intressant att bläddra.

Wix

Prova Wix gratis

Om du har några tvivel om valet av den bästa webbplatsbyggaren kommer du säkert att uppskatta en möjlighet att se och utforska en detaljerad betygsättning av de bästa bröllopswebbplatsbyggarna. Slösa inte din tid och ansträngning med att testa alla de system du kommer att stöta på på nätet (och du hittar dussintals av dem). Detta har redan gjorts åt dig, så du måste bara utforska nischbetyget för att ta reda på detaljerna. Som du ser, Wix presenteras som den bästa bröllopswebbplatsbyggaren och det är verkligen. Du hittar inte en bättre lösning eftersom det här systemet ger tillgång till den fantastiska uppsättningen funktioner och designanpassningsverktyg.

2. Skapa webbplatsdesign

Wix erbjuder en samling lyhörda nischspecifika bröllopsmallar som kommer med färdigt innehåll och är 100% anpassningsbara för att tillgodose dina behov och speciella preferenser. Det finns också ett förhandsgranskningsalternativ som låter dig se den design du gillar i detaljer. Det är emellertid också möjligt att välja ett tomt tema och anpassa det från grunden för att skapa en verkligt unik och personlig webbdesign. Det är upp till dig att bestämma vilken information du vill ladda upp till webbplatsen och när du ska uppdatera den för att hålla dina gäster informerade.

Wix bröllopsmallar

Bröllopsmallar fungerar bra för utveckling av webbplatser med olika funktioner och storlekar. En bekväm WYSIWYG-redaktör låter dig se resultaten av alla ändringar som gjorts i projektet så att du inte kommer att förbise de viktigaste aspekterna och potentiella misstag. De användare som vill spara tid / ansträngning kan använda sig av Wix ADI-verktyg tjänsten erbjuder. Verktyget drivs av Artificial Intelligence, som faktiskt gör allt webbdesignarbete åt dig, med innehåll och information som skickas på begäran.

3. Anpassa projektet

Även om valet av webbplatsmall utan tvekan är viktigt, är det bara hälften av uppgiften. En viktigare procedur är ytterligare anpassning av webbplatser. Wix ger också olika alternativ här. Du kan välja mellan flera färgscheman, layouter, typsnitt och typsnitt samt andra designelement.

Wix bröllopsredaktör

Välj bara de som är kompatibla med din idé och innehåll du planerar att ladda upp och experimentera med tillgängliga alternativ. Glöm inte att förhandsgranska resultatet som pågår för att kunna göra och spara redigeringar i tid.

4. Lägg till innehåll

Är du klar med designanpassning? Då kan du börja lägga till ditt bröllopswebbplatsinnehåll. Din fantasi och kreativitet är obegränsad här – allt beror på resultatet du vill utnyttja på lång sikt och de mål du strävar efter. Egentligen kan du skapa en webbplats med en sida, till exempel, eller ett projekt med flera sidor för att presentera ditt innehåll till fördel.

Bland de måste ha information som du behöver lägga till på webbplatsen, är det vettigt att nämna ditt bröllopsdatum, ceremoniets starttid, plats, detaljerade vägbeskrivningar, schemat och evenemang som ingår i bröllopsdagens plan, reseinformation, hotell, boende och information om biluthyrning (detta är särskilt viktigt för gäster utanför staden), klädkod, presentförrådsnyanser osv. Om du planerar en destinationsbröllopsceremoni, till exempel, kan du också överväga att inkludera extra nyanser och detaljer som resetips, hotellrabattkoder, information om före eller efter bröllopshändelser, lokal barnpassning (barnomsorg) tjänster som vissa av dina gäster kan behöva osv.

Wix bröllopsplanerare

Faktum är att ju mer information du lägger till – desto mindre frågor har dina gäster och desto mindre tid behöver du svara på dem. Det är en slags “dubbel” fördel. Förutom textinnehållet är det också önskvärt att lägga till foton från ditt par, videor av er två (eller till och med en videoinbjudan för dina gäster) samt specialiserade applikationer som kan lägga till din webbplats funktionalitet och design. Lyckligtvis har Wix mycket att erbjuda i detta avseende på grund av den omfattande och rika integrerade App Market. Det är här du kan stöta på sådana widgetar och tillägg som Wix-händelser, kalender, Moovit – kartor och rutter, Google Maps, Eventbrite, Meetup, nedräkningsklocka, sociala nätverksknappar och många fler.

5. Inkludera registret

När du planerar dina bröllopswebbplatsuppgifter, kom ihåg att det inte är önskvärt att dela dina registerinformation eller preferenser i dina bröllopinbjudningar. Det är därför din bröllopswebbplats är otänkbar utan OSA , där du kommer att meddela dina gäster om alla relaterade nyanser, vare sig det är speciella önskemål, samla in information om dina gästers dietpreferenser, göra tillkännagivanden eller tillhandahålla extra bröllopsrelaterade uppgifter. För att vara exakt är RSVP-avsnittet ett slags måstefunktion för en bröllopswebbplats som låter dig samlas

6. Ge en touch av anpassning

En bröllopswebbplats är just det där du kan dela din personliga information. Det kommer att ge en touch av anpassning till projektet, vilket kommer att vara lika intressant för dig och dina gäster. Det är upp till dig och din älskade att välja innehåll eller widgetar som ska läggas till på webbplatsen. De flesta webbdesigners rekommenderar dock att du publicerar din romantiska kärlekshistoria i avsnittet Om oss, dina ömsesidiga foton och videor, speciell information om dina favorithobbies, yrken och andra ovanliga men så spännande detaljer. Dessutom kan du presentera dina VIP-gäster, lägga till en gästbok-sida för de inbjudna gästerna, där de kan posta sina speciella önskemål.

