Hur man skapar en företagswebbplats gratis

Hur man skapar en företagswebbplats gratis


Att lansera en ny företagswebbplats med begränsad budget kan vara ont i nacken. Men modern teknik för webbplatsbyggnad har gjort processen billigare och enklare. Från och med nu tvingas människor utan teknisk bakgrund att anställa anpassade utvecklingsteam och betala tusentals dollar för en enkel företagssida med bara några funktioner på det.

Dessutom kommer vi denna gång att dela vägen för att skapa en solid online-närvaro för ditt företag till nollkostnad. Låter det för bra för att vara sant? Tja, de slutliga kostnaderna beror oftast på byggmetoden och projektets komplexitet. För att förstå det framtida arbetsflödet och de pengar du kan behöva för att gå live med din webbplats måste du först identifiera dess funktionalitet utan att glömma viktiga funktioner som en professionell företags webbplats bör ha.

Väsentliga företagets webbplatsfunktioner

Idén att gå live med en företagssida är ganska enkel. Företagare vill vanligtvis efter en utökad uppsökning för att locka lokal eller till och med global publik. Samtidigt vill företag vara representerade online på den globala marknaden, vilket gör det enklare för målgruppen att komma i kontakt. Det handlar inte om prestige utan en fråga om moderna affärstrender.

Bortsett från detta gör en webbplats det enklare att interagera med kunder, marknadsföra specifika kompetenser, växa ut adresslistan och hålla dina besökare engagerade. För att åstadkomma alla ovan nämnda, bör en webbplats ha några avgörande funktioner.

Avsnittet “Om oss”

Global Web ger en perfekt chans att presentera ditt företag för den potentiella publiken. Det är viktigt att ha “Om oss” -blocket med antingen kort eller detaljerad information om det företag och företag du representerar.

Om oss avsnitt

Om företaget har många års erfarenhet på marknaden, varför ska man någonsin vilja dölja det för kunder? Blocket gör det möjligt att visa webbplatsens pålitlighet. En bra möjlighet att få erkännande.

Beskriv ditt team

Ett bra sätt att visa att ditt företag är 100% verkligt. Med så många falska byråer och bedrägeritjänster är det främst att ha ett gott online rykte. Att representera ditt team skulle vara ett klokt steg. Å ena sidan kommer det att visa din pool av experter och utökad kompetens.

Beskriv ditt teamavsnitt

Å andra sidan kommer potentiella kunder att bli mer lojala när de har sett dina officiella representanter. Glöm inte att ladda upp riktiga foton så att avsnittet ser mer övertygande ut.

Kontaktinformation

En annan viktig blogg för att bevisa företagets pålitlighet. Ju mer kontaktinformation du inkluderar desto bättre:

 • E-post för att kontakta eller skicka specialerbjudanden.
 • Telefon för direktkontakt.
 • Riktigt företags adress för att besöka ditt kontor fysiskt.
 • Ytterligare sätt att komma i kontakt (messengers Live Chat, Skype, etc..).

Kontakta oss avsnitt

Presentera din kompetens

Bortsett från att tjäna ett gott rykte och erkännande, är det viktigt att ta fram en korrekt kompetensintroduktion. Du måste göra det klart för människor vad du faktiskt gör. Tanken är att visa hur ditt företag kan hjälpa till när de löser sina problem eller hur de skiljer sig från konkurrenterna. Beskriv fälten du verkar i. Visa några av de tjänster eller produkter du är stolt över.

Avsnitt om tjänster

vittnesmål

Kundernas recensioner gör ett bra första intryck. Att lägga till ett vitsblock med ett par riktiga recensioner kommer att vara en bra idé, eftersom många anser det som den viktigaste funktionen när de väljer ett pålitligt och ansett företag.

Vittnesmål avsnitt

Extra funktioner att leta efter på ett företags webbplats

Dessa är de viktigaste blocken som en företags webbplats bör ha. Du kan byta ut eller ordna om vad du vill. Se bara till att de ingår i sidstrukturen. Dessutom måste du se till att din framtida webbplats är:

 • Mobil-Friendly – medan antalet surfplattor och smarttelefonanvändare ökar är det viktigt att leverera rätt mobilupplevelse. Av detta skäl måste du leta efter programvara med interna responsiva teman och layouter.
 • Social delning – Med miljoner aktiva användare av sociala medier är din webbplats skyldig att ha sociala delningsknappar. Det kan öka ditt företags erkännande i den sociala miljön samt öka trafiken.
 • Gör navigering enkel – tydlig navigering är nyckeln till framgång. Ju mindre tid en besökare behöver hitta önskad information desto bättre. Gör inte webbplatsens surfning komplicerad. Fokusera på tydliga och lättillgängliga block istället.
 • Skaffa ett märke – en logotyp ökar kundernas förtroende med 32%. Att ha ett igenkännligt märke kommer att förbättra sitt rykte och låta ditt företag sticker ut.

När du nu vet vilka funktioner din företags webbplats ska ha måste du välja en byggplattform som låter dig implementera dem till minst eller ingen kostnad såväl som utan teknisk bakgrund behövs. Wix är en ultimat plattform för sådana behov och det är därför.