Anpassning av bröllopswebbplatser begränsas inte endast av innehållet som laddas upp. Det handlar också om din webbplatsdesign, som återspeglar dina relationer, förväntningar, planer för framtiden och andra saker som verkligen betyder för alla engagerade par.

En bra idé som definitivt kommer att hjälpa till att göra din bröllopswebbplats engagerande för dina gäster är att lägga till ett bröllop-hashtagg och uppmuntra dem att lägga till all information de önskar. Detta kan vara speciella önskemål, preferenser och annan information som de tycker är intressant eller viktig. Ju mer personliga detaljer, foton, videor, roliga minnen och annan personlig information visas på din webbplats, desto mer intressant, personligt och ovanligt kommer projektet att bli.

7. Ställ in unik webbadress för webbplatsen

Vad kan du göra för att göra din bröllopswebbplats anmärkningsvärd och uppmärksam? Ett av de nödvändiga stegen är att ställa in en riktigt unik webbadress, som kommer att vara förkroppsligandet av ditt bröllop.

Wix - Unik URL

För att skapa en unik och personlig URL för din webbplats kan du inkludera dina namn, ditt efternamn eller vilket ord som helst som är den bästa presentationen av ditt projekt och ger användarna en klar förståelse för din webbplats implikation. Det är upp till dig att bestämma om du vill använda ett underdomän för en webbplats eller köpa ett anpassat domännamn för att ge ditt projekt en avancerad look och känsla.

8. Sprid ordet

Även om bröllopswebbplatser riktar sig till en viss publik kan du fortfarande ha önskan att sprida ordet om det för att dela dina goda nyheter, meddelanden och uppdateringar. Du kan göra det genom att inkludera din webbplatsadress i inbjudningar, e-postmeddelanden, sociala nätverk och andra källor. Tänk på att ju fler människor vet om det, desto fler gäster kan de hänvisa till det om de har några bröllopsrelaterade frågor.

9. Håll din webbplats uppdaterad

När du bara börjar arbeta med din bröllopswebbplatsutveckling lägger du till bara grundläggande information. Men när dina förberedelser inför den stora dagen börjar, kan dina planer och övergripande vision för den kommande semestern förändras. Därför måste du meddela dina gäster om dessa förändringar och det är mycket bekvämare att göra det på webbplatsen istället för att göra det personligen. Att ha en webbplats är en bra lösning i detta avseende. Se bara till att uppdatera det när ändringarna sker och dina gäster kommer att känna till dina bröllopsdagplaner och annan relaterad information.

Är det möjligt att skapa en bröllopswebbplats gratis?

När det gäller bröllopswebbplatsutveckling står många användare inför samma fråga: är det möjligt att skapa det gratis eller är det fortfarande bättre att investera lite budget i projektet? Det är faktiskt fullt möjligt att starta en webbplats utan några extra investeringar. Detta beror på att många webbplatsbyggare, inklusive Wix, erbjuda kostnadsfria planer som aldrig går ut som gör det möjligt att starta projekt helt gratis.

Du bör dock också inse att gratisabonnemang oftast har anmärkningsvärda begränsningar (lagringsutrymme för disk, funktionalitet eller designbegränsningar) som kan hindra dig från att få ut mesta möjliga av din bröllopswebbplats.

Tänk samtidigt på syftet med skapandet av webbplatser. Ditt bröllop är förmodligen den viktigaste händelsen i hela ditt liv och i din nära och kära. Om du verkligen vill att det ska vara perfekt, är det ingen mening att spara några dollar bara för att få en gratis webbplats som saknar måste-ha funktioner, som låter dig implementera alla dina idéer i livet. Tvärtom är det önskvärt att investera lite budget i en fullständig och tilltalande webbplats som driver användarnas uppmärksamhet, ser tilltalande och intressant ut. Ett sådant projekt kommer att vara anmärkningsvärt och kommer att lämna stora eviga minnen för alla. Det är definitivt värt investeringen, eller hur??

Slutsats

En webbplats har inte blivit ett infall, utan en nödvändighet för varje par som är villiga att organisera ett drömbröllop. Detta är det bästa sättet att presentera hela informationen om det kommande tillfället, hålla dina gäster informerade om alla planer och förändringar som händer under förberedelseprocessen och bara dela dina romantiska berättelser, foton eller videor av er två.

Men för att få en kvalitetswebbplats är det vettigt att välj en pålitlig plattform, vilket hjälper till att få dina idéer till liv. En sådan plattform bör vara funktionsbelastad och den bör ha flera nischdesign, anpassningsalternativ och verktyg som hjälper dig att få ut mesta möjliga av din webbutvecklingsprocess. Wix förtjänar med rätta att användas som ett webbbyggnadsverktyg för bröllopswebbplatsutveckling. Webbplatsbyggaren omfattar kraftfull funktionsuppsättning, omfattande urval av bröllopsmallar, överflöd av widgetar och appar som ska integreras i projektet. Detta är definitivt den investering som definitivt kommer att betala sig!

Skapa en bröllopswebbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map