Varför använder Wix gratis för att skapa en företagswebbplats

Wix

Wix – är en lättanvänd webbplatsbyggare för att hantera olika behov. Det erbjuder bra funktionalitet för olika typer av webbplatser och företagets webbplatser i synnerhet. Programvaran låter dig enkelt implementera alla funktioner vi har diskuterat tidigare till lägsta kostnad.

För att göra ett gott intryck och hålla dina besökare engagerade behöver du:

 • En snygg mall. Wix erbjuder ett urval av mallar relaterade till kategorin små företag. Du kan välja den layout som hänvisar till din nisch antingen har du ett bygg- eller fastighetsföretag. Alla mallar är mobilvänliga och enkla att redigera.
 • Enkel redigering. En inbyggd dra-och-släpp-redigerare designades för att låta icke-tekniker hantera anpassning och redigering. Du kan implementera valfri sidstruktur, flytta objekt, lägga till nya block, arbeta med layoutstyling och typografi. Wix ADI är ännu en snabbare lösning som skapar webbplatser för användare på några minuter med en AI-baserad integrerad algoritm.
 • Widgets och tillägg. Medan de flesta mallar redan har inbyggd struktur och appar, gör Wix det enkelt att lägga till extra widgetar inklusive kalendrar för att visa upp kommande evenemang, gallerier för att representera din kompetens på ett tilltalande sätt, analytiska och e-postmarknadsföringsverktyg, etc..
 • Kampanjverktyg. Plattformen låter användare hantera SEO-inställningar för att marknadsföra innehåll eller vissa sidor. Förutom metatitlar och beskrivningar kan du redigera sociala förhandsgranskningar samt ange fokusord.
 • Prisvärda planer. Eftersom vi planerar att skapa en företagswebbplats gratis är Wix det bästa alternativet tack vare sin kostnadsfria plan. Det låter dig ansluta din domän och kommer med 500 bandbredd och diskutrymme. Om du behöver fler funktioner och resurser måste du välja ett paket från Wix Premium-erbjudanden. Priset börjar på $ 13 per månad med en redan inkluderad domän, full tillgång till widgetmarknad och mallar.

Nu ska vi titta och byggprocessen från insidan.

Hur man bygger en företagswebbplats med Wix

Efter att vi har utarbetat en plan för vår framtida webbplats med on-page struktur och verktyg den kommer att ha, kan vi starta byggprocessen. Om du väljer Wix måste du slutföra följande steg:

Steg 1. Registrering

Först av allt måste du logga in. Som SaaS-webbplatsbyggare erbjuder Wix användare användare att slutföra registreringsprocessen online. Skriv in din e-postadress och lösenord eller logga in med Google- eller Facebook-konto. Det finns inget behov att ladda ner någon programvara. Ange instrumentpanelen med flera klick.

Wix webbplatsbyggare - logga in

Steg 2. Välj en mall

När registreringen har slutförts kommer systemet automatiskt att överföra dig till dess mallsamling. Du kan gå till en viss kategori eller bläddra igenom alla tillgängliga alternativ. Ett annat sätt är att börja bygga din webbplats från det tomma eller använda Wix ADI för att få flera layoutalternativ designade av en integrerad AI-algoritm.

Wix - Välj webbplatsmetod

Steg 3. Lägg till innehåll

Du är nästan där! Det är dags att lägga till innehåll till blocken du har på webbplatsen. Kopiera och klistra in helt enkelt i texter, ladda upp bilder, fyll i kontaktinfo och avsnittet “Om oss”, publicera vittnesmål, ladda upp foton av dina teammedlemmar med dra-och-släpp-redigeraren.

Wix webbplatsanpassning

Steg 4. Anpassa webbplatsen

Wix Marketplace erbjuder ett urval av widgets och tjänster från tredje part att integrera. Du väljer valfritt från listan och får den på din webbplats. De inkluderar verktyg för analys och användarförvärv, bildgallerier, kontaktformulär och mer.

Steg 5. Anslut domän och gå live

Om du redan har ett domännamn kan du ansluta det i inställningarna direkt från instrumentpanelen. Om inte, erbjuder plattformen endast anpassade underdomäner som standard inom sitt gratispaket. Så du måste ta hand om det separat eller välja Wix premiumplaner. Tryck på knappen “publicera” och hitta din webbplats tillgänglig online.

Poängen

Wix är ännu den snabbaste och enklaste plattformen för att skapa en företagswebbplats gratis. Det ger alla nödvändiga funktioner för att starta ett fullt funktionellt projekt och introducera ditt företag online. Du behöver inte vara en teknisk nörd medan byggprocessen knappast tar dig mer än ett par timmar.

Den kostnadsfria planen fungerar dock inte för växande företag. Om du behöver en mer skalbar lösning kommer Wix Premium-planer att göra susen med tillgång till mer bandbredd och diskutrymme, gratis domän, tillgång till gratis mallar och widgetmarknadsplats. Användare kan dra nytta av ett komplett paket med alternativ till endast $ 13 per månad för en Combo-plan medan gratispaketet är ett bra sätt att hämta upp vissa redigerings- och anpassningsförmågor. Använd den för att testa din webbplatsstruktur under verkliga förhållanden.

Prova Wix gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